Merhaba kızlar ben de yaklaşık bir buçuk ay önce burada sizinle şafak sayıyordum, her şey yolundaydı(ufak tefek şeyler hariç). Benimki ameliyat olup bir ay erken geçti evine ertesi gün de beni terk etti. Her şeye olan hevesim kırıldı,moralim bozuk.. İnşallah benim gibi şeyler yaşamazsınız.Hepinizin şansı bol olsun arkadaşlar.
Askerlik biteli 5 ay oluyor ama ben hala buralara ugruyorum nasıl bi alışkanlıktır anacım ya
Eee az şafaklar eskitmedim burda
çok üzüldüm... belki tekrar gelir... bunu istiyor musun bilmiyorum ama... hayırlısı demek en doğrusu belki de en kolayı...teşekkürler güzel temennin için...
o kadar oldu mu be kuzum :26: depük gecen dün gibi aklımda
Oldu be kuzum 21 Ağustos gecesi yapmıştık zaman geçiyor demek ki ama çok sıkılıyorum biran evvel düğün zamanı gelsin yaa oooof
bence de çok sıkıcıgelir inşallah kuzum kavuşmanıza son bir adım bunu da alnınızın akıyla atlatırsınız inşallah askerliği yeyip bitirmiş adama ne engel olabilir ki zamandan başka
evet çok sıkıcı, gelsn artık bıktım hasretlikteninşallah amin diyorum bende :)
çok haklısın..
fıstıgım albümüme baktın mı sen elbise serüvenimin konusuna yorum yapmıstın dyie hatırlıyorum 1 2 günlüğüne albüm yaptım görmek istersen bakabilirsin tatlım ekledim seni
ayy canım maaşallah yaaçok güzel olmuşsun, çok yakışmış elbisen, zaten güzelsin de böyle çok hoş Allah nazarlardan saklasın, çok da mutlusun, hep öyle gül inşallah. fizik de harika adam tabii kıskanır iyi ki ceketini falan giydirmemiş
Oy saol canım benim çok teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallah ..Rabbim sana da yasatsın bu harika güzellikleri..
SEninde yüzün hep gülsün inşallah cnaım benim
benim zor da bakalımhani böyle küçüklükten beri birlikte olanlardaki masumiyet var ya ona çok imreniyorum :85: belli bir yaşa geldikten sonra birbirini sevenlerce yanlış anlaşılmak istemem, şimdiden söyleyim de... ne alaka bunu söyledin diceksin ama öyle içimden geldi sanırım
çok üzüldüm... belki tekrar gelir... bunu istiyor musun bilmiyorum ama... hayırlısı demek en doğrusu belki de en kolayı...teşekkürler güzel temennin için...
İstiyorum tabii istemez miyim.. Siz de en az benim kadar iyi bilirsiniz askerdeki adamın cefasını çekmenin ne zor olduğunu. Ben hayatımda böyle vefasızlık görmedim böyle kazık yemedim. Dilerim aklı başına gelir..
Ya evet bi de o sorun oluyor işte benimki de gelme dedi mardinde..ıspartadaydı acemilikte ben de gitmiştim 2 kere hatta,sonra o bayramda geldii.. dağıtımda geldii baya görüştük gene biz..daha 2 ay oldu yani..ama tabi bundan sonra mardin görüşemicez sanırım bakalım..seninki uzay olayı normal yani bacım sabır daşı olmuşun
Valla çatlasan yeridir anam senn , dayan kızzz az kalmışşş.. senin isim neydi yavru ceylan??
kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?