Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar ben de yaklaşık bir buçuk ay önce burada sizinle şafak sayıyordum, her şey yolundaydı(ufak tefek şeyler hariç). Benimki ameliyat olup bir ay erken geçti evine ertesi gün de beni terk etti. Her şeye olan hevesim kırıldı,moralim bozuk.. İnşallah benim gibi şeyler yaşamazsınız.Hepinizin şansı bol olsun arkadaşlar.

Askerlik biteli 5 ay oluyor ama ben hala buralara ugruyorum nasıl bi alışkanlıktır anacım ya
Eee az şafaklar eskitmedim burda

çok üzüldüm... belki tekrar gelir... bunu istiyor musun bilmiyorum ama... hayırlısı demek en doğrusu belki de en kolayı... teşekkürler güzel temennin için...

Askerlik biteli 5 ay oluyor ama ben hala buralara ugruyorum nasıl bi alışkanlıktır anacım ya
Eee az şafaklar eskitmedim burda

o kadar oldu mu be kuzum :26: depük gecen dün gibi aklımda

Oldu be kuzum 21 Ağustos gecesi yapmıştık zaman geçiyor demek ki ama çok sıkılıyorum biran evvel düğün zamanı gelsin yaa oooof

Mekanı cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabır versin inşallah çok zor..

Allah'ım kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın

Oldu be kuzum 21 Ağustos gecesi yapmıştık zaman geçiyor demek ki ama çok sıkılıyorum biran evvel düğün zamanı gelsin yaa oooof

bence de çok sıkıcı gelir inşallah kuzum kavuşmanıza son bir adım bunu da alnınızın akıyla atlatırsınız inşallah askerliği yeyip bitirmiş adama ne engel olabilir ki zamandan başka

bence de çok sıkıcı gelir inşallah kuzum kavuşmanıza son bir adım bunu da alnınızın akıyla atlatırsınız inşallah askerliği yeyip bitirmiş adama ne engel olabilir ki zamandan başka

evet çok sıkıcı, gelsn artık bıktım hasretlikten inşallah amin diyorum bende :)
çok haklısın..
fıstıgım albümüme baktın mı sen elbise serüvenimin konusuna yorum yapmıstın dyie hatırlıyorum 1 2 günlüğüne albüm yaptım görmek istersen bakabilirsin tatlım ekledim seni

ayy canım maaşallah yaa çok güzel olmuşsun, çok yakışmış elbisen, zaten güzelsin de böyle çok hoş Allah nazarlardan saklasın, çok da mutlusun, hep öyle gül inşallah. fizik de harika adam tabii kıskanır iyi ki ceketini falan giydirmemiş

Oy saol canım benim çok teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallah ..Rabbim sana da yasatsın bu harika güzellikleri..
SEninde yüzün hep gülsün inşallah cnaım benim

Oy saol canım benim çok teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallah ..Rabbim sana da yasatsın bu harika güzellikleri..
SEninde yüzün hep gülsün inşallah cnaım benim

benim zor da bakalım hani böyle küçüklükten beri birlikte olanlardaki masumiyet var ya ona çok imreniyorum :85: belli bir yaşa geldikten sonra birbirini sevenlerce yanlış anlaşılmak istemem, şimdiden söyleyim de... ne alaka bunu söyledin diceksin ama öyle içimden geldi sanırım

belli olmaz canım benim...
bizde başladığımızda ben 16 o 18 di..bu günler hayal gibiydi ama oldu işte..
herseyin zamanı geliyor be kuzum bak kaç sene bekledik biz

mardin kelimesini duydum hemen atladım dayanamadım
benimde askerim mardinde. :26:
ama siz askerliği çoktan yarılamışsınız yaa bende istiyorummmm

:92: 23.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…93 aalis…

…101 yener_tugba…

...107 holofira...

…116 fatihatice03…

…116 duygum...

…117 superisiii…

…117 bOniTO…

…118 DerinSu…

...118 cesurcvcv

…118 kubra17…

… 120 omerabia…

...123 hera91...

…123 goqce…

…124 ErreS…

…144 SeNLeYM…

... 163 kelebek.hill ...

… 187 H_İ_S …

…198 iboebru….

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

…209 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....210 nesliiiiiiiiii...

…211 Brrk…

...211 OZGEGURUR...

...211 esraa42...

...212 dilara1331

...213 kelebekd ...

…213 Kayra95...

…213 buket1811…

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....303 chidoshimedo....

...303 GRGR...

...303 mayamaya11

...303 tugbaoguzhan

...303 BerlD...

...303 svsaskim...

...336 Mervens...

...392 xxIpekxx...

...393 depresiffpolyanna...

...394 nesilll...

...396 tugcehayati...

...396 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

3 gün sonra 200ler başlığına geçeceğiz 92/3 tertipleri olarak.

bincez üstüne vurcaz kırbacı, vurcaz kırbacıııı

Şafak İnşallah 213 ....

Nişanlım dün amelıyatını oldu Allahıma çok şükürler olsun sağlığı yerinde ..... Mehtap her an herşey olabilir

kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya

kızlar içim şiştiii şiştiiii patlıyorum sıkıntıdan ...
Bu kadar sıkıştırması normal mi şafağın ya

normal bence canım.ha gayret az kaldı diye diye kendimizi bitsede gitsek moduna odaklıyoruz.zaman geçmeyincede sıkılıyoruz.düşünsene ben şafak 60 da iken oo daha 2 ay var çokmuş diyolardı halbuki bana sanki 2 haftacıkmış gibi görünüyordu şimdi de kuş kadancık gözüküyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…