Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çat diye çatlayacam sonunda o olacak

ya şu altta şafak sayclarınız var ya kelebklı börtulu böceklı onlardan işte...
benım safak sayacım içimi sıkıyor....
sizinkıler cok hoş... nasıl yapıcammm bendeee ondan..
:

daisypath yaz google a kızcaazım gir o başta çıkan siteye,sonra wedding day gibi bi şey vardı sanırım, o evlenme tickerı ama beklerken de iyi oluyor tarih girip yapıyorsun gün sayıyor, sevdiceğine koşan bi ticker yaparsınn

Son düzenleme:

ŞAFAK:
199!

Şükürlerr olsunn 200'ler de bittiiiiiiiii...

Darısı 100'lerin Başınaa İnşallah...

Son düzenleme:
kara haber..

İzmir' de 92/2 tertiplerinden bir asker hayatını kaybetmiş.dün gece başından vurmuş arkadaşı...ne kadar doğru bilinmez..nişanlısı fena yazmış çocuğun duvarına

Son düzenleme:
nilüüüü türkküüü napoyorsunuzz kızlarr? Aşadaasaınızzz gördümmmm

Ahanda aynanada yazmışız tatlımm

Nasılsınn canımm nasıl gidiyorr??

kara haber..

İzmir' de 92/2 tertiplerinden bir asker hayatını kaybetmiş.dün gece başından vurmuş arkadaşı...ne kadar doğru bilinmez..nişanlısı fena yazmış çocuğun duvarına

türkü kara haberi verene kadar gayet iyiydim canım inşallah doğru değildir :105:

kara haber..

Yaa kıyamam inşallah doğru değildirr yaa nişanlısı ailesi ne kadar kahrolmuştur şimdii ya off :2:
türkü kara haberi verene kadar gayet iyiydim canım inşallah doğru değildir :105:

İnşallah canım benim bende görünce kötü oldum yaa

büyük ihtimalle doğru tatlım. nette öyle bi haber yok ama eğitim zayiatı ve arkadaşının vurmasıyla vefat eden askerlerin haberleri pek yayınlanmaz bilirsin..
1 saattir eşekten düşmüş gibiyim

iyi akşamlar kızlar. Allahım o askerin ailesine tüm yakınlarına sabır,dayanma gücü varsın.Ne yazıkki askerlikte intihar edenlerin sayısı bir hayli fazla(
Şafağımı da söyleyim hemen ŞAFAK 118...Benim sevgilim kısa dönem ve malatyada.sizinkilerden malatyada olan var mı?

benim hatırladığım kadarıyla yok malatya yolu gözleyen..
şafağım118 diyosun ama tickerinde 120 yazıyo ne iş tatlım ? şafak mı kandırıyosun sen de

benim hatırladığım kadarıyla yok malatya yolu gözleyen..
şafağım118 diyosun ama tickerinde 120 yazıyo ne iş tatlım ? şafak mı kandırıyosun sen de

ya evet neden böyle çıktı anlamadım.dur dedim ben de şafak panosu yapayım dedim tezkere tarihini yazınca böyle çıktı anlamadım ya ben mi yanlış sayıyom şafak nasıl sayılıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…