Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarr aşkıma bişiler göndericem eşofman almıstım ınternetten geldııı mektup yazdımm fotograf gonderme bırının elıne gecerse kavga çıkar dedı zaten ızınden gıderkende parfumunu felan almıstım yıyecekte gonderemıom kıbrısa gıdene kadar bozuluo bi fular almıştım çarşıya çıkınca kameradan göstermiştim çok güzel olmuş takma demişti acaba onu göndersem saçmamı olur

fuları gönderme canım diğer arkadaşlarının gözünde alay konusu olabilir ama benim gönderdiğim yiyecekler bozulmadan gitti... 15 gün sonra Kıbrıs yolcusuyum

Şafak İnşallah 211 ...

Veee an ıtıbarıyla tıckerımda 6 ay yazıyooooooo ..... Allahım hersey ıcın sukurler olsun .....

öyleymiş benim ki öyle demiyorlar diyor ama Hesna abla diyorsa doğrudur kesin ne kadar iyi birşey bu yanımdayken şafak attırmak güzel birşey olacak

dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştı

şafak
1
1
1
Sadece 111
Çift hanelere son 12
Plakalara son 30

Hayırlı cumalar herkese hayırlara vesile olsun inşallah

online kızlarr bana bi yardım edin hele (
hayırdır arkadaşım ?

ama zaten izinleri kullandıktan sonra sonlara doğru teskere tarihi netleşmiyor mu askeriniz bilir diye düşünüyorum net olarak

izinlerde şafaklara dahildir kızlar mesela bizim şafak 207 dağıtım izni kullnadık aylık izin kullanmadık 23 günü düş 207 den şafak odur

ama dağıtım şafağa dahil diyorsun ya o zmn niye 23 düşüyorsun madem dahil izin de kullanmadınız 30 düşmen gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…