Benim sevgilim geldiiiiiiiiiiiDarısı sizlerin başına..
gözün aydın cnm, dilerim son ayrılık olur
kızlaarr aşkıma bişiler göndericem eşofman almıstım ınternetten geldııı mektup yazdımm fotograf gonderme bırının elıne gecerse kavga çıkar dedı zaten ızınden gıderkende parfumunu felan almıstım yıyecekte gonderemıom kıbrısa gıdene kadar bozuluo bi fular almıştım çarşıya çıkınca kameradan göstermiştim çok güzel olmuş takma demişti acaba onu göndersem saçmamı olur
fuları gönderme canım diğer arkadaşlarının gözünde alay konusu olabilir ama benim gönderdiğim yiyecekler bozulmadan gitti... 15 gün sonra Kıbrıs yolcusuyum
dağıtımdaki izinlerde şafak düşüyor ama değil mikafam çok karıştı şimdi
dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştıöyleymiş benim ki öyle demiyorlar diyor ama Hesna abla diyorsa doğrudur kesin ne kadar iyi birşey bu yanımdayken şafak attırmak güzel birşey olacak
dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştı
neeeeeeeey o nu kim dedi
kaynak sağlam mı ki
hayırdır arkadaşım ?online kızlarr bana bi yardım edin hele(
dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştı
izinlerde şafaklara dahildir kızlar mesela bizim şafak 207 dağıtım izni kullnadık aylık izin kullanmadık 23 günü düş 207 den şafak odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?