Kızlar bu akşam eşim geliyor, mehtap zamanı geldi sonundaArada bir şafak attıramayabilirim, internete giremeyebilirim, malum zamanımız kısıtlı... Görüşmek üzere...
ne güzel ablacım iyi mehtaplar sizebenim mehtap 8
bişey sorucam sana girdiğinde yazar mısın
dağıtıma geliyor ya benim ki ben bu çizelgeyi nasıl durduracağım ?
doğum gününde gönderdiğim resimli saat yüzünden zaman geçmiyo paşama :44:
çünküü resmimize bakcak diye sürekli saate bakıyo ve zamanın geçmediğini görüyo :44:
bilseydim gelince verirdimm ....neysee canım sağolsun ...çok özledim...rüyamda gördüm gelmişti elele yürüyordukaaah ah bi gelse ...çok özledimm
kitap hoşuna gider canm benm nişanlımda kitap okumuyor ama ben alınca okudu ben canan tan yüreğim seni çok sevdi isimli kitabını hediye etmiştm
Askerlik biteli 5.5 ay olmuş..
Ne günler geçti burada bee..
Geriye bakınca zaman geçiyor ama..
kızlar yaa çok kötüyüm bennnişanlım acemide mamakta çok fena hastalanmıştı bronşit astım başlangıcı demişti doktor. şimdi tekirdağ çerkezköyde usta birliğindeydi,hastalığından dolayı istanbul askeriyeye sevk ettiler. orada yatırdıı yok nefes testine gircekmiş kurula çıkcakmış pazartesiye kadar yatırcklarmış yaaa
Kızlar bu akşam eşim geliyor, mehtap zamanı geldi sonundaArada bir şafak attıramayabilirim, internete giremeyebilirim, malum zamanımız kısıtlı... Görüşmek üzere...
İpekkk dağıtımdada şafak atıyor tatlımmm
İpekcim izindeyken de safak atiyor canin tickeri durdurmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?