Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANA ŞAFAK 186

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞI 87

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 105

MEHTAP KESİN DOĞAN GÜNEŞ

Kızlar bu akşam eşim geliyor, mehtap zamanı geldi sonunda Arada bir şafak attıramayabilirim, internete giremeyebilirim, malum zamanımız kısıtlı... Görüşmek üzere...

Kızlar bu akşam eşim geliyor, mehtap zamanı geldi sonunda Arada bir şafak attıramayabilirim, internete giremeyebilirim, malum zamanımız kısıtlı... Görüşmek üzere...

ne güzel ablacım iyi mehtaplar size benim mehtap 8

bişey sorucam sana girdiğinde yazar mısın

dağıtıma geliyor ya benim ki ben bu çizelgeyi nasıl durduracağım ?

doğum gününde gönderdiğim resimli saat yüzünden zaman geçmiyo paşama :44:
çünküü resmimize bakcak diye sürekli saate bakıyo ve zamanın geçmediğini görüyo :44:
bilseydim gelince verirdimm ....neysee canım sağolsun ...çok özledim...rüyamda gördüm gelmişti elele yürüyorduk aaah ah bi gelse ...çok özledimm

Gülcem gülemedim
resminize bakıyo saati görüyo olum söyle atsın o saati uğur, sen bi daha yaparsın

eneeem ben seni arıcaktım akşam unuttum yaaa

Askerlik biteli 5.5 ay olmuş..
Ne günler geçti burada bee..
Geriye bakınca zaman geçiyor ama..

kızlar yaa çok kötüyüm benn nişanlım acemide mamakta çok fena hastalanmıştı bronşit astım başlangıcı demişti doktor. şimdi tekirdağ çerkezköyde usta birliğindeydi,hastalığından dolayı istanbul askeriyeye sevk ettiler. orada yatırdıı yok nefes testine gircekmiş kurula çıkcakmış pazartesiye kadar yatırcklarmış yaaa

cnm geçmiş olsun, üzme kendini... benim nişanlımda da astım başlangıcı vardı... Ankara Gata'ya sevk etmişlerdi, aynı test bize de yapılmıştı çok şükür önemli derecede çıkmamıştı, hatta aynı gün testi uygulayıp sağlam raporu verip askeriyeye geri sevk etmişlerdi. Eğer tekirdağ ın havasından dolayı etkilenme durumu olursa, usta birliğini değiştirebilirler yada hava değişimi verebilirler ki bu da sizin için iyi olur... Umarım önemli derecede çıkmaz...

şimdiden gözün aydın cnm, mehtabın tadını çıkarın ama bizi de unutma, sen gelene kadar ben plakalara gelir miyim acep

yaaaaa ben çok özledim 1 hafta sonra yanımda 11 gün sonra nişanlım olacak

ama tekrar gidecek diye çok kötüyüm normal mi bu karnıma ağrılar giriyor

bizim sadece 1 kez iznimiz olduğu için o beni mahvediyor ya Rabbim sabır ver

İpekcim izindeyken de safak atiyor canin tickeri durdurmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…