hayırdır arkadaşım ?
ama zaten izinleri kullandıktan sonra sonlara doğru teskere tarihi netleşmiyor mu askeriniz bilir diye düşünüyorum net olarak
ama dağıtım şafağa dahil diyorsun ya o zmn niye 23 düşüyorsun madem dahil izin de kullanmadınız 30 düşmen gerekmiyor mu
bugün nişanlımın doğum günü kızlar ve ona forma ile güzel bir video hazırladım ama forma geç kaldı internttn spariş vermiştim 2/3 gün geçten gececk eline sizce bugün doğum gününü kutlayayım mı yoksa unutmuş numarası yapıp hediyenin eline geçmesinimi bekleyeyim
biz dağıtım iznini kullndık şafaktanda düştük canım o yüzden önümüzden aylık iznimiz kaldığı için oradan örnek verdm... yani sevgiliniz izindeyken şafak durmaz atmaya devam eder hem dağıtımda hemde diğer izinlerde
bence bekle sürpriz olması çok güzel olur
ama trip atıcak olur kesin yada kutlamadın der o zmn da plan suya düşer
trip atacak birisi değil canım ben olsam hadi neysede trip atmayacağına eminim ama bakalım
neeeeeeeey o nu kim dedi
kaynak sağlam mı ki
uğur biliyordur ama sormak istemiyorum şimdi eğer erken gelecekse planı varsa bozmuş olmayayım hazırlıklı olayım diyehayırdır arkadaşım ?
ama zaten izinleri kullandıktan sonra sonlara doğru teskere tarihi netleşmiyor mu askeriniz bilir diye düşünüyorum net olarak
dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştı
uğur biliyordur ama sormak istemiyorum şimdi eğer erken gelecekse planı varsa bozmuş olmayayım hazırlıklı olayım diye
kaynak asker olan yeğenim... ama daha yeni asker olduğundan emin olamadım ben ... şimdi teskere tarihi 16 şubat dedi uğur ... ama yeğenimle konuştuklarında yeğenim bana gülüp çok safsın be teyzee demişti o yüzden de şüpheliyimsürpriz yapıp çıkıp gelir mi bilmiyorum
o zmn bekle canım sürprizi kaçmasın
yani bana söylediği 16 şubatta çıkıyorum oldudağıtımda da izinde de şafaktan düşüyo canım.biz dağıtımda 7 gün düştük diğer 23 günü kullanmadık.benim şafağım 23 gün düşülmüş hali.teskere tarihleride açıklanacak yakında.ama orda hesaplatmışlar doğru yani bizimkiyle aynı teskere tarihi.bu durumda izinler şafaktan düşmüş oluyo.eee bu durumda seninki 10 gün sonra gelmeliseninkinin orda teskere tarihini asmamışlar mı sen bi sor istersen.
bana da öyle geliyor ay hadi inşallah yasüprik kokiyiiiiiineyse biz yine de kesin konuşmayalım da ne olur ne olmaz
dağıtımdakini biliyorum da dağıtım haricindeki izinlerde de düşüyor diye duydum ben onu merak ettim aslında... 22 günümüz kaldı zaten ama eğer izinlerde de şafak düşüyorsa 10 gün olur o yüzden kafam karıştı
uğur biliyordur ama sormak istemiyorum şimdi eğer erken gelecekse planı varsa bozmuş olmayayım hazırlıklı olayım diye
kaynak asker olan yeğenim... ama daha yeni asker olduğundan emin olamadım ben ... şimdi teskere tarihi 16 şubat dedi uğur ... ama yeğenimle konuştuklarında yeğenim bana gülüp çok safsın be teyzee demişti o yüzden de şüpheliyimsürpriz yapıp çıkıp gelir mi bilmiyorum
şafak gitgide sıkıştırıyor zaman sanki yerinde sayıyor ... ah bi gelse...tubacım senın suan kı safagın doğrudur canım erkek arkadasın sana surprız yapsa bile hadı bı ıkı gun oynar ızınlerın hepsınde safak atıyo
inşallah canım herkes kavuşsun sağ salim inşallahayy ne güzel daha 12 gün var dediğin bir sırada çıkıp gelmesi inşallah öyle olur
biz de görelim bu günleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?