Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır arkadaşım ?

ama zaten izinleri kullandıktan sonra sonlara doğru teskere tarihi netleşmiyor mu askeriniz bilir diye düşünüyorum net olarak

bugün nişanlımın doğum günü kızlar ve ona forma ile güzel bir video hazırladım ama forma geç kaldı internttn spariş vermiştim 2/3 gün geçten gececk eline sizce bugün doğum gününü kutlayayım mı yoksa unutmuş numarası yapıp hediyenin eline geçmesinimi bekleyeyim

ama dağıtım şafağa dahil diyorsun ya o zmn niye 23 düşüyorsun madem dahil izin de kullanmadınız 30 düşmen gerekmiyor mu

biz dağıtım iznini kullndık şafaktanda düştük canım o yüzden önümüzden aylık iznimiz kaldığı için oradan örnek verdm... yani sevgiliniz izindeyken şafak durmaz atmaya devam eder hem dağıtımda hemde diğer izinlerde

bence bekle sürpriz olması çok güzel olur

ama trip atıcak olur kesin yada kutlamadın der o zmn da plan suya düşer

neeeeeeeey o nu kim dedi

kaynak sağlam mı ki

hayırdır arkadaşım ?

ama zaten izinleri kullandıktan sonra sonlara doğru teskere tarihi netleşmiyor mu askeriniz bilir diye düşünüyorum net olarak
uğur biliyordur ama sormak istemiyorum şimdi eğer erken gelecekse planı varsa bozmuş olmayayım hazırlıklı olayım diye
kaynak asker olan yeğenim... ama daha yeni asker olduğundan emin olamadım ben ... şimdi teskere tarihi 16 şubat dedi uğur ... ama yeğenimle konuştuklarında yeğenim bana gülüp çok safsın be teyzee demişti o yüzden de şüpheliyim sürpriz yapıp çıkıp gelir mi bilmiyorum

dağıtımda da izinde de şafaktan düşüyo canım.biz dağıtımda 7 gün düştük diğer 23 günü kullanmadık.benim şafağım 23 gün düşülmüş hali.teskere tarihleride açıklanacak yakında.ama orda hesaplatmışlar doğru yani bizimkiyle aynı teskere tarihi.bu durumda izinler şafaktan düşmüş oluyo.eee bu durumda seninki 10 gün sonra gelmeli seninkinin orda teskere tarihini asmamışlar mı sen bi sor istersen.

süprik kokiyiiiiii neyse biz yine de kesin konuşmayalım da ne olur ne olmaz

yani bana söylediği 16 şubatta çıkıyorum oldu ama dediğim gibi işte eğer izindeyken de şafak düşüyorsa evet 10 gün sonra buradadır bilemedim ben onu facede de attığı şafak benimkiyle aynı devresi de aynı sayıyor onunla valla düşüncelere dalarım şimdi ben
süprik kokiyiiiiii neyse biz yine de kesin konuşmayalım da ne olur ne olmaz
bana da öyle geliyor ay hadi inşallah ya sonuçta gelsin de bi an önce ha 10 gün sonra ha 22 :)

tubacım senın suan kı safagın doğrudur canım erkek arkadasın sana surprız yapsa bile hadı bı ıkı gun oynar ızınlerın hepsınde safak atıyo

ayy ne güzel daha 12 gün var dediğin bir sırada çıkıp gelmesi inşallah öyle olur

biz de görelim bu günleri inşallah

çok şükür bugün 3 aylara düştükk darısı 0 lara olsun inşallahh :26::26:

SON 90...plakalara gelme safagı 9 ... gunler gecmıyo mu? takıldı kaldı sankı

hanı "tak ettı" derler ya!.. o durumdayım ben de zaman gecmıyo kocamı ozledm.. oyun havası bıle olsa ıcınde asker gecen hersey aglatıyor benı cocugum da üzülüyor bana .. yavrum gecenlerde dıyo kı " anne sen babamı cok sevıyosun, babaannem de benı " kac gun ozur dıledm oglumdan agladm yıne.. gecsın su gunler noluurr

tubacım senın suan kı safagın doğrudur canım erkek arkadasın sana surprız yapsa bile hadı bı ıkı gun oynar ızınlerın hepsınde safak atıyo
şafak gitgide sıkıştırıyor zaman sanki yerinde sayıyor ... ah bi gelse...

ayy ne güzel daha 12 gün var dediğin bir sırada çıkıp gelmesi inşallah öyle olur

biz de görelim bu günleri inşallah
inşallah canım herkes kavuşsun sağ salim inşallah

İzmir yenifoca jandarma komando olrk askerlıgını yapan sevglnz eşınız varmi benmki subatta gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…