Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım öyle inş. bi gün bizede güzel olur hayat

sabrının meyvesini allahın izniyle herkes toplar canım sabır ve dua ile bekle..
hayat sanada güzel olur birgün merak etme

Tatlım demek ki çok seyrek konuşuyoruz hatırlayamıyorum valla kusur bakma .. SaviorAngel nickin tanıdık gelmiyor..
İsmir nedir ve ne zaman konuştuk ki hangi konuda :/

Son düzenleme:
BEncede Tutmayacak çünkü daha öncede tahmin ettin tutmadı.
Daha öncede 2 kez tanıttım kendimi yine unuttun boşver hatırlama sen beni... "bir dost" ...

Nie böyle yapıp daha çok üzüyorsun beni kuzum çok sık girmiyorsun belli ki
Ben genelde her gün buradayım sen göremiyorum hiç..
Ama sen beni tanıyosun ay çıldırcam :44::44::44::44:
Kız söylesene,, bizim 91/2 ler topiğine takıldın mı hiç ?
Nickini falan değişmiş olmayasın,,bu nickten konuştugumuzu hatırlamıyorum.
Hadi nazlanma söyle bakim

Tuba sana Elif diye hitap ettiğine göre Elifsin,, ben Elif diye daha önce birisiyle konuştum ama elifyazıyordu nickinde ve rakamlar vardı yanında.. Örnek : elif1991 gibi vs..

Aslında sık giriyorum ama kimse online olmayınca muhabet yoksa çıkıyorum. :)
91/4 d.k benim nişanlım.. ama senle nişanlım ilk askere gittiğinde bir tanıstık zeynep(stillex) falan vardı senin şafak onla yakındı galiba..
Birde nişandan önce nişanda diktirceğin kıyafeti falan konusuyorduk. sade gelinlik tarzı birşeydi. saçların kısaydı yabancı ünlü biri gibi yaptıracaktın :) siyah beyaz bir nişan foton vardı profilde. daha saymaya gerek var mı ?

Ben elif 22 yasındayım Nişanlım yurt dısında asker. şafak 48..

Tuba sana Elif diye hitap ettiğine göre Elifsin,, ben Elif diye daha önce birisiyle konuştum ama elifyazıyordu nickinde ve rakamlar vardı yanında.. Örnek : elif1991 gibi vs..

Yok cnm o ben değilim ama doğum yılını tutturdun bak :)

Allah Allah çok ilginç...Evet Zeynep benim devremdi canım,, dediklerinin hepsi doğru canım .. Nişan elbisemin topiğie bakacağım şimdi..
Daha sayma valla yeterince utandım
Nişanlın Afganistandamıydı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…