Beni anlatmışsın canım bizde öyleyiz temmuzda 8.yılımıza gireceğiz..
çok zor asker beklemek ama sabretmekten baska care yok bu acı gercek..
Beni anlatmışsın canım bizde öyleyiz temmuzda 8.yılımıza gireceğiz..
çok zor asker beklemek ama sabretmekten baska care yok bu acı gercek..
:)) Evli değilim ama gözümü açtım onu gördm onu bildm onu sevdm 6 yıldır brlkteyiz karı koca gibiyiz zaten.. inşallah verir o sabrı bana rabbim.. tükeniyorum çünkü
Of yaabızde öyleyiz yorumlarını okuyunca bana benzettm dıle kolay 6 yıl yani.. benm erkek arkdsmda hftaya gidicek cok zor nasıl alışıcam bılmıyorum
Of yaabızde öyleyiz yorumlarını okuyunca bana benzettm dıle kolay 6 yıl yani.. benm erkek arkdsmda hftaya gidicek cok zor nasıl alışıcam bılmıyorum
kabullendikten sonra alışıyosn ben isyan ediyodum burdakilere millet ne safak yazıyo ben daha 400üm diyodm sövüyodm her gün :)))) ama 300 olduk işte.. 200 de olcaz.. ben kabullendm de özlemine alısamıyorum özlemek çok kötü... kokusunu yolda giderken hissediyosun mesela.. koyuyor ya ötesi yok
tatlım işyernden giriyorum yalnız.. çıkcam şimdi görüşürüz sonra.. iyi aksamlar tatlım
Hakkımı yedin valla hiç kusura kalmayasınNickini değiştirmiş olabilir misin diye sormuştum sevgili saviorangel namı diğer eliiff59
Namıdeğer elif olduğumu söyleyecektim ama seni biraz daha ugrastıracaktım ama sohbet yarıda kaldı ya int. kopup duruyordu..
Nasıl aramışsın ama sayfa sayfaArtık unutmazsın herhalde beni
Namıdeğer elif olduğumu söyleyecektim ama seni biraz daha ugrastıracaktım ama sohbet yarıda kaldı ya int. kopup duruyordu..
Nasıl aramışsın ama sayfa sayfaArtık unutmazsın herhalde beni
E ilk sordugumda söylesene canım hemde tanımadım diye trip atıyorsun tuhafsın vesselam
Sayfa sayfa aramadım ki saviorangel myzt yazdım ilk 2 3 linklerden birinde çıktı doğruyu söylemediğin
Gerçekler açığa çıktıNickini değişmiş olabilir misin diyorum sonra trip atıyorsun yine hatırlamıyorsun diye
Unutulmaz oldun canım merak etme
Daha önce nickini söylemeyip atar yaptıgın için
İyide bu nicklede konuşmuştuk senle o çıkmadı mı ?
Tuhafsınn falan hoş olmuyor.. kimseye trip attığım falan yokk beni tanısan nolur tanımasan nolurrrrrrr.. 2 dk uğraştırdık şaka yaptık diye demediğini bırakmamışsın.. gizliyordum kendimi beni buldunnn Tebrik ederim plaket verelim :81:
Profil ayarlarından yapabilirsin :) soldaki profilime tıkla hakkımda kısmından
Profil ayarlarından yapabilirsin :) soldaki profilime tıkla hakkımda kısmından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?