Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en cok kokusunu ozledim... sert ama yumusak bır huzur veren kokusunu... kalp atıslarını kalbimde hissetmeyi özlemişm.. belki de tek kalp olabilmeyi... onu sevmeyi dızımde uyumasını.. askım basım agrıyo deyip gelip basına masaj yaptırmasını yüzüme dokunup sevmesini öpmesini.. benimsin ne anan ne baban kımse alamaz senı demesini laz kızı annemın en güzel gelini dıye bana seslenmesini özlemişim... özlemişim işte herseyını özlemişim sevdiğimi özlemişim... alıstım sankı gıtmıcek sankı hep yanımda olcak ayrılmıcaz gıbı gelıyodu ama gene ayrılık gene özlem gene ızdırap.. ne daha ne kdar dayanır bu yürek onsuzluğa bilmiyorum tek bildiğim nefessız kaldımm doğan güneş diyene kadar şafakkk karanlıktayım

Başlarda nefes alamazmışsın gibi gelir ...Sonra acıdan aldığın nefesten birşey anlamazsın...Sonra alışmaya başlarsın... Zaman durur dönem dönem... Bazen ardına bakıp ne kadar geride bıraktığını görürsün nefessiz kaldığın anların...Ve sonra bi bakarsın gelmesine yalnızca günler kalmış... Hiç zorlamadığı kadar asıl ozaman zorlar şafak...
Aylar geçti de günler geçmek bilmiyor dersin... Ama geldiğinde bi kerecik sarıldığında herşey geçer işte...

Ayyy yaaa bende istıyorum o bi kerecik sarıldığında herşeyin geçip gittiği anlarıı yaaa :-( :-( :-(

Son düzenleme:

neden geldiki dıyorum ya neden geldi neden gidiyor alışmıstım aslında o boğulmacaya... gitti şimdi sanki hiç o boğulmacayı yasamamıs gbi çırpınıyorum..

neden geldiki dıyorum ya neden geldi neden gidiyor alışmıstım aslında o boğulmacaya... gitti şimdi sanki hiç o boğulmacayı yasamamıs gbi çırpınıyorum..
yine alışacaksın canım... yine geçecek... bolca dua etmelisin... birşeylerle oyalamalısın kendini zira en sevdiğin şeyler bile sana keyif vermeyecek o gelene kadar ama oyalanmaya çalışacak güçlü duracaksın...çünkü senden güç alacak askerin...

aklımda deli gibi onu düşünüyorum ozlemden cok gıttıgı yerdekı sıkıntıyı dusunuyorum biraz... çok değişmiş o benm yakısıklı sevgilim gitmiş saçları beyazlamıs yuzu kıpkırmızı olmus soguktan süreklı aramasını beklemek.. intikale cıktıgında günlerce telefon beklemek ondan benı cıldırtıcak ben gece yorganın altında sıcacık yatcam ama o daglarda o soğukta pusu da beklıcek ona ıhanemş gibi geliyor sankı bu

ona ihanet olsaydı eğer hiçbirimiz sevdiğimiz adamlara ihanet edecek hanımlar değiliz böyle düşünmemelisin...

ona ihanet olsaydı eğer hiçbirimiz sevdiğimiz adamlara ihanet edecek hanımlar değiliz böyle düşünmemelisin...

yaa oyle tabiki yanlışda ifade etmiş olabilirim bilmiyorum ama o -20lerde uyumazken uyumak üşüme-mek ama aslında onsuzluğa üşümek... bilmiyorum tugba çok seviyorum gelsin istiyorum gelsin ve benim sabahımda olsun...

Gidince hele bi gelse diye dua ediyorsun,izne gelip gidince de çok koyuyor dimi ben şu an hiç izne gelsin istemiyorum çünkü vedalaşması çok kötü oluyo,tekrar aynı seyleri yaşamyı hç istemiyorum,hazır alışmışken.

Teşekkür ederim :)
15 aydan hesaplayınca farklı oluyo günler. Ben öyle biliyorum. 1.tertip şubata denk geldiği için daha az sürüyo. Yanlış mı biliyorum ki :44:

Gitti Raziş ablam ya evet
Sağolasın

Teşekkür ederim :)
15 aydan hesaplayınca farklı oluyo günler. Ben öyle biliyorum. 1.tertip şubata denk geldiği için daha az sürüyo. Yanlış mı biliyorum ki :44:

Gitti Raziş ablam ya evet
Sağolasın

Allah kavuştursun pekmezim . Benim askerimde teslim oldu bugun birliğine..

Havacı ve çavuş oldu . 75 GÜNLÜK acemi birliğinin süresi.. Çavuşluk eğitimiyle alakalıymış herhalde..

Allah kavuştursun pekmezim . Benim askerimde teslim oldu bugun birliğine..

Havacı ve çavuş oldu . 75 GÜNLÜK acemi birliğinin süresi.. Çavuşluk eğitimiyle alakalıymış herhalde..

Amin Margam sizi de allah kavuştursun. Benimki de bugün teslim oldu büyük ihtimal bizim de 75 gün olacak
Nereye gitti senin askerin?

Cnm Şubat tertiplerinde 453den başlanıyor saymaya, 453ten itibaren düşeceksin... Silüs tarihi 4 şubat ise bugün şafağın 451, aşağıda da bi sayfada sana hesapladım ordan bakabilirsin... Ayrıca 30 gün iznini de sanki hepsini kullanmış gibi hesapladım. İzne geldiği zamanlar da şafaktan düşmeye devam edersin... En son kalan izinlerini şafağından düşersin

[video]http://www.safaksoyle.com/safakgoster.php?gun=04&ay=02&yil=2013&izin=30&ceza=0&yol=0&save=[/video]

Ayy çok teşekkür ederim

Benimkinin süresi 75 gün..

Ben kaçtan saymaya başlayacağım

Bugun teslim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…