- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hehehheee evlenmeden yapmam zaten çocuk mocuk canım
bi an önce teyze olmak istiyorum evlen bi an önce diyorsun dimiiiiii
yok ttalım ben bi an önce evlendirek anlamında dedimmm
Başlarda nefes alamazmışsın gibi gelir ...Sonra acıdan aldığın nefesten birşey anlamazsın...Sonra alışmaya başlarsın... Zaman durur dönem dönem... Bazen ardına bakıp ne kadar geride bıraktığını görürsün nefessiz kaldığın anların...Ve sonra bi bakarsın gelmesine yalnızca günler kalmış... Hiç zorlamadığı kadar asıl ozaman zorlar şafak...en cok kokusunu ozledim... sert ama yumusak bır huzur veren kokusunu... kalp atıslarını kalbimde hissetmeyi özlemişm.. belki de tek kalp olabilmeyi... onu sevmeyi dızımde uyumasını.. askım basım agrıyo deyip gelip basına masaj yaptırmasını yüzüme dokunup sevmesini öpmesini.. benimsin ne anan ne baban kımse alamaz senı demesini laz kızı annemın en güzel gelini dıye bana seslenmesini özlemişim... özlemişim işte herseyını özlemişim sevdiğimi özlemişim... alıstım sankı gıtmıcek sankı hep yanımda olcak ayrılmıcaz gıbı gelıyodu ama gene ayrılık gene özlem gene ızdırap..ne daha ne kdar dayanır bu yürek onsuzluğa bilmiyorum tek bildiğim nefessız kaldımm doğan güneş diyene kadar şafakkk karanlıktayım
Başlarda nefes alamazmışsın gibi gelir ...Sonra acıdan aldığın nefesten birşey anlamazsın...Sonra alışmaya başlarsın... Zaman durur dönem dönem... Bazen ardına bakıp ne kadar geride bıraktığını görürsün nefessiz kaldığın anların...Ve sonra bi bakarsın gelmesine yalnızca günler kalmış... Hiç zorlamadığı kadar asıl ozaman zorlar şafak...
Aylar geçti de günler geçmek bilmiyor dersin... Ama geldiğinde bi kerecik sarıldığında herşey geçer işte...
Başlarda nefes alamazmışsın gibi gelir ...Sonra acıdan aldığın nefesten birşey anlamazsın...Sonra alışmaya başlarsın... Zaman durur dönem dönem... Bazen ardına bakıp ne kadar geride bıraktığını görürsün nefessiz kaldığın anların...Ve sonra bi bakarsın gelmesine yalnızca günler kalmış... Hiç zorlamadığı kadar asıl ozaman zorlar şafak...
Aylar geçti de günler geçmek bilmiyor dersin... Ama geldiğinde bi kerecik sarıldığında herşey geçer işte...
yine alışacaksın canım... yine geçecek... bolca dua etmelisin... birşeylerle oyalamalısın kendini zira en sevdiğin şeyler bile sana keyif vermeyecek o gelene kadar ama oyalanmaya çalışacak güçlü duracaksın...çünkü senden güç alacak askerin...neden geldiki dıyorum ya neden geldi neden gidiyor alışmıstım aslında o boğulmacaya... gitti şimdi sanki hiç o boğulmacayı yasamamıs gbi çırpınıyorum..
yine alışacaksın canım... yine geçecek... bolca dua etmelisin... birşeylerle oyalamalısın kendini zira en sevdiğin şeyler bile sana keyif vermeyecek o gelene kadar ama oyalanmaya çalışacak güçlü duracaksın...çünkü senden güç alacak askerin...
ona ihanet olsaydı eğer hiçbirimiz sevdiğimiz adamlara ihanet edecek hanımlar değiliz böyle düşünmemelisin...aklımda deli gibi onu düşünüyorum ozlemden cok gıttıgı yerdekı sıkıntıyı dusunuyorum biraz... çok değişmiş o benm yakısıklı sevgilim gitmiş saçları beyazlamıs yuzu kıpkırmızı olmus soguktan süreklı aramasını beklemek.. intikale cıktıgında günlerce telefon beklemek ondan benı cıldırtıcak ben gece yorganın altında sıcacık yatcam ama o daglarda o soğukta pusu da beklıcekona ıhanemş gibi geliyor sankı bu
ona ihanet olsaydı eğer hiçbirimiz sevdiğimiz adamlara ihanet edecek hanımlar değiliz böyle düşünmemelisin...
yaa oyle tabiki yanlışda ifade etmiş olabilirim bilmiyorum ama o -20lerde uyumazken uyumak üşüme-mek ama aslında onsuzluğa üşümek... bilmiyorum tugba çok seviyorum gelsin istiyorum gelsin ve benim sabahımda olsun...
Teşekkür ederim :)Cnm silüs tarihi yani 4 şubat'tan itibaren asker sayılıyor... Şafağını 4 şubattan itibaren sayacaksın... Bunu 15 aydan düşünürsen evet 4 mayısta gelecek... Ama 15 ay üzerinden değil de gün üzerinden hesabını yap, çünkü her tertibin günü farklı oluyor....
Pekmezimm sonunda gidiyo demek askerin kızz Allah kavustursun cnm yaaa.
NİLÜCÜMMM ay kıyamam yaaa.üzülme cnm..ama seninkide yani heeee kıskançlıktan yedi kendini adam...ama madem çok kıskanıyo seviyo neden ayrılık muhabbeti yapıyoki yaa bak sinir oldum gene.kolay sanki yaaa..neyse şimdi düzelttiyseniz arayı üzme kendini.askerlik bitsin bi hayırlısyla ve az kaldı zaten o zaman herşey farklı olcaktır inş cnm.geçecek bu sıkıntı günleri.
benim Hesnoşum nerelerde ya
Teşekkür ederim :)
15 aydan hesaplayınca farklı oluyo günler. Ben öyle biliyorum. 1.tertip şubata denk geldiği için daha az sürüyo. Yanlış mı biliyorum ki :44:
Gitti Raziş ablam ya evet
Sağolasın
Allah kavuştursun pekmezim . Benim askerimde teslim oldu bugun birliğine..
Havacı ve çavuş oldu . 75 GÜNLÜK acemi birliğinin süresi.. Çavuşluk eğitimiyle alakalıymış herhalde..
Teşekkür ederim :)
15 aydan hesaplayınca farklı oluyo günler. Ben öyle biliyorum. 1.tertip şubata denk geldiği için daha az sürüyo. Yanlış mı biliyorum ki :44:
Gitti Raziş ablam ya evet
Sağolasın
Amin Margam sizi de allah kavuştursun. Benimki de bugün teslim oldu büyük ihtimal bizim de 75 gün olacak
Nereye gitti senin askerin?
Cnm Şubat tertiplerinde 453den başlanıyor saymaya, 453ten itibaren düşeceksin... Silüs tarihi 4 şubat ise bugün şafağın 451, aşağıda da bi sayfada sana hesapladım ordan bakabilirsin... Ayrıca 30 gün iznini de sanki hepsini kullanmış gibi hesapladım. İzne geldiği zamanlar da şafaktan düşmeye devam edersin... En son kalan izinlerini şafağından düşersin
[video]http://www.safaksoyle.com/safakgoster.php?gun=04&ay=02&yil=2013&izin=30&ceza=0&yol=0&save=[/video]
Cnm Şubat tertiplerinde 453den başlanıyor saymaya, 453ten itibaren düşeceksin... Silüs tarihi 4 şubat ise bugün şafağın 451, aşağıda da bi sayfada sana hesapladım ordan bakabilirsin... Ayrıca 30 gün iznini de sanki hepsini kullanmış gibi hesapladım. İzne geldiği zamanlar da şafaktan düşmeye devam edersin... En son kalan izinlerini şafağından düşersin
[video]http://www.safaksoyle.com/safakgoster.php?gun=04&ay=02&yil=2013&izin=30&ceza=0&yol=0&save=[/video]
Amin güzelim..
Sizide kavuştursun rabbim
Konyada benimki
Seninki nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?