Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ona öğretemiyorsan o zaman sen empati kuracak onu anlayışla karşılayacaksın bebeğim... askerden önce nasıldı tavrı hali en iyi sen bilirsin... şimdiki haliyle arasındaki farkı da doğal olarak...o yüzden diyorum boşa üzme kendini diye...

Yarenler yine ben geldim soru sormaya

Bizim silüs tarihimiz 4 şubat. 6 şubatta teslim olacak.

Bu durumda 4 mayıs 2014te gelecek degil mi 6 Mayısta değil yani :44:

bizim de 2012 de aynı tarihlerde silüs tarihimiz ve teslim tarihimizdi
dağıtımdan sonra izin kullanmadık 32 gün sonra 11 martta burda inşallah

Bizi buluşturan şehir...
Sevgimizin başladığı şehir...
Hayatımızın dönüm noktası olan şehir...
Güzel yıllar geçirdiğimiz şehir...
12.11.2006
This is Ispartaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Şafak : 32

Son düzenleme:

Tuğbişş ne güzel anlatmışsın kızzz bayıldım ben de..aynen dediğin gibi her erkekte farklılık gösterir ama erkeğimi tanıyıpp ben de sen gibi yöntem geliştirdim kendimi de tanıyıp tutuyorum tabiii....o iki tatlı söz diyo ben o an sinirliyim ya hemmen gidip başka i şeyle uğraşıp geri dönüyorum, döndüğümde o da bi şeyler yazmış ya da armış oluyoo hemmen tatlı dilimle ona geri dönüyorumm..gayet işe yarıyo, hatta dün kısa konuştuk üzüldüm, trip attım, ya dedi aksamdan sinirliyim bebeğim idare et, anammm dedim idare etmem mmiii hemen şebeklik sırası bana geçti, yani bağır çağır yerine birbirimizi idare etmeye alıştık şükür

yanii idare çok önemli canım... en zor zamanlarını bizden başka kimle paylaşıyorlar ki ?
tutundukları tek dal bizleriz.. ben nasıl ona anlatıyorsam herşeyi o da bana anlatıyor... benim de anlatmadıklarım oluyor zaman zaman ve biliyorum ki üzülmemem için kendini frenleyip anlatmadığı şeyler de oluyor... zamanla düzeliyor işte herşey ...dönem dönem olanlar da nazar boncuğumuz olsun be yaa

O kadarı illa ki olcak yahuu aynen nazar boncuğu olsunn onlar da kızz aşcaz bu dönemleri harika günler bekliyo snei 10 beni 149 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…