ona öğretemiyorsan o zaman sen empati kuracak onu anlayışla karşılayacaksın bebeğim... askerden önce nasıldı tavrı hali en iyi sen bilirsin... şimdiki haliyle arasındaki farkı da doğal olarak...o yüzden diyorum boşa üzme kendini diye...Canım benim çok güzel anlatmışsın. Ne güzel seninki empati kurabiliyor. Benimki yapmıyor, yapamıyorum diyor.
Çok inatçı. Bir de askerde olunca daha da beter oldu.
Bu topicte nerdeyse herkes aynı durumda ya noluyor bize anlamıyorum
Sizin uğur gözümün nuru benim... sağolsun ...Uğurununtuğbası aferın kız sana ne guzel yazmışsın oyle aferın bızım uğura :-d
Yarenler yine ben geldim soru sormaya
Bizim silüs tarihimiz 4 şubat. 6 şubatta teslim olacak.
Bu durumda 4 mayıs 2014te gelecek degil mi 6 Mayısta değil yani :44:
Sizin uğur gözümün nuru benim... sağolsun ...
Amin ,inşallah o günler de gelecek elbet...Allah bozmasın canım mevlam bır ömur boyu mutlu etsın hele bı gelsede evlensenız düğününüzde oynamayı nasıp etsın bıze valla :-d
Amin ,inşallah o günler de gelecek elbet...
açık tarih sürpriz olsun... ticker böyle iyi..İnşallah canım İnşallah şu 57 yılı sonra evlenecekı silde acık tarih bellı olsun :-d :-d :-d yaniii
açık tarih sürpriz olsun... ticker böyle iyi..
bütün kıskançlıkları sitemleri üzmeleri aslında özlediklerindeen... önündeki şafağa bakıp da nasıl bitecek bitse de bi an önce gitsem artık diye bakıyorlar... halıya basmayı özlüyorlar,haz etmedikleri insanları bile özlüyorlar ...
en basitinden tayt giydirmem diyen adam şimdi bana giyebilirsin ben yanındayken bi kaç gün daha giyme askıntı olan olur canımız sıkılmasın diyor
aşamayacağımızı düşündüğüm sorunlar yaşanmadı hiç... çünkü eşref saatini yakalamayı öğrendim... hani diyorlar ya son söz erkeğindir o da sen bilirsin karıcığımdır diye ... aslında son sözü hep ona söylettim ama ortak kararımız oldu alınan karar... evet sen böyle düşünüyorsun ama bir de bu açıdan bak dediğimde empatiyi öğrendi binevi... şimdi her seferinde düşünüyor empati kuruyor...ama şunu öğrendim ki küsmek ,bağırıp çağırmak,ağlayıp sızlamak etkili olmuyor...sadece savunduğunuz fikrin arkasında kararlı durup ona bnu hissettirmek ve seni düşünmeye bırakıyorum sen düşün sonra konuşalım diyebilmek...
he .. bunlar benim tespit ettiklerim...elbette herkes üzerinde işe yaramaz ... ama fikriniz olsun üzülmeyin diye söylüyorum kızlar... en basitinden size şöyle söyleyeyim...15 ay boyunca regl döneminde olduğunuzu düşünün... tüm sevdiklerimiz yanımızda olmasına rağmen ,herşey yolunda bile olsa hep stres içinde olmaz mıydık acaba ? Ya da hamile olanlar bilir ben de bilmem de ...hassasiyetlerinin arttığını normal olmayan şeyler yaptıklarını söylüyorlar... bu durumda erkeğimizin bize anlayış göstermeyerek incitmesi de hoş olmazdı...
şimdii ağlıyorsanız gözyaşlarınızı silin...
silkelenin kendinize gelin vee aslaa konu nolursa olsun üzülmeyin...
dayanamıyorum valla ya
yanii idare çok önemli canım... en zor zamanlarını bizden başka kimle paylaşıyorlar ki ?
Tuğbişş ne güzel anlatmışsın kızzz bayıldım ben de..aynen dediğin gibi her erkekte farklılık gösterir ama erkeğimi tanıyıpp ben de sen gibi yöntem geliştirdimkendimi de tanıyıp tutuyorum tabiii....o iki tatlı söz diyo ben o an sinirliyim ya hemmen gidip başka i şeyle uğraşıp geri dönüyorum, döndüğümde o da bi şeyler yazmış ya da armış oluyoo hemmen tatlı dilimle ona geri dönüyorumm..gayet işe yarıyo, hatta dün kısa konuştuk üzüldüm, trip attım, ya dedi aksamdan sinirliyim bebeğim idare et, anammm dedim idare etmem mmiii hemen şebeklik sırası bana geçti, yani bağır çağır yerine birbirimizi idare etmeye alıştık şükür
yanii idare çok önemli canım... en zor zamanlarını bizden başka kimle paylaşıyorlar ki ?
tutundukları tek dal bizleriz.. ben nasıl ona anlatıyorsam herşeyi o da bana anlatıyor... benim de anlatmadıklarım oluyor zaman zaman ve biliyorum ki üzülmemem için kendini frenleyip anlatmadığı şeyler de oluyor... zamanla düzeliyor işte herşey ...dönem dönem olanlar da nazar boncuğumuz olsun be yaa
eeveeet
O kadarı illa ki olcak yahuuaynen nazar boncuğu olsunn onlar da kızz aşcaz bu dönemleri harika günler bekliyo snei 10 beni 149 gün sonra
eeveeetoley yuppii çıkıp taklalar atasım var
boy boy yapıcam bunlardan
hehehheee evlenmeden yapmam zaten çocuk mocuk canım
Insallahhh kuşummönce evlendirelim de sizi biii :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?