Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğrudur canım ama bende Allah'a şükür konuşamama gibi bi durum olmadı ailem bildiği için rahatım o konuda.ama evli olsaydım beraber kurduğumuz yaşadığımız evde yalnız, onsuz hayat geçirmek daha zor olabilirdi diye düşünüyorum ben.dediğimiz gibi herkesin hayat şartlarına göre zorluklar değişebiliyo

benımde ailem herkez bılıyordu ama kalamazdım gunu bırlık saklı gızlı git gel olurdu hep, telefonde rahat olamazdım ama ıyı yaaa cok şükür Mevlam hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepımızın :-d Mevlamda tum ısteyenlere güzel huzurlu mutlu bır şekılde sevdıklerıyle yuvalarını kurmayı nasip etsin inşallah

evt canımmmm bitiyooo nereden nerelere geldik sen ilk geldiğinde dediğin gibi 200 küsürlerdeydim. şimdi bnm 6 günüm senin 185 günün kalmış. geçtiğini bazen anlayamasakta geçiyor zaman işte.

ayrıca sivereğe ben gitmek isterim ama Ali'nin bi daha oraya adımını atacağını zannetmiyorum

Maşallah tatlım benim
Ama nedenki ibo seviyor sivereği ya bende çok gitmek istioyorum merak ediyorum nerde yaptığını
Hatta evlendiğimizde burda kalabiliriz falan bile demişti

Son düzenleme:
yine ayrılığın eşiğinden döndük :85: Allah'ım artık kavgasız, korkusuz, gözyaşsız, huzur dolu bir hayat istiyorum. artık yaptığı şey kıskançlıktan da öte. aldığım borcu ödemek için bile arkadaşımla görüşmeme izin vermiyor. söylediğimde olayı ayrılığa kadar getiriyor. sabaha kadar hiç uyumadım, sürekli ağladım. başım ağrıyor, gözlerim yanıyor, içim acıyor. şu an iyiyiz ama kalbimdeki ağrı hala geçmedi

Maşallah tatlım benim
Ama nedenki ibo seviyor sivereği ya bende çok gitmek istioyorum merak ediyorum nerde yaptığını
Hatta evlendiğimizde burda kalabiliriz falan bile demişti
Ali'de hiç sevmiyor nedensee. ama bende çok merak ediyorumm

canımm benm yaa kıyamam ama sanaa üzülme canım en yakın zamanda düzelir inşallah aranız. hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri malesef

Ah canımm yaaa herkes böyle süreçleri yaşamak zorunda sanırımm...gerçekten çok zor her şey ve belki de özlem hasret arttıkça daha da zorlaşıyor ama ayrılık deme adına boşver..kolay olmuyor öyle, istediğin kadar uykusuz geceler geçir ama yüreğinin öyle yanmasına neden olabilen bi adamdan nasıl ayrılabilirsin ki aynısı onun için de geçerli. Bu sadece bi süreç, birbirinize daha sıkı tutunarak devam etcenz hep. Seviyo, göremiyo, başkaları yanında senin ama o olamıyo, tabi ki kıskanacak ama sabretmelisin. Suyuna git birz, sen istemezsen görüşmem de nolcak sanki, onun orda kafas rahat senın burda gönlün rahat olur.

canım,senin benim öyle düşünmemizle olmuyor işte,konu dışı derken bizim için konu içinde ama editörler için öyle degil...bizde gebelik topicinde çok yaptık listeler bizim için de konunun tam kendisiydi dua etmek ama ayrı bi kategori yapıp kaldırmışlar...sen kimse seni dikkate almamış gibi kimsenin umrunda degil gibi yazınca yazdım bende...fevri bi şekilde yazmadım aslında ama öyle anlaşılmışrabbim dualarımızı kabul etsin inş canım..

hee anladım tatlım aman boşver be sıkma canını..

Yarenler yine ben geldim soru sormaya

Bizim silüs tarihimiz 4 şubat. 6 şubatta teslim olacak.

Bu durumda 4 mayıs 2014te gelecek degil mi 6 Mayısta değil yani :44:

pfff cnm yaa diyecek söz bulamıyorum maalesef sabırrrrrrrr

Yarenler yine ben geldim soru sormaya

Bizim silüs tarihimiz 4 şubat. 6 şubatta teslim olacak.

Bu durumda 4 mayıs 2014te gelecek degil mi 6 Mayısta değil yani :44:

Cnm silüs tarihi yani 4 şubat'tan itibaren asker sayılıyor... Şafağını 4 şubattan itibaren sayacaksın... Bunu 15 aydan düşünürsen evet 4 mayısta gelecek... Ama 15 ay üzerinden değil de gün üzerinden hesabını yap, çünkü her tertibin günü farklı oluyor....

şu an seninle aynı ruh halindeyiz canım 6 aydır görüşmüyoruz belki bunun etkisi çok büyük ama artık kaldıramıyorum ):

Pekmezimm sonunda gidiyo demek askerin kızz Allah kavustursun cnm yaaa.

NİLÜCÜMMM ay kıyamam yaaa.üzülme cnm..ama seninkide yani heeee kıskançlıktan yedi kendini adam...ama madem çok kıskanıyo seviyo neden ayrılık muhabbeti yapıyoki yaa bak sinir oldum gene.kolay sanki yaaa..neyse şimdi düzelttiyseniz arayı üzme kendini.askerlik bitsin bi hayırlısyla ve az kaldı zaten o zaman herşey farklı olcaktır inş cnm.geçecek bu sıkıntı günleri.

benim Hesnoşum nerelerde ya

bütün kıskançlıkları sitemleri üzmeleri aslında özlediklerindeen... önündeki şafağa bakıp da nasıl bitecek bitse de bi an önce gitsem artık diye bakıyorlar... halıya basmayı özlüyorlar,haz etmedikleri insanları bile özlüyorlar ...
en basitinden tayt giydirmem diyen adam şimdi bana giyebilirsin ben yanındayken bi kaç gün daha giyme askıntı olan olur canımız sıkılmasın diyor
aşamayacağımızı düşündüğüm sorunlar yaşanmadı hiç... çünkü eşref saatini yakalamayı öğrendim... hani diyorlar ya son söz erkeğindir o da sen bilirsin karıcığımdır diye ... aslında son sözü hep ona söylettim ama ortak kararımız oldu alınan karar... evet sen böyle düşünüyorsun ama bir de bu açıdan bak dediğimde empatiyi öğrendi binevi... şimdi her seferinde düşünüyor empati kuruyor...ama şunu öğrendim ki küsmek ,bağırıp çağırmak,ağlayıp sızlamak etkili olmuyor...sadece savunduğunuz fikrin arkasında kararlı durup ona bnu hissettirmek ve seni düşünmeye bırakıyorum sen düşün sonra konuşalım diyebilmek...

he .. bunlar benim tespit ettiklerim...elbette herkes üzerinde işe yaramaz ... ama fikriniz olsun üzülmeyin diye söylüyorum kızlar... en basitinden size şöyle söyleyeyim...15 ay boyunca regl döneminde olduğunuzu düşünün... tüm sevdiklerimiz yanımızda olmasına rağmen ,herşey yolunda bile olsa hep stres içinde olmaz mıydık acaba ? Ya da hamile olanlar bilir ben de bilmem de ...hassasiyetlerinin arttığını normal olmayan şeyler yaptıklarını söylüyorlar... bu durumda erkeğimizin bize anlayış göstermeyerek incitmesi de hoş olmazdı...

şimdii ağlıyorsanız gözyaşlarınızı silin...
silkelenin kendinize gelin vee aslaa konu nolursa olsun üzülmeyin...
dayanamıyorum valla ya

Canım benim çok güzel anlatmışsın. Ne güzel seninki empati kurabiliyor. Benimki yapmıyor, yapamıyorum diyor.
Çok inatçı. Bir de askerde olunca daha da beter oldu.
Bu topicte nerdeyse herkes aynı durumda ya noluyor bize anlamıyorum

Aynen Canım aslında 4444 sayfada başka bırı one surdu baktım bende dedım başlatayım barı ama malesef asıl buranın demırbaş yarenlerı şafakları bıtmış ((darısı başımıza)) yenı bızım gıbı olanlar pek fazla olmadıgı ıcın kımse oralı olmadı oluyorda o verdıgın lınkede kımse gırmıyor o yuzden iş başa düştü barı başlattık bız devam edecegız mecbur yarım bırakmaz olmaz. :-d :-d :-d aminnn canımm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…