Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beklıyorum.. bıkmadan usanmadan artık yeter demeden ve dedrtmeye calıssa da hasret beklıyorum dediğin gibi erkeğim.. Bir gün gelecek 1 gün kalacak... ondan sonrada Allah dısında kımse bızı ayırmayacak..

şafak doğan güneş uleeeeyynn tutmayın beni
sağ salim yanımda bulmayı nasip etsin Allah'ım bana ve tüm asker bekleyenlere.
çok zor bir süreçti yıprandık, üzüldük ama sonunda hak ettiğimizi alacağız inşallah.
ömür boyu gitmemek üzere gelsin sevdiceğim..
darısı başınıza kızlar

slm kızlr

14 şubatta askerlerinize hediye gönderiyrmusunuz?
fikir verebilimisniz? ihtiyacım var ne göndermeli??:26:

vayy be biz terhis olurken yeni gelen arkdaslarımın safaklarına bak çok şaşırdım masallah dısardan bakınca çok çabuk geçmiş gibi geliyor.
ama içinde ki hallerie çok iyi bilirim
allah kavuştusun rabbim bizim gibi sizede düğü şafağını biran evvel nasip etsin :)
askerlikten sonra hersey çok daha güzel oluyor.
2012 agustostan beri askerlik nedir unuttum :)
inanın hiç hatırlanmıyor bile

amin canım tabii önünde engel olmadan ilerlemek daha başkadır Allah hepimize nasip etsin :)

Şafak 96 Ne zor şeymiş arkadaş bu askerlik bitirsin gelsin artık dizinin dibinde olayımm içimizden atalım ayrılcaz korkusunu bir daha hiiiiiiiiç ayrılmayalımmmm

selam canlarım sizleri çok özlemiş bulunmaktayım kusura bakmayın kaç gündür uğrayamıyorum, geçmişi de şu an okuyamıyorum ama en kısa zamanda telafisini yapcam :26: umarım herkes iyidir, küskünlükler bitmiştir (ebruş :26:) ben çok heyecanlıyım çünkü yarın aşkımın kollarında olcam mehtap sade ve sadece doğan güneş tubikim sende de heyecan doruktadır aynı anda sevdiceklerimize kavuşcaz akşam burda ağlaşırız artık mehmetime bi tane gömlek, kocaman bi çikolata aldım, kek yaptım bir de roman götürüyorum bölümlerin başlarına küçük notlar bıraktım inşallah bir aksilik çıkmaz da geldiğimde neler yaptığımızı da paylaşırım sizlerle... dua edin lütfen :109: çok öpüyorum, iyi geceler:80:

Son düzenleme:
slm kızlr

14 şubatta askerlerinize hediye gönderiyrmusunuz?
fikir verebilimisniz? ihtiyacım var ne göndermeli??:26:

kuzum benim ben o güne özel bi mana yüklemediğim için fikir vermem ne kadar samimi olur bilemedim :44: ben mehmetin yanına gidiyorum yarın ama sevgililer günüyle ilgisi yok. hem tanışma yıl dönümümüze üç gün kaldı hem de iznim böyle denk geldi. senin aklında bir şey var mı?

Ben hediyemi gönderemicem çünkü göndermememi söyledi askerim hani el koyarlar haberim bile olmaz gibilerinden ben ona en güzel hediyeyi gelince vericem :82:

ilgine tesekkür nilüş
18 subat doğum günü...
Aslında bnm için önemli olan o...
O yuzden iksinde toptan kutlamş çkartmş olucam aradan
Kargyla gndercem şubeden alcak zaten...
şöyle düşünyrm kazak parfüm falan almayı.. Yanndada ihtyacı olan seyler gndercem..
Mesela iç çamasrı çorap kişisel ihtycnı karslayablecek ürünler..
Fakat bnlar cok klasık geldi..
Manewi bşyde yapmak istyrm:44:

kızlar günaydınnn

çok kötü bi rüya gördüm sabah sabah. aradım askerimi erkenden sesini duydum içim rahatladı. ama moralim hala bozuk kurtulamadım rüyanın etkisiinden:18::18:

atarsa 84

Ahhh geldim evime, insan ne kadar yalnız da kalsa kendi evini çoook özlüyormuş... Şafak da epey düştü

Gittim sevdiceğimle çok güzel bir mehtap yaşadım geldim... Benden önce havaalanına varmış beni bekliyordu ömrüm... Ömrümü ömrüne adadığım yaşattığın herşey için çok teşekkür ederim Sana getirdiğim sarmalar, kekler, börekler afiyet bal şeker olsun aşkım Seni şimdiden çok özledim bebeğim, artık yeni mehtabımız şafak doğan güneş dediğimiz gün olacak, doğan güneşe kadar başka mehtabımız olmayacak malesef ama buna da şükür ömrüm, zaten ne kaldı ki şunun şurasında 82 güne ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…