- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yanlış hatırlamıyorsam dün teskere alıyoruz ama akşam binecek diyordu pazar sabahı karşılayacağım diyordu
ondan girememiştir herhalde bende çok merak ediyorum ilk etap da ne yapmıştır kim bilir
inşallah hepimizin günleri bitecek kavuşacagız askerlerinmize. şimdi sen böyle deyince içim burkuldu.. yaa bide şöyle bi durumum var benim 1 aydır ne sesini duyuyorum nede haberini alıyorum.. belkide bundan dolayı çok zorlanıyorum.
Ya oyle demişti ama dün yazdıklarını görmedin sanrıım bay akötü olduğu belliydi, bi şeyler ters gitmiş belli ki umarım dzelmiştri de mutluluktan gşrememiştir gene..
Kimler burdaa teskerecii güzellerr
Ben de şimdi geldim canım nasılsın?
ben de burdayım ama başka başka topiklerdeyimçok sıkılıyorum bugün ya yorgunluktan olsa gerek
Ben de sıkılıyorum Nilücüm yaaSözde temizlik yapmam gerekiyordu hiç canım istemedi, bir de dün epey yormuşum kendimi, kaslarım ağrıyordu yattım dizi izledim paso ama ev çok sıktı yani tadı tuzu yok hiç bir şeyin
di mi yaayaz gelsin, kocişin de gelsin, yeni arabnızla gezin doya doya, sıkıntı mıkıntı kalmasın senin ne çalışman vardı kuzum, kaslarını ağrıtacak :44:
Evet canım yaa ben artık çok sıkıldım ve bunaldım bu durumdan, inan sevdiğim hobileri bile aylardır yapmıyorum, kitap okumuyorum, puzzle yapmıyorum, bağlamama elimi bile sürmüyorum, demek ki her şey eşim varken güzelmiş, köstebek gibi yaşıyorum resmen
Benim haftada bir halk oyunları çalışmam oluyor canım, gösteri var diye fazla yükleniyoruz bu ara o yüzden bacaklarımda ağrı vardı bugün
ayy ne hoşsun ya puzzle, bağlama...gelsin de her şey eski tadını bulur canım benim ablam da halk oyunu oynamaya yeni başladı onların da gösterisi var ama sen hocalık yapıyorsun di mi :44:
Yok canım eski okulumda öğretiyordum ama burası bizim vakıf, biz kendimiz oynuyoruz
hımm :26: yine de güzel yaa kafan dağılıyordur az da olsa... benim bünye hiç kaldırmaz öyle şeyleri, düşer bayılırım
biz birazdan plakalara geçcez yaaheyecanlandım mehmet'e göre atarsa 80'miş ama pek güvenemedim ben ona bu konuda
Evet haftada bir dağılıyor işteEvet plakalara geliyorsun, pano değiştiriyorsun kuzum artık level atlıyorsun
Yaa o askerlerimize göre değişiyor hep cidden :26: Benim eşim de yazıcı arkadaşından bakmış dört gün kadar daha az şafak ben yine de böyle sayıyorum hayırlısı bakalım :44:
ayy evet yaa aynen öyle canım finishe yaklaşıyoruz gitgideite kaka, şaka gibi ama gerçek onlar şafak saymayı bilmiyor bence canım ya
Evet yavaş yavaş bitiyor gerçekten, doğan güneşi görünce hatırlamak bile istemeyeceğiz bakacağız ki zaman ne de çabuk geçmişBence de bilmiyorlar askerlik beyni sulandırıyor olabilir
Ben şafak attıracağım canım panoları hazırlayayım sonra yatacağım öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?