Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlış hatırlamıyorsam dün teskere alıyoruz ama akşam binecek diyordu pazar sabahı karşılayacağım diyordu
ondan girememiştir herhalde bende çok merak ediyorum ilk etap da ne yapmıştır kim bilir

Ya oyle demişti ama dün yazdıklarını görmedin sanrıım bay akötü olduğu belliydi, bi şeyler ters gitmiş belli ki umarım dzelmiştri de mutluluktan gşrememiştir gene..

neden haber alamıyosun nerde askerin ay merak ettim şimdi

Ya oyle demişti ama dün yazdıklarını görmedin sanrıım bay akötü olduğu belliydi, bi şeyler ters gitmiş belli ki umarım dzelmiştri de mutluluktan gşrememiştir gene..

he şimdi gördüm neyse hayırlısı olsun bakalım ya iyidir umarım askeri geldi bence daha iyidir unutmuştur belki de o sıkıntıyı yani inşallah

ben de burdayım ama başka başka topiklerdeyim çok sıkılıyorum bugün ya yorgunluktan olsa gerek

Ben de sıkılıyorum Nilücüm yaa Sözde temizlik yapmam gerekiyordu hiç canım istemedi, bir de dün epey yormuşum kendimi, kaslarım ağrıyordu yattım dizi izledim paso ama ev çok sıktı yani tadı tuzu yok hiç bir şeyin

di mi yaa yaz gelsin, kocişin de gelsin, yeni arabnızla gezin doya doya, sıkıntı mıkıntı kalmasın senin ne çalışman vardı kuzum, kaslarını ağrıtacak :44:

di mi yaa yaz gelsin, kocişin de gelsin, yeni arabnızla gezin doya doya, sıkıntı mıkıntı kalmasın senin ne çalışman vardı kuzum, kaslarını ağrıtacak :44:

Evet canım yaa ben artık çok sıkıldım ve bunaldım bu durumdan, inan sevdiğim hobileri bile aylardır yapmıyorum, kitap okumuyorum, puzzle yapmıyorum, bağlamama elimi bile sürmüyorum, demek ki her şey eşim varken güzelmiş, köstebek gibi yaşıyorum resmen

Benim haftada bir halk oyunları çalışmam oluyor canım, gösteri var diye fazla yükleniyoruz bu ara o yüzden bacaklarımda ağrı vardı bugün

ayy ne hoşsun ya puzzle, bağlama... gelsin de her şey eski tadını bulur canım benim ablam da halk oyunu oynamaya yeni başladı onların da gösterisi var ama sen hocalık yapıyorsun di mi :44:

ayy ne hoşsun ya puzzle, bağlama... gelsin de her şey eski tadını bulur canım benim ablam da halk oyunu oynamaya yeni başladı onların da gösterisi var ama sen hocalık yapıyorsun di mi :44:

Yok canım eski okulumda öğretiyordum ama burası bizim vakıf, biz kendimiz oynuyoruz

Yok canım eski okulumda öğretiyordum ama burası bizim vakıf, biz kendimiz oynuyoruz

hımm :26: yine de güzel yaa kafan dağılıyordur az da olsa... benim bünye hiç kaldırmaz öyle şeyleri, düşer bayılırım

biz birazdan plakalara geçcez yaa heyecanlandım mehmet'e göre atarsa 80'miş ama pek güvenemedim ben ona bu konuda

Evet haftada bir dağılıyor işte Evet plakalara geliyorsun, pano değiştiriyorsun kuzum artık level atlıyorsun

Yaa o askerlerimize göre değişiyor hep cidden :26: Benim eşim de yazıcı arkadaşından bakmış dört gün kadar daha az şafak ben yine de böyle sayıyorum hayırlısı bakalım :44:

ayy evet yaa aynen öyle canım finishe yaklaşıyoruz gitgide ite kaka, şaka gibi ama gerçek onlar şafak saymayı bilmiyor bence canım ya

ayy evet yaa aynen öyle canım finishe yaklaşıyoruz gitgide ite kaka, şaka gibi ama gerçek onlar şafak saymayı bilmiyor bence canım ya

Evet yavaş yavaş bitiyor gerçekten, doğan güneşi görünce hatırlamak bile istemeyeceğiz bakacağız ki zaman ne de çabuk geçmiş Bence de bilmiyorlar askerlik beyni sulandırıyor olabilir

Ben şafak attıracağım canım panoları hazırlayayım sonra yatacağım öptüm seni

:92: 18.02.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…90 fatihatice03…

…90 duygum...

…91 bOniTO…

…92 DerinSu…

...92 cesurcvcv...

…92 ErreS…

…92 kubra17…

… 94 omerabia…

...97 hera91...

…97 goqce…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...115 AskErimm1411...

…118 SeNLeYM…

... 137 kelebek.hill ...

… 161 H_İ_S …

…172 iboebru….

…183 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...183 esraa42...

....184 nesliiiiiiiiii...

…185 Brrk…

...185 OZGEGURUR...

...186 dilara1331

...187 kelebekd ...

…187 Kayra95...

…187 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....277 chidoshimedo....

...277 GRGR...

...277 mayamaya11

...277 tugbaoguzhan

...277 BerlD...

...277 svsaskim...

...277 kmleomer...

... 286 ED2006...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...310 Mervens...

...366 xxIpekxx...

...367 depresiffpolyanna...

...368 nesilll...

...370 tugcehayati...

...370 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...440 pekmez_akilli...

...440 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

ben de öpüyorum canım, tatlı uykular :80:

18/02/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…cerenbayram = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…aalis = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…