Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en kısa zaman da hayırlısıyla bir bir olur herşey inşallah Rabbim yardımcınız olsun
şimdi o geldi ya gerisi de çorap söküğü gibi gelir en zorunu atlattınız darısı bizeeee

en kısa zaman da hayırlısıyla bir bir olur herşey inşallah Rabbim yardımcınız olsun
şimdi o geldi ya gerisi de çorap söküğü gibi gelir en zorunu atlattınız darısı bizeeee
valla haklısın en zorunu atlattık diyoruz biz de ..Allah başka zorluklarla karşılaştırmasın

siz bu aşkınızla ona musade etmezsınız canım hiççç merak etme üzme kendını

şimdi konustuk kapattık telefonu hasta olmuş belli de etmiyor güya iyiyim yok birşeyim diyor sen düşünme.. ama hasta ve orası çok soğuk hava güneşli bugün burda diyo hanı ben düşünüyorum ya düşünmeyim diye halbukı kar yağışlı hava off bitse su günler bir alıstım alısmasına da beklemek dakikaları sanıyeleri saymak her gece yattıgımda bugunede sükür bi adım daha yaklastık demek.... ama bu son olcak son ayrılık son hasret... Allah bizi birbirimizden ayırmasın hiç..

aman iyi olunda biz merak edelim canım
ya sizin adınıza çok sevindim.. allah tüm bekleyenlere o güzel günleri göstersin inşallah...

aman iyi olunda biz merak edelim canım
ya sizin adınıza çok sevindim.. allah tüm bekleyenlere o güzel günleri göstersin inşallah...
sevdiceğimle sorunumuz olmuyor çok şükür zaten ...
sorunlar başka... bakalım hislerimde yanılırım inşallah da birileri nedeniyle canımız sıkılmaz bi daha... laf kalabalığı yapan çok oluyor şu sıralar çünkü... Rabbim hepinizi kavuştursun canım... Asker beklemek zor ve sabır gerektiriyo gerçekten... Rabbim sabır versin...
destek olamadığı gibi köstek olanlara da vicdan ve akıl versin...

beni çok yordu bu askerlik, artık nişanlımı tanıyamıyorum oda beni tanıyamadığını söylüyor, bu askerlik bitmeden bizlere huzur yok gibi görünüyor....

MEHTAP: SON 16

TUĞBACIM hürgeneral merhaba nasılsın canım askerliği bitirdin valla gerçi bn senden daha çok yaptım 9 aydır bekliyorum (
düğün nişan varmı allah izin verirse

beni çok yordu bu askerlik, artık nişanlımı tanıyamıyorum oda beni tanıyamadığını söylüyor, bu askerlik bitmeden bizlere huzur yok gibi görünüyor....

MEHTAP: SON 16

Canım daha önce de yazmıştım bütün o gerginlikler birbirinizi çok özlemekten kaynaklanıyor... üzme kendini...

TUĞBACIM hürgeneral merhaba nasılsın canım askerliği bitirdin valla gerçi bn senden daha çok yaptım 9 aydır bekliyorum (
düğün nişan varmı allah izin verirse
çok şükür iyiyim dün harika bi gündü ve bi daha gitmeyeceğine inanmak hem onun için hem benim için zor oldu...şaşkındık ikimizde
düğün nişan elbette olur ama daha dün geldi gelir gelmez konusunu açmadım ben de ... Gönül ister ki herşey uzun ara verilmeden olsun...Fakat önce bi düzen oturtması gerek... Sonrasında Allah nasip ederse biz de evliler kervanına katılan çiftlerden olup,aile kuracağız...

öyle canım ama çok yıpranıyor insan özlemden hasretten kaynaklandığını bildiği halde... ne yapalım hayırlısı olsun demekten başka bşy gelmiyor elimizden

anladım canım çok sevindim valla eee tabi daha bi soluklansın da askerin eminim oda çok isityordurr evlilik nişan hakkınızda hayırlısı olsun canım

istemez mi dün akşam eve zor yolladım gitmesem ya da seni de götürsem diyo zoruna gidiyomuş beni bırkaıp da eve yalnız gitmek eee napalım bi süre daha böyle olacak

istemez mi dün akşam eve zor yolladım gitmesem ya da seni de götürsem diyo zoruna gidiyomuş beni bırkaıp da eve yalnız gitmek eee napalım bi süre daha böyle olacak

yapcak bişey yok cnm birazcık da düğün şafağı saycaksınız artık( biz birde ayrı şehirlerde yaşıyoruz askerlik bitinde 1 yıl daha şafak saycaz düğün için):

yapcak bişey yok cnm birazcık da düğün şafağı saycaksınız artık( biz birde ayrı şehirlerde yaşıyoruz askerlik bitinde 1 yıl daha şafak saycaz düğün için):
süresi belli olduktan sonra sıkıntı yok ki canım be ama bizim belli bi süremiz yok inşallah işlerimiz yolunda gider de 1.5 yıla kalmadan biz de hallederiz herşeyi...

süresi belli olduktan sonra sıkıntı yok ki canım be ama bizim belli bi süremiz yok inşallah işlerimiz yolunda gider de 1.5 yıla kalmadan biz de hallederiz herşeyi...

doğru canım haklısın süresi belli olunca insana umut geliyor zaten (; inşallah sizde halledersiniz evlenirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…