Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhabalar sanırım seninde askerin yedek subay. benim nişanlımda öyle.
iznin hepsini kullanmaktan bahsetmişsin. 1 ay kadar önce nişanlımda bana buraya yazı geldi artık izinlerin hepsi zorunlu kullanılacakmış erken tezkere almak kalkmış falan dedi. biz izin kullanmayı düşünmüyoruz yada kullnırsak 10 gün falan. sonradan ben sordum gerçekten öylemi falan die bilmiyorum belli değil dedi. şimdi sende öyle yazınca bi sorayım dedim.demekki konuşulan bişey. kesinmiymiş izinlerin hepsinin zorunlu kullanılması acaba. eğer öyleyse çok kötü olucak.

Şafak : 115

Çift Hanelere Düşmeye : 34

yarim izin kullanmasaydıı şafak : 105

Tubaaaa bayıldım harıka yapmıssın nasıl yaptınn onu kız :d bu arada hayırlı olsnnn

Amin inşallah Çok güzel olmuş yüregine sağlık

TUĞBA HARİKA OLMUŞ. ellerine sağlık ömür boyu ayrılmayın hep mutlu olun.. off çok kötü oldum. yaa özledim bende..

tuğbacım gözün aydın canımm bundan sonra inşallah çok mutlu olursun bütün nhayallerin gerçeğe kavuşr inşallah sarısı bizlerin başına bizleri unutma(;

Sana sabırlar dilerim ama seni çok merak ettim tuğbişş..umarım problem neyse hemencik düzelir nolur sıkma canınııı

Kzlarrr tubadan haberiniz varmi yaaa noldu acba:26:

Cidden nerelerde bu kız yaaaa

Canım bu arada 4 günün kalmış Allah mutlu mesut sorunsuz kavuşup bi dah aayrılmamanızı nasip etsin inaşşalhh

yanlış hatırlamıyorsam dün teskere alıyoruz ama akşam binecek diyordu pazar sabahı karşılayacağım diyordu
ondan girememiştir herhalde bende çok merak ediyorum ilk etap da ne yapmıştır kim bilir

Ya oyle demişti ama dün yazdıklarını görmedin sanrıım bay akötü olduğu belliydi, bi şeyler ters gitmiş belli ki umarım dzelmiştri de mutluluktan gşrememiştir gene..

he şimdi gördüm neyse hayırlısı olsun bakalım ya iyidir umarım askeri geldi bence daha iyidir unutmuştur belki de o sıkıntıyı yani inşallah

kızlarr çoook özür dilerim hepinizi meraklandırdığım endişelendirdiğim için... Hepiniz çok sağolun... İlgi ve alakanız için... Evet bi takım canımı aşırı sıkan şeyler oldu ama bugünü sorarsanız cumartesi yatıp şimdi kalkmış gibiyim... Dün tamamiyle rüya gibiydi..sağolsun askerim beni çoookk mutlu etti ve bi kere daha anladım ki o yanımda oldukça kimse zarar veremez bana... ilk karşılaşma anımız çok güzeldi...sonrası da yine rüya gibiydi... önce ailesine sonra da bize geldik... yol yorgunu olmasına rağmen yanımda kalmak için üşümeye o kadar yol çekmeye bile ses çıkarmadı uykusuzluğa da meydan okudu... umarım hepiniz kavuşursunuz askerlerinize...Rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin ... zor anlarımda destekçim olduğunuz için de hepinize ayrı ayrı teşekkürler ...

Ah canım çok sevindim adına, cidden merak ettik o kadar karamsar yazınca hallolduysa sıkıntı yok, Allahımm harika duygular olmalıı

Canım gözünaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallah rüya gibi olmazmı ya insanın sevdigini görmesi kokusunu duyması rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Ah canım çok sevindim adına, cidden merak ettik o kadar karamsar yazınca hallolduysa sıkıntı yok, Allahımm harika duygular olmalıı

kesinlikle çok farklı bi duygu ...önce kalp atışları hızlanıyor...nefes almakta güçlük çekiyor insan...sonra inanamıyor gerçekliğine... inanmak ister gibi sıkı sıkı sarılıyor tutuyor elini... canının yanmasına soğuğa aldırmıyor insan... Rabbim herkese nasip etsin ... gerçekten çok büyükçe bi şaşkınlık kalıyor insana...

Canım gözünaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallah rüya gibi olmazmı ya insanın sevdigini görmesi kokusunu duyması rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Aminnn canımmm inşallahhh ...

Ayy nası da tatlı anlatırmışşş..oh ya valla hayali bile harika, biz de sürekli yaz tatili planı yapıp duruyoz valla şimdiden para biriktirmeye başladık maddiyata takılmadan şöyle bi hafta her şeyiyle bizim olsun istiyoruzz...çünkü biz ayrı yerlerde olcamız için ekstra çaba gerekiyor her şeye

hayırlısı olsun canım ya allah yeni başlayanlara bır çırpda kurtulmayı nasip etsin ama şu 30 gunden duşmedi resmen banamı öyle geldi bilemiyorum

Kız geçerr 3 gün havada karada geçerr sık dişini son çırpınış bunlarr sonrası sonsuz mutlulukkk..

Bakınız tickerım 5 gün birden attı, valla zaferim dedi ki eğer hiiç izinsiz çıkarsam yüksek ihtimal 30 haziran dedi, ben de öyle değiştim, kesin tarihi haziranda söylerim dedi ama izin kullanmayınca böyle dedii ayy ne güzel oldu

Allahım bize de nasip et Aman nazar değmesin canım musmutlu olun artıkın askerliği unutun yan yana doya doya vakit geçirin..sana huzur veren sevdiğinin kokusunu,nefesini doyasıya çek içine..
off off çok özledim

:-(( Tubiçik ne oldu kız geçmişi okudumda üzüldüm kötu bırşey olmamıştır umarım fazlasıyle canını sıkan bırşey olmuş ama :-(( Gözün Aydın canım zafer senin... Allah hiç bir zaman ayırmasın hep bırlıkte olun....

Harika bir duygu olmalı Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah
hemen evlenin hemencik yeter bu kadar hasret

amin canım inşallah herkes yaşayacak bu güzelliği dualarım sizlerle...

can sıkıcıydı ama üzerinde durmama gerek olmadığını farkettim... amin inşallah amacımız hep birlikte olmak zaten... kullar araya fitne sokmadıkça tabii...

Harika bir duygu olmalı Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah
hemen evlenin hemencik yeter bu kadar hasret
amin canım darısı sizlere hadi bakalım... bu kadar hasret yeter tabii ama hemencecik evlenemeyiz malesef önce bi düzenimizi oturtmak gerekecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…