- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bugün askerimle gelgitler yaşadık, aramızda problem yok şükürr ama benm yarim nöbetçi subaydı, 12 saat nöbet 24 saat dinlenme, şimdi 12 saat nöbet 12 saat dinlenmeye çevirdler ve hiç zaman kalmıyor hiç bi şeye ne dinlenebiliyorr ne işlerini gündüz çıkıp halledebiliyor, az da görüşebiliyoz tabi,yoruluyo falan filan..neyse canı sıkkındı zaten komutanla konuşmuş, dilekçe vermeyi düşünüyorlar nöbetçiler, bana bugün dedi ki geçiciymiş ama çekilmiyo bi 5 gün izin kullanayım yanına gelirim deid tabi ben çaktırmadım çok da ümitlenmemeye çalıştım ama havalara uçtumm ancak sonra da dedi ki ya işte bütün izni kullanmak zorundaymışız komutan öyle diyo bilmem kızdığından mı dedi, herkes mecbur tutulcakmış dedi..buna çok üzüldüm işte..23 gün izin kullansa bile biz çünkü en fazla 3-4 gün görüşürüz, zaten ben işte olcamm..hafta sonunu anca beraber gecircez hadi izin alsam en cok 1-2 gün yani...sıkıntılı..kalanında hem şafak uzuycakk hem de gene ayrı olcazzz çok canım sıkıldı bu durumaaa...
Şafak, 81 Düzce
Ne de güzel oldu bu askerlik, günler bir bir düşünce
neden haber alamıyosun nerde askerin ay merak ettim şimdi
Tubaaaa bayıldım harıka yapmıssın nasıl yaptınn onu kız :d bu arada hayırlı olsnnn
Amin inşallahÇok güzel olmuş yüregine sağlık
TUĞBA HARİKA OLMUŞ. ellerine sağlık ömür boyu ayrılmayın hep mutlu olun.. off çok kötü oldum. yaa özledim bende..
tuğbacım gözün aydın canımm bundan sonra inşallah çok mutlu olursun bütün nhayallerin gerçeğe kavuşr inşallah sarısı bizlerin başına bizleri unutma(;
Sana sabırlar dilerim ama seni çok merak ettim tuğbişş..umarım problem neyse hemencik düzelir nolur sıkma canınııı
canım yaa koca bi MAŞAALLAHHHHHH benden sizeRabbim ömür boyu böyle birbirinizi sevmeyi nasip etsin.hepp mutlu olun emi oralarda bile nasıl düşünmüş seni ya kelebekler falan bitecek canım az kaldı.Allahım hayırlısınıversin herşeyin.
TUGBACIMM nerdesin cnm açıklama da yapmamışın özel bişi sanırım.inşaAllah daha iyisindir kuzum.askerin geldi mutlusun diyodum ama galiba gölge düşürenler olduailevi bişeyse hiç takma cnm.önemli olan sizin anlaşmanız.
Kzlarrr tubadan haberiniz varmi yaaa noldu acba:26:
Cidden nerelerde bu kız yaaaa
Canım bu arada 4 günün kalmış Allah mutlu mesut sorunsuz kavuşup bi dah aayrılmamanızı nasip etsin inaşşalhh
yanlış hatırlamıyorsam dün teskere alıyoruz ama akşam binecek diyordu pazar sabahı karşılayacağım diyordu
ondan girememiştir herhalde bende çok merak ediyorum ilk etap da ne yapmıştır kim bilir
Ya oyle demişti ama dün yazdıklarını görmedin sanrıım bay akötü olduğu belliydi, bi şeyler ters gitmiş belli ki umarım dzelmiştri de mutluluktan gşrememiştir gene..
he şimdi gördüm neyse hayırlısı olsun bakalım ya iyidir umarım askeri geldi bence daha iyidir unutmuştur belki de o sıkıntıyı yani inşallah
kızlarr çoook özür dilerim hepinizi meraklandırdığım endişelendirdiğim için... Hepiniz çok sağolun... İlgi ve alakanız için... Evet bi takım canımı aşırı sıkan şeyler oldu ama bugünü sorarsanız cumartesi yatıp şimdi kalkmış gibiyim... Dün tamamiyle rüya gibiydi..sağolsun askerim beni çoookk mutlu etti ve bi kere daha anladım ki o yanımda oldukça kimse zarar veremez bana... ilk karşılaşma anımız çok güzeldi...sonrası da yine rüya gibiydi... önce ailesine sonra da bize geldik... yol yorgunu olmasına rağmen yanımda kalmak için üşümeye o kadar yol çekmeye bile ses çıkarmadı uykusuzluğa da meydan okudu... umarım hepiniz kavuşursunuz askerlerinize...Rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin ... zor anlarımda destekçim olduğunuz için de hepinize ayrı ayrı teşekkürler ...
kızlarr çoook özür dilerim hepinizi meraklandırdığım endişelendirdiğim için... Hepiniz çok sağolun... İlgi ve alakanız için... Evet bi takım canımı aşırı sıkan şeyler oldu ama bugünü sorarsanız cumartesi yatıp şimdi kalkmış gibiyim... Dün tamamiyle rüya gibiydi..sağolsun askerim beni çoookk mutlu etti ve bi kere daha anladım ki o yanımda oldukça kimse zarar veremez bana... ilk karşılaşma anımız çok güzeldi...sonrası da yine rüya gibiydi... önce ailesine sonra da bize geldik... yol yorgunu olmasına rağmen yanımda kalmak için üşümeye o kadar yol çekmeye bile ses çıkarmadı uykusuzluğa da meydan okudu... umarım hepiniz kavuşursunuz askerlerinize...Rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin ... zor anlarımda destekçim olduğunuz için de hepinize ayrı ayrı teşekkürler ...
Ah canım çok sevindim adına, cidden merak ettik o kadar karamsar yazınca hallolduysa sıkıntı yok, Allahımm harika duygular olmalıı
Aminnn canımmm inşallahhh ...Canım gözünaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallahrüya gibi olmazmı ya insanın sevdigini görmesi kokusunu duyması rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
oooh 3 güncağzın kalmış beaTubaaaa sevndmm ıyıı olmana darısı başımaaa inşallah
oooh 3 güncağzın kalmış bea
evet ama hızlanacaktır...son 10 günü biz hiç farketmedik...hayırlısı olsun canım ya allah yeni başlayanlara bır çırpda kurtulmayı nasip etsin ama şu 30 gunden duşmedi resmen banamı öyle geldi bilemiyorum
kesinlikle çok farklı bi duygu ...önce kalp atışları hızlanıyor...nefes almakta güçlük çekiyor insan...sonra inanamıyor gerçekliğine... inanmak ister gibi sıkı sıkı sarılıyor tutuyor elini... canının yanmasına soğuğa aldırmıyor insan... Rabbim herkese nasip etsin ... gerçekten çok büyükçe bi şaşkınlık kalıyor insana...
Aminnn canımmm inşallahhh ...
hayırlısı olsun canım ya allah yeni başlayanlara bır çırpda kurtulmayı nasip etsin ama şu 30 gunden duşmedi resmen banamı öyle geldi bilemiyorum
amin canım inşallah herkes yaşayacak bu güzelliği dualarım sizlerle...Allahım bize de nasip etAman nazar değmesin canım musmutlu olun artıkın askerliği unutun yan yana doya doya vakit geçirin..sana huzur veren sevdiğinin kokusunu,nefesini doyasıya çek içine..
off off çok özledim
can sıkıcıydı ama üzerinde durmama gerek olmadığını farkettim... amin inşallah amacımız hep birlikte olmak zaten... kullar araya fitne sokmadıkça tabii...:-(( Tubiçik ne oldu kız geçmişi okudumda üzüldüm kötu bırşey olmamıştır umarım fazlasıyle canını sıkan bırşey olmuş ama :-(( Gözün Aydın canım zafer senin... Allah hiç bir zaman ayırmasın hep bırlıkte olun....
amin canımHarika bir duygu olmalı Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah
hemen evlenin hemencik yeter bu kadar hasret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?