aynen şekerim aynen.askerde zekaları %90 azalıyor.bugün bizzat şahidim
olmuyor işte öylede ya kapı dışına çıksam kıskanır oldu sürekli arıyor yalan söylemekte istemiyorum bugun küsüsz uykuda girmez gözüme((
çok geçmiş olsun buaarada
noluyor bu askerlere anlamıyorumtamam haklılarda bazen abartıyorlar
Birde önlemi almak diye bişi var kankaa iyi Allah korur diye yemekde yemeyelim ne alaka sen tedbirini alacan
geçmiş olsun kuzum..
kankaaaaaaaaaaaa beni görmüonnnnnnnnnnnnnnnn
aynen canım valla bugün suyunu çıkardı.hatam olsa tamam suçluyum diycem ama bir gram hatam yok kötü hiyetim hele hiç yok.zayıfladın dedim diye beğenmiyormusun oldu.kırk yıl düşünsem böyle düşüneceği aklıma gelmezdi.askere ilk gittiğinde diyordu bide başka seylere sinirlenip birbirimizi asla kırmayalım diye.ay zaten ben sanmıyorm baskasına sinirlendide acısını benden aldı falan filan..anlama kapasitesi kıtlaştı zayıflamışsın lafını ters çevirdi saçma sapan anlamak istediği gibi anladı.kıt beyinli kel kedi
aradı canım az önce.40 dakika konuştuk..aşkım çok kötüyüm ben gözümün önünden gitmiyor ağlamış gözlerin dedi.sinirimden ağladım bu kadar kalın kafalı nasıl oldunda beğenmediğimi,soğuduğumu düşündün diye üzüldüm dedim.birbirimizi çok yanlış anladık ders cıkarım bidaha yapmayalım dedi.özür dilerim bidaha seni hiç üzmücem ama GERÇEKTEN BENİ BEĞENİYORSUN demi dedihala diyor yani beni beğeniyormusun diye.dedim ama demi pişmanda olsa kafasında var o şüphe acaba beğeniyormuyum diye.sanki dün tanıştık.askere gidince çirkinleşmiş soğumuş olabilirmişim.ay laflara bak resmen insana hakaret eder gibi ceydoşum.beğeniyorum Allahın cezası dedim en sonunda kusacam seni beğenmekten dedim.sabrımı çok taşırıyor.olumlu konuşmalarımı anlamıyor olumsuzları hemen anlıyor.sonrada şeker pınarım,yaşam pınarım,pınar sucuk öpsün serkan seni mucuk mucuk diye yağ çekmeler falan..ha bide kapatırken diyoki;seni ölürümde bırakmam,benden soğumuş olsanda beğenmesende o iş bitti benimle evleneceksin benim sevgim sonsuz..dedi..hala beğenmesende diyo delirmek üzereyim yani
aynen şekerim aynen.askerde zekaları %90 azalıyor.bugün bizzat şahidim
insallah geldiklerinde eski hallerine dönerler bu halleri hiç çekilmiyor
aynen canım valla bugün suyunu çıkardı.hatam olsa tamam suçluyum diycem ama bir gram hatam yok kötü hiyetim hele hiç yok.zayıfladın dedim diye beğenmiyormusun oldu.kırk yıl düşünsem böyle düşüneceği aklıma gelmezdi.askere ilk gittiğinde diyordu bide başka seylere sinirlenip birbirimizi asla kırmayalım diye.ay zaten ben sanmıyorm baskasına sinirlendide acısını benden aldı falan filan..anlama kapasitesi kıtlaştı zayıflamışsın lafını ters çevirdi saçma sapan anlamak istediği gibi anladı.kıt beyinli kel kedi
kanka hala çiftli rakamlarda olduğumu inanamıorum habire bakıorum listeye..
sen napıon kuzum??
yawru tamam haklısında çocuk seni seviyor özür dilemiş yalvarmış etmiş salla yaa yiter yaa
yawru tamam haklısında çocuk seni seviyor özür dilemiş yalvarmış etmiş salla yaa yiter yaa
dönerler canım olmaz yani böyle.bizim bugün carsımız vardı.zayıflamışsın dedim diye olay cıktı.beğenmiyorsun beni,soğudun benden,gelince beni beğenmeyeceksin demi dedi..küfür ediyorum içimden o derece sinirliyim
ayy yani pınarım senınki sopalık olmuşta hakkından gelen yok.peki düzeldimi daha sonra aranız
Çok güzel duruyor şafağın ınan busem senınkıde bitiyor
napayım canım ya sinir oldum şu kk ya yazı rengim otomatik olmuyor elle ayar yapıyorum uyuz etti benı neden değişiklik yapıp dururlar anlamam
sen ne yaparsın bakalım
sende bizim gibi normal vatandaş statüsüne düşmüşsün
saol bebemmmmmmmmm
hahaha sen kimiikna etmeye çalışıyon kuzum deli bu adamın iflağını sokmeden sakınlemez ama bu seferde biraz haklı kaşınmış bunun kel kedisi
güzel kapattık teli zaten canım.ama yaptıklarını cok sacma geliyor kabul edemiyorum sindiremiyorum.ben aval aval onun resimlerine bakıp özlem giderirken o nasıl diyor soğudun benden begenmiyorsun diye sinir oluyorum.neymiş gelince totoma vura vura dövecekmiş beni,haketmişim.beğenmemişim onu.beğenmek zorundasın beni diyor sonrada.ay kafayı yedi.ben a desem hayır z diyo,tmm z diyorum hayır a diyo.aynen öyle kafası kalındı bugün.aman valla üzülme carsımız yok diye.olmadıgıda bi yönden iyi ceydoşum
güzel kapattık teli zaten canım.ama yaptıklarını cok sacma geliyor kabul edemiyorum sindiremiyorum.ben aval aval onun resimlerine bakıp özlem giderirken o nasıl diyor soğudun benden begenmiyorsun diye sinir oluyorum.neymiş gelince totoma vura vura dövecekmiş beni,haketmişim.beğenmemişim onu.beğenmek zorundasın beni diyor sonrada.ay kafayı yedi.ben a desem hayır z diyo,tmm z diyorum hayır a diyo.aynen öyle kafası kalındı bugün.aman valla üzülme carsımız yok diye.olmadıgıda bi yönden iyi ceydoşum
hahaha sen kimiikna etmeye çalışıyon kuzum deli bu adamın iflağını sokmeden sakınlemez ama bu seferde biraz haklı kaşınmış bunun kel kedisi
ayy yani pınarım senınki sopalık olmuşta hakkından gelen yok.peki düzeldimi daha sonra aranız
ceyda üzülme benimkininde çarşısı yok ama sürekli konuşuyoruz o çağrı atıyor ben arıyorum fazla konuşuncada cozutuyorlar ne desen suçlu sen oluyorsun benimkide gelince hesabını soracakmış bu günlerin gelsin 3 gün içinde düğün olacakmış çekecekmişim cezamı :))
sanırım acı gerçekler
alışmışımya şimdi otomatık olmasına zoruma gitti
:)) eksik harf oldu tamamladım :))
ceda
kız üzülmüyorum yaa damara bağlamayıniyi oldu azcık değerimi öğrenir içerde kalsın çıkmasın zaten bazısı var diyo bazısı yok diyo bili bili
erkeklerin klasik modeli saçma sapan tehditler seninkide bu yola başvurmuşyazık ya yapcak işleri yok bizle oynuyolar işte pabucumun kenarları
kızlar iyi geceler bu gecelik benden bu kadar Allaha emanet olun siz ve askerlerimiz
195 selam kızlar ben geldim nasılsnz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?