Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmuyor işte öylede ya kapı dışına çıksam kıskanır oldu sürekli arıyor yalan söylemekte istemiyorum bugun küsüsz uykuda girmez gözüme ((

çok geçmiş olsun buaarada

doğrudur canım yalan söyleme tabiki ama bunun formülünü çözen olmadı tabiki şu ana kadar
sağol canımm

noluyor bu askerlere anlamıyorum tamam haklılarda bazen abartıyorlar

Birde önlemi almak diye bişi var kankaa iyi Allah korur diye yemekde yemeyelim ne alaka sen tedbirini alacan

kanka deme öyle ya hastane uzak bana şimdi kim kalkacak sabahın köründe giyinecek hastane otobüsüne binip gidecek orda sıraa bekleyecek oyyyy geçmezse artık gideriz öncelik tanırlar heralde şiş gözle
geçmiş olsun kuzum..

kankaaaaaaaaaaaa beni görmüonnnnnnnnnnnnnnnn

sağol meleeeeem

yawru tamam haklısında çocuk seni seviyor özür dilemiş yalvarmış etmiş salla yaa yiter yaa

insallah geldiklerinde eski hallerine dönerler bu halleri hiç çekilmiyor

dönerler canım olmaz yani böyle.bizim bugün carsımız vardı.zayıflamışsın dedim diye olay cıktı.beğenmiyorsun beni,soğudun benden,gelince beni beğenmeyeceksin demi dedi..küfür ediyorum içimden o derece sinirliyim

ayy yani pınarım senınki sopalık olmuşta hakkından gelen yok.peki düzeldimi daha sonra aranız

kanka hala çiftli rakamlarda olduğumu inanamıorum habire bakıorum listeye..

sen napıon kuzum??

Çok güzel duruyor şafağın ınan busem senınkıde bitiyor

napayım canım ya sinir oldum şu kk ya yazı rengim otomatik olmuyor elle ayar yapıyorum uyuz etti benı neden değişiklik yapıp dururlar anlamam

sen ne yaparsın bakalım

yawru tamam haklısında çocuk seni seviyor özür dilemiş yalvarmış etmiş salla yaa yiter yaa

hahaha sen kimiikna etmeye çalışıyon kuzum deli bu adamın iflağını sokmeden sakınlemez ama bu seferde biraz haklı kaşınmış bunun kel kedisi

güzel kapattık teli zaten canım.ama yaptıklarını cok sacma geliyor kabul edemiyorum sindiremiyorum.ben aval aval onun resimlerine bakıp özlem giderirken o nasıl diyor soğudun benden begenmiyorsun diye sinir oluyorum.neymiş gelince totoma vura vura dövecekmiş beni,haketmişim.beğenmemişim onu.beğenmek zorundasın beni diyor sonrada.ay kafayı yedi.ben a desem hayır z diyo,tmm z diyorum hayır a diyo.aynen öyle kafası kalındı bugün.aman valla üzülme carsımız yok diye.olmadıgıda bi yönden iyi ceydoşum

benimde saçını kazıttığı zaman dedi çirkin olmuşum beğenirsin inşallaah bu halimi kayın validem ve kayın pederimin yanında hemde :)) sanki zayıfladılar yada sacları yok diye sevmekten vazgeçecez

sende bizim gibi normal vatandaş statüsüne düşmüşsün

saol bebemmmmmmmmm

hahaha sen kimiikna etmeye çalışıyon kuzum deli bu adamın iflağını sokmeden sakınlemez ama bu seferde biraz haklı kaşınmış bunun kel kedisi

ay napıcan kanka yangınada körüklemi gidelim yani

sen adamı dize getirirsin yawru sende o ışığı görüyorum
he bu arada çarşımız yok diye üzülmüyorum valla iyi oldu böyle

ceyda üzülme benimkininde çarşısı yok ama sürekli konuşuyoruz o çağrı atıyor ben arıyorum fazla konuşuncada cozutuyorlar ne desen suçlu sen oluyorsun benimkide gelince hesabını soracakmış bu günlerin gelsin 3 gün içinde düğün olacakmış çekecekmişim cezamı :))

Son düzenleme:

yavrummmmmmmmmmmmm kel kedin neler etmiş sana

aman he de geç yavrum ya takma bu kadar inan düzelir sonra şimdi kendine bakıp kötü hissediodur o yüzden yanlış anlamıştır..

doğum günü olayı 1,bu olay 2 oldu zeynebim yaz tahtaya al haftaya.alacak cok intikamım var.hele bi gelsinde

ayy yani pınarım senınki sopalık olmuşta hakkından gelen yok.peki düzeldimi daha sonra aranız

düzeldik canım.pınar sucuk serkan öpsün seni mucuk mucuk deyince gülüverdim telefonda yanlışlıkla ben gülünce aaaa tamam tamam barıştık güldün demi güldün aaa aşkım güldü diye salak salak konuşmalar yaptı çok tersim bugün kel kediye.pis kel kedi

ceda
kız üzülmüyorum yaa damara bağlamayın iyi oldu azcık değerimi öğrenir içerde kalsın çıkmasın zaten bazısı var diyo bazısı yok diyo bili bili
erkeklerin klasik modeli saçma sapan tehditler seninkide bu yola başvurmuş yazık ya yapcak işleri yok bizle oynuyolar işte pabucumun kenarları

kızlar iyi geceler bu gecelik benden bu kadar Allaha emanet olun siz ve askerlerimiz

:)) eksik harf oldu tamamladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…