ay napıcan kanka yangınada körüklemi gidelim yani
hahahaaa kıss sizz tamm numunelik bi çiftsinizz bu nasıl konuşmalar manili felandoğum günü olayı 1,bu olay 2 oldu zeynebimyaz tahtaya al haftaya.alacak cok intikamım var.hele bi gelsinde
düzeldik canım.pınar sucuk serkan öpsün seni mucuk mucuk deyince gülüverdim telefonda yanlışlıklaben gülünce aaaa tamam tamam barıştık güldün demi güldün aaa aşkım güldü diye salak salak konuşmalar yaptı çok tersim bugün kel kediye.pis kel kedi
:)) eksik harf oldu tamamladım :))
iyi geceler canım
hoşgeldin canım asker dedikodusu yapıyoruz sen napan
195 selam kızlar ben geldim nasılsnz:)
kanka boşver yaaaaaaaa muhabbete devammmmmm:118::118::118:
kızlar iyi geceler bu gecelik benden bu kadar Allaha emanet olun siz ve askerlerimiz
195 selam kızlar ben geldim nasılsnz:)
Gidelim kanka belki bu sefer ters teperbi bakmıisın bize kel kedisini savunuyor
amin cnm ii geceler tatlım..
hoşgeldin tatlım..
sen adamı dize getirirsin yawru sende o ışığı görüyorum
he bu arada çarşımız yok diye üzülmüyorum valla iyi oldu böyle
yavrummmmmmmmmmmmm kel kedin neler etmiş sana
aman he de geç yavrum ya takma bu kadar inan düzelir sonra şimdi kendine bakıp kötü hissediodur o yüzden yanlış anlamıştır..
Hoşgeldin canım
Devammm kankaaa anlatt duygıularınııı anlattt banaa çiftt hanelii olmayıı anlattt
hoşbuldum cnm bnde takılıyorum öle niye nabtı askerler yine
dizini kırarım valla canına edecem onun gelince.günlük tutuyorum zaten ceydoşum bu olayları yazıyorum.hepsinin acısını alcam.haftaya inşallah çarşısı kitlenirde oturur totosunun üstüne kel kedi.
bi sivilce çıkardı olay yaratırdı zaten askere gitmeden öncedegüzellik abidesi olacak sanki bana.beğenmezsin diye ödüm kopuyorda ondan böyleyim diyo.huyun güzel olsun yavrum napcam dış görünüşünü
hah kanka bu oldu bak bunu yapar bu kız
Hoşbuldum zeynepcim :)
askerlik yapıyolar yetmiyomu kızartı kafa bozmalar tripler tavırlar falan bozuldu bunlar ya
Gidelim kanka belki bu sefer ters teper bi bakmıisın bize kel kedisini savunuyor
hah kanka bu oldu bak bunu yapar bu kız
taktik bebeğim
Nasılsın canım gözükmüyordun
taktik bebeğim
Nasılsın canım gözükmüyordun
Hoşgeldin canım
Devammm kankaaa anlatt duygıularınııı anlattt banaa çiftt hanelii olmayıı anlattt
hahahahahahaha
yok be ne zaman savundumda.konu neyse o ben kaypak değilim öyle
ay seninki askerden öncedemi böyleydio zaman durum vahimmiş yaa
yalanmı anacım askerlik bozdu bunları
yol uzun tertip savunacagın günlerde gelecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?