Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay napıcan kanka yangınada körüklemi gidelim yani

Gidelim kanka belki bu sefer ters teper bi bakmıisın bize kel kedisini savunuyor

hahahaaa kıss sizz tamm numunelik bi çiftsinizz bu nasıl konuşmalar manili felan

İyi iyi düzelsin bende benımkine hep derim bu askerlik sürecinde yaptığın hatalardan muafsın ama yazıyorum kenara geldiğinde gözünün yaşına bakmıcam ona göre ayağını denk al

sen adamı dize getirirsin yawru sende o ışığı görüyorum
he bu arada çarşımız yok diye üzülmüyorum valla iyi oldu böyle

dizini kırarım valla canına edecem onun gelince.günlük tutuyorum zaten ceydoşum bu olayları yazıyorum.hepsinin acısını alcam.haftaya inşallah çarşısı kitlenirde oturur totosunun üstüne kel kedi.

yavrummmmmmmmmmmmm kel kedin neler etmiş sana

aman he de geç yavrum ya takma bu kadar inan düzelir sonra şimdi kendine bakıp kötü hissediodur o yüzden yanlış anlamıştır..

bi sivilce çıkardı olay yaratırdı zaten askere gitmeden öncede güzellik abidesi olacak sanki bana.beğenmezsin diye ödüm kopuyorda ondan böyleyim diyo.huyun güzel olsun yavrum napcam dış görünüşünü

ay seninki askerden öncedemi böyleydi o zaman durum vahimmiş yaa

Hoşgeldin canım

Devammm kankaaa anlatt duygıularınııı anlattt banaa çiftt hanelii olmayıı anlattt

kanka şimdiki söliceklerimi plakalara doğru sabırsızlanıp yapıştı bunlar bana dediğimde hatırlat

acayip enerjiğim..kalbim bi başka atıo..mutluyum..galiba bitiooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…