yok be ne zaman savundumda.konu neyse o ben kaypak değilim öyle
süpersin kanka ileriki hayatımda sana ihtiyacım olacak
iiyim cnm sen nasılsın dimi yoklugumu farkettn
kızlar ben çıkıyorum gözümm gidici bulaşık yıkıcam benimkiyle konuşuruz belki beni konuşma vaadiyle kandırdı bakalım sözünde duracakmı öpüldünüz bacılar iyi geceler
bu kadar değildi tabi.ama genede vardı böyle begenmicem mi korkusu.bi ara geçti son 7 ay falan iyiydi.askere gidince gene başladı
doğru ama ciddi psikolojileri çok bozuluyo ben çok üzülüyom askıma
kızlar ben çıkıyorum gözümm gidici bulaşık yıkıcam benimkiyle konuşuruz belki beni konuşma vaadiyle kandırdı bakalım sözünde duracakmı öpüldünüz bacılar iyi geceler
Kızım sende bunun kaypaklıkla ne alaksı var sende başlama şimdi senın ki gibi bana bunumu demek istediniz dieinsan kendisi sevdiklerini kötu söz edince bişe olmuyoda bi başkası edince bi korumaya geçiyo efeleniyoya ben derim kimse diyememz ordan vurmaya çalıştık
Her zaman kankaa olmune kankayık
İyiyim canım nasıl olsun işte herşey en son nasılsa burda yine öyle.Herkezin yeri ayrı canım o yüzden yokluğu farkedilir
Kızım sende bunun kaypaklıkla ne alaksı var sende başlama şimdi senın ki gibi bana bunumu demek istediniz dieinsan kendisi sevdiklerini kötu söz edince bişe olmuyoda bi başkası edince bi korumaya geçiyo efeleniyoya ben derim kimse diyememz ordan vurmaya çalıştık
Her zaman kankaa olmune kankayık
İyiyim canım nasıl olsun işte herşey en son nasılsa burda yine öyle.Herkezin yeri ayrı canım o yüzden yokluğu farkedilir
İyigeceler canım gözüne dikkat et yarın azarsa bi döbetçi eczane bulup damla al geçmiş olsun
hmmm anladm cnmm :)
kankam benim yaaaa
tamam canım sağolasın mucuks
Sen zaten istisnayı bozan kaidesin canımyok kız yani bu konuda eleştirseniz bişicik demem ben.hani anlatıyorum size kızıyorum kel kediye sizde kızsanız siz kızmayın demem.kızın
kızlar ben cıkıyorum hepinize ii geceler kendinize iyi bakın :)
ii geceler kuzum..
zeynom bişey sorcaktım aöfün 2.taksitinin son günü 29 şubatmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?