Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum gözümm gidici bulaşık yıkıcam benimkiyle konuşuruz belki beni konuşma vaadiyle kandırdı bakalım sözünde duracakmı öpüldünüz bacılar iyi geceler

yok be ne zaman savundumda.konu neyse o ben kaypak değilim öyle

Kızım sende bunun kaypaklıkla ne alaksı var sende başlama şimdi senın ki gibi bana bunumu demek istediniz die insan kendisi sevdiklerini kötu söz edince bişe olmuyoda bi başkası edince bi korumaya geçiyo efeleniyoya ben derim kimse diyememz ordan vurmaya çalıştık

süpersin kanka ileriki hayatımda sana ihtiyacım olacak

Her zaman kankaa olmune kankayık

iiyim cnm sen nasılsın dimi yoklugumu farkettn

İyiyim canım nasıl olsun işte herşey en son nasılsa burda yine öyle.Herkezin yeri ayrı canım o yüzden yokluğu farkedilir

kızlar ben çıkıyorum gözümm gidici bulaşık yıkıcam benimkiyle konuşuruz belki beni konuşma vaadiyle kandırdı bakalım sözünde duracakmı öpüldünüz bacılar iyi geceler

İyigeceler canım gözüne dikkat et yarın azarsa bi döbetçi eczane bulup damla al geçmiş olsun

bu kadar değildi tabi.ama genede vardı böyle begenmicem mi korkusu.bi ara geçti son 7 ay falan iyiydi.askere gidince gene başladı

bak başladı savunmaya geçici bişey demekki canım bu boşversene yaaaaaa

doğru ama ciddi psikolojileri çok bozuluyo ben çok üzülüyom askıma

ay üzülme valla seni beni mezara sokar onlar

hmmm anladm cnmm :)

kankam benim yaaaa

İyigeceler canım gözüne dikkat et yarın azarsa bi döbetçi eczane bulup damla al geçmiş olsun

tamam canım sağolasın mucuks

yok kız yani bu konuda eleştirseniz bişicik demem ben.hani anlatıyorum size kızıyorum kel kediye sizde kızsanız siz kızmayın demem.kızın

Son düzenleme:
kızlar bide konuşurken noldu anlatıyım..hiç bişey yapmıyorum çarşıya çıkınca kahvaltı yapıp msn geliyorum şikayetci değilim ama canım sıkılıyor film izlemek istedim bugün kızarsın diye diyemedim dedi.niye kızcam aç izle dedim.gezme diye kızıyosun ya o yüzden dedi.boşluk oluyor bazen insanda bişeyler yapmak istiyor film,maç gibi ama kızarsın diye ses etmiyorum dedi.çok asisin çünkü dedi niye kızacaksam bunlara.bide ayda 1 kez falan izmir merkeze gidelim demişler tertipleri.bende taaa önceden yasaklamıştım onu.izmir kordon,karşıyaka vs yerleri yasakladım.sebepleri var yani sebebsiz yasaklamam.gidemezsin kesinlikle kafandan sil dedim.tamam söz gitmicem,senin rahatsız olacagın seyleri yapmam dedi.şahitsiniz eğerki giderse ..........................boşlukları doldurun bacular yeminki bu kel kedi beni çok mafya ruhlu yaptı

üzmesin seni kafasını kırarım askerinin.bugün cok pis feminist ruhluyum döverim hepinizin askerini akıllı olsunlar

ii geceler kuzum..

zeynom bişey sorcaktım aöfün 2.taksitinin son günü 29 şubatmı?

ii geceler kuzum..

zeynom bişey sorcaktım aöfün 2.taksitinin son günü 29 şubatmı?

Evet kuzucum bende netten baktım 29 şubat yazıyor

Sınava girmeden paraların hepsini alıyorlar mübarek

Son düzenleme:
Selam Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…