Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bi anda anlayamazsın valla hemencik tavlayıveriolar öle
ii kuzum nası olsun bi gün daha erittik..

tam 12den vuruyo böyle tavlanıyorum ay.onur akının pınar gözlüm diye bi şarkısı var.onu söyledi telefonda.Ah pınar gözlüm,Taşıyamam,Sen olmazsan Yaşayamam..beyaz meleğim deyinceee benim yelkenler foraaaa

evet bi gün daha bitti şafağım 376 busemmm.eritiyorum demi ay bende ciddi ciddi azalıyo

iyi iyi canım kötülük olmasın yinede iyi olun

amin canımmm inşallah hiç sorunlar olmasın hiç birimizin hayatında.aşkta mutsuzluk cok can yakıyo.bi gün kavga edince o gün zehir oluyo

aminnnn canımmm.şuan 365 güne düşse göbek atıcak durumdayım.ama 81 günümüz bitti bunada şükür:)

Şükür canım bak günler geçip gidiyo yarın yanımızda olacaklar inşallah.

Sen nasılsın canım görüşmeyeli :)

Son düzenleme:
Şükür canım bak günler geçip gidiyo yarın yanımızda olacaklar inşallah.

Sen nasılsın canım görüşmeyeli :)

gerçektende öyle canım zorlansakta geçiyor günler.hayaller kura kura kafamız bi milyon

1 haftadır çok fena gribim.atlatamadım bi türlü.burnumdada sorun var kanar normaldede.grip olunca daha bi fena oldu kanıyor sürekli başım çatlıyor ayy.kan kokusundan mide bulantısıda cabası:2: sen nasılsın canım.sağlığın moralin herşey iyi demi

iyi Geceler Canım

Evet Önce Seni Bir Rizeye Gönderelim Sonra Hızlıcaaaa İstanbulaaa

sonra peşinden zeynep, yaseminnnn

onların peşinede bennnnnn

yolunuzu açıyım ben o zmn

ŞAFAK 112

13 gün sonra nihayet 99

Merhaba kızlar

maşallah cnm

hoşgeldin tatlım..

ooo tam can evinden vurmuşş

erio tabi tatlım her gün bitmeye mahkum

Kızlar Bende Kaçar

Malum yarın iş varr

çok Öpüyorum, Buse, pınar, tuba

ii geceler kuzum..

ooo tam can evinden vurmuşş

erio tabi tatlım her gün bitmeye mahkum

öyle canım bitiyo bitecek.yeterki morallerimiz iyi olsun.dün cok üzdü beni o gün geçmedi.kavga etmeyince geçiyo:) ayy herşeyin başı sağlık.insan hastalanınca bunu daha iyi anlıyo.şükür edelim canım halimize

Çok geçmiş olsun pınarcıgım kan kokusu beter eders insanı..
Bende iyiyim şafak eritiyoruz işte herşey aynı canım..

Kızlar yarın kursum var erken kalkacagım iyi geceler

Buse Pınar öpüyorm sizi

ewt kaavga edince hep uyuyası gelio insanın..

amin cnm valla öle sağlık olmadımı herşey boş..

çok sağol canım aynen kan kokusu duyunca içim dönüyo:2:

iyi geceler canım bende öpüyorummm

ewt kaavga edince hep uyuyası gelio insanın..

amin cnm valla öle sağlık olmadımı herşey boş..

ay bende uyuyamıyorum ama yataktan çıkasım gelmiyo.canım bişeyde fikrini alcam.çok samimi bi arkadaşım var.10 yaşından beri hiç ayrılmadık.14 şubatta düğünü var.haliyle düğününe gitmem gerek.ama arkadaşımın nişanında evleneceği çocuğun kardeşi bana resmen asıldı.epey bi yapıştı..sevdiğim var dediğim halde.serkan devreye girdi kurtuldum cocuktan.serkanda haklı olarak düğüne gitmemi istemiyo.tekrar rahatsız edecek ben yokum lütfen gitme dedi.ama çokta samimi arkadaşım.tamam bi çıkar yol bulcam dedim serkana.sence napsam bi akıl ver:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…