az çok tahmin edebiliorum cnm..insan alışıo tabi hemen onunla olmaya,onu görmeye..sesini bile telden duymak başka karşıdan izleyerek duymak başka..
ama inş gelince hemen nişanlar evlendiririz de kurtulursunuz bu hasretten..
o zmnda bize dersin temel işe gidio ev bomboş gelio die
kızlar söylemişimdir belki eniştem deniz astsubayı.sürekli seyire gidiyo.ablamlar evleneli 8 sene bitti.ilk seneler hele bi seyire giderdi 5 ay gelmezdi.ablam ağla ağla biterdi yazık..sonra yeğenim oldu.ablam teselliyi aşkı yeğenimde buldu sanki.yeğenim 3 yaşında şimdi.eniştem seyire gidiyo ablam hiç sızlanmıyo alışmış artık.anne kız alıştık biz diyo.hele yeğenim babasını görünce sen git biz annemle kalcaz diyo
yani insan herşeye alışıyotabi alışıncaya kadar çektiğin acıları kimse anlamaz
.....................................................................
kızlar söylemişimdir belki eniştem deniz astsubayı.sürekli seyire gidiyo.ablamlar evleneli 8 sene bitti.ilk seneler hele bi seyire giderdi 5 ay gelmezdi.ablam ağla ağla biterdi yazık..sonra yeğenim oldu.ablam teselliyi aşkı yeğenimde buldu sanki.yeğenim 3 yaşında şimdi.eniştem seyire gidiyo ablam hiç sızlanmıyo alışmış artık.anne kız alıştık biz diyo.hele yeğenim babasını görünce sen git biz annemle kalcaz diyo
yani insan herşeye alışıyotabi alışıncaya kadar çektiğin acıları kimse anlamaz
ay güldürdün beni buseminşallah diyim ne diyim ben korkuyorum evlilikten bacım
yanımdayken telin yüzüne bile bakmıyorum çok mutlu oluyorum o kutucuga muhtac olmadıgım için
.....................................................................
ahh canıminanırmısın bugün o sözü sayıklayıp durdum ölüm Allah ın emri ayrılık olmasaydı
ayrılık yaşatmasın Allah kiimseye yaa zorunda bırakmasın hiç bi zaman gerçekten ölümden acı hani ölüm oluyo bi daha gelmicek biliyosun ama ayrılık öylemi her an bi yerde görme umudu onun gelmesi senin gitmen öyle büyük umutlarki
herkes sevdigine en kusa surede kavuşur inş
herkes sevdigine en kusa surede kavuşur inş
alışılmıcak şey yok yawrum be hele bu örnekleri gördükçe daha bi umutlanıyosun baksana kadıncaz 5 ay kocasından ayrı evde yalnız
biz yine şükredelim evimizdeyiz yalnız değiliz herşeyi anacımız yapıyo yat kalk rahatsın dimi ama
alışmazmı be kuzum bak şu askerlik bile bi örnk başta nasıldık şimdi nasılız..başta nefes alamıorum zannediodum şimdilerdeee oo sanki hep asker bekliom alıştım
alışmazmı be kuzum bak şu askerlik bile bi örnk başta nasıldık şimdi nasılız..başta nefes alamıorum zannediodum şimdilerdeee oo sanki hep asker bekliom alıştım
bende korkuom ama korkunun ecele faydası yok
hep böle gül işte Allah daha çok güldürsün..
o zmnda mahkum olucan arıcan eve şunu al gelirken die
öyle canım gerçekten.biliyosun babam yok ya benim.15 seneye girdi babamı kaybedeli.babamı öyle çok özledim tarifi yok.ama görme umudum olmadığı için çaresizim.caba yaşasaydı ne biliyim yurt dışında olsaydı yaşadığını bilseydim 15 sene görmeden durabilirmiydimduramazdım tabi.Allah ölüm acısına bi sabır veriyor yada umudun olmadığı için sabrın tükeniyor bilmiyorumki.ama gerçekten gurbette hasret olmak çok başka.farklı şehirlerde nefes almak,elinden bişey gelmemesi çok kötü.sabır etmeyide böyle öğreniyoruz canım işte
aynen şekerim.ablamda bana diyo hep bana bak sabır etmeyi öğren,sen 15 ay hasret çekip kavuşacaksın ama biz hep böyleyiz diyo.ablam yalnız kalmıyo canım eniştem gidince.ya biz gidiyoruz ya o geliyo yada kayınvalidesine gidiyo.yeğenim pek tatlı ablasıııı seyir en çok benim işime yarıyo yeğenime doyuyorum
alışırmış bünyemiz askerlerimiz gelirmiş biz hala gün sayarmışızevlencez mesela düğün şafağı sayarız artık
aynen şekerim.ablamda bana diyo hep bana bak sabır etmeyi öğren,sen 15 ay hasret çekip kavuşacaksın ama biz hep böyleyiz diyo.ablam yalnız kalmıyo canım eniştem gidince.ya biz gidiyoruz ya o geliyo yada kayınvalidesine gidiyo.yeğenim pek tatlı ablasıııı seyir en çok benim işime yarıyo yeğenime doyuyorum
alışırmış bünyemiz askerlerimiz gelirmiş biz hala gün sayarmışızevlencez mesela düğün şafağı sayarız artık
evlensekte görsek korkulcak bişi varmı yokmu acabaaa
hepimizzz gülelim canım beraberrrr
biliyorum canım..herşeye çare var bi ölüme çare yok diye boşuna demiyolar.. çaren yok alışıyosun elinden başka bişey gelmiyoki..ama Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyo gerçekten bence sen çok güçlüsün canım
biliyorum canım..herşeye çare var bi ölüme çare yok diye boşuna demiyolar.. çaren yok alışıyosun elinden başka bişey gelmiyoki..ama Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyo gerçekten bence sen çok güçlüsün canım
kızlar beni uyku bastı öptümmm ikinizideeee iyi geceler canlar
ohh ohh ne güzel hemde gezmiş oluyonuz ana kızzzzablanınkide büyük cesaret he deniz astsubayıyla evlenmek
ama şimdi nerde olduğunu biliosun ya kafanda rahat..
ben diorumki eni kızdırdığında kesin dicemki şu tsk'ya diyimde seni geri alsın..
o da dio o saatten sonra alamaz katlanıcan
kızlar beni uyku bastı öptümmm ikinizideeee iyi geceler canlar
aşk işte canımannem çok dedi olmaz vermem denizciye gider gelmez üzülürsün diye ama aşk engel tanımıyo
bende dedim dün sinir etti ya beni.evlendiğimizde nasıl çekecem seni atsan atılmaz satsan satılmaz dedim.katlanacaksın mecbursun diyo aynendün bide psikopata bağladı.beğenme konusunda..beğensende beğenmesende o iş bitti ben seni alacam,sevmiyorum desende ben seni alacam ömrüm boyunca kurtulamazsın diyo.kel kedi askerde kıt kalın kafa kel kedi oldu ay
ay bide diodum bende eskiden kaçarım bulmazsın dio her yere gelirim dio..yurtdışına giderim diodum oraada peşinden gelirim bulur geri getiririm sonrasını sen düşün dioduanam benimkide asabi tuttuğu gibi kolumdan yürüte yürüte getirir ceza olsun die yurtdışından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?