ay bende uyuyamıyorum ama yataktan çıkasım gelmiyo.canım bişeyde fikrini alcam.çok samimi bi arkadaşım var.10 yaşından beri hiç ayrılmadık.14 şubatta düğünü var.haliyle düğününe gitmem gerek.ama arkadaşımın nişanında evleneceği çocuğun kardeşi bana resmen asıldı.epey bi yapıştı..sevdiğim var dediğim halde.serkan devreye girdi kurtuldum cocuktan.serkanda haklı olarak düğüne gitmemi istemiyo.tekrar rahatsız edecek ben yokum lütfen gitme dedi.ama çokta samimi arkadaşım.tamam bi çıkar yol bulcam dedim serkana.sence napsam bi akıl ver:26:
hımmm..hastalığını bahane etsen..
tabi serkanda haklı..ama serkan müdahale ettiyse belki bi daha yanaşmaz..
haklı canım.ben olsam bende izin vermem.kesinlikle izin vermiyorum gitme lütfen ölümü gör dedibende dedim artık rahatsız etmez diye ama genede olmaz aynı ortamda olmanıza razı olamam dedi.seni görmesin dedi.arkadaşımlada bugün konuştuk.hastayım dedim.düğünüme kadar iyileş kafanı kırarım dedi.off napcamki bi yol bulamadım.serkanda beni bahane et serkan izin vermedi de dedi.arkadaşım küser diye korkuyorum
hoşgeldinn yawruuu
Gelip gitmen bir oluyor kuzu :26:
kaç gündür aniden çıkıyon bebişim
hoşbulduk kuzucum nasılsın
cnm geçmiş olsun..ama bencede hastalığını kullan..tabi burun kanaması pekii değil ama onu söle sürekli kanıo die..zaen yakın arkınsa biliodur..bu halde çıkamam fln de birazda hasta tonuyla konuş..annende bu halde çıkamaz fln desin..
kızlar kusura bakmayın çıktım öyle kardeşimi kütahyaya yolladıkta onu bindirmeye gittik bende gidicektim son anda ama bilet bulamadık yer yokmuş
Allah kavuştursun tatlım.evet biletler sıkıntılı canım bu aralar.dünde teyzemler bursaya gidecekti yer bulamadılar.niye yoğunluk varki bu kadar bayram değil bişey değil
canım üniversitede okuyanlar bi hafta takıyolar geç gidiyolar bide askerlerde gidiyo yani bugün benimkide gitti
kızlar kusura bakmayın çıktım öyle kardeşimi kütahyaya yolladıkta onu bindirmeye gittik bende gidicektim son anda ama bilet bulamadık yer yokmuş
sağol canım benim.sanırım canım en mantıklısı hastalığımı bahane etmek.hapşırınca burnum kanıyo biliyo arkadaşımda bunu.ama çok üzülecek gidemedim diye bende çok üzülcem
serkanda gitme düğüne ikimiz gelince elele gidicez düğünlere diyo.hahayttt zaten benden başkada bekar arkadaşım kalmadı
ayyy gitti mii askerin:26: Allah kavuştursun canım.
Allah kavuştursun cnm..
en süperi bu annende destekler bişeycik olmaz..aman serkan gelince sizin düğüne gelir bütün arkadaşlarınız
en süperi bu annende destekler bişeycik olmaz..aman serkan gelince sizin düğüne gelir bütün arkadaşlarınız
gitti canım ben yollayamadım ama gittiçok koyuyor adama.. tanımadıgın bilmedigin insanlar yanında ama en çok sen bekliyosun şafağını sen sayıyosun hasreti en çok sen çekiyosun ama yollarken yanında olamıyosun Allah ım ne zor şeydir bu böyle
gitti canım ben yollayamadım ama gittiçok koyuyor adama.. tanımadıgın bilmedigin insanlar yanında ama en çok sen bekliyosun şafağını sen sayıyosun hasreti en çok sen çekiyosun ama yollarken yanında olamıyosun Allah ım ne zor şeydir bu böyle
yada tam tersi ben onların düğününe gitmedim diye onlarda benimkine gelmez
tatlım tanımadığımız insanlar yanında ama 15 aylık bi süre.onlar 15 ay sonra bi daha ömür boyu yanyana gelemeyecekler ama bizim hayatımızda hasret çekeceğimiz 15 ay olacak sonra ömür boyu birlikte olacağız aşkıcıklarımızlayollarken yanında olmadığın daha iyi olmuş zaten.çok kötü oluyor otogardan ayrılmak.hayatımda unutmayacağım çok büyük acıydı o
yada tam tersi ben onların düğününe gitmedim diye onlarda benimkine gelmez
tatlım tanımadığımız insanlar yanında ama 15 aylık bi süre.onlar 15 ay sonra bi daha ömür boyu yanyana gelemeyecekler ama bizim hayatımızda hasret çekeceğimiz 15 ay olacak sonra ömür boyu birlikte olacağız aşkıcıklarımızlayollarken yanında olmadığın daha iyi olmuş zaten.çok kötü oluyor otogardan ayrılmak.hayatımda unutmayacağım çok büyük acıydı o
ben bugün otogardan onu yollayan arkadaşlarını demek istedim
ben onu çok yolladım otogardan hatta bi kere geldiğinde onu bindirdim ağlayarak sonra ablamınkinin taksisiyle kornoya basa basa yanyana gitmiştik otobusle hatta yüzük takmıstık o gün kurdelemiz vardı camdan dışarı çıkmıştım arabada yüzüğümüzü göstererek ağladım telde konuşuyoduk herkes nasıl bakıyodu bize
zaten hep ayrılıklar üst üste gelir eylül ayındada böyle oldu önce kardeşimi gönderdik sonra sevdigimi
ceyda kuzum benim yazmak istediklerimi pınar çok güzel yazmış..
ama kuzum Allahın izniyle ikisinede kavuşucaksın..hatta belki oda sırayla olucak..
ben bugün otogardan onu yollayan arkadaşlarını demek istedim
ben onu çok yolladım otogardan hatta bi kere geldiğinde onu bindirdim ağlayarak sonra ablamınkinin taksisiyle kornoya basa basa yanyana gitmiştik otobusle hatta yüzük takmıstık o gün kurdelemiz vardı camdan dışarı çıkmıştım arabada yüzüğümüzü göstererek ağladım telde konuşuyoduk herkes nasıl bakıyodu bize
zaten hep ayrılıklar üst üste gelir eylül ayındada böyle oldu önce kardeşimi gönderdik sonra sevdigimi
inşallah canım ya benim ayrılıklardan yana bi derdim yok temeli o kadar çok bindirdimki otobüse artık o koymuyo ama sonrasında yaşanan o boşluk varyaa ahh işte oooo
hıı anladım canım bende askerdekilerle yanyana oluyorda ben yanında olamıyorum anladım..kıyamam canım yaa bak işte unutamamışsın öyle uğurladığını.o vedalaşmalar insanın içine oturuyo gitmiyo.bende unutamıyorum serkanı otogardan askere uğurlamamızı.otobüsün peşinden koşmuştumbide yanına görmeye gittiğimizde dönerkenki anı unutamıyorum.kedi gibi arkamdan baka kaldı oracıkta bırakıp gitmek gitmek zorunda olmak çok acıydı..aynı şeyleri bi kaç ay sonra tekrar yaşıycam sıkıntısı çöktü içime şimdiden..
gerçekten neden öyle olursa ayrılıklar üst üste geliyo.bende ablamdan yeğenimden ayrıldım sonrada serkandan.sevdiğin 3 kişiden bi anda olmak çok kötü.ölüm Allahın emri ayrılık olmasaydı diye boşuna dememişler tatlım.ayrılıklar çok acı çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?