bilmiyorumki ben depük topiği falan açmadım canımmm
Eveeeeettt sıra geldi ümoşumaaaaa
ayferrrrrGünaydın kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..
yaa ümoşum ben de öyleyim.. sanki nişanlım telefondan ibaret.. ben telefonumu çok seviyorum :16. ama gelince ne yapacağım bilmem,heralde çabuk alışırım varlığınabittimii valla ona gözümle görene dek inanamıycammm galibaaonsuz yaşamaya öyle alıştım ki telefondan ibaret gibi hayatım çalsın mesaj gelsinn yeter
Açıyor musun yoksa açiyim mi ?Hemmen açıyorum öyleyse
Eveeeeettt sıra geldi ümoşumaaaaa
Bugün senin günün kuzuuummm?
depükleyelim mi seni de?
ayferrrrrsabah sabah ağlattın beniiiiii
Ama çok güzel özetlemişsin...
Ne güzel ne mutlu bir an di mi?
Allah bir daha ayırmasın hiç
yaa ümoşum ben de öyleyim.. sanki nişanlım telefondan ibaret.. ben telefonumu çok seviyorum :16. ama gelince ne yapacağım bilmem,heralde çabuk alışırım varlığına
Açıyor musun yoksa açiyim mi ?
canımmm günaydın hoşgeldinn seninde az kaldııı
depükk topiğii açıyor ayfercim sağolsunnndepükleee kızımm benii bu sıra ne kadar uzun zamanda geldii beeaa
hani aynı topikten 2 tane olmasın die diorum, ayfer bi cwp verse, ona göre davrancamhadi açın beebirinizz depük yemekk istiyorummm
hani aynı topikten 2 tane olmasın die diorum, ayfer bi cwp verse, ona göre davrancam
huuuu ayferrrrrr
ben açıyorum wallacansınıızzz sizz yaaa
ben açıyorum walla
oyy canım benim, hepimiz iyi ki varız.. yoksa biter miydi bu askerlik beeesağoll canımmmsiz olmasanız günler geçermiydiii beeee iyiki varsınızzzz ayfercimm sanada çokk teşekkür ederimm tatlımmmm
süpersin yaa
Günaydın kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..
İyi akşamlar kızlar.Bişey sormak istiyorum Yozgatta askeri olan var mı acaba?
Hadi yaaa :S benm askerim bugün Sivastan Yozgata gitti.İyi akşamalar.Tanıdığım asker yarenlerinin arasında Yozgatta askeri olan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?