Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben alıştım bu havalarına..bende bu sefer bişey oldu mu diom yavrum sen benimsin die..

zaten telde diom ya yanımda olda azcık bi vuruyım kafana sonra diom bi öperim bi vururum..

ben alıştım bu havalarına..bende bu sefer bişey oldu mu diom yavrum sen benimsin die..

zaten telde diom ya yanımda olda azcık bi vuruyım kafana sonra diom bi öperim bi vururum..

aferin doğru yoldayız valla dövmeyi çok özledim seni diyom erkeğe uygulanan siddete hayır diyo yazık elini korkar alıştırmıcan

aferin doğru yoldayız valla dövmeyi çok özledim seni diyom erkeğe uygulanan siddete hayır diyo yazık elini korkar alıştırmıcan

valla bizde böle birbirimize vuruşuoz ben kaçıom o yakalıo

böle bazen her yanını sıkasım gelio ne zevkli ama dimi

valla bizde böle birbirimize vuruşuoz ben kaçıom o yakalıo

böle bazen her yanını sıkasım gelio ne zevkli ama dimi

aynen çok zevkli oluooo.keline keline vururdum şakkk derdi sonrada öperdim off canım çekti bak:26: ben sana dokunmaya kıyamıyorum sen maşallah şak şak geçiriyon derdi ahhh aşkım benimmm

konuşunca böyle özlem kabardı içimde ayyy

tatlım sohbetine doyum olmaz ama saat çok geç olmuş.çok uyku moduna giriverdim.uyuyumda rüyamda askımcıgımı döverek seviyim bari

iyi geceler canım benim.kocaman öptümmm.rüyanda aşkını gör inşallah

bi gelsinler bi mıncıralım

Son düzenleme:

inş cnm..ii geceler tatlım öpüorum seni

sıkıntıdan gebericem artık
bizim için hem son hem başlangıç olacak kalan günler
şafak 46 k.maraş
yeter ya bit artık

Günaydın kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..

Evettt işte bunuu bekliyordum ayfer yaaa çok sevindimm ölüm bile ayıramazzz bizii cennettee buluşuruzz

bendee yarınn iş çıkışı görücemmm sevgilimiii off çok heyecanlyıımmmmm ayferr yaa elim ayağım birbirine karışıyorrr

:

Tahmin edebiliyorum kuzum, Son gün hiç heyecanım yoktu ama buz kesildim sanki çok gariptim o gün..

bittimii valla ona gözümle görene dek inanamıycammm galibaa onsuz yaşamaya öyle alıştım ki telefondan ibaret gibi hayatım çalsın mesaj gelsinn yeter

ilk gördüğünde değil belki ama ikinci görüşün bittiğini daha iyi hissettirecek...

Cuma, Cumartesi ve Bugün iş çıkışı.. Bugün 3. Görüşmemiz olucak.. Hiç doyamıorum ona ya

ahahaha görüşün görüşünnn kuzumm bugünn daha bir heyecanlıyım sen anlattıkça çok istediği oyuncağınakavuşmuş çocuklar gibii heyecanlanıyorumm yaaaa off

ahahaha görüşün görüşünnn kuzumm bugünn daha bir heyecanlıyım sen anlattıkça çok istediği oyuncağına kavuşmuş çocuklar gibii heyecanlanıyorumm yaaaa off

canım yaa, heyecanını paylaşıyorum

Bu arada senin depük topiğin açıldımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…