seninkide manyak benim kel kedim gibibende kızınca diyorum bak seni bırakırım diye aldım ben seni o iş bitti diyo dünde çok sinir etti ya.ne kadar kavga etsekte aklımdan ayrılık geçmez sakın sende geçirme sevgim aşkım benim hep aynı olur olacakta dedi.benimkini azaltıyon ama dedim azcık tehdit olsun diye.askerliğimi yaktırma bana gelir canına okurum valla beni bırakamazsın diyo zaten böyleydi hep ama askere gidince dahada bi benimsin havasına girdi
ben alıştım bu havalarına..bende bu sefer bişey oldu mu diom yavrum sen benimsin die..
zaten telde diom ya yanımda olda azcık bi vuruyım kafanasonra diom bi öperim bi vururum..
aferin doğru yoldayız valla dövmeyi çok özledim seni diyom erkeğe uygulanan siddete hayır diyo yazık elini korkar alıştırmıcan
valla bizde böle birbirimize vuruşuoz ben kaçıom o yakalıo
böle bazen her yanını sıkasım gelio ne zevkli ama dimi
aynen çok zevkli oluooo.keline keline vururdum şakkk derdi sonrada öperdimoff canım çekti bak:26: ben sana dokunmaya kıyamıyorum sen maşallah şak şak geçiriyon derdi ahhh aşkım benimmm
konuşunca böyle özlem kabardı içimde ayyy
tatlım sohbetine doyum olmaz ama saat çok geç olmuş.çok uyku moduna giriverdim.uyuyumda rüyamda askımcıgımı döverek seviyim bari
iyi geceler canım benim.kocaman öptümmm.rüyanda aşkını gör inşallah
sıkıntıdan gebericem artık
bizim için hem son hem başlangıç olacak kalan günler
şafak 46 k.maraş
yeter ya bit artık
Günaydın kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..
Canımm gözün aydın olsun bitti işte
Evettt işte bunuu bekliyordum ayfer yaaa çok sevindimm ölüm bile ayıramazzz biziicennettee buluşuruzz
bendee yarınn iş çıkışı görücemmm sevgilimiii off çok heyecanlyıımmmmm ayferr yaa elim ayağım birbirine karışıyorrr
:
bittimii valla ona gözümle görene dek inanamıycammm galibaaonsuz yaşamaya öyle alıştım ki telefondan ibaret gibi hayatım çalsın mesaj gelsinn yeter
sıkıntıdan gebericem artık
bizim için hem son hem başlangıç olacak kalan günler
şafak 46 k.maraş
yeter ya bit artık
tahmin edebiliyorum kuzum, son gün hiç heyecanım yoktu ama buz kesildim sanki çok gariptim o gün..
Ilk gördüğünde değil belki ama ikinci görüşün bittiğini daha iyi hissettirecek...
Cuma, cumartesi ve bugün iş çıkışı.. Bugün 3. Görüşmemiz olucak.. Hiç doyamıorum ona ya
ahahaha görüşün görüşünnn kuzumm bugünn daha bir heyecanlıyım sen anlattıkça çok istediği oyuncağına kavuşmuş çocuklar gibii heyecanlanıyorumm yaaaa off
canım yaa, heyecanını paylaşıyorum
Bu arada senin depük topiğin açıldımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?