Sağol canım inşallah bizde görücez o günlerii
Sizinde nişanaa az kalmış ozaman şimdi onun telaşşları başlamıştır ah bizede nasip etsin o günleri allahımmm
Teşekkür ederim canım.. İnan sızı gördugume cok sevındım şafaklarınız o kadar azalmıs kı cok duygulandım ben ya :)
Rabbım hepınıze sag saglım askerlerınıze kavusmayı nasıp etsın inşallahhh..
Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz
Sen benim ilk geldiğim zamanlaır biliyorsun değil mi :)
Şimdi ise 6 aydan düşücem az kaldı diyorum artıkOnu demeye hak kazandık sanırım
Sağol canım hepimize nasip etsin tüm gerçekten sevenlere :116:
canım görüşürüzzzzz
Evet o zamnlar sız bır yıldan düştüğünüzden ne kadarda sevınıyodunuz sımdı ıse altı ay dıyosun o kadar az kalmıs kı bundn snra sadece bıraz daha sabretmelı ve dayanmalısınız cnm bır ay kalınca zaten heyecandan ınsan ne yapıcagını nasıl gunlerı gecırıcegını şaşırıyo :)
Ben cıkıym yemek yıcem kızlar görüşmek üzere Hoşçakalınnnnn
Evet cok heyecanlıyız yavas yavas hazırlık yapıyoruz ceyız alısverısıne ara verdım nişana hazırlık yapıyorum bu sıralar cnm :) Rabbım sızlre de nasıp etsın cnm bnm , askerlık bı bıtsın hersey cok kolay bır hal almıs olucak emin olun
bitermi saatler geçmek bilmiyor..
çok özledim artık dayanamıyorum
Daha öncede bahsettim bana destek olmaya calısmıstınız nette yazılanlara inanma diye.. ama bugün askerim aradıgında fotograf cekilip pasaport işlemlerini yaptıklarını bir kaç günede sağlık kontrolleri yapılıp Lübnan kosova bosna hersek yada afganistana göndereceklerini söyledi(%80 ihtimalle)
buradamısın zeynoo :2:
zeynom Bugün aradı öyle dedi sabahtı neye ugradıgımı sasırdım. belki göndermezler ama gitme ihtimalim %80miş diye söyledi :2:
Öylemi canım peki gidince ordaki şartları nasıl oalcakmış onu biliyormuymuş :26:
Bildiği ne var tel. ücretsizmiş birde en az 300 dolar maaş veriyorlarmış galiba, yaa birde bizimki torpilli gitti birde burda tanıdıgı komutan orayı aradı adamlar bulsun beni demişler ama serbest gezemiyormuş ki
Telefon olayı iyimişte yani Afganistan nasıl bi yer orda nasıl bi askerlik yapılıyor insan merak ediyor
Acaba burdan daha rahatmı oluyorlar?
Ne bileyim bende şaşırdım hiçte beklemiyordumAskerinin hakında neresi hayırlısı ise orası olsun.
Belki Afganistanda çok rahat bi askerlik geçirir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?