Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım inşallah bizde görücez o günlerii
Sizinde nişanaa az kalmış ozaman şimdi onun telaşşları başlamıştır ah bizede nasip etsin o günleri allahımmm

Evet cok heyecanlıyız yavas yavas hazırlık yapıyoruz ceyız alısverısıne ara verdım nişana hazırlık yapıyorum bu sıralar cnm :) Rabbım sızlre de nasıp etsın cnm bnm , askerlık bı bıtsın hersey cok kolay bır hal almıs olucak emin olun

Sen benim ilk geldiğim zamanlaır biliyorsun değil mi :)
Şimdi ise 6 aydan düşücem az kaldı diyorum artık Onu demeye hak kazandık sanırım

Sağol canım hepimize nasip etsin tüm gerçekten sevenlere :116:

Kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz

canım görüşürüzzzzz

Sen benim ilk geldiğim zamanlaır biliyorsun değil mi :)
Şimdi ise 6 aydan düşücem az kaldı diyorum artık Onu demeye hak kazandık sanırım

Sağol canım hepimize nasip etsin tüm gerçekten sevenlere :116:

Evet o zamnlar sız bır yıldan düşerken ne kadarda sevınıyodunuz sımdı ıse altı ay dıyosun o kadar az kalmıs kı bundn snra sadece bıraz daha sabretmelı ve dayanmalısınız cnm bır ay kalınca zaten heyecandan ınsan ne yapıcagını nasıl gunlerı gecırıcegını şaşırıyo :)

Ben cıkıym yemek yıcem kızlar görüşmek üzere Hoşçakalınnnnn

Son düzenleme:

Evet canım haklısın sağol güzel sözlerin için..
Kendine iyi bak hoşçakal

ahh yaa bende o günleri görecek miyim yaaa
Askerlik bitmiş, babam beni vermiş
nişan hazırlığı yapıyoruzz

ahh ahhh

Kızlar merhaba, kullanıcı adımı değiştirmek durumunda kaldım
Artık böyle devam edeceğim

Yasemin ben yani :)

Daha öncede bahsettim bana destek olmaya calısmıstınız nette yazılanlara inanma diye.. ama bugün askerim aradıgında fotograf cekilip pasaport işlemlerini yaptıklarını bir kaç günede sağlık kontrolleri yapılıp Lübnan kosova bosna hersek yada afganistana göndereceklerini söyledi (%80 ihtimalle)

Yani bunu özellikle söyleyen bendim

Ummuyordum doğru çıkmasını

Ama yanlış hatırlamıyorsam sen Afganistanı askerinin istediğini söylemiştin :26:

zeynom Bugün aradı öyle dedi sabahtı neye ugradıgımı sasırdım. belki göndermezler ama gitme ihtimalim %80miş diye söyledi :2:

zeynom Bugün aradı öyle dedi sabahtı neye ugradıgımı sasırdım. belki göndermezler ama gitme ihtimalim %80miş diye söyledi :2:

Öylemi canım peki gidince ordaki şartları nasıl oalcakmış onu biliyormuymuş :26:

Öylemi canım peki gidince ordaki şartları nasıl oalcakmış onu biliyormuymuş :26:

Bildiği ne var tel. ücretsizmiş birde en az 300 dolar maaş veriyorlarmış galiba, yaa birde bizimki torpilli gitti birde burda tanıdıgı komutan orayı aradı adamlar bulsun beni demişler ama serbest gezemiyormuş ki

Bildiği ne var tel. ücretsizmiş birde en az 300 dolar maaş veriyorlarmış galiba, yaa birde bizimki torpilli gitti birde burda tanıdıgı komutan orayı aradı adamlar bulsun beni demişler ama serbest gezemiyormuş ki

Telefon olayı iyimişte yani Afganistan nasıl bi yer orda nasıl bi askerlik yapılıyor insan merak ediyor

Acaba burdan daha rahatmı oluyorlar?

Ne bileyim bende şaşırdım hiçte beklemiyordum Askerinin hakında neresi hayırlısı ise orası olsun.

Belki Afganistanda çok rahat bi askerlik geçirir :26:

Kusura bakma canım yazamadım şimdi aradı konustuk.. 3 Günde Daralmış Bunalmış burası sıkıntılı bir yer diyor insanları ayrı sıkıntı askeriye ayrı sıkıntı diyor kışlada cok büyükmüş Keşke yurt dışına gitsem diyor.. Antalyada acemilikte bile bu kadar değildi günde 4 kez arıyordu ben onu arıyordum çeşit çeşit yemekleri vardı dışarıdan geliyordu asker yapmıyordu:2:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…