Kusura bakma canım yazamadım şimdi aradı konustuk.. 3 Günde Daralmış Bunalmış burası sıkıntılı bir yer diyor insanları ayrı sıkıntı askeriye ayrı sıkıntı diyor kışlada cok büyükmüş Keşke yurt dışına gitsem diyor.. Antalyada acemilikte bile bu kadar değildi günde 4 kez arıyordu ben onu arıyordum çeşit çeşit yemekleri vardı dışarıdan geliyordu asker yapmıyordu:2:.
Ah bu şartlar keşke her yerde güzel olsa.
Kötü de gelse eğer orada kalacaksa zamanla alışacak canım.
Benim bi akrabamda Ankarada iyiyim diyor sorduğumda ama tabi içeriğini bilmiyorum
Belki ilk zamanlar tam oturmadı düzeni yerine zamanla alışır yada diğer ihtimal olan Afganistan yollarına düşer
Canımmm Şu saate kadar üzülüyordum ama artık üzülmüyorum sesi hiç iyi gelmiyordu hayırlısı ne ise o olsun birşey olacak olduktan sonra buradada olur di mi onun mutsuz sıkıntıda olmasına dayanamam ki ben doğru dürüst konusamadık bile yaa sadece 2 dakika konusabildik.
Haklısın canım birde şu var; onlara orda çin işgencesi yapmıyorlar dayak yada aç bırakmada yok.Onların zorlarına giden emir altında ve kapalı bir ortamda olmak erkeklerin doğasında kimseden emir almamak ve özgürlük var.Sıkıntıları bu yüzden.
Aynı işlemi kadınlar görüyor osla askeriyeler çok eğlenceli olurdu
Sen içini ferah tut sağlığı yerinde olsun ordaki ortamada alışır
Zaten hepi topu 460 oylede bitecek böylede bitecek
Aynen Canım Birde benimkinin yaşı var emir almayı hiç sevmez bu yüzden hep kendi işinin patronu olmuştur birinin yanında çalışmaz etmez kalabalığa gelemez koğuşlar 140 kişi ranzalar yan yana cok kalabalık diyor. kışla büyük oldugu icin bir yerden bi yere yarım saatte gidiliyomus
Ama dediğin gibi askeriyeyi bize bıraksalar neler olmazki :)
Kaç yaşındaki canım
Benimkide pek sevmez emir almayı o emir vermeli yönetmeli,yine bi nevi yönetiyor diyelim çavuş olarak ama memnun olduğu söylenemez
Yani hiçbir erkek askerlik rahat aman süper demez.
selamm kızlarr
Bir Kaç gün sonra 29
ooo onlara askerlik nasıl aslında eğlenceli yapılır gösterirdik
OOoo Yasemin Mehtap güzeli askeri yolladın nasıl geçti günler
Eğer Kadınların askerlik yapma şansı olsaydı aralarında ille fitne fesat dedikoducu birileri cıkar askeriyeyi birbirine karıştırırdı
ayyy cnmm ilk geldiği gnler fenaydıı telefona mesaj gelceğini falan hep unutuyodum sonra 10 dk sonra bi bakıyom mesaj gelmiş alışmışım telefonsuzluğaasonrası 1 hafta boyunca mesajlaştık hep son gnler askerliği unutmuş vaziyetteydim sanki hiç gtmemiş gbi geldii. tabiki en kötü gnde cumartesi gn yani teslim olcağı gndü ilk defa asker gönderiyo gibiydim yaa
Eğer Kadınların askerlik yapma şansı olsaydı aralarında ille fitne fesat dedikoducu birileri cıkar askeriyeyi birbirine karıştırırdı
Oyy kıyamam gitsinki bitsin canım
Tekrar göndermek bi fena koyuyor ama..
Tekrar ne zaman izne gelecek bi planlama yaptınızmı
şimdilik gelmeyi düşünmüyo cnmm ama bakalım zmn ne gösterir bilemeyiz
bu konuda katılyıorum sanaadüşünsenee konuşmalrı şu yan bölüktekii kız varyaa gece makyajını silmeden yatıyoo
ayyyy şunun kıyafetine kaç beden büyükk
komutanımm tuvalete gidebilirmiyimm
kantinde yer falan kapmaya çlışıp kavga çıkarırlar sen bnm arlamdaydın ben öndeydim flann
Aynen öyle kızlar yaa 2.ye ayrılmak fena koyuyorr tam geldiğine inanamıyorsun seviniyorsun falan derken zaman hızla bitiveriyor ve ayrılıkk vakti geliyor..:2: nedense yokluğunda o kadar hızlı gecmez zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?