Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah bu şartlar keşke her yerde güzel olsa.

Kötü de gelse eğer orada kalacaksa zamanla alışacak canım.

Benim bi akrabamda Ankarada iyiyim diyor sorduğumda ama tabi içeriğini bilmiyorum

Belki ilk zamanlar tam oturmadı düzeni yerine zamanla alışır yada diğer ihtimal olan Afganistan yollarına düşer

Canımmm Şu saate kadar üzülüyordum ama artık üzülmüyorum sesi hiç iyi gelmiyordu hayırlısı ne ise o olsun birşey olacak olduktan sonra buradada olur di mi onun mutsuz sıkıntıda olmasına dayanamam ki ben doğru dürüst konusamadık bile yaa sadece 2 dakika konusabildik.

Haklısın canım birde şu var; onlara orda çin işgencesi yapmıyorlar dayak yada aç bırakmada yok.Onların zorlarına giden emir altında ve kapalı bir ortamda olmak erkeklerin doğasında kimseden emir almamak ve özgürlük var.Sıkıntıları bu yüzden.
Aynı işlemi kadınlar görüyor osla askeriyeler çok eğlenceli olurdu

Sen içini ferah tut sağlığı yerinde olsun ordaki ortamada alışır

Zaten hepi topu 460 oylede bitecek böylede bitecek

Aynen Canım Birde benimkinin yaşı var emir almayı hiç sevmez bu yüzden hep kendi işinin patronu olmuştur birinin yanında çalışmaz etmez kalabalığa gelemez koğuşlar 140 kişi ranzalar yan yana cok kalabalık diyor. kışla büyük oldugu icin bir yerden bi yere yarım saatte gidiliyomus

Kaç yaşındaki canım

Benimkide pek sevmez emir almayı o emir vermeli yönetmeli,yine bi nevi yönetiyor diyelim çavuş olarak ama memnun olduğu söylenemez

Yani hiçbir erkek askerlik rahat aman süper demez.

OOoo Yasemin Mehtap güzeli askeri yolladın nasıl geçti günler

ayyy cnmm ilk geldiği gnler fenaydıı telefona mesaj gelceğini falan hep unutuyodum sonra 10 dk sonra bi bakıyom mesaj gelmiş alışmışım telefonsuzluğaa sonrası 1 hafta boyunca mesajlaştık hep son gnler askerliği unutmuş vaziyetteydim sanki hiç gtmemiş gbi geldii. tabiki en kötü gnde cumartesi gn yani teslim olcağı gndü ilk defa asker gönderiyo gibiydim yaa

Eğer Kadınların askerlik yapma şansı olsaydı aralarında ille fitne fesat dedikoducu birileri cıkar askeriyeyi birbirine karıştırırdı

yaa evet evet oda olur yani

ama biz kafamıza göre bir grup kurup eğlenmesinide bilirdik

Oyy kıyamam gitsinki bitsin canım

Tekrar göndermek bi fena koyuyor ama..

Tekrar ne zaman izne gelecek bi planlama yaptınızmı

Eğer Kadınların askerlik yapma şansı olsaydı aralarında ille fitne fesat dedikoducu birileri cıkar askeriyeyi birbirine karıştırırdı

bu konuda katılyıorum sanaa düşünsenee konuşmalrı şu yan bölüktekii kız varyaa gece makyajını silmeden yatıyoo
ayyyy şunun kıyafetine kaç beden büyükk
komutanımm tuvalete gidebilirmiyimm
kantinde yer falan kapmaya çlışıp kavga çıkarırlar sen bnm arlamdaydın ben öndeydim flann

Aynen öyle kızlar yaa 2.ye ayrılmak fena koyuyorr tam geldiğine inanamıyorsun seviniyorsun falan derken zaman hızla bitiveriyor ve ayrılıkk vakti geliyor..:2: nedense yokluğunda o kadar hızlı gecmez zaman

aynen Kız kafamda bir canlandırdımdaaa ne komik olurdu

Aynen öyle kızlar yaa 2.ye ayrılmak fena koyuyorr tam geldiğine inanamıyorsun seviniyorsun falan derken zaman hızla bitiveriyor ve ayrılıkk vakti geliyor..:2: nedense yokluğunda o kadar hızlı gecmez zaman

Geçiyor be canım hatta anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini.sadece kalan zaman korkutuyor insanı.

Bende geride bıraktığım 9 ay kolay geçti eğer şimdi sorarsan ama 6 ay gözümde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…