- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Daha erken tabi canım.ama askerlik plan dinlemiyor oda var
çok kötü cnmm oda ilk gidiyo gibi oldu çok heycanlıydı gderkennAynen öyle kızlar yaa 2.ye ayrılmak fena koyuyorr tam geldiğine inanamıyorsun seviniyorsun falan derken zaman hızla bitiveriyor ve ayrılıkk vakti geliyor..:2: nedense yokluğunda o kadar hızlı gecmez zaman
evt cnmm öylee inş çabuk alışırda rahat ederrDaha erken tabi canım.ama askerlik plan dinlemiyor oda var
Geçiyor be canım hatta anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini.sadece kalan zaman korkutuyor insanı.
Bende geride bıraktığım 9 ay kolay geçti eğer şimdi sorarsan ama 6 ay gözümde büyüyor
çok kötü cnmm oda ilk gidiyo gibi oldu çok heycanlıydı gderkenn
evt cnmm öylee inş çabuk alışırda rahat ederr
Hmm her yerin uygulaması başka tabi canım kimi zorla izin kullandırır kimi belli zamandan once kullandırmazBenim Nişanlım ilk 6 ay izne gelinmediğini söyledi
çok kötü cnmm oda ilk gidiyo gibi oldu çok heycanlıydı gderkenn
evt cnmm öylee inş çabuk alışırda rahat ederr
Zaman azaldıkca safak sıkıstırıyor dedikleri şey bu olsa gerek...
benimkini otogara ben bıraktım otobüs kalkmadan sarıldı yaa tir tir titriyorduu kıyamam :2:
İnş canım inş komutanı iyi olsunda
inş cnm biliyomusun önceden internet varmış içerde kullanabilyomuş askerlerr sonraa düzgün kullanmamışlar heralde kapatılmış öyle boş boş duruyomuş bilgisayarlar sinir oldumbidee kötü bişey öğrendim 2 haftada 1 çarşımız varr
Üff şu reklamlar bit kadar yerde yazı yazdırıyolarkendimi fazla sıkıştırılmış taciz edilmiş hissediyorum
Üff şu reklamlar bit kadar yerde yazı yazdırıyolarkendimi fazla sıkıştırılmış taciz edilmiş hissediyorum
oooo internett nee büyük nimet yawru o öyle keşke sizede olsaymış
Millet telefonu zor bulurken internet bu yaaff felan gelsede tekrar açsalar
Yinede buna şükür be yawru doğuda hiç çarşı vermiyorlar misal Ceydaların hiç çarşısı olmayacak kötünün iyisi diye telkin et kendini yapacak bişe yok hoş bi durum olmasada
onları kapatmanın bi imkanı yokmu yaaa
Oooo cidaaaaa sendromumm ceydamm nasılsınn kıssselam canlar
aaaaaaaaaaaaaaaa ceydaların olmıcak mı çarşısıı ben bilmiyodumm
ahhh keşkee olsaa amaaa yok
Oooo cidaaaaa sendromumm ceydamm nasılsınn kıss
Olmıcakmış kuzu oyle dedi
aaaaaaaaaaaaaaaa ceydaların olmıcak mı çarşısıı ben bilmiyodumm
hoşgeldin cnmm yokmu sizin çarşı hiç yaaa
Selam kızlar Zeyneeeep terto beni soran olursa bizim yasemin dersin şimdi kim bu derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?