esracım gözün aydın tatlım, ne de yakışmış kep cüppe Eki Görüntüle 718780
sıradaki plan ne canım???
şımarın şımarın sizin de hakkınız
deryacım tubikle hesna da bi araya gelince benimle uğraşırlardıselam olsun kendilerine
esracım gözün aydın tatlım, ne de yakışmış kep cüppe Eki Görüntüle 718780
sıradaki plan ne canım???
şımarın şımarın sizin de hakkınız
deryacım tubikle hesna da bi araya gelince benimle uğraşırlardıselam olsun kendilerine
bi an tuba diğince ben sandım yahu ne çok tuba var bu kk da
Düğün şafağı sayarız bi tanem
Biliyorum en az benim kadar mutlu olacağınızı ... Çünkü çok zor ve meşakkatli zamanlarda hepberaberdik... Tabii ki zor günümde yanımda olan herkes iyi haberlerimi de alacak ...Birlikte ağladığımız gibi birlikte güleceğiz... Çok güzel günler bekliyor bizi inşallah... Beni de hiç üzmüyor bu sakin ve duruşu belli bi adam... En azından şimdilik... Bakalım zaman neler getirirSevdiğini görmeden durabilmek çok güç işte... Zaman da duruyor seninle birlikte... Bu yüzden çok sabır diliyorum asker bekleyen herkese
o zman sadece izle sevgilini ne yaptığını sizin için onu görmek için izle sen çabalama o çabalıyormu ona bak
he yaa hatta bize şımarık dedi nilüü :)
anladımm..ya işte bu durumlar beni çok üzüyor, sen onu 15 ay beklemeyi göze alıyorsun ama ondan beklediğin küçücük mutlulukları esirgiyor, ama sakın eskiyle kendini kıyaslama falan yoluna gitme..adı ütünde geçmiş, eşeledikçe suyu çıkar. Tabi ki sahip çıkılmak ister ama umarım ki değişir canım, bu süreç emin ol geçicek ama zor geçicek ve umarım beklediğine değer..zamanla görürsün belki.i.
Ama madem yapısı değil sahip çıkabiliyor normalde bence ona biraz müsade et kendini göstersin, göstermiyorsa da zorlama yani, yapabileceğin bi şey yok, o ifade etmeli, sahip çıkmalı, kırılmışsın çünkü, bu temele oturtamazsın ilişkiyi, bi gün aman ne uğraşcam ya dersin muhakkak ki bu sefer de askerde diye kıyamazsın, o yüzden biraz daha sakin ilerle bence, çok çabalayıp yıpranma..
Bir durum yok di mii..??
Sevin kızz pazara ne kaldıı
Kızaman kiii bööö
hava ne kadar sıcak ve bunaltıcı ya ama ben askerimin bu sıcakta o botlarla dolaşmasını düşünüyorum(((
anneme dıcem dıyor sana baksın felan ama dıyebıldını sanmıyorum utanıyorrabbim yardımcın olsun bitanem ya üzüldüm valla
halanın istememside kötü bi durum
peki sevgilin ona seninle ilgili hiç birşey demiyor mu
destek olmuyor mu sana
ahhh ahhh yaramı deşme bacım bızımkı guneş altında calışıyor hele şimdi 20 gun ıntıkaldeler bakalım oradan gelınce ıyıce arap bacı gıbı olur valla Allah cumlesının yar ve yardımcısı olsun
kötü durummuş be yavrum inşallah düzelir pasif ailesini tutan erkekler çok dert veriyor insana inşallah düzelir askerde kafasına denk eder birşeyler
anlar hatasını inşallah
çabalamıyokı aileden bızı herkez anladı amcam ona hep sor bızı o hep bizim için yok dedi bır gun onadedim nie diyemıyorsun utanıyorum dedı ben soylerım sevdıme sahıp cıkarım dedım soyle dedı ve amcama dedım herseyı bır kerede amcam bıle seven utanmaz sahıp cıkar dedi boylece baya bı ılerledık yuzlukler bıle alındı ailenın cogu bızım evlenmemızı zaten basından berı ıstıyordu ama onun bu kadar bızı sonraya atması cok kırıcı sımdı askerde gunde bı ıkı kere ayrıyor bazı gunler aramıyorda sevgıye sahıp cıkmasını cok ıstıyorum on ay o kız sevdıgımın pesı bırakmadı sevgılım bana hep zaman ver beddua almadan bıtırım dedı bana hep kasımda arıcak dedı konusmuyoruz dedı 5 ay sonra öğrendımkı hep konusuyolar yıkıldım bı kac gun kaldıramadım bır ay verdım ya o ya ben dıe benı sectı bır ay sonra kıza herseyı güzelce mesaj yazdık beraber ben orda bıttı sandım ve o kızı engellemıstım on ay oldu engelı kaldırıp hala onunla konustunu ogrenınce yıkıldım bu ıs bıtı dedım benım ıcın agladı o kızı aradım sevgılımı bırakmazsa kafanı kıracamı dedım ama benım sevgılım onu arayıp benım ıcın oyle bı kız yok demıs dunyam basıma yıkıldı sonrada o kıza herseyı ıltıraf edıb bıtırmıs suan benı sevdıgını bensız olamıcanı dıyor ama one güvenım tamamen bıttı benle gezmıyordu şiir demıyodu o kıza yapardı ama bana o bıtsın o zman yapacagım dıyordu guvenım hıc kalmadı ama onu cok sevıyorum benı cok sevdını soyluyor aklım cok karısık cunku bna sahıp cıkmadıda sızce ne yapmalım artık onsuz olamam onu beklıcem ama guvenemıyorum bılıyosunuz kı güven cok önemlı sızce ona nasıl güvenebılrım
anneme dıcem dıyor sana baksın felan ama dıyebıldını sanmıyorum utanıyor
Ne dinlerdim ne kadar acırdı yüreğim... Yine dinledim de, acı macı kalmamış anacım[video=youtube_share;HKPB21Xqxhs]http://youtu.be/HKPB21Xqxhs[/video]
Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar
Aşkımı nasıl alacaklar?? Zaferimmm...
Amin inşallah canımçok sevindim güzel güzel haberlerle gelmişsin inşallah dahada güzel olur herşey gönlünce olsun canım çok mutlu oldum :123:
Tubaaaaa kasip kavurmusun ortaligi..aslinda haksiz sayilmazsin ama kiz da kendisiyle savasta canim yuklenme bu kadar :/ karsiliksiz ve cok sevdi belki de..Allah yardimcisi olsn.
Kızzlaaar bilinmiyo yu değiştirdim sonunda oh be :) Amaaaa yine bir derdim var benim hep bir dersim vaarBenimki aradı beni dün şimdi benim sınavlarım varya çok sıkılıyorum ve morelm de pek iyi değil bununla biraz sessiz falan konuştum anlamadan sonra bana kızdı sanırım iç güzzel konuşmuyosun kapatıryorum sonra ararım dedi ama bugün aramadı Sizce bana çok mu kızdııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?