Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esracım gözün aydın tatlım, ne de yakışmış kep cüppe

sıradaki plan ne canım???

şımarın şımarın sizin de hakkınız

deryacım tubikle hesna da bi araya gelince benimle uğraşırlardı selam olsun kendilerine

Amin inşallah canım çok sevindim güzel güzel haberlerle gelmişsin inşallah dahada güzel olur herşey gönlünce olsun canım çok mutlu oldum :123:

hava ne kadar sıcak ve bunaltıcı ya ama ben askerimin bu sıcakta o botlarla dolaşmasını düşünüyorum (((

o zman sadece izle sevgilini ne yaptığını sizin için onu görmek için izle sen çabalama o çabalıyormu ona bak

çabalamıyokı aileden bızı herkez anladı amcam ona hep sor bızı o hep bizim için yok dedi bır gun onadedim nie diyemıyorsun utanıyorum dedı ben soylerım sevdıme sahıp cıkarım dedım soyle dedı ve amcama dedım herseyı bır kerede amcam bıle seven utanmaz sahıp cıkar dedi boylece baya bı ılerledık yuzlukler bıle alındı ailenın cogu bızım evlenmemızı zaten basından berı ıstıyordu ama onun bu kadar bızı sonraya atması cok kırıcı sımdı askerde gunde bı ıkı kere ayrıyor bazı gunler aramıyorda sevgıye sahıp cıkmasını cok ıstıyorum on ay o kız sevdıgımın pesı bırakmadı sevgılım bana hep zaman ver beddua almadan bıtırım dedı bana hep kasımda arıcak dedı konusmuyoruz dedı 5 ay sonra öğrendımkı hep konusuyolar yıkıldım bı kac gun kaldıramadım bır ay verdım ya o ya ben dıe benı sectı bır ay sonra kıza herseyı güzelce mesaj yazdık beraber ben orda bıttı sandım ve o kızı engellemıstım on ay oldu engelı kaldırıp hala onunla konustunu ogrenınce yıkıldım bu ıs bıtı dedım benım ıcın agladı o kızı aradım sevgılımı bırakmazsa kafanı kıracamı dedım ama benım sevgılım onu arayıp benım ıcın oyle bı kız yok demıs dunyam basıma yıkıldı sonrada o kıza herseyı ıltıraf edıb bıtırmıs suan benı sevdıgını bensız olamıcanı dıyor ama one güvenım tamamen bıttı benle gezmıyordu şiir demıyodu o kıza yapardı ama bana o bıtsın o zman yapacagım dıyordu guvenım hıc kalmadı ama onu cok sevıyorum benı cok sevdını soyluyor aklım cok karısık cunku bna sahıp cıkmadıda sızce ne yapmalım artık onsuz olamam onu beklıcem ama guvenemıyorum bılıyosunuz kı güven cok önemlı sızce ona nasıl güvenebılrım

yıprandım bıle yasadıklarımdan sonra ama bundan sonrası cok düşündüryor benı

hava ne kadar sıcak ve bunaltıcı ya ama ben askerimin bu sıcakta o botlarla dolaşmasını düşünüyorum (((

ahhh ahhh yaramı deşme bacım bızımkı guneş altında calışıyor hele şimdi 20 gun ıntıkaldeler bakalım oradan gelınce ıyıce arap bacı gıbı olur valla Allah cumlesının yar ve yardımcısı olsun

rabbim yardımcın olsun bitanem ya üzüldüm valla
halanın istememside kötü bi durum
peki sevgilin ona seninle ilgili hiç birşey demiyor mu
destek olmuyor mu sana
anneme dıcem dıyor sana baksın felan ama dıyebıldını sanmıyorum utanıyor

o botları elime aldım ağlıcaktm sen bunları nasıl giyiyosn diye yazın bari giymseler ama işte bizim dememizle olmuyo...Allah sizinde yardımcınız olsun canımmm insan hep onları düşünüyo ya

kötü durummuş be yavrum inşallah düzelir pasif ailesini tutan erkekler çok dert veriyor insana inşallah düzelir askerde kafasına denk eder birşeyler
anlar hatasını inşallah

insallah düzelir ilginiz için tesekkür ederim

ağır konuşcam ama konuşcam yani canım benim kusura bakma çok sinirlendim
Sana böyle yapan biriyle hala nasıl konuşabiliyorsun hiçe saymış resmen seni ve hala da ailesine söylemeyerek sayıyor duruma bakılırsa
ve sevgilin o kzıı unutamamış dmek ki hala konuşmuş seninle mecburi şekilde gibi konuşuyo gibi çok kötü bi durum Kendini neden bu kadar küçük duruma
düşürüyorsun sen bence sende soğudun ondan güvenemiyorum dyorsun nasıl güvenim diye soruyorsun sevsen böyle sormazdın sevdiğiden
dolayı güvenirdin. Beni yanlış anlama ama ailenden dolayı sen bu çocuğu kurtuluş gibi görüyorsun o yüzden herşeyini görmezden gelmişsin be yavrum
kendini harab etme üzülmede ben olsam bırakırdım şimdiye kadar. O kızla konuşarak zaten seni ikinci plana atmış. Bi söz vardır ya "iki kişi arasında kalıyorsan daima ikinciyi seç birinci olsaydı ikinci olmazdı" diye bence sizde de öyle eğer sen onda grçekten olsaydın o kız olmazdı hayatında.
Yazdıklarımdan dolayı kızma ama bence gerçek bu

gızzzzzzzzzzzzzzzzzz
ALLAH cezanı allaem yareabbim meryem
insan bi cevap yazardıda öyle çıkardı
meraktan çatlarım şimdi burda ben
kötümü dedim iyi mi dedim iyi dediysem ne diyeceksin ne yapacaksın
kötü dediysem ne diyeceksin ne yapacaksın
acaba sevgilin deişecekmi
bu gece uyku uyuyamıycam senin yüzüne

Tubaaaaa kasip kavurmusun ortaligi..aslinda haksiz sayilmazsin ama kiz da kendisiyle savasta canim yuklenme bu kadar :/ karsiliksiz ve cok sevdi belki de..Allah yardimcisi olsn.

[video=youtube_share;HKPB21Xqxhs]http://youtu.be/HKPB21Xqxhs[/video]

Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar
Aşkımı nasıl alacaklar?? Zaferimmm...
Ne dinlerdim ne kadar acırdı yüreğim... Yine dinledim de, acı macı kalmamış anacım

Amin inşallah canım çok sevindim güzel güzel haberlerle gelmişsin inşallah dahada güzel olur herşey gönlünce olsun canım çok mutlu oldum :123:

Çoook sağol bitanem ... Çok daha hayırlı haberlerle geleceğim inşallah
Dualarınıza ihtiyacım var sadece Çoooooooookkkk sebiyorum ki sizleri ben

Tubaaaaa kasip kavurmusun ortaligi..aslinda haksiz sayilmazsin ama kiz da kendisiyle savasta canim yuklenme bu kadar :/ karsiliksiz ve cok sevdi belki de..Allah yardimcisi olsn.

Kızzlaaar bilinmiyo yu değiştirdim sonunda oh be :) Amaaaa yine bir derdim var benim hep bir dersim vaar Benimki aradı beni dün şimdi benim sınavlarım varya çok sıkılıyorum ve morelm de pek iyi değil bununla biraz sessiz falan konuştum anlamadan sonra bana kızdı sanırım iç güzzel konuşmuyosun kapatıryorum sonra ararım dedi ama bugün aramadı Sizce bana çok mu kızdııııı

kızıcak naptın ki canım neye kızabilir ?

olaylar olaylar

tubik'im elma dersem çık, armut dersem çıkma

elmaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…