tabi tabi sen yokmusun senözledim özledim diye dolancann sonra burda
aynenenen bebeğim mehtap yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzDelirdim
Deryaya dediğimde de haklıyım demi ama
sus kızammm bacacıklarını kırarım senı sayende paylanco oldum buranın pisss akrabaaaaaa pis piss
En son barismistik ama kılım sana hehehhehe amma takildim bn de sana he kiyamam kiz Derya bak sana da kiyamadim goruyosun di mi gel gel kollarima dedim geldin en son daha da cekisme benle :)))
kesinlikle haklisinnn ama cok yuzsuzlesti artk hiccc orali degil benimki gelene kadar bu bes kere daha gider görürse sasmaaa :)))))
cok sevindm mehtaba yavrumm ins cok guzell gecerrr tadina doyamazsiniz biraz da mehtap oyalar siziiii)
ooo merhaba bızım dertten bı yoldaş daha gelmiş canım hoşgeldın ismın ne kaç yaşındasın askerın nerede gıdıp gore bılme ımkanın varmı
Memnun oldum derya. Bol bol bende vakıt ısterim ama zor gıbı o benım aynı zamanda halamın oğlu aileler artık bızı bılıyor yuzluklerımız alındı ama askerden önce takılmasını ıstemıyor ailesi aynı işteydık her gun görüyordum onu sımda baktıgım her yerde anısı var bırde benımkı cok utangac şıkayetcım bu durumdan aıleye bıle ben dedım sevıyoruz bırbırımızı dıe utandıgı ıcın herkezden benımle ılgılenemıyor pek ama aaskere gıtıkden sonra benı sankı daha ıyı anlamaya basladı ah ask basa belasın
EVEEEEEEEEEEEET KOPUYORUZ OHH
RUMELİ ORHAN KEMAL HAP KOYDUM (KAYNANA)ORJİNAL 2013 VİDEO KLİP(HD) - YouTube
Memnun oldum derya. Bol bol bende vakıt ısterim ama zor gıbı o benım aynı zamanda halamın oğlu aileler artık bızı bılıyor yuzluklerımız alındı ama askerden önce takılasını ıstemıyor ailesi aynı işteydık her gun görüyordum onu sımda baktıgım her yerde anısı var bırde benımkı cok utangac şıkayetcım bu durumdan aıleye bıle ben dedım sevıyoruz bırbırımızı dıe utandıgı ıcın herkezden benımle ılgılenemıyor pek ama aaskere gıtıkden sonra benı sankı daha ıyı anlamaya basladı ah ask basa belasın
senın gormedıgın gün kadar benim şafagım var senın haberın varmı he sen gelme benım üstüme barıştık iştee ama buldunuz benım gıbı kızı oynatıyonuz elınızde pis avukat senı adaletsız avukat seniiboyle derım bak sana heee
gider gider sonra helyumsuz balonlar arayıp durur süprizler için
Sağol bitanem teşekkür ederim çok koşturmaca geçecek hepsi ama güzel geçer inşallah
hahahhahayytttttt seviyorum seni
memnun oldum derya. Bol bol bende vakıt ısterim ama zor gıbı o benım aynı zamanda halamın oğlu aileler artık bızı bılıyor yuzluklerımız alındı ama askerden önce takılmasını ıstemıyor ailesi aynı işteydık her gun görüyordum onu sımda baktıgım her yerde anısı var bırde benımkı cok utangac şıkayetcım bu durumdan aıleye bıle ben dedım sevıyoruz bırbırımızı dıe utandıgı ıcın herkezden benımle ılgılenemıyor pek ama aaskere gıtıkden sonra benı sankı daha ıyı anlamaya basladı ah ask basa belasın
işte buuu
Ben de hilal bu arada canikomm..
Aaa utangaç olması üzücüü ama anlamaya başladıysa sorun yok, daha nelerr dank eder ona orda sen üzülme
Hhahaha anaa hemen de kötü söz
Bi kerem sen daha 10 kere görürsün o şafak bitene kadarrr
Hhahaha vay beee..
Aynen ya heyecanlı olur güzel olurr süper olurr
sus kotu pis akraba senı :-( ;-(
seninki geldiğinde de sen onu kıskandırırsın benim ki geldi yanına gidiyorum diye ayyyyyyy bu çok sert oldu
amanim amanim deroşum bana kızarmışşaka yapıyorum bebeğim ya
Kesinlikle haklisinnn ama cok yuzsuzlesti artk hiccc orali degil benimki gelene kadar bu bes kere daha gider görürse sasmaaa :)))))
ayyy gıdemıyım kızz sende bu lafı dediysen kesıngıtmem lazım butceyı sarsmadan
Cok sevindm mehtaba yavrumm ins cok guzell gecerrr tadina doyamazsiniz biraz da mehtap oyalar siziiii)
gider gider sonra helyumsuz balonlar arayıp durur süprizler için
Sağol bitanem teşekkür ederim çok koşturmaca geçecek hepsi ama güzel geçer inşallah
19 yasındayım adım meryem ben ıstanbul o ankarada asker gitmeyı cok ısıyorum aıleler bızı bılıyo hatta babama gıdelım dedım abbam hıc dunuru ıle anlasamıyo ama onla gıdelım dıo bılıyorum arabada yer yok babam benı oyalıyo uccakla gıtmek ıstıyorum ama sevgılım tek gelme dıo hatta aılesıne demesını gelmek ıstedımı dedım ama gelme sansımın olmadını dıyo bu cocuk benı özledını soyluyor ama canım ınsan sevdıgını görmek ıcın aılesı demez mı ya
ahhh canım bız bekarken her dk goruşen ınsandık evlendık hepten dip dibe anlıyorum senı kuzum hepımız bu dertten muzdarıpız kokusu burnumuza gelır en ozledıgıımız zamanda uykumuza gelır doyasıya mıs gıbı sarılır ve uyanırsın mıs gıbı bı nebze rahatlarsın oyle guzel sarılırken uykudan uyandıgına bıle kızarsın beklersın bır daha gelsın ruyana benım sana tavsıyem ılk başta sşafak sayma ben 230 a kadar hiç saymadım halada saymıyorum ama buraya daha cok sık gırdıgım ıcın buradan goruyorum işte
Hhahaha çok mu çok fenayız??Deryaaa kızamaz bize kızamazzz...
Nilüü Begüşş ses verin sayın seyirciler
ne kadar şımardınız ya siz
seninki geldiğinde de sen onu kıskandırırsın benim ki geldi yanına gidiyorum diye ayyyyyyy bu çok sert oldu
amanim amanim deroşum bana kızarmışşaka yapıyorum bebeğim ya
deneme 1-2 ses kontrol ...burdayım okuyorum =)
ne kadar şımardınız ya siz
Hahayyy sen cokk kotusun yaa bu kk senı değitırıyor tubilik huhu
gıtme cocugun ustune canım cekıngense yapacak bişi yok halana sen sole senı goturmezmı
hhahaha çok mu çok fenayız??Deryaaa kızamaz bize kızamazzz...
Nilüü begüşş ses verin sayın seyirciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?