işte buuu
Ben de hilal bu arada canikomm..
Aaa utangaç olması üzücüü ama anlamaya başladıysa sorun yok, daha nelerr dank eder ona orda sen üzülme
Hhahaha anaa hemen de kötü söz
Bi kerem sen daha 10 kere görürsün o şafak bitene kadarrr
Hhahaha vay beee..
Aynen ya heyecanlı olur güzel olurr süper olurr
Yazsana arada da kız, nabersin bugün bakayımm
Haydaaa o niye kii
Hhahaha çok mu çok fenayız??Deryaaa kızamaz bize kızamazzz...
Nilüü Begüşş ses verin sayın seyirciler
bende onunkı geldıgınde kırklarelıne yerleşırım bak attırma benım tepemın tasını huhu
Kızdım işte kızdım kustum sana hıh alll işte 1 senelık evlı bır bayan olaraktanFalan demem mızmızlanırım cocuk gıbı bakk haaa
Hahayyy sen cokk kotusun yaa bu kk senı değitırıyor tubilik huhu
gıtme cocugun ustune canım cekıngense yapacak bişi yok halana sen sole senı goturmezmı
üzülmemek elde değilki eskı sevgılısı ıcın herkezle savasırdı ama benı bu denle arkaya atması hosuma gıtmıyo sımdı eskısınden cok aklındayım ama ınsallah artık benı anlar benı bırbırımıze acılmadan bır yıl once sevmeye basladıgını soyluyor ama eskı sevgılısı on ay aramıza dert oldu subartta tam ondan kurtulduk evet ama guvenımı o kaybettı sımdı onu 15 ay beklıyorum ona güvenmek ıstıyorum ıyı bır aıle hayatım yok ama ıyı bır yuva ıstıyorum ona ınanmak ıstıyorum onu cok sevdıgım ıcın cogu seye katlandım ama her kız ıster sevdıgı tarafından sahıp cıkılmayı erkek gıbı ben cıkdım üzülüyorum ona hep benı askerde anlyacaksın dedım askere gıdene kadar benı kıracak cok sey yaptı ama askerdeyken hıc atısmadık sevdıgını soyluyor yenı anlamıs gıbı umarım daha ıı anlar ve hıc degısmez
merhaba canım
açılır zamanla merak etme askerde seni özledikçe anlar nerelerde hata yaptığın merak etme sabret biraz
halam ugrasmaz cunku o diğer kuzenımı ıstıyordu gelın olarak yınede onu anlıyorum herkez evladına ıyı bırını ıster ustune gıtmıyorum sadece ona karsı guvenım cok sarsılmıs onun benı ne kadar nasıl sevdıgını görmek ıstıyorum benım annem babamda ayrıldı ve uvey annem var sevdıgımle kalıcı yua ıstıyorum bu korkutuyor benı
çatlaklığıma çatlaklık katıyor deroşum
kızmaz kızmaz sever o bizi
Kızlar uyuyor yahu o kadarda roman havası çaldım size
üzülmemek elde değilki eskı sevgılısı ıcın herkezle savasırdı ama benı bu denle arkaya atması hosuma gıtmıyo sımdı eskısınden cok aklındayım ama ınsallah artık benı anlar benı bırbırımıze acılmadan bır yıl once sevmeye basladıgını soyluyor ama eskı sevgılısı on ay aramıza dert oldu subartta tam ondan kurtulduk evet ama guvenımı o kaybettı sımdı onu 15 ay beklıyorum ona güvenmek ıstıyorum ıyı bır aıle hayatım yok ama ıyı bır yuva ıstıyorum ona ınanmak ıstıyorum onu cok sevdıgım ıcın cogu seye katlandım ama her kız ıster sevdıgı tarafından sahıp cıkılmayı erkek gıbı ben cıkdım üzülüyorum ona hep benı askerde anlyacaksın dedım askere gıdene kadar benı kıracak cok sey yaptı ama askerdeyken hıc atısmadık sevdıgını soyluyor yenı anlamıs gıbı umarım daha ıı anlar ve hıc degısmez
sabahtan pek iyi değildim içimi bi sıkıntı kapladı böyle de şimdi iyiyim ya geçti =)
kızarım ki kızarimm kiii
sabrediyorum ama artık hıc bırseyın onemı yok sankı onun nasıl odunu merak edıyorum
SAYMAK BAZEN BENDEE ISTEMIYORUM AMA CIZELGE YAPTIM ISIMLERIMIZDEN HER SABAH ISARETLIYORUM BITTI ZAMAN RESIMLERIMIZI EKLEYIP CERCEVELETMEK ISTIYORUM GÜNLER HİÇ GEÇMIYO CIKMAYA BASLADIGIMIZDAN UC AY SONRA GUNLUK GIBI DEFTER YAZMayA BASLADIM BU GÜN 307 GÜNÜ YAZICAM DEFTERE HER GÜN ONA YASKASTIMA SEVINIYORUM AMA RUYALARIMDA ONU ÖLÜ GÖRDÜM VE KORKUMU DAHADA ARTTIRIYOR ONU KAYBETMEK ISTEMIYORUM
ne kadar şımardınız ya siz
kudurdular :)))
çatlaklığıma çatlaklık katıyor deroşum
hımmm o zaman burada senden uzakmı durmak lazım acepp
kızmaz kızmaz sever o bizi
Kızlar uyuyor yahu o kadarda roman havası çaldım size
sen yaparmısın yaparsaın yavru aman bi de komutan olarak falan gitmede
He yaa hatta bize şımarık dedi Nilüü :)
Anladımm..ya işte bu durumlar beni çok üzüyor, sen onu 15 ay beklemeyi göze alıyorsun ama ondan beklediğin küçücük mutlulukları esirgiyor, ama sakın eskiyle kendini kıyaslama falan yoluna gitme..adı ütünde geçmiş, eşeledikçe suyu çıkar. Tabi ki sahip çıkılmak ister ama umarım ki değişir canım, bu süreç emin ol geçicek ama zor geçicek ve umarım beklediğine değer..zamanla görürsün belki.i.
Ama madem yapısı değil sahip çıkabiliyor normalde bence ona biraz müsade et kendini göstersin, göstermiyorsa da zorlama yani, yapabileceğin bi şey yok, o ifade etmeli, sahip çıkmalı, kırılmışsın çünkü, bu temele oturtamazsın ilişkiyi, bi gün aman ne uğraşcam ya dersin muhakkak ki bu sefer de askerde diye kıyamazsın, o yüzden biraz daha sakin ilerle bence, çok çabalayıp yıpranma..
Bir durum yok di mii..??
Sevin kızz pazara ne kaldıı
Kızaman kiii bööö
halam ugrasmaz cunku o diğer kuzenımı ıstıyordu gelın olarak yınede onu anlıyorum herkez evladına ıyı bırını ıster ustune gıtmıyorum sadece ona karsı guvenım cok sarsılmıs onun benı ne kadar nasıl sevdıgını görmek ıstıyorum benım annem babamda ayrıldı ve uvey annem var sevdıgımle kalıcı yua ıstıyorum bu korkutuyor benı
yok yok her şey standart yolunda ama bilmiyorum ya bu ölüm olayı beni çok etkiledi heralde ondan oluyorum böyle...
pazara az kaldı ama çokta göremicem bi akrabası gidiomş heralde işi varmış orda bizimkinide görcekmş genede hani görüşürüz dedi tamam dedm bende ..
Olsun gene de görürsün az da olsa yavrum
O kadarı normal Begüşüm, toparlanırsın kısa zamanda inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?