Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülmemek elde değilki eskı sevgılısı ıcın herkezle savasırdı ama benı bu denle arkaya atması hosuma gıtmıyo sımdı eskısınden cok aklındayım ama ınsallah artık benı anlar benı bırbırımıze acılmadan bır yıl once sevmeye basladıgını soyluyor ama eskı sevgılısı on ay aramıza dert oldu subartta tam ondan kurtulduk evet ama guvenımı o kaybettı sımdı onu 15 ay beklıyorum ona güvenmek ıstıyorum ıyı bır aıle hayatım yok ama ıyı bır yuva ıstıyorum ona ınanmak ıstıyorum onu cok sevdıgım ıcın cogu seye katlandım ama her kız ıster sevdıgı tarafından sahıp cıkılmayı erkek gıbı ben cıkdım üzülüyorum ona hep benı askerde anlyacaksın dedım askere gıdene kadar benı kıracak cok sey yaptı ama askerdeyken hıc atısmadık sevdıgını soyluyor yenı anlamıs gıbı umarım daha ıı anlar ve hıc degısmez

sen yaparmısın yaparsaın yavru aman bi de komutan olarak falan gitmede

Hahayyy sen cokk kotusun yaa bu kk senı değitırıyor tubilik huhu

gıtme cocugun ustune canım cekıngense yapacak bişi yok halana sen sole senı goturmezmı

halam ugrasmaz cunku o diğer kuzenımı ıstıyordu gelın olarak yınede onu anlıyorum herkez evladına ıyı bırını ıster ustune gıtmıyorum sadece ona karsı guvenım cok sarsılmıs onun benı ne kadar nasıl sevdıgını görmek ıstıyorum benım annem babamda ayrıldı ve uvey annem var sevdıgımle kalıcı yua ıstıyorum bu korkutuyor benı

KÖTÜ DURUMMUŞ BE YAVRUM İNŞALLAH DÜZELİR PASİF AİLESİNİ TUTAN ERKEKLER ÇOK DERT VERİYOR İNSANA İNŞALLAH DÜZELİR ASKERDE KAFASINA DENK EDER BİRŞEYLER
ANLAR HATASINI İNŞALLAH

rabbim yardımcın olsun bitanem ya üzüldüm valla
halanın istememside kötü bi durum
peki sevgilin ona seninle ilgili hiç birşey demiyor mu
destek olmuyor mu sana

çatlaklığıma çatlaklık katıyor deroşum

kızmaz kızmaz sever o bizi
Kızlar uyuyor yahu o kadarda roman havası çaldım size

He yaa hatta bize şımarık dedi Nilüü :)

Anladımm..ya işte bu durumlar beni çok üzüyor, sen onu 15 ay beklemeyi göze alıyorsun ama ondan beklediğin küçücük mutlulukları esirgiyor, ama sakın eskiyle kendini kıyaslama falan yoluna gitme..adı ütünde geçmiş, eşeledikçe suyu çıkar. Tabi ki sahip çıkılmak ister ama umarım ki değişir canım, bu süreç emin ol geçicek ama zor geçicek ve umarım beklediğine değer..zamanla görürsün belki.i.
Ama madem yapısı değil sahip çıkabiliyor normalde bence ona biraz müsade et kendini göstersin, göstermiyorsa da zorlama yani, yapabileceğin bi şey yok, o ifade etmeli, sahip çıkmalı, kırılmışsın çünkü, bu temele oturtamazsın ilişkiyi, bi gün aman ne uğraşcam ya dersin muhakkak ki bu sefer de askerde diye kıyamazsın, o yüzden biraz daha sakin ilerle bence, çok çabalayıp yıpranma..

sabahtan pek iyi değildim içimi bi sıkıntı kapladı böyle de şimdi iyiyim ya geçti =)

Bir durum yok di mii..??
Sevin kızz pazara ne kaldıı

kızarım ki kızarimm kiii

Kızaman kiii bööö

sayma kuzum sonra hepsını bır ısaretlıverırsın bıde oyle dene bakalım oyle daha vakıtın sıkıp daralmadan gecıyormu bakalım

ne kadar şımardınız ya siz

cok şımardılar dımı cancazım bu ıkısı bır olup ozlemıme canavarlık yapıyor bu hayınler dımı :-(

çatlaklığıma çatlaklık katıyor deroşum

hımmm o zaman burada senden uzakmı durmak lazım acepp

kızmaz kızmaz sever o bizi
Kızlar uyuyor yahu o kadarda roman havası çaldım size

tilitili :64 :64 yapmıyorsunkı uyandırmıyorsun kızları

zamanla canım herşey zaman bu bekleme surecınde bıde kafana onları takma

sen yaparmısın yaparsaın yavru aman bi de komutan olarak falan gitmede

ahhh ahhh bu kocayı dınlemeseydım emret komutanım zamanında pek bı heveslıydım ama işte daha sut kaldık hiç bişi yapamadık

[video=youtube_share;HKPB21Xqxhs]http://youtu.be/HKPB21Xqxhs[/video]

Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar
Aşkımı nasıl alacaklar?? Zaferimmm...

yok yok her şey standart yolunda ama bilmiyorum ya bu ölüm olayı beni çok etkiledi heralde ondan oluyorum böyle...
pazara az kaldı ama çokta göremicem bi akrabası gidiomş heralde işi varmış orda bizimkinide görcekmş genede hani görüşürüz dedi tamam dedm bende ..

Allah yardımcın olsun canım zamana bırak ve uzme canını

hayırlı olsunnn canım

Olsun gene de görürsün az da olsa yavrum
O kadarı normal Begüşüm, toparlanırsın kısa zamanda inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…