biliyorum maalesefbence nılunun iiliği için onu korkut cnm, bende bir ikizler olarak erkeklerınden hiç hazetmem bildiğim kadarıyla tam bir başa beladırlar, nilüüüüüüüüüü duyruluuuuuuuuuur
Ay inşallah Nilüü ne de güzel olurrr
canım ya ben de yeni yeni tanışıyorum. meryem bugün geldi zaten, bir de serap'ımız var. tek suçlu hilal ve ebruşhilal hanım ve ebru hanım sizle ayrıca konuşmuorum sizin benden daha çok çekeceeğiniz var.. çemkirme sıramı nilü size bıraktı
benim de bugün sadistliğim tuttu nedendir aceeeeeeeeeep
biliyorum maalesefde kaçıp kurtarayım mı kendimi tubik
bakalım hiloşum, evdekiler izin vermezse çok zorlamam şartları, artık eski gözü kara nilü yok maalesef, korkularım var :26:
canım ya ben de yeni yeni tanışıyorum. meryem bugün geldi zaten, bir de serap'ımız var. tek suçlu hilal ve ebruş
Çoook sağol bitanem ... Çok daha hayırlı haberlerle geleceğim inşallah
Dualarınıza ihtiyacım var sadeceÇoooooooookkkk sebiyorum ki sizleri ben
bakalım hiloşum, evdekiler izin vermezse çok zorlamam şartları, artık eski gözü kara nilü yok maalesef, korkularım var :26:
canım ya ben de yeni yeni tanışıyorum. meryem bugün geldi zaten, bir de serap'ımız var. tek suçlu hilal ve ebruş
kız aramışken sen de biraz çabalayıp güzel konuşaydın ya
Ama onun da tersine gelmiş bi şey olmaz, biraz fazla küçük problemlere takılıyosunuz yahu onu gördüm ben??
Pişt kızzz
Anlamam ben bananeeEvlisiniz diye de gıcığız ya her dk gidip görüyonuz anca
Ay inşallah nilüü ne de güzel olurrr
Meryemm..
Ah canım benm hayallerin falan harika umarım ki değecek biridir, bunu en iyi sen bileceksin ama biraz sakin kalıp izle ve anlamasnı bekle o zamn. O kızın olayı seni çok yıpratmış ve eminim ki unutman için zamana ihtiyacın var. Biraz zaman ver ona ve değerini anlaması için müsade et, üstüne düşme bırak sahip çıksın. çok sevmişsin belli ve sevince insanın gözü dönüyor, ama mutlu olmak için biraz onu test etmelisin yani hemen normal bi ilişki olamaz ama askerde bir de şimdi, zorlanacaksın, kafanı düşüncelerle bulandırmayıp biraz sakin yaşamaya çalış yavrum. Allah sabır versin.
Hilos: Kis sana ozleme diyen mi oldu, ozle tabii de bizim ozlememize niye kiziyonus
Tubik: Canim biliyorum nilunun iyiligini istiyorsun ben de cok istiyorum nilumun iyiligini ama uzulmesinden korkuyorum uzulmesin o
Nilum: Olur canim ko usuruz bir ara artik eskisi gibi girmiyorum msnye ama senin icin girerim kuzum
cnm henüz evlenmedim ama 4 ay sonra evlenıorumumarım herşey istediğin gibi olur ne zaman istersen burdayız beni de sana nilü anlatır artık
dost acı solermış yavrum korksun fazlasıyla kork nilüüüüüüüüüüüü
bi de derya var galıbaaa, o kim ?
bi de derya var galıbaaa, o kim ?
Hilos: Kis sana ozleme diyen mi oldu, ozle tabii de bizim ozlememize niye kiziyonus
Tubik: Canim biliyorum nilunun iyiligini istiyorsun ben de cok istiyorum nilumun iyiligini ama uzulmesinden korkuyorum uzulmesin o
Nilum: Olur canim ko usuruz bir ara artik eskisi gibi girmiyorum msnye ama senin icin girerim kuzum
yakışmaz mı canım yaa, ben mezuniyetimde çok heyecanlanmıştım, düğünüm olsa o kadar olmaz heralde
Oyy ben seni böyle sevdim tubikim
ben de pek sevmezdim; ama nasıl oldu bilmiyorum canım, hepiniz başıma toplaşmışsınızBana da vermiyor, çift değil 4 5 kişilikli :26: Bence biz bunu bi ara msn'den konuşalım
Meryem ben de okuyorum yazdıklarını; ama yazım ve anlatım tarzın nedeniyle okumakta zorlanıyorum. Gerçekten işin çok zor. Allah yardımcın olsun. Bi dertli ben sanırdım
cnm henüz evlenmedim ama 4 ay sonra evlenıorumUmarım herşey istediğin gibi olur ne zaman istersen burdayız Beni de sana nilü anlatır artık
bılıyorum yazım yanlıslarım var konusmam duzeltmelım bu konuda dıksıyon kurs gıtmek ıstıyorum dıleklerın ıcın tesekkur ederım senın derdın nedır hepımız brbırımıze yardım ettıkce ınanıyorum kı daha bır güzel dunyamız oolacak
ED2006 o da, tubaoguzhanla aynı dönemden ve akrabalar, aslında o çok yeni sayılmazzzz pek girmiyormuş eskiden
Hhehehe bananem siz daha yeni gördünüz hemen özlemeyn hehehehe
seni bir ben bilirim, bir de seni yaradancanım yaa bana verdiğin tepkiyi versen sen her gelene, burda yaren kalmazdı
bilmem kalmaz mı acaba yarenler, sen bitanesin yaa
korkuyorum zaten canım yaa ama korkunun ecele faydası yokmuş
ben daha çok korkutsammm
derya burlardaydı zaten kuzum, o kadar uzak kalmadın ya burdan...
bende nilünün üzülmesini istemıorum o yüzden baştan üzüorum onu
Bu kadarına şükür Nilüü..seni mutlu etsin de varsın sen çok çabalama..ama gerçekten harika olur, nasıl izin istiyceksin ki pekii?? Ne uydursan yani
Ana gene suçlu bz oldukkk yaaa..Taktınız ha Hiloşla Ebruşa sizzz :95::122::78::76:
meryem: Canim yazdiklarini okudum uzuldum senin adina bu yasta cok olumsuz seyler yasamissin ama bak ne kadar olumlu birisin takdir ettim seni insallah hayallerin gerceklesir de ozlemini cektigin sicak yuvaya kavusursun...
Hilos: Kiz seni parcalarim bak bu sefer hatun eccuk aci bize yahuuu:)
tubik: Kiss korkmasin kiyamam ben ona canim... Hem her ikizler ayni olcak diye bisey yok ...
özür dlerım dıkkat etmemişim sımden bol mutluluk bır duzunede cocuk dılerım..hıkayenı dınlerım sız benımle ılgılendınız cok tesekkur ederim.
ayy kurban olurum ben size yaa, siz üzün yeter ki beni, el oğlu üzmesin
ben de mehmetle konuşmak için giriyorum, geceleri yarım saatuzun uzun yazışmak iyi oluyor. yener gelmeden önce tubikle sabahlamıştık bi gece
canım onun için beyin fırtınası yapmamız gerekuçak bileti ayarlarsa günü birlik de olabilir ama, bakalım... hele bi gelsin de o gün sevdiğimizden hep canım
onun derdini sadece ekndi çözer yavrum hiç bulaşma 15 aydır ben çözemedim bundan sonra da zor
he tamam şimdi anladım adını bile unutmuşum, tanıdım şimdi deryayı
bende nilünün üzülmesini istemıorum o yüzden baştan üzüorum onu
Hhehehe bananem siz daha yeni gördünüz hemen özlemeyn hehehehe
ayy kurban olurum ben size yaa, siz üzün yeter ki beni, el oğlu üzmesin
ben de mehmetle konuşmak için giriyorum, geceleri yarım saatuzun uzun yazışmak iyi oluyor. yener gelmeden önce tubikle sabahlamıştık bi gece
canım onun için beyin fırtınası yapmamız gerekuçak bileti ayarlarsa günü birlik de olabilir ama, bakalım... hele bi gelsin de o gün sevdiğimizden hep canım
cok tesekkür ederım hepimiz sevgıyı hak edıyoruz hepinize mutluluk dılıyorum rabbım nasıp ederse olacak ınsallah ınanmak ıstıyorum cunku
ne demek kuzum, burda birbirimize destek olmak için varızIi dilekleirn için de teşekkür ederim ama bir düzine çocuk biras fazla olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?