Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence nılunun iiliği için onu korkut cnm, bende bir ikizler olarak erkeklerınden hiç hazetmem bildiğim kadarıyla tam bir başa beladırlar, nilüüüüüüüüüü duyruluuuuuuuuuur
biliyorum maalesef de kaçıp kurtarayım mı kendimi tubik

Ay inşallah Nilüü ne de güzel olurrr

bakalım hiloşum, evdekiler izin vermezse çok zorlamam şartları, artık eski gözü kara nilü yok maalesef, korkularım var :26:
hilal hanım ve ebru hanım sizle ayrıca konuşmuorum sizin benden daha çok çekeceeğiniz var.. çemkirme sıramı nilü size bıraktı
canım ya ben de yeni yeni tanışıyorum. meryem bugün geldi zaten, bir de serap'ımız var. tek suçlu hilal ve ebruş

bi de derya var galıbaaa, o kim ?

Hilos: Kis sana ozleme diyen mi oldu, ozle tabii de bizim ozlememize niye kiziyonus

Tubik: Canim biliyorum nilunun iyiligini istiyorsun ben de cok istiyorum nilumun iyiligini ama uzulmesinden korkuyorum uzulmesin o

Nilum: Olur canim ko usuruz bir ara artik eskisi gibi girmiyorum msnye ama senin icin girerim kuzum

Bu kadarına şükür Nilüü..seni mutlu etsin de varsın sen çok çabalama..ama gerçekten harika olur, nasıl izin istiyceksin ki pekii?? Ne uydursan yani

Ana gene suçlu bz oldukkk yaaa..Taktınız ha Hiloşla Ebruşa sizzz :95::122::78::76:

sakın olmak ıstıyorum ama dert bıtıyomukı halamın ıstedıgı kızda sanırım benım aserımı sevıyo tamam bız bırbırımızı sevdık ama korkuyorum sabretmekden bask neyım var gunler gecıyo bıtıyo ası doya doya yasamak vrken boyle olmak cok kotu o aserdeyken bu yuzden cok degısmek ıstıyorum kendıme yenılıkler katmak ıstıyoum bana sevgısı saygısı olmalı bıraz umursamamak ıstıyorum ama nasıl bırakmım pesını askerde esını aldatan eglencesıne baska kadınlarla olan var benım sevgılıme telıf bıle etmısler sevgılım bu konuyu askerden ızne gelınce anlatıcam ve senı sevdıgımı anlıcaksın kendımı sana saklıyorum dedı anlattıklarımda buyu sevıncle boynuma sarılacaksın dıyo kafam karısık ona gıtmek ıstıyorum ama gelme dıo yenı alıstım daha cok aglarım dıyo kızmısım ona resmımı bıle almadan gıttı orda resmımı atarlar felan dıe almıyorum dedı benı unutmasını ıstemıyorum

bende nilünün üzülmesini istemıorum o yüzden baştan üzüorum onu

cnm henüz evlenmedim ama 4 ay sonra evlenıorum umarım herşey istediğin gibi olur ne zaman istersen burdayız beni de sana nilü anlatır artık

seni bir ben bilirim, bir de seni yaradan canım yaa bana verdiğin tepkiyi versen sen her gelene, burda yaren kalmazdı

dost acı solermış yavrum korksun fazlasıyla kork nilüüüüüüüüüüüü

korkuyorum zaten canım yaa ama korkunun ecele faydası yokmuş

derya burlardaydı zaten kuzum, o kadar uzak kalmadın ya burdan...

ED2006 o da, tubaoguzhanla aynı dönemden ve akrabalar, aslında o çok yeni sayılmazzzz pek girmiyormuş eskiden

Hhehehe bananem siz daha yeni gördünüz hemen özlemeyn hehehehe

bılıyorum yazım yanlıslarım var konusmam duzeltmelım bu konuda dıksıyon kurs gıtmek ıstıyorum dıleklerın ıcın tesekkur ederım senın derdın nedır hepımız brbırımıze yardım ettıkce ınanıyorum kı daha bır güzel dunyamız oolacak

cnm henüz evlenmedim ama 4 ay sonra evlenıorum Umarım herşey istediğin gibi olur ne zaman istersen burdayız Beni de sana nilü anlatır artık

özür dlerım dıkkat etmemişim sımden bol mutluluk bır duzunede cocuk dılerım..hıkayenı dınlerım sız benımle ılgılendınız cok tesekkur ederim.

onun derdini sadece ekndi çözer yavrum hiç bulaşma 15 aydır ben çözemedim bundan sonra da zor

ED2006 o da, tubaoguzhanla aynı dönemden ve akrabalar, aslında o çok yeni sayılmazzzz pek girmiyormuş eskiden

he tamam şimdi anladım adını bile unutmuşum, tanıdım şimdi deryayı

ayy kurban olurum ben size yaa, siz üzün yeter ki beni, el oğlu üzmesin

ben de mehmetle konuşmak için giriyorum, geceleri yarım saat uzun uzun yazışmak iyi oluyor. yener gelmeden önce tubikle sabahlamıştık bi gece

canım onun için beyin fırtınası yapmamız gerek uçak bileti ayarlarsa günü birlik de olabilir ama, bakalım... hele bi gelsin de o gün sevdiğimizden hep canım

cok tesekkür ederım hepimiz sevgıyı hak edıyoruz hepinize mutluluk dılıyorum rabbım nasıp ederse olacak ınsallah ınanmak ıstıyorum cunku

özür dlerım dıkkat etmemişim sımden bol mutluluk bır duzunede cocuk dılerım..hıkayenı dınlerım sız benımle ılgılendınız cok tesekkur ederim.

ne demek kuzum, burda birbirimize destek olmak için varız ii dilekleirn için de teşekkür ederim ama bir düzine çocuk biras fazla olmamış mı

ama ben artık bu yenı msnı anlamıorum yavrum sen iste her dk. konusurus bi tel uzagındayım yavrum

bazen insanlar sevdiği için üzmeli sevdiceklerini

Hee biliyorum ama ben kıyamıyorum işte

Ama biz evliyiz işte anla banlatmadan anla

Olur mu canım kimse üzmesin, mutlu ol hep....

cok tesekkür ederım hepimiz sevgıyı hak edıyoruz hepinize mutluluk dılıyorum rabbım nasıp ederse olacak ınsallah ınanmak ıstıyorum cunku

İnşallah canım güzel günler gösterir inşallah Allahım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…