Anlaştık Ebruşummmbakacaz daha bi sürü foto bi sürüüü...
Günah keçisi lazım bunlara bizi seçtiler Ebruşumm
Gel gel Bakırköy'e deli az geliyor, ikimiz de lazımız buraya
Sabah gene topuklularım ve ben Bakırköy Adliyesindeydimm
Çok çenemiz açıldı çokkk
Aynen öyle canım... Uzun dönem askerlik bitene dek bir de kısa dönem askerlik kadar hasretlik çekeceğiz maalesef...
Senin b' ni yirin
Eee korksun, sen de epey ciddiydin sanırım o yüzden aklı başına geldi...
Güzell şeylerr oluyorrrr commeee commeeeenoloooorrr burda bkmm
ay herkes bi ağızdan konuşuo, yakalayamıorum ben en iisi sizi izliiiiim
Banlatmam seni anlarım çok cinimdir
Aynen öyle abla baksana 6 aydır görmüyorum kısa dönemler zaten 5 ay yapıyor izin yapmasa 4 oluyor galibaa onlar bile dayanamıyorr biz nasıl dayanalım26 mayısta göndermiştimm tam 1 sene olucak 3 gün sonraa nasıl bişeyy buu anlamıyorumm
noloooorrr burda bkmm
ay herkes bi ağızdan konuşuo, yakalayamıorum ben en iisi sizi izliiiiim
Güzell şeylerr oluyorrrr commeee commeeee
Yokk öylee yamaaa benii gördünn kaçıcann hemennn dimiiiiii yakaldımkiii senii yakaladımkiiiiii
Cin ve deliNe yapcaz senle biz
Öyle canım yaa sabır taşına döndük, hasret çeşmesi olduk, daha sayiim miii
Zor zor zor
Valla ne olmuyor ki diye sorsan daha iyi olacak...
Tut ucundan tubiğim dal biyerden
Yokkk ablammm yeterllii yeterrliiii hasretten söz etmek yok artıkkk birazz neşemizii bulalım değilmii ayollllÖyle canım yaa sabır taşına döndük, hasret çeşmesi olduk, daha sayiim miii
Zor zor zor
yok be yavrum ne kaçııım siizn gibi delilerle uğraşmak varken hiç olur mu
Yokkk ablammm yeterllii yeterrliiii hasretten söz etmek yok artıkkk birazz neşemizii bulalım değilmii ayollll
Annaaaa annnaaaaa dinimeee küfredenn müslümann olsaaaaa enerköyünnn delisiiiiiiiiiiiii
Yokkk ablammm yeterllii yeterrliiii hasretten söz etmek yok artıkkk birazz neşemizii bulalım değilmii ayollll
Annaaaa annnaaaaa dinimeee küfredenn müslümann olsaaaaa enerköyünnn delisiiiiiiiiiiiii
tubikim ben de yoruldum vallabi okuyom bi yazıyom bi yandan da intikam'ı izliyom
yenerköy mü ebruş
siz hasretten bahsettikçe benim içim parçalanıyo
ben onu unutmuşum yaa 20 dk.yı izliodum, intikama döniiim bariii
hahaha kız seni ben napııım yenerköyün delisi heeerenköyün delisi dedi kız
Ayy ben sizinn için izlemiyorumm intikamımı görün görüünn değerinizizziii nejatımı yalnız bıraktımmtubikim ben de yoruldum vallabi okuyom bi yazıyom bi yandan da intikam'ı izliyom
Senii yerlerr yerlerr seni ham yapar bu zilllilerrrrerenköyün delisi sizi yesiiiiiiiiiiiin
yenerköy mü ebruş
siz hasretten bahsettikçe benim içim parçalanıyo
insana dünyayı unutturur bu kk hatunları
tamam canım biz onu kısaca yener delisi yapalımnasıl gidiyor eniştenin iş başvuruları???
Bendee diyorumm niee bu hesna abloşun fazlaa sesi çıkmıyorrrHasretlik yetsin gayri konusmayalim....
Tubik ben de daldim iste bir yerden anacim bosver... Zaten bilgisayar tirt telefona el mahkum
aynen hele ki bu hilalle ebruş yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?