Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okumakta zorlanıyorum; ama zor da olsa okurum canım, sıkıntı değil. çalışıyorum demişsin, mesleğin nedir? bizde güven problemi yok; ama verilen tavizler ve sözler var. tutulmadığında bir de uzaklık devreye girdiğinde sorunlar oluyor. bi kriz atlattık kısa süre önce, şimdi toparlanmaya çalışıyoruz. inşallah sizde en kısa zamanda temel sorunları halledebilirisiniz. sevmek ve anlaşmak önemli...

onun derdini sadece ekndi çözer yavrum hiç bulaşma 15 aydır ben çözemedim bundan sonra da zor

çatlak devrem benim

hesnaaaaaaaa 4 ay sonra evli biri olarak sana tam gaz destek vericemmm, bunlar bizim gibi ikizlerle başedemesler kiiiii

ama ben artık bu yenı msnı anlamıorum yavrum sen iste her dk. konusurus bi tel uzagındayım yavrum

bazen insanlar sevdiği için üzmeli sevdiceklerini

skype sıkıntı... bi açılıyor bi açılmıyor...

ınsallah bıran evel cozulmesı dılerım

inşallah...

Hee biliyorum ama ben kıyamıyorum işte

Ama biz evliyiz işte anla banlatmadan anla

Olur mu canım kimse üzmesin, mutlu ol hep....

anlatmadan anla derken

sen kıyamıyorsun, adam aşık güya neler ediyor son günlerde maaşallahı var gerçi

hesnaaaaaaaa 4 ay sonra evli biri olarak sana tam gaz destek vericemmm, bunlar bizim gibi ikizlerle başedemesler kiiiii

Evet canım evet, duygu da senle aynı zamanda evleniyor, onu da alırım yanıma ohh ne alaaa

Bak o doğru ikizler olduğum için iyi laf yapar ağzım, savunduğumdan bir öte gitmem, eşim hep laf ebesi der bana

anlatmadan anla derken

sen kıyamıyorsun, adam aşık güya neler ediyor son günlerde maaşallahı var gerçi

Anlatmadan anla değil, banlatmadan anla demiştim Anlatırsam ban yerim hehe

Burnu sürtülmüş demek ki... İyi iyi arada bir ayar vermek iyidir... İnşallah böyle devam eder....

BENCEDE ÖNEMLI ORTA ÖĞRETIM MEZUNUYUM AMA 16 YASINDA ON MUHASEBE YAPMAYA BASLADIM AILE YANINDA 3 YILDIR CALISIYORUM BENDE SIZE GÜVENIYORUM

hımm, mesleğinin olması önemli tabii. üniv okuyup benim gibi işsiz de kalabilirdin aile yanı derken, nişanlının ailesi mi?

canım ben ikili ilişkideki güvenden bahsetmiştim ama... :26:

ya 10+2 ya da 10+4 canım
Ohh iyidri iyidir 10+4 ahh ahh benimkidee kasımda öyle gelmişttiii
Tatlım hoşgeldin aramıza benim adımda ebru memnun oldum. Benim askerimde acemisini etimesgutta yapmıştı ne olarak yapıyorr?

Getir olsun çok severim ben fotolarııı..o gün de aklıma gelmemiş yoksa sorardım kesin
Zaten hepiciği teldee varr bebişimmm bakarızızzz
Bakirkoy delisi nerdeeemiss hanii :)))
Burdayımmkiii geldiimmkkiiiii
Meryemcim hepiciğin okudum inan çok üzüldüm durumuna ama güveni bir kere kaybettiysenn yerine getiremezsin.. Helede uğraşmıyorsaa.. bende senin gibiydim çok seviyordum herşeyini affettim böyle ilk başlardaa iyi davranıyordu sonra yine tepe takla oluyorduk.. Askere gitti ben yanlız kaldım düşündüm düşündümmm ve ben neler yapmışım yaa dedimm bu kadarmı aşltan gözüm kör olmuş dedim şuan hala güvenemiyorum o yüzden de bu haldeyim. Onada kıyamıyorum sonumuzun nolucağınıda bilemiyorum.. İştee bende burda vakit geçiriryorumm geldiğinde nolucaksa olucakk artıkk ama inan kendinii yıpratmaya deymezz.. Hayırlısı neyse o olsun de. Onsuz yaşayamam da deme yaşarsınn herşekilde yaşarsın insanlar kimleri kaybediyor kimlersiz yaşıyor. Tamam ailevi problemlerinde çok o yüzden de temkinli olman lazım eğer ileride mutlu olucağını düşünmüyorsann baştan yakma kendini bacım.. daha çok gençsin şuan anlamıyorsun ama biraz geri çekil ve onun yaptıklarını ve seinn yaptıklarına bak değiyormu? onun için gecelerce ağlamana değiyormu? o seni o kadar üzdüüüü deydimii? bu 15 ayy da anlicaksınn inan ama Allahım hakkında hayırlısını verir inşallah..
Evet epey oldu canım, hem mehtaba da daha çook var...
Bizim gibi yani ablacıkk
hilal hanım ve ebru hanım sizle ayrıca konuşmuorum sizin benden daha çok çekeceeğiniz var.. çemkirme sıramı nilü size bıraktı
Nollduukkii ama naptıkkii bizz neden bağırıyonki el kadar bebeleeree :18:

Annamm annaammm herşeyy bizee patlamışş yarabbimmmmm
Hilooşşuummmmm Günahımmıızzzz neydiiii biiziimmmmmmm

Burnu sürtülmüş demek ki... İyi iyi arada bir ayar vermek iyidir... İnşallah böyle devam eder....

ben de ban demek istemiştin b çıkmamış inşallah canım. korkmuş ilk kez, kaybetmekten...

ben cok acık sozluyummdur onada acık oldum hep degermı bılmıyorum cunku bana hep zamanı geınce benı ggöreceksın askımı anlayacaksın dedı hep ona en son basına naslsan sonunada boyle gıder dedım ama ınanalım hayat suprızlerle dolu ve askerlık ınsanı cok olgunlastırıyormus ınsallah durumun cıddıyetını daha ıyı anlar acele etmeyecegım ona evlenme teklıfı bıle ettım ınan hemde kac kere cunku o kada cok sevıyorum kı kaybetme korkusu var ıcımde ama en sonunda dedım ona bır gun sev teklıf ettıgınde aynı senın yaptıgın gıbı olacak kabul etmıcem dedım o hayır demedı sadece erteledı zamanı gelınce bende ertelıcem cunku ben aıleme karsı askımı savundum babam bıle sevıyorum dedım yemın törenı ıcın babama bıle gıdelım dedım ama aıle bılse dahı o benı anıccak oda teklıf ettınde bnde uzatacam görecek o zamn bazen ona benı kaybettıgını hıssettıremek ıstıorum ve bu durum karsısında benım ıcın ne yapıcanı ızemek ıstıyorum seven ugrasır bu teste tabı tutulacak ama ck zaman sonra

Bizim gibi yani ablacıkk

[/B]

Aynen öyle canım... Uzun dönem askerlik bitene dek bir de kısa dönem askerlik kadar hasretlik çekeceğiz maalesef...

ben de ban demek istemiştin b çıkmamış inşallah canım. korkmuş ilk kez, kaybetmekten...

Senin b' ni yirin

Eee korksun, sen de epey ciddiydin sanırım o yüzden aklı başına geldi...

Banlatmam seni anlarım çok cinimdir

Anlaştık Ebruşummm bakacaz daha bi sürü foto bi sürüüü...
Günah keçisi lazım bunlara bizi seçtiler Ebruşumm
Gel gel Bakırköy'e deli az geliyor, ikimiz de lazımız buraya
Sabah gene topuklularım ve ben Bakırköy Adliyesindeydimm
Çok çenemiz açıldı çokkk

Sen bilirsin tabiki tatlım hakkında herşeyin hayırlısı olurr inşallah
Aynen öyle canım... Uzun dönem askerlik bitene dek bir de kısa dönem askerlik kadar hasretlik çekeceğiz maalesef...

Aynen öyle abla baksana 6 aydır görmüyorum kısa dönemler zaten 5 ay yapıyor izin yapmasa 4 oluyor galibaa onlar bile dayanamıyorr biz nasıl dayanalım 26 mayısta göndermiştimm tam 1 sene olucak 3 gün sonraa nasıl bişeyy buu anlamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…