bılıyorum yazım yanlıslarım var konusmam duzeltmelım bu konuda dıksıyon kurs gıtmek ıstıyorum dıleklerın ıcın tesekkur ederım senın derdın nedır hepımız brbırımıze yardım ettıkce ınanıyorum kı daha bır güzel dunyamız oolacak
onun derdini sadece ekndi çözer yavrum hiç bulaşma 15 aydır ben çözemedim bundan sonra da zor
cocuk berekettır nese getırır olmamıs tabı genıs aıle guzeldır
Hee biliyorum ama ben kıyamıyorum işte
Ama biz evliyiz işte anla banlatmadan anla
Olur mu canım kimse üzmesin, mutlu ol hep....
İnşallah canım güzel günler gösterir inşallah Allahım....
okumakta zorlanıyorum; ama zor da olsa okurum canım, sıkıntı değil. çalışıyorum demişsin, mesleğin nedir? bizde güven problemi yok; ama verilen tavizler ve sözler var. tutulmadığında bir de uzaklık devreye girdiğinde sorunlar oluyor. bi kriz atlattık kısa süre önce, şimdi toparlanmaya çalışıyoruz. inşallah sizde en kısa zamanda temel sorunları halledebilirisiniz. sevmek ve anlaşmak önemli...
BENCEDE ÖNEMLI ORTA ÖĞRETIM MEZUNUYUM AMA 16 YASINDA ON MUHASEBE YAPMAYA BASLADIM AILE YANINDA 3 YILDIR CALISIYORUM BENDE SIZE GÜVENIYORUM
ama ben artık bu yenı msnı anlamıorum yavrum sen iste her dk. konusurus bi tel uzagındayım yavrum
bazen insanlar sevdiği için üzmeli sevdiceklerini
ınsallah bıran evel cozulmesı dılerım
Hee biliyorum ama ben kıyamıyorum işte
Ama biz evliyiz işte anla banlatmadan anla
Olur mu canım kimse üzmesin, mutlu ol hep....
çocuk güzel birşeydir tabiki ama senin söylediğin fazla cnm... O çocuğa gelecek hazırlayamadıktan sonra pek de doğru düşünce olduğunu sanmıyorum
hesnaaaaaaaa 4 ay sonra evli biri olarak sana tam gaz destek vericemmm, bunlar bizim gibi ikizlerle başedemesler kiiiii
anlatmadan anla derken
sen kıyamıyorsun, adam aşık güya neler ediyorson günlerde maaşallahı var gerçi
BENCEDE ÖNEMLI ORTA ÖĞRETIM MEZUNUYUM AMA 16 YASINDA ON MUHASEBE YAPMAYA BASLADIM AILE YANINDA 3 YILDIR CALISIYORUM BENDE SIZE GÜVENIYORUM
Ohh iyidri iyidir 10+4 ahh ahh benimkidee kasımda öyle gelmişttiiiya 10+2 ya da 10+4 canım
Tatlım hoşgeldin aramıza benim adımda ebru memnun oldum. Benim askerimde acemisini etimesgutta yapmıştı ne olarak yapıyorr?Ismim meryem canım askım ankara etimesgutta en kötüsü yemin törenıne cok gıtmek istiyorum ama aılesı yuzunden gıdemıcem galıba bu sayfa iyi olmus bırbırımızı anlayabılıyoruz yapanın elıne saglık
Zaten hepiciği teldee varr bebişimmm bakarızızzz
Getir olsun çok severim ben fotolarııı..o gün de aklıma gelmemiş yoksa sorardım kesin
Burdayımmkiii geldiimmkkiiiiiBakirkoy delisi nerdeeemiss hanii :)))
Meryemcim hepiciğin okudum inan çok üzüldüm durumuna ama güveni bir kere kaybettiysenn yerine getiremezsin.. Helede uğraşmıyorsaa.. bende senin gibiydim çok seviyordum herşeyini affettim böyle ilk başlardaa iyi davranıyordu sonra yine tepe takla oluyorduk.. Askere gitti ben yanlız kaldım düşündüm düşündümmm ve ben neler yapmışım yaa dedimm bu kadarmı aşltan gözüm kör olmuş dedim şuan hala güvenemiyorum o yüzden de bu haldeyim. Onada kıyamıyorum sonumuzun nolucağınıda bilemiyorum.. İştee bende burda vakit geçiriryorumm geldiğinde nolucaksa olucakk artıkk ama inan kendinii yıpratmaya deymezz.. Hayırlısı neyse o olsun de. Onsuz yaşayamam da deme yaşarsınn herşekilde yaşarsın insanlar kimleri kaybediyor kimlersiz yaşıyor. Tamam ailevi problemlerinde çok o yüzden de temkinli olman lazım eğer ileride mutlu olucağını düşünmüyorsann baştan yakma kendini bacım.. daha çok gençsin şuan anlamıyorsun ama biraz geri çekil ve onun yaptıklarını ve seinn yaptıklarına bak değiyormu? onun için gecelerce ağlamana değiyormu? o seni o kadar üzdüüüü deydimii? bu 15 ayy da anlicaksınn inan ama Allahım hakkında hayırlısını verir inşallah..üzülmemek elde değilki eskı sevgılısı ıcın herkezle savasırdı ama benı bu denle arkaya atması hosuma gıtmıyo sımdı eskısınden cok aklındayım ama ınsallah artık benı anlar benı bırbırımıze acılmadan bır yıl once sevmeye basladıgını soyluyor ama eskı sevgılısı on ay aramıza dert oldu subartta tam ondan kurtulduk evet ama guvenımı o kaybettı sımdı onu 15 ay beklıyorum ona güvenmek ıstıyorum ıyı bır aıle hayatım yok ama ıyı bır yuva ıstıyorum ona ınanmak ıstıyorum onu cok sevdıgım ıcın cogu seye katlandım ama her kız ıster sevdıgı tarafından sahıp cıkılmayı erkek gıbı ben cıkdım üzülüyorum ona hep benı askerde anlyacaksın dedım askere gıdene kadar benı kıracak cok sey yaptı ama askerdeyken hıc atısmadık sevdıgını soyluyor yenı anlamıs gıbı umarım daha ıı anlar ve hıc degısmez
Bizim gibi yani ablacıkkEvet epey oldu canım, hem mehtaba da daha çook var...
Nollduukkii ama naptıkkii bizz neden bağırıyonki el kadar bebeleereehilal hanım ve ebru hanım sizle ayrıca konuşmuorum sizin benden daha çok çekeceeğiniz var.. çemkirme sıramı nilü size bıraktı
Annamm annaammm herşeyy bizee patlamışş yarabbimmmmmbiliyorum maalesefde kaçıp kurtarayım mı kendimi tubik
bakalım hiloşum, evdekiler izin vermezse çok zorlamam şartları, artık eski gözü kara nilü yok maalesef, korkularım var :26:
canım ya ben de yeni yeni tanışıyorum. meryem bugün geldi zaten, bir de serap'ımız var. tek suçlu hilal ve ebruş
Anlatmadan anla değil, banlatmadan anla demiştimAnlatırsam ban yerim hehe
Burnu sürtülmüş demek ki... İyi iyi arada bir ayar vermek iyidir... İnşallah böyle devam eder....
Evet canım evet, duygu da senle aynı zamanda evleniyor, onu da alırım yanıma ohh ne alaaa
Bak o doğru ikizler olduğum için iyi laf yapar ağzım, savunduğumdan bir öte gitmem, eşim hep laf ebesi der bana
ohh iyidri iyidir 10+4 ahh ahh benimkidee kasımda öyle gelmişttiii
tatlım hoşgeldin aramıza benim adımda ebru memnun oldum. Benim askerimde acemisini etimesgutta yapmıştı ne olarak yapıyorr?
zaten hepiciği teldee varr bebişimmm bakarızızzz
burdayımmkiii geldiimmkkiiiii
meryemcim hepiciğin okudum inan çok üzüldüm durumuna ama güveni bir kere kaybettiysenn yerine getiremezsin.. Helede uğraşmıyorsaa.. Bende senin gibiydim çok seviyordum herşeyini affettim böyle ilk başlardaa iyi davranıyordu sonra yine tepe takla oluyorduk.. Askere gitti ben yanlız kaldım düşündüm düşündümmm ve ben neler yapmışım yaa dedimm bu kadarmı aşltan gözüm kör olmuş dedim şuan hala güvenemiyorum o yüzden de bu haldeyim. Onada kıyamıyorum sonumuzun nolucağınıda bilemiyorum.. Iştee bende burda vakit geçiriryorumm geldiğinde nolucaksa olucakk artıkk ama inan kendinii yıpratmaya deymezz.. Hayırlısı neyse o olsun de. Onsuz yaşayamam da deme yaşarsınn herşekilde yaşarsın insanlar kimleri kaybediyor kimlersiz yaşıyor. Tamam ailevi problemlerinde çok o yüzden de temkinli olman lazım eğer ileride mutlu olucağını düşünmüyorsann baştan yakma kendini bacım.. Daha çok gençsin şuan anlamıyorsun ama biraz geri çekil ve onun yaptıklarını ve seinn yaptıklarına bak değiyormu? Onun için gecelerce ağlamana değiyormu? O seni o kadar üzdüüüü deydimii? Bu 15 ayy da anlicaksınn inan ama allahım hakkında hayırlısını verir inşallah..
bizim gibi yani ablacıkk
nollduukkii ama naptıkkii bizz neden bağırıyonki el kadar bebeleeree:18:
annamm annaammm herşeyy bizee patlamışş yarabbimmmmm
Hilooşşuummmmm günahımmıızzzz neydiiii biiziimmmmmmm
Bizim gibi yani ablacıkk
[/B]
ben de ban demek istemiştin b çıkmamışinşallah canım. korkmuş ilk kez, kaybetmekten...
Anlatmadan anla değil, banlatmadan anla demiştimAnlatırsam ban yerim hehe
Burnu sürtülmüş demek ki... İyi iyi arada bir ayar vermek iyidir... İnşallah böyle devam eder....
Ohh iyidri iyidir 10+4 ahh ahh benimkidee kasımda öyle gelmişttiii
Tatlım hoşgeldin aramıza benim adımda ebru memnun oldum. Benim askerimde acemisini etimesgutta yapmıştı ne olarak yapıyorr?
Zaten hepiciği teldee varr bebişimmm bakarızızzz
Burdayımmkiii geldiimmkkiiiii
Meryemcim hepiciğin okudum inan çok üzüldüm durumuna ama güveni bir kere kaybettiysenn yerine getiremezsin.. Helede uğraşmıyorsaa.. bende senin gibiydim çok seviyordum herşeyini affettim böyle ilk başlardaa iyi davranıyordu sonra yine tepe takla oluyorduk.. Askere gitti ben yanlız kaldım düşündüm düşündümmm ve ben neler yapmışım yaa dedimm bu kadarmı aşltan gözüm kör olmuş dedim şuan hala güvenemiyorum o yüzden de bu haldeyim. Onada kıyamıyorum sonumuzun nolucağınıda bilemiyorum.. İştee bende burda vakit geçiriryorumm geldiğinde nolucaksa olucakk artıkk ama inan kendinii yıpratmaya deymezz.. Hayırlısı neyse o olsun de. Onsuz yaşayamam da deme yaşarsınn herşekilde yaşarsın insanlar kimleri kaybediyor kimlersiz yaşıyor. Tamam ailevi problemlerinde çok o yüzden de temkinli olman lazım eğer ileride mutlu olucağını düşünmüyorsann baştan yakma kendini bacım.. daha çok gençsin şuan anlamıyorsun ama biraz geri çekil ve onun yaptıklarını ve seinn yaptıklarına bak değiyormu? onun için gecelerce ağlamana değiyormu? o seni o kadar üzdüüüü deydimii? bu 15 ayy da anlicaksınn inan ama Allahım hakkında hayırlısını verir inşallah..
Bizim gibi yani ablacıkk
Nollduukkii ama naptıkkii bizz neden bağırıyonki el kadar bebeleeree:18:
Annamm annaammm herşeyy bizee patlamışş yarabbimmmmm
Hilooşşuummmmm Günahımmıızzzz neydiiii biiziimmmmmmm
Sen bilirsin tabiki tatlım hakkında herşeyin hayırlısı olurr inşallahben cok acık sozluyummdur onada acık oldum hep degermı bılmıyorum cunku bana hep zamanı geınce benı ggöreceksın askımı anlayacaksın dedı hep ona en son basına naslsan sonunada boyle gıder dedım ama ınanalım hayat suprızlerle dolu ve askerlık ınsanı cok olgunlastırıyormus ınsallah durumun cıddıyetını daha ıyı anlar acele etmeyecegım ona evlenme teklıfı bıle ettım ınan hemde kac kere cunku o kada cok sevıyorum kı kaybetme korkusu var ıcımde ama en sonunda dedım ona bır gun sev teklıf ettıgınde aynı senın yaptıgın gıbı olacak kabul etmıcem dedım o hayır demedı sadece erteledı zamanı gelınce bende ertelıcem cunku ben aıleme karsı askımı savundum babam bıle sevıyorum dedım yemın törenı ıcın babama bıle gıdelım dedım ama aıle bılse dahı o benı anıccak oda teklıf ettınde bnde uzatacam görecek o zamn bazen ona benı kaybettıgını hıssettıremek ıstıorum ve bu durum karsısında benım ıcın ne yapıcanı ızemek ıstıyorum seven ugrasır bu teste tabı tutulacak ama ck zaman sonra
Aynen öyle canım... Uzun dönem askerlik bitene dek bir de kısa dönem askerlik kadar hasretlik çekeceğiz maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?