- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
uyumadım tatlım geziniyorum burlarda :) zaferle konuştun mu sen?
Eneee kızlar var burda... Şafak attırmaya geldiydim sizi gördüm
Naparsınız, çok yorgun ve uykusuzum ben yaa
Aaaa selam Hesna ablaaa..uyku tutmadı laflıyorduk biz dee
Şafakçıbaşımız da geldiii
Hayırdır hesna sultan neden yorgunsun sen öyle :)
Konuştum ama malesef pek iyi konuşmadık..iyi değiliz bi' kaç gündür gene...hayırlısı..ben sadece anılarımla ve hayallerimle yaşıyorum bunu Zafer bile bozamıcak şu an
Sizin nasıl gidiyor konuşmalar tatlımm??
Hee sizi gördüm sevindirik oldum ben de...Benim uykum var aslında ama yorgun olunca da uyku tutmuyor bir de eşimle konuştum, uykum kaçtı sanırsam :44:
Nilücüm sabahın 7 sinde kalktım ki bu sene hiç bana uyan bir şey değil, arkadaşlara gittim orda puzzle etkinliğimiz vardı, belim boynum ağrıdı parça birleştirmekten ama çok eğlendim tabe, apar topar eve gel alelacele bişeyler atıştır, dışarı çık, gösteride görevliydim oraya gittim geç geldim, başka da yok daha ne olsun işte yoruldum
Hee sizi gördüm sevindirik oldum ben de...Benim uykum var aslında ama yorgun olunca da uyku tutmuyor bir de eşimle konuştum, uykum kaçtı sanırsam :44:
Nilücüm sabahın 7 sinde kalktım ki bu sene hiç bana uyan bir şey değil, arkadaşlara gittim orda puzzle etkinliğimiz vardı, belim boynum ağrıdı parça birleştirmekten ama çok eğlendim tabe, apar topar eve gel alelacele bişeyler atıştır, dışarı çık, gösteride görevliydim oraya gittim geç geldim, başka da yok daha ne olsun işte yoruldum
:) bozamaz tabii, zaten onları bu kadar önemli değerli özel yapan şey aşkımız... ben bi ara o anılarla hayaller arasına sıkışıp kalmıştım artık ikisinden de uzak duruyorum rahat ediyorum :) bizim konuşmalar görüşmeler iyi tatlım, şimdilik :)
ooo daha ne olsun yavruşum :) puzzle çok zevkli bir şey yaa böyle fotoğraflardan da hazırlıyorlar ya çok hoş oluyor. Tamamladınız mı peki? Ben de mehmeti uyuttum ben uyucam kapatıyorum diye kaçtım buraa geldim :)
ooo daha ne olsun yavruşum :) puzzle çok zevkli bir şey yaa böyle fotoğraflardan da hazırlıyorlar ya çok hoş oluyor. Tamamladınız mı peki? Ben de mehmeti uyuttum ben uyucam kapatıyorum diye kaçtım buraa geldim :)
Daha ne olsunn hareketli bir gün olmuşş..
Benm de uykum var şu an aslında ama uyuyasm yok
Daha ne olsunn hareketli bir gün olmuşş..
Benm de uykum var şu an aslında ama uyuyasm yok
Valla yapabildiysen en güzeli Nilücümm..
Kesinlikle en önemlisi kendi içimizdeki yaşadıklarımız
Seni seniiii
Yok canım ama 500 parça kaldı bitmesine, ben erken çıkmak zorunda kaldım, 2000 parçaydı ve sadece 7 kişiydik o da son iki satte onun öncesi 3 kişiydik, ben puzzle delisiyimdir özel koleksiyonum ve stoğum var
İyi bebeğini de uyuttuğuna göre rahat rahat konuşabilirsin...
iyi geceler canım, rüyanda zaferini gör :)Kızlarrr ben az gidicciyim gibiii artık bir zahmet uyuyalımm..
İyi gecelr sizeee :79:
Bu sefer uyuyorummmm :130:
26/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...hera91 = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123:...goqce = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...AskErimm1411 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Günaydınn kızlar pazar günümüz çok mutlu mutlu geçsinn :) :)
Hesna ablacıım şafak listesinde benim ismimi değiştirir msinn bilinmiyo değilim artııık :)
Gunaydınnn kızlarr herkese ıyı pazarlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?