- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
pratik yapıyom kız unutmayım die:111: Allah iyilik versin canım bende iyiyim caney takılyom öle :126:
eğitimi vercek kişi yaw bn bu h.sonu demişyim onlar haftaya anlamış nasıl öle anladılarsa okadarr da dedim haftaya sınavım var die boşuna erkenden kalktım ctesi ctesi ya
ahh canım benim yaa, kamerada bile iki ay sonunda, Allah ardımcın olsun... az kaldı canımcım, ben de hiloşun dediği gibi askerlik bittiğinde iboyla aranızın eskisinden çok daha iyi olacağına inanıyorumBende 2 aydan sonra bugün cameradda gördümm çok tatlıydı yaa
tabii ütülesin kuzum, madem onun yüzünden kırıştıKuzum, gelcem gelcem diyor dğünde giyceğim kıyafetleri poşete koydum hep, üst baş kırış kırış oldu ütülesin kv
Evet camera da konuştuk yavrum fazla konuşmadık da zati görmem yetti yane çok özlemişim yaa görünce daha iyi anladım yarın 1 sene olucak onu askere gönderelii bugün kına gecesini yapmıştıkk nasılda ağlamıştım bugünde ağladım gerçiii ahh ahh ne günlerdii
Doğru diyorr çocuk görmesinn zatenn uzun bir süree
Arada bizeedee geliyorlarr yavrummm
Ayy çok kötü oldum bugün hiloşumm aklıma geldii yinee uzun mesaj attım şimdii 1 yıl oldu diye uzun bi msjj üzülmemiştir inşallah okuduğunda kıyamamkiii
Oyy tatlımm özlenmez mi beee...hele bir de doyamıyon uzakta olsa bile şu an..daha bir hassassın tabii..ağlama kızz güzel olcak her şey bak görya da ağla kız bugün izin verdim bi' ağla bi' gül öyle takıl
Aynen ya askerlikten artık mideleri bulancak gelince yazık kız ne çektilerr bee..e bize de geliyorlar tabi Ebruşum yaa kolay mıı
Bugün konuştuk evet en kötü ihtimalimiz 5 Temmuz bu konuda anlaştık ama alacam o mazereti diyor bazen gaza geliyor, bazen de vermezler diyor o da dengesiz Hayırlısııı...
Hee taaam o zaman yap baalım ama ben bilmemmpratik yapıyom kız unutmayım die:111: Allah iyilik versin canım bende iyiyim caney takılyom öle :126:
Ha anladım canikommm.....bak ya kötü olmuşş ama naparsınnn..aman iyi ol şekerimm
Ya ben de baya pratik yapıyordum eski arabamızı sattık abim sıfır araba aldı dev bi' şey cesaret edip süremedim henüzkötü olduu..seneye alacam araba inşallahh ama evlenirsek o da ertelenir kesin
Bomboş oturuyor mu sanki canımm?? Bir şeyler yapıyorlardır orda pek boş durdurmazlar..ya da boşsa da biraz muhabbet ediyorlardırr ya da telefonda çok sıra oluyordur ya da....kız canını sıkma diye ne çektim be
ahh canım benim yaa, kamerada bile iki ay sonunda, Allah ardımcın olsun... az kaldı canımcım, ben de hiloşun dediği gibi askerlik bittiğinde iboyla aranızın eskisinden çok daha iyi olacağına inanıyorum
vayy sürprize bakkk, çok iyiymiş tatlımçevresini tanımanın verdiği güzel bi avantaj
Ayy çok kötü oldum bugün hiloşumm aklıma geldii yinee uzun mesaj attım şimdii 1 yıl oldu diye uzun bi msjj üzülmemiştir inşallah okuduğunda kıyamamkiii
Hayırlısı bebişim hayırlısııı neyse o olsun geç olsunda güç olmasın..
Bahar - Askerde simdi [Ecel Vursa Bile Sehit DiYorlar] - YouTube benim 1 sene önce kınada hüngür hüngür ağlatan şarkııı
Hee taaam o zaman yap baalım ama ben bilmemm
iyi yapion yavruuu..
anam arabaya ne zamn fırsat olur bilmiyom şimdi evlenmek için para brktiryom anca evlendkten snra onurda almadan durmaz zaten bi evlenekte baklm
haftasonları genelde boş boş geziyolarda gazinoda müzik dinliyolar ya da film izliyolar hep arardı bu akşam aramadı merak ettim bende napimmmm elimde değil =)
Aminn tatlım. İnşallah yavrşlarımm inşallah düzeliiirr
Tanıyorum bebeğim aynı okulda okuduk bide ibonun öyle huyu yoktur hepsiyle tanıştırdı eski oturduğu mahallelerini bile gezdirdi ordaki arkadaşlarıyla tanıştırdı bütün yakın arkadaşlarıylada aram iyi çok şükür hemen arayıp organizasyon yapabiliyorum tabi biraz uyuzluk çıkarıyorlarrda aman gelen gelir gelmeyen keyfi bilir biz bize yetiyoruz çok şükürr
öyle tabii canımben baş başa kutlamayı daha çok seviyorum özel anları, kalabalığı kafam götürmüyo benim
evet öyle yavrumm yıldönümlerimize kutlarken heyecanlı mutlu hediyeler alırdık ama şimdi ağlıyoruzz ne kadar kötüü
Canım benm ya hala üzüldü mü diye düşünüyorr üzülme sen yavrumm bence duygulanmş yazmışsın ne güzell hoşuna gitmiştir bile hala böyle düşündüğün için..
Yıldönümü ama ne hüzünlü yıldönümü di mi..askere gideli tam 1 sene, olsun bu geleceğine ne kadr yaklaştın demek..
Aynen yavrum her şeyin hayırlısıı..gitmeden ne güzel süprizler yapmışsın gelirken de yaparsın bi' güzellik o zaman eğlence zamanı ağlama zamanı geride kalacakk
öyle tabii canımben baş başa kutlamayı daha çok seviyorum özel anları, kalabalığı kafam götürmüyo benim
Canım o özellikle farklı şehirlerde olunca öyle oluyor..yani başbaşa istiyorsun genelde ama aynı şehirde yaşayanlar için bence grupç atakılmak da eğlenceli oluyor..
Biz de mesela birkaç saat askere gitmeden önce grup takıldık Antalya'da ki ben de yakın arkadaşlarını bilirim hep sonra da gece başbaşa takıldık baya 3'e kadar falanÇok iyi olmuştu yaaa..kokladı durdu, sarıldım durdum, doyamıyom sana deyip durdu ama gitti iştee...ah ahhh ne zordu ne tuhaf bir geceydi yaa
Canım o özellikle farklı şehirlerde olunca öyle oluyor..yani başbaşa istiyorsun genelde ama aynı şehirde yaşayanlar için bence grupça takılmak da eğlenceli oluyor..
Biz de mesela birkaç saat askere gitmeden önce grup takıldık Antalya'da ki ben de yakın arkadaşlarını bilirim hep sonra da gece başbaşa takıldık baya 3'e kadar falanÇok iyi olmuştu yaaa..kokladı durdu, sarıldım durdum, doyamıyom sana deyip durdu ama gitti iştee...ah ahhh ne zordu ne tuhaf bir geceydi yaa
Öyle tabiki yavrum ama canlı müziğe falanda tek gidilmiyorki böyle kalabalık olucan oynican edicen biz fena kafayı bulup baya oynamıştık ibo bile nazlanmadan oynamıştıı şaşırmıştıı kuzum benimm yaa kkıyamammm
evet öyle yavrumm yıldönümlerimize kutlarken heyecanlı mutlu hediyeler alırdık ama şimdi ağlıyoruzz ne kadar kötüü
Allahım bir daha ayrı bırakmasın bugünde konuşurken 5 yıl oluyor ama 1 yılımızı ayrı askerde geçirdikk dedik onunda morali bozuktu benimdee bir de kötü rüya gördüm midesinden ameliyat oluyorddu çok acı çekiyordu hemen onu aradım sesini duydum iyi oldum biraz ahh askerlik ahh ne çektik sendenn bee
Sağol bebeğim yapıyorduk burdayken işte ama ordayken elimiz kolumuz bağlı bişey yapamıyoruz inşallah geldiğindee güzel güzel şeyler yapıcazz Allah kısmet ederse
Öyle tabiki yavrum ama canlı müziğe falanda tek gidilmiyorki böyle kalabalık olucan oynican edicen biz fena kafayı bulup baya oynamıştık ibo bile nazlanmadan oynamıştıı şaşırmıştıı kuzum benimm yaa kkıyamammm
öyle tabii canım kırk yılın başında bi bi araya gelince...mehmet kız kardeşini bile istememişti ben mehmet'in sadece iki arkadaşıyla tanıştım şimdiye kadar
canım benim yaa az kaldı, bak gelince baş başa tatil yapacaksınız ne güzel
Ahh hiloşumm ahh hemde nasıll kötüydüü o günlerr
Beni son anda yine sinir etsedee yinedee kıyamadımkiii hemencik barıştımm yar yüreğii işte naparsınn..
ne öpmeye ne koklamaya doyamazsın helede son gününz olduğunu biliyorsann
Hahahahatabii canım canlı müziğe grupcak gitcen oynucan şımarcan dağıtcan... üniv zamanları geldi aklımaerkekleri oynatmak da ayrı bi mesele di mi yaa, mehmet en son sünnet düğününde oynamış
Sorma yaa şu ara yıldönümlerimiz bilee hüzünlü artıkk...ne çektik be ciddenn amannn valla buhrn basıyor aradaa..
Kız o da duygulanmıştır yazık..neyse ki bir sorun yokmuş sıkma canını Ebruşum, çok duygusalsın bugün gel sarılıp öpiyim biii...
Özlemişsin çok yavrum yaa..yerim senii ah o duygular yok muu insanı delip geçeennn...
İnşallah tatlış daha neler yapcaz nelerrr
Canım benm yaaa...çok zordu çokkk gerçekten..
Kızz fotonuzu yerim çok tatlısınız maşallahh Allah nazarlardan korusun
Tabi kız doyulmuyor valla yaa..
Biz de Ankara'da ve İzmir'de ne dağıtmıştık bee..ama insanın yanındaki erkeğe sonsuz güvenerek kendini emanet etmesi ne harika bir duyguuuBiz de ne gezmişiz beee..şimdi 12 den sonra da Isparta'dan foto koyacam avatara
Hahahahaİboda hiç sevmez yavrum ablasının düğününde bile zorla benimle kalkıyordu ayıp gel diye kaldırıyordum yoksa amann Allahım zati oynamayıda bilmiyorkkiiii
Saoll hiloşumm bu 2 gün böyle olucam heraldee
Yapalım yavrum yapalım hepbirlikte buluşupdaa yapalımm
Saoll bebişim eğlencesini yaptığımız gün iştee yanaklarıı ve kulakları hemencşk kızarmışş yine içiçnde hemen kızrıyorllarr ooyy kurbann olurumm benn onnaaa
Maşşllah yavrum sizde baya gezmişiniz biz 4 sene aynı şehirdeydik hergün görüşüyorduk sadece yalovaya gidebildikk
İnşallah Ebruşum onlar bir gelsin bizeee buluşurz daaa ay ne de güzel olur hem dee
Canım aşkın kabardı ne güzel bugün çok beğendim senii
Kız napak biz de hiç aynı şehirde olamadığımız için nereyi tutturursak ordaydık
Ankara..Antalya...Erzurum..Isparta..İzmir..İstanbul. Şimdilik bu kadar
Aynen yavrumm
uzun zamandan sonra böyle oldum evet tatlım gördüğümdenmi özlediğimdenmi bilemiyorumm kafam duygularım çok karışık tek istedğim keşke şuan yanımda olmasıı ama olmuyor olamicak 76 gün daha
Sizde haklısınız bebişimmm daha güzeel boşver heryerde bir anınızz var
Yalnız benimm odunn hala mesaj atmadıııı
Canım e çok normal ya klay şeyler yaşamadın, yaşamıyoruz da..76 gün daha sıkacan dişini ama ardından inş çok güzel olacak şekerim benm
He ya öyle oldu bak şafak sayarken iyi oldu değişik fotolar, eğleniyorum işte
Hadi ya..bilmem bu sefer atardı bence ya belki fırsat bulamamıştır :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?