Değilmiii yaa bizede gelsin o günlerde acısını çıkaralım bizde biraz
O Kırşehirin gülleri değil miydi hehe
Mannak niye merak ettiriyon seni seni
kızlar tünn tünn tünn tünaydın...
dün akşam aramadı demiştm ya 11 de aradı akşam sıra beklemş o yarım saat öncesinde de uyumuş falan...
bu sabah onunla uyandm resmen dedi cafeye gidiyorum kalktm giydim güzel tshrt hafif makyaj saçlarımı yaptım hemen annem bile dedi ne o ankaraya mı gidiyosun :) neyse bi baktım karşımda kilo almış suratı dolu dolu olmuş böyle =) sonra biraz ailesiyle konuştu sonra onları kapadı biz gene devam ettik bi heycan bi heycan bende =)1 saate yakın konştk sonra kapadk dedim milletin sevgilisi sabahtan akşama kadar oturuomş cafede sen gidiosun kim diosa yalandır diyo :) 1 aydır esir kampı gibi içerde az kalsın çarşısıda kitleniomş nöbette içi geçmş komutan azarlamş sadece allahtan...neyse işte çıkıyım ben dedi eksiklerini alcakmş falan bende çok üstüne gitmedm telefondan konşuyoruz haber veriyo falan ... öyle görmek bile güzeldi bi an ankarada olup elinden tutmak istedm
Begümcümm sevindim cnm ilk çarşı öyle oluyo sonra alışıyorsun
Ayrıca kim diosa yalan dio demesi saçma mesela bugn biz 11den 4 e kadqr yani şimdiye kadar hep konuştuk
Ama tabiiki bunalıyo olabilir gezicek yer var ankarada tabiiki çıkması doğaL
Bir dahaki çarşılarda alışıyorsun kuzum üzülme
valla edacım bizimki öyle oturamıyo hiç sizin ne güzel =) bende çıkma gitme etme diyorum ama kıyamıyorum o da haklı haftada bi gün ,,en azından telefon var içeri sokamıyo ama emanet gibi bırakıolar ilk gittiğinde bırakmşlardı işte şimdi almş haberleşiyoruz o bile yetiyo :)
Canım ankara büyükşehir gezer dolaşır haklısın kişiden kişiye dğeşir sizin aranız iyi olsunda ben çık gez diorm çıkmıo zaten Artvinde gezcek yerde yok yeşillik hariç
Aynen cnm tabii yeter insan azla yetinmeyi öğrenio...
sen nasılsın
okudum cnm yazamadım başın sağolsun Allah nur içinde yatırsın anneanneni..
Canım ufak tefek tartışma her daim var..biliosn bizi hiç kavga etmioduk özlem arttıkça çok zor oluo en ufak bişeyden nem kapıosn oda bende aynı şekilde uyku yok çok yoğun o yzden de biraz ters anlıo idare ediors işte askerlik zorlamaya başladı benide onuda yani 6. ayında askerliiğin.sağol canım benim allah razı olsun...biz iyiyiz canım arada ufak tefek şeyler oluyo tabi ama napalım yapcak bişi yok tabii...ankara evet avmye gittiler bugün işte yemek kahve falan...bende içimden diyorum kızlar falan şimdi yazda geldi kimbilir nasıldırlar kıskançlık damarım :)
Canım ufak tefek tartışma her daim var..biliosn bizi hiç kavga etmioduk özlem arttıkça çok zor oluo en ufak bişeyden nem kapıosn oda bende aynı şekilde uyku yok çok yoğun o yzden de biraz ters anlıo idare ediors işte askerlik zorlamaya başladı benide onuda yani 6. ayında askerliiğin.
ay cnm ne güzzel gideceği bir avm var bnmki napsın Allahın dağı boşver bakmazz güveniosann m.etme tatlım ben kaçıorm şimdi bizim topicede uğraa bak aksattın öpüyorum
sağol canım benim allah razı olsun...biz iyiyiz canım arada ufak tefek şeyler oluyo tabi ama napalım yapcak bişi yok tabii...ankara evet avmye gittiler bugün işte yemek kahve falan...bende içimden diyorum kızlar falan şimdi yazda geldi kimbilir nasıldırlar kıskançlık damarım :)
Begümcümm görüşmenize çok sevindim tatlıım olsun az da olsa görebilmişsin sonuçta :) O da haklı kendine göre yani kızmaman çok iyi olmuş hep içerde sonuçta dolaşsın insan görsün :) sonra daha çok sıkılır onu da sana yansıtır aranız kötü olur bu sefer de :)
öyle bebeğim ya bizimki öyle 2-3 saat net başında oturamıyo napalm göriyimde yüzünü o da yeter zaten sorun yapmıyorum önceden acemilikte telefonda yoktu haber alamıyodm şimid en azından arıyo oturuoz işte yemek yedk falan böyle böyle konşuyoruz içeri sokamıyolar telefonu ama çarşıda telefnmz var en azndan bu da iç rahatlatıcı :)
İlerleyen zamanlarda içeri de alır inşallah canıımm :) Bizimde son bir hafta yemin töreninden sonra çarşıya çıkmaya başlıycaklar inşallah :) şükür edelim halimize bir an önce bitse de kurtulsak
aynen bitsede gitsek yani ...bugün diyo ki hani 3 günlük dünya diyoduk 460 gün girdi aramza diye böyle bi bakakaldk dedm kısmet napalım bitcek bu da sabretcez
Öyle tabi canım biticek sonra gülücez bu günlere :) :) Zorunlu bir şey sonuçta kim ayrı kalmak isterki sevdiklerindeen ama mecbur :) ne çektik be asker yolu beklemekten ne çektik :)
kızlar tünn tünn tünn tünaydın...
dün akşam aramadı demiştm ya 11 de aradı akşam sıra beklemş o yarım saat öncesinde de uyumuş falan...
bu sabah onunla uyandm resmen dedi cafeye gidiyorum kalktm giydim güzel tshrt hafif makyaj saçlarımı yaptım hemen annem bile dedi ne o ankaraya mı gidiyosun :) neyse bi baktım karşımda kilo almış suratı dolu dolu olmuş böyle =) sonra biraz ailesiyle konuştu sonra onları kapadı biz gene devam ettik bi heycan bi heycan bende =)1 saate yakın konştk sonra kapadk dedim milletin sevgilisi sabahtan akşama kadar oturuomş cafede sen gidiosun kim diosa yalandır diyo :) 1 aydır esir kampı gibi içerde az kalsın çarşısıda kitleniomş nöbette içi geçmş komutan azarlamş sadece allahtan...neyse işte çıkıyım ben dedi eksiklerini alcakmş falan bende çok üstüne gitmedm telefondan konşuyoruz haber veriyo falan ... öyle görmek bile güzeldi bi an ankarada olup elinden tutmak istedm
gözün aydın tatlım, demek kilo almış hee iyi iyi yaramış desene usta birliği
canım mehmet askerdeyken çarşıya çıktığında sabahtan akşama kadar nette oturuyordu. edanın dediği gibi küçük şehir, gezecek yer bakacak kız yok, mecbur nette benle konuşcaktışartlar çok farklı o yüzden sakın kıyaslama sen bizimkilerle. hem bir aydır dışarı da çıkmamış birinden bunu istemek bencillik olurdu, iyi yapmışsın üstüne gitmeyerek
mesela şu an mehmet evinde ben de evimdeyim; ama şimdi saatlerce kamerada görüşmüyoruz. o o zaman tatlı, güzel geliyordu. her zaman görme imkanı da yok ya ondan...
Hee napakk mecbuurr çekecenn napıcannnHee çok çektiniz hepimiz çektik napcaan mecbuuur
Bitecek bugünler de inşallah...
Bendensin nilümmben de ikisini izliyorum sadece :)
Ne güzel tatlım ilk gün öyle oluyorr doya doya tadını çıkarınbugün sevgilimin ilk çarşı izni çok heyecanlıyım
Hahaha o da güzelmiş tatlım ama fazla getimeyin hayat kısa gez toz eğlenmene bakkkinşallah canım benim... karşılıklı burnumuzdan getiriyoruz hayatı :)
Sevindim senin adına tatlım. Peki nasıl sana moral verebiliyormu? Ben ananemin vefatından sonra uzaklaştım ibodan tabi bi kaç ay sonra..kızlar tünn tünn tünn tünaydın...
Aynen öyle tatlımGene igrenc bir pazar gunu........
Büyük konuşma yavrum...Canımm zatenn bakmaz bnmki büyük şehir olsadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?