Kzıalr ben çıkıyroum çok uykusuzum öptüm siziiiiii hoşçakalaınnn
ayy imrendim kızımm yaa içim gittibende istiyorum gel askım gel gel gel
Allahım sapıttık iyice
ısırcam mart yada nisanda gidicem yanına ısırıp gelcem inşallah
Böyle içim bir garip oldu hem çok seviniyorum ümran adına hemde kendi adımada isyaaaaeeennn diyorum
Kzıalr ben çıkıyroum çok uykusuzum öptüm siziiiiii hoşçakalaınnn
yok bee evde kalmadık genciz daha bizzevde kaldık ya ondan böyle olduk
Bende ortalık çok karışık valla hiç girmim ümran adınaa gerçektenn seviniyorum sonraa evet diyorum kavuşuluyoo bi gun bendee kavuşcam sonra diyorum kaç gun var neyse hiç gimeyeyim o konuya diyorumm iç sesimde sapıttıı
yok bee evde kalmadık genciz daha bizz
Zeynom o iç sesine söyle benim iç sesimle aynı şeyleri düşünüyor
kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaaIşten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff
SEN O İÇ sesinee sölee 41 gün kaldıı 41 kere maşallahh
41 kere doğrucam be gün gelene kadarSEN O İÇ sesinee sölee 41 gün kaldıı 41 kere maşallahh
25 yaşındayım ayyevleninceye kadar 26nın tam içinde olcam
benim 374 günüm var ben ne diyeyim iç sesime zeynebim:26:
41 kere doğrucam be gün gelene kadarMaşallah içinde sağol kuzum darısı başınaaaa
Tamam işte uygun yaş daha ne istiyosun 20demi evlencektin
sen selam söyle benden o iç sese fazla konuşmasın
Amin yawrucukkk 41 gun sonra senınde hikayeni dinliyor olacağız şaka gibi
Ay inşallah kuzum gerçekten şaka gibi geliyor şuanGerçekleşsinde bir ben sana herşeyi anlatırım
Tamam işte uygun yaş daha ne istiyosun 20demi evlencektin
sen selam söyle benden o iç sese fazla konuşmasın
her ayrıntıyı alırım bakk unutmaa bu sözünü
ne biliyim ay işte 24 gibi evlenmek isterdim aşkımcımla.geç olsunda güç olmasın dimi
hahaaa manyak valla güldürdün beniiç sesim korktu senden eyvallah bacum diyor
adam olsunnne biliyim ay işte 24 gibi evlenmek isterdim aşkımcımla.geç olsunda güç olmasın dimi
hahaaa manyak valla güldürdün beniiç sesim korktu senden eyvallah bacum diyor
Tamam kız söz sizdenmi saklıcam
amin canım benim..sende çok tatlısın ayy diğer kızlar gibi:) içimden geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?