Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldimmmmmmmmmm
Hoşgeldin canımm

Çaktırmadan tek tek katletme olasılığım yüksek zaten ne kaldı şafakları hep 10 kusurlerde sonra o koy hep senın bacım 10 gun sonra
Ay evet hep 10larda falan bir 38 var galiba sil onu atttt
Hay allahım çok çirkef hissettim kendimi bu askerlik beni çirkefmi yaptı ne

Kız bu nasıl falcı bardağı açmadan biliyor insanlar korkmasın diye fincana bakıyor ama cinci hoca falan herhalde bu kadın

ne bilim ben yaa
öyle bi dedikodu var ama

Hadi ya bir dahaki sefer öyle yaparsın artık bir tanıdıık falanmı yoksa cafelerdenmi kuzu ay bende çok severim fal baktırmayı ama benimki hiiç istemez

arkadaşın yengesi canım
benımkıde bılmıyo demez bişey heralde

Zeki Mürende bizi görüyormuymuş

hahaha manyakk
Ben geldimmmmmmmmmm

hoşgeldiiin mehtap güzeli

Zeki Mürende bizi görüyormuymuş

ha ha ha Kız bu meselelerle fazla dalga gecmeyin onların cinlerinin kulağına gidiyorr. ben askerim gitmeden önce baktırmıştım ama benimki hocaydı sevdiğin 4 4 lük biri sen kötü desen ben inanmam kalbi çook temiz yıldızı 18 iyi yakın zamanda ona bir yol gözüküyor ama cok korkuyor seni kaybetmekten sanki biri tutup seni onun elinden alıverecek gibi geliyor demişti ki hepsi doğruydu askerimde gittiğinde onu unutmamdan ellerinden kayıp gitmemden korktugunu söylüyordu

Ben geldimmmmmmmmmm

ooo tertoooo hoşgeldinnn

ne yaptınıuzz sendee anlattaa

kasapp kedilerii gibi salyalarımızz aksın n iyidenn yeree

bizde geçen sene ayrı geçirdik gene ben izmirdeydim geçen sene bu zamanlar.şimdide aşkım izmirde kader utansın bacum

Kaderinn cilvesiii kıss ınatmı ınatt bidahakine beraberizz

Hoşgeldin canımm

Ay evet hep 10larda falan bir 38 var galiba sil onu atttt
Hay allahım çok çirkef hissettim kendimi bu askerlik beni çirkefmi yaptı ne

Noluyoo len sana sen boylee değildinn şurdaki kızların içinde en son bunu yapacak sendinn yoksa yere bakan yurek yakanmısın sen

ne bilim ben yaa
öyle bi dedikodu var ama

arkadaşın yengesi canım
benımkıde bılmıyo demez bişey heralde

hahaha manyakk

hoşgeldiiin mehtap güzeli

hee o manyakk benn

ayy canım yaa neden yazdın bunu başında okumayı bıraktım ben çok çabuk etkileniyorum boyle şeylerden

Böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö Bu akşam zeynepii korkutmaya geliyoruzzzzzzzzzz

tanıyon tabiiii kankaa diiye bosunamı diyokkk
kanka bende inanmıyom yaaaaaaaaa 2 gün sorna unutuyom zaten

Hoşbuldukk kızlarrr
Zeynooo kızım şu espirilerin beni öldürecek haberin ola
Anlativerim bariii
Geldi beni aldı Mecidiye köye gittik alısveris merkezine az dolandık
Sonra Bakırköye gittik kumpir yedik
Hande yener Sinan akcıl konseri vardı oraya gittik
Baya gezdik cok güzel bir gündü

Ne münasebeeeeet ben yere bakan yürek yakan değilimm
Saman altından su yrütenim
yaa kızım 14 aydır o listenin başında olmak için bekliyorum ben haberin varmııııı

kıs ben hiç itibar etmem fal asla asla Allah korusun çok sakıncalı bi durum

İnsan etkileniyor orda kotu bişe soylendiğinde yok anam ben süprizleri severim

aynen canım atıyorlar zaten kafadan heeçç gerek yok psikolojimizi bozmaya.kötü bişey dese dediğin gibi kafayı takarım ben

Kaderinn cilvesiii kıss ınatmı ınatt bidahakine beraberizz

izini 15 gün kullanmazsa seneye bu zamanlar gelecek canım.kullanırsa şubat 24de gelecek.gene ayrı geçircez yani ülennn kader kahpe felekkk

Böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö Bu akşam zeynepii korkutmaya geliyoruzzzzzzzzzz

Şaka yapmıyorum canım öyle korkma değil kabuslar görüyorum ben kötü kabuslar o yuzden pek bu konulara girmiyorum

Benim gittiğim kadın ikide bir kitapa bakıp bu ne sıkıntı bu ne kasavet diyordu iki lafından biri buydu bende taklidini cıkarıyordum falan bir gece korkuttular beni rüyamda

Dalga gecmemek lazım hiçbir bilgi vermeden anne ve kişi adından herşeyi bildi sonucta

Bende çok etkilenrim zeyno ya lisede hep böyle sohbetler dönerdi gece uyuyamazdım

Öff hiçte güzel değilmilş bir kere ne o öyle sevgililer günümü kutlanırmış
Aaaa çok kötüü.
Şaka bir yana ne güzel canım doya doya geçirdiniz bugünü

tanıyon tabiiii kankaa diiye bosunamı diyokkk
kanka bende inanmıyom yaaaaaaaaa 2 gün sorna unutuyom zaten

Unutt salla kankaaa boşverr gaybı allah bilirr

Aboww bacımm salyalarımm yereee gölett yaptıı bu akşamm ümrann geldii anlattıı sen geldinn ohh tamam olduu

ohh tertomm gezz tabii onca zaman beklemişinnn

Boşver boşver söyleme ozaman

sölemim evet kendi hakkında iyi seyler dediğini duyarsa iyi olmazzzz kalkmasın bi tarafları herfin dimi ama

ohh hayat sizeee güzelllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…