aynen öyleydi tertip szi dinliyodum
kadın bardağı açmadan 3 kardeşmisiniz dedibelimin ağrıdığını söyledi.. sevdigim insan 4 4lük bi insanmış çok dürüsstmüş ona güvenmeliymişim harika bi geleceğim ve evliliğim olcakmış
Bende bilmiyorumm ama sormakta istemiyorum sürpriz olsun diyee birde ad soyad yeterli olur herhalde ya ?
Bu kadarmı kızzzzz çok genel yorum yapmış aşkla ilgili
Zeynooooooo şu listede üstümde olanların hiç birini tanımıyorum topiğimize uğramıyorlar sanırım çok.15/02/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: madambonus = 10 BALIKESİR e selam yola devam :123:
:123: ftmgl06 = 11 BİLECİK e selam yola devam :123:
:123: daisygirl = 12 BİNGÖL e selam yola devam :123:
:123: nefise= 14 BOLUya selam yola devam :123:
:123: minnne =14 BOLUya selam yola devam :123:
:123: merdiyet = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123: mujuum =38 KAYSERİ ye selam yola devam :123:
:123: ecm = 41 KOCAELİ ne selam yola devam :123:
:123: miracletly = 42 KONYA ya selam yola devam :123:
:123: DIPTISDIPTIS = 44 MALATYA ya selam yola devam :123:
:123: parlayanyildizim = 59 TEKİRDAĞ a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
kadın bardağı açmadan 3 kardeşmisiniz dedibelimin ağrıdığını söyledi.. sevdigim insan 4 4lük bi insanmış çok dürüsstmüş ona güvenmeliymişim harika bi geleceğim ve evliliğim olcakmış
ay ben bardağı rastgele kapattım hiç aklımdan bişey geçirmedim geçirince tam çıkıyomuş sonra öğrendimöyle bişeyler dedi işte ablamla peş peşe gelinlik görünüyomuşş
Zeynooooooo şu listede üstümde olanların hiç birini tanımıyorum topiğimize uğramıyorlar sanırım çok.
Bu yüzden kendimi en başta sayıyorum
Ellerine sağlık
Canım haklısın ya benim dayım binbaşı ayyyy çekilir meslek değil
Ysnii ysnii smsn bitirsinlerde gelsinler
Kışkırtayım ozaman seni siil kız sil kimse uğramıyor zatenBazenn içimden geşmiyoo dill hiç uğramıyorlar boşunaa attırıpp duruyorumm
Knedimi yoruyorum felan silim aradan bi kaç tanee
Sonra yine iç sesime sus len nifak sokma araya diyip bastırıyorum
Evet çok şükür kuzum ya en azından sonra hep yanımızdalarr tayin yok bişey yokbenim eniştemde deniz astsubayı canım oda öyle hep askervalla halimize şükür:26:
bugün dedimki off hediyesiz bi sevgililer günü geçirdim cok sıkıcıydı dedimseneye sevgililer gününde 2 tane hediye alırım açığı kapatırız aşkım dedi o zaman hediyemi kendim seçicem dedim anlaştık dedi gelsin acısını çıkarcam
benim eniştemde deniz astsubayı canım oda öyle hep askervalla halimize şükür:26:
bugün dedimki off hediyesiz bi sevgililer günü geçirdim cok sıkıcıydı dedimseneye sevgililer gününde 2 tane hediye alırım açığı kapatırız aşkım dedi o zaman hediyemi kendim seçicem dedim anlaştık dedi gelsin acısını çıkarcam
Peşpeşe listeler Ceyda
Teşekkürler bu ara senın liste için
Zeki Mürende bizi görüyormuymuş
Kışkırtayım ozaman seni siil kız sil kimse uğramıyor zaten
Evet çok şükür kuzum ya en azından sonra hep yanımızdalarr tayin yok bişey yok
OOo yaparızz telefisnii yawruu
ayy bizdee bu sorunsal askerlikle ilgili değil biz geçen sevgililer gunude ayrıydıkbi bir olamadık seneyee acısını çıkarırız
öyle kanka ne demekbende sana tşkkk ettiiimmmm
manyakayy ben korkarım öyle faldan.hiç anlamam.kahve falı bakar bi arkadaşım ama hiç baktırmam korkarım ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?