Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sorma a artık pınarında modası geçti eskide pörsüdüüü bana yeni yaren lazım

leenn bana ihanet edemezsin yeni yarenler gelsede benim modumun modası asla geçmez modumun modası lafa bak

aynen canım günü geçirirken zor geçiyor,geçmiş günü düşününce vayy iyi geçmiş diyor insan.ama kalan günler gözde kocaman büyükk

Kıss burdaa kimse senın ve modunun yerinini alamaz merakk etmee senn

Bitcekk be pınarımm birazz bizide bitircekk ama umran nasıl bitirdi ise bizde bitricez

yawrucumm 430 olduğunuda tez zamanda görürsün inş sabır

Ne yapak bacım hadi bende puding vardı aç kapıyı geliyorum beraber kaşıklayalım
Vayy iyimiş kuzu açtım kapımı,kapım sana her zaman açıkkk
Eveeettttt o kadar sevindim kiii anlatamammmm.. 2 hafta sonra onun doğumgünü bende birşey alayım göndereyim diyorum ne alayım ne adresine göndereyim yardımınıza ihtiyacım varr
Valla canım askeriye sonuçta ve koşullarını bilmiyorum benimkine hiç birşey yollamadım ben bu zamana kadar çünkü ondan önce bir sürü kişi açıp baktığı için:44: Anca kıyafet vs tarzı bişey olabilir canım onuda nerde giyicek yada orda işine yarıcak birşeyler

Neolduu ceydoşum

Kıss burdaa kimse senın ve modunun yerinini alamaz merakk etmee senn

Bitcekk be pınarımm birazz bizide bitircekk ama umran nasıl bitirdi ise bizde bitricez

modumu sevsinler bitcek canım Allah sınıyor valla zormuş şafak saymak gün geçirmek:26:

Oyyy tammamm kuzummmm geldim yettim

kankaaa nolduu :26::26:

nolsun öyle baka baka bi hal oldum ay ben dün fal baktırdım ne demişler fala inanma falsızda kalma

modumu sevsinler bitcek canım Allah sınıyor valla zormuş şafak saymak gün geçirmek:26:

sevsinlererr anammm zor canım kolayy diyemem zor ama oyle böyle geçmiyomu günler

Ayy benımkınınn bölüğünee bi tanee rutbelii gelmişş ben askerliği burda yaptım 69/1 dım dmişş düşünsenee adamınn uzerindenn geçen zamanıı

nolsun öyle baka baka bi hal oldum ay ben dün fal baktırdım ne demişler fala inanma falsızda kalma

Aa neler çıktı bakiyimmm

Evet olabilir parfüm falan canım.
Adres hakkında bilmiyorum bölüğü falanda lazım olur sanki :44:

vayy be yıllar sonra gene aynı yerde ne değişik bişey.aman şükür bizimkiler 15 ay bitirip gelcek bide öyle hep asker olanlar var:26:

bizi dinliyor cida smiley tabircisi gibi oldum bugün kuzum konuşsanaaa

aynen öyleydi tertip szi dinliyodum

ee nee dedi falcı

kadın bardağı açmadan 3 kardeşmisiniz dedi belimin ağrıdığını söyledi.. sevdigim insan 4 4lük bi insanmış çok dürüsstmüş ona güvenmeliymişim harika bi geleceğim ve evliliğim olcakmış

Aa neler çıktı bakiyimmm

Evet olabilir parfüm falan canım.
Adres hakkında bilmiyorum bölüğü falanda lazım olur sanki :44:

Bende bilmiyorumm ama sormakta istemiyorum sürpriz olsun diyee birde ad soyad yeterli olur herhalde ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…