Demekk öylee nilüüü hanımm heeee en sevdiğin yarenlerr ordaydıı heeee
Bu arada kızçeler askerim biletini almadım diyor erken gelebilir diyordum ya şimdi konuşuyoruzda erken çıkabilme ihtimali varmış ama daha kesinleşmemiş onu bekliyormuşş inşallahh çıkarr ya bayrmadan öncee burdaa olurr yaneee[/B]
Tezkerenin Güzel Hatunları Tünaydın...
Nabersiniz Napıyosunuz ?
Size son gelişmeyi anlatıyim...Sabah askerim aradı izin olayı tatlıya bağlandı 10 gün almış 4 gün falan şehirdışında olcak kalan 6 gün İstanbulda hal böyle olunca benimde yüzümde güller açtı desem yalan olmaz
Hergün gelirsin bize diyip güldü bende başbaşa gezeriz ya izin bu yani dedim ,,ilk gün ailecek oluruz otururuz dedi sonra da planları yap dedi tamam dedm bende sesi de çok mutlu geliyodu
ama ama ben burda olmayanları da seviyorum dedim kiii :26:
hadi inşallah ebruşum
gözün aydın canımsizi baya bi götürür bu mehtap
ebruş, hesnoş albümlerinize baktımçok çok çok güzelsiniz, maaşallah size kuzular ebrum burnun çok hoş olmuş, çok yakışmış, zaten çok güzelsin ibo da yağuşuklu hani, Rabbim sana bağışlasın hesnoşum seni zaten biliyorum; ama her fotoda ayrı bi şekersin yaa, gülüşüne hayran kaldım eşinin yanında da minnak kalmışsın, çok sevimli
Sağol Nilüşşş bakalım inşallah iyi geçerSenin fotoğraflarda çok güzeller
inşallah canım, en iyi şekilde değerlendirmeye bakıneve gidip anacığıyla oturmayın sürekli sağ ol canım okudum yorumlarını tek tek cevap yazdım, ben de sizi görmek istiyorum haa askerin kaçında gelecek canım???
ben dün koydum ama düzenle yerine sile basmşm hepsi gitti koyarım şimdi bi iki tane =)
Şafak 285..
İznimizin bitmesine 3 gün kaldı..
Of.. of..
begüşüm ben çıktım canım iftar yaklaştıyorumlara yarın devam edelim, öpüyorum
Doğru söz yavrumm
Biliyorum bebişim şakasına dedimm zatiiiama ama ben burda olmayanları da seviyorum dedim kiii :26:
hadi inşallah ebruşum
gözün aydın canımsizi baya bi götürür bu mehtap
ebruş, hesnoş albümlerinize baktımçok çok çok güzelsiniz, maaşallah size kuzular ebrum burnun çok hoş olmuş, çok yakışmış, zaten çok güzelsin ibo da yağuşuklu hani, Rabbim sana bağışlasın hesnoşum seni zaten biliyorum; ama her fotoda ayrı bi şekersin yaa, gülüşüne hayran kaldım eşinin yanında da minnak kalmışsın, çok sevimli
kızlar, canlar ben de albüm yaptım, meraklılarıma duyurulur
[video=youtube;p8_ozvGFjzM]http://www.youtube.com/watch?v=p8_ozvGFjzM[/video]
Çok güzell yorumlamışlarr. İboya da dinletmiştim sizede dinletiyim kızçelerimm süperlerrr yaa
Bendeenn Bütünn yarenleree gelsinnn..
Topiğin demirbaşı buradaaaa ,diğer kızlar nerede
tememmm ablacımkolay gelsin sanada çok dolaşma kocana sölerim walla
HEsnoş aynen heehadi kolay gelsin bende markete gitmek istiyorum kaç gündür evdeym ama üşengeçliken çıkmıyorm bende çıkıyım bari hadi görüşürüzzz
Aminn Tatlımm Hayırlı cumalarr
Vaaoovvv çok güzell bir şarkıyla damardan vurdun beniii ablammm
Oyy kıyamam kıyamam en zorudaa yoklukkkk ablamm
Tamam tamam ikinizde çok çekmişsinizz Allahım daha fazla çektirmesinnn kocişin tez vakitte gelsinnn
Biliyorumm ablamm bende artık öyle oldum bakmadann duramıyorumm
Ahanda benim kelimemmm HACI
Kızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona
[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk&hd=1[/video]
Sen orada, ben burada bu hasret çekilir mi ? :105:
kızlar, canlar ben de albüm yaptım, meraklılarıma duyurulur
Çok güzell yorumlamışlarr. İboya da dinletmiştim sizede dinletiyim kızçelerimm süperlerrr yaa
Bendeenn Bütünn yarenleree gelsinnn..
Çok gezdim valla Niloş söyle istersen bişey demez ki benimki biraz değişikDün gece sen sıkılmıyor musun evde çık gez, kızılaya filan in keyfine bak dedi, ben de ev kuşuyum işte böyle çok seviyorum evi, üşeniyorum Begüş gibi çıkmaya
Hadi hadi benim sayende çıktın dışarı önün açıldı
Sen de her şarkıda vuruluyon HACI
Evet yaa yokluğa tahammül edemiyorum çok alışmışım ben çok koydu bana
8 vakit sonra gelecek inşallah
Ohh şimdilerde çoktan kavuşulmuş, hasretlik giderilmiştir ne güzel
Çok severum yaa Resul Dindar' a da bayilurum
Biz de size hayran kaldık canım çoooook güzelsiniz, bahtınız da güzel olur inşallah
Baktık baktık yorum bombardımanı yaptık
Bunlar ne içmiş Ebruş yaaaAynısından ben de istiyorum
Hesnoş valla bende evimi çok seviyorum ailemde çıkmıyorum diye kızıyolar az çık hava al diye ama şimdi oruçluyum diye sesi çıkmıyo kimsenin ama bugün markete iniyim dedm senden özenerek
Ben başka yerde kalmayı falan da sevmem evimm olsun o kadar ama dediğin gibi adım çıkmş o sevmez diyolar ev kuşu diyolar bende şimdi diyorum kiii bayram sonra evde bulana aşk olsun bitanemle gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?