Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demekk öylee nilüüü hanımm heeee en sevdiğin yarenlerr ordaydıı heeee

ama ama ben burda olmayanları da seviyorum dedim kiii :26:

hadi inşallah ebruşum

gözün aydın canım sizi baya bi götürür bu mehtap

ebruş, hesnoş albümlerinize baktım çok çok çok güzelsiniz, maaşallah size kuzular ebrum burnun çok hoş olmuş, çok yakışmış, zaten çok güzelsin ibo da yağuşuklu hani, Rabbim sana bağışlasın hesnoşum seni zaten biliyorum; ama her fotoda ayrı bi şekersin yaa, gülüşüne hayran kaldım eşinin yanında da minnak kalmışsın, çok sevimli

şafak 58 mustafamın memleketi sivastayız

Son düzenleme:

Sağol Nilüşşş bakalım inşallah iyi geçer Senin fotoğraflarda çok güzeller

Sağol Nilüşşş bakalım inşallah iyi geçer Senin fotoğraflarda çok güzeller

inşallah canım, en iyi şekilde değerlendirmeye bakın eve gidip anacığıyla oturmayın sürekli sağ ol canım okudum yorumlarını tek tek cevap yazdım, ben de sizi görmek istiyorum haa askerin kaçında gelecek canım???

Son düzenleme:

ben dün koydum ama düzenle yerine sile basmşm hepsi gitti koyarım şimdi bi iki tane =)

Doğru söz yavrumm
Biliyorum bebişim şakasına dedimm zatiii
Çokk sağoll güzell dileklerinn içinnn nilümmm benimmmm

kızlar, canlar ben de albüm yaptım, meraklılarıma duyurulur

Görümkii gördümkiii
Çok tatlısınız bebişmmm inşallahh hep böyle mutluu olursunuz.
Allahım ayırmasın sizii gerçekten çok yakışıyorsunuzz birbirinizeeee

[video=youtube;p8_ozvGFjzM]http://www.youtube.com/watch?v=p8_ozvGFjzM[/video]

Çok güzell yorumlamışlarr. İboya da dinletmiştim sizede dinletiyim kızçelerimm süperlerrr yaa
Bendeenn Bütünn yarenleree gelsinnn..

ooo sağol Ebruş teşekkürler

Kızlarrr Kızlarrr , nörüyonuzzzz ?

İftardan sonra başım çok ağrıyo ya beynime kan fırlıyo bi anda heralde

tememmm ablacım kolay gelsin sanada çok dolaşma kocana sölerim walla

Çok gezdim valla Niloş söyle istersen bişey demez ki benimki biraz değişik Dün gece sen sıkılmıyor musun evde çık gez, kızılaya filan in keyfine bak dedi, ben de ev kuşuyum işte böyle çok seviyorum evi, üşeniyorum Begüş gibi çıkmaya

HEsnoş aynen hee hadi kolay gelsin bende markete gitmek istiyorum kaç gündür evdeym ama üşengeçliken çıkmıyorm bende çıkıyım bari hadi görüşürüzzz

Hadi hadi benim sayende çıktın dışarı önün açıldı

Sen de her şarkıda vuruluyon HACI

Evet yaa yokluğa tahammül edemiyorum çok alışmışım ben çok koydu bana

8 vakit sonra gelecek inşallah

Kızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona

Ohh şimdilerde çoktan kavuşulmuş, hasretlik giderilmiştir ne güzel

[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk&hd=1[/video]

Sen orada, ben burada bu hasret çekilir mi ? :105:

Çok severum yaa Resul Dindar' a da bayilurum

Biz de size hayran kaldık canım çoooook güzelsiniz, bahtınız da güzel olur inşallah

kızlar, canlar ben de albüm yaptım, meraklılarıma duyurulur

Baktık baktık yorum bombardımanı yaptık

Çok güzell yorumlamışlarr. İboya da dinletmiştim sizede dinletiyim kızçelerimm süperlerrr yaa
Bendeenn Bütünn yarenleree gelsinnn..

Bunlar ne içmiş Ebruş yaaa Aynısından ben de istiyorum

Hesnoş valla bende evimi çok seviyorum ailemde çıkmıyorum diye kızıyolar az çık hava al diye ama şimdi oruçluyum diye sesi çıkmıyo kimsenin ama bugün markete iniyim dedm senden özenerek
Ben başka yerde kalmayı falan da sevmem evimm olsun o kadar ama dediğin gibi adım çıkmş o sevmez diyolar ev kuşu diyolar bende şimdi diyorum kiii bayram sonra evde bulana aşk olsun bitanemle gezerim

Benim de eşim kızıyor çıksana gezsene diye ama ben böyle tatildeyken çıkmaya üşeniyorum, çalışıyorken de haftasonu dahil hiç eve girmiyordum o sayede çabuk geçti günler İyi bari ikimiz de bugün hava almışız Begüşşş

Bayram sonu sen çıkarsın artık bol bol tabii askerin geliyor ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…