Benim de eşim kızıyor çıksana gezsene diye ama ben böyle tatildeyken çıkmaya üşeniyorum, çalışıyorken de haftasonu dahil hiç eve girmiyordum o sayede çabuk geçti günlerİyi bari ikimiz de bugün hava almışız Begüşşş
Bayram sonu sen çıkarsın artık bol bol tabii askerin geliyor ohhh
Annemde tripcanlık yapıyo vay onunla çıkıosun biz diyince gelmiosun falan arada atarlanıyoo
Sıcakları hiç sevmem zaten ben yazın doğmuşum ama yağmuru falan severim baharları severim
Akrablar yazlıklarına gel diyo sevmiyorum ya ben başka yerde kalma denilince tüylerim havada
Ama askerim dese şuraya gidelm hazır askerim
Kızlar napıyorsunuzben çok yoruldum üzerimden tır geçmiş gibi sizleri özledim bağımlılık yaptınız bende
Ben de sevmiyorum başka yerde kalmayı, şimdi annemlere filan gidince de çok rahat edemiyorum illa kendi evim, kendi düzenim olacak fazla mı özgür ruhluyuz acaba
Ben sıcakları severim ama Ankara' daki sıcakları sevmiyorum yaz deyince bana deniz kenarı yer olacak
Hahaahaaa kıss onlarda şeytan tüyü var yaa cehenneme gidiyoz deseler gidecez peşlerinden
Kızlar napıyorsunuzben çok yoruldum üzerimden tır geçmiş gibi sizleri özledim bağımlılık yaptınız bende
Lak Lakınız bol olsun hanımlarHoş geldin canım bizde lak lak ediyorduk
Niye yoruldun ki :44:
En iyisini yapıyorsun canım yoksa zaman geçmiyor kafaya birsürü şey takıyorsun.Bende napim misafir geldi gitti bulaşık yıkadım durdum varsa getirin yıkarım vallaHesnoş aynı kafadayızvalla ya onunla uzakta olsa gidiyoruz bazen gezmek için ama evden biri dese üff çok uzak napcaz diyebiliyorum farkındayım
Seloş nolsun ya iftar gene sahur aynı hamam aynı tas yanisen naptın ?
Ben de bu akşam çok yemedm ama bi şişkinlik oldu nefes alamadım ya bitki çayı içtim şimdide takılmaca =)
Hesnoş aynı kafadayızvalla ya onunla uzakta olsa gidiyoruz bazen gezmek için ama evden biri dese üff çok uzak napcaz diyebiliyorum farkındayım
Seloş nolsun ya iftar gene sahur aynı hamam aynı tas yanisen naptın ?
Ben de bu akşam çok yemedm ama bi şişkinlik oldu nefes alamadım ya bitki çayı içtim şimdide takılmaca =)
Lak Lakınız bol olsun hanımlar
İftara misafir vardı canım yeni gittiler bulaşıktan çıkamadım birtürlü
İnsan ailesine yüz çeviriyor da sevdiğinin her şeyine katlanıyor değil miBak evlenince daha iyi anlayacaksın bu dediğimi
Ben de çok yedim bu akşam ya ayva göbeği mi bira göbeğimi her neyse ondan oldu
Saol canım.Ziyafetmi cektin kendine canımTeşekkürler canım sen de katıl senli olsun
Ben de bi yarım saat harcadım bugün mutfakta iftardan sonra, sözde 1 kişiyim
Bende çok kilo aldım beğüş yaa nasıl vereceğim bilmiyorum bir 10 kilo vermem lazım askerim gelmedenaskerim gelcek ben kilo verceğime şiştim yaa
Aynen Hesnoş aslında üzüntü verici geçen gene annemle konuşuyodukta böyle başka yerde kalma mevzusunu bilir benm sevmediğimi kendiside sevmez bizi eve bıraksınlar kim nereye giderse gitsinyarın öbür gün kendi evim diceksin dedi evlenenlerin çoğu baba evinde bile rahat edemezler öyle oluyo alışıosun dedi...
Hahaha hiç sormaa ablamm yaa ben her şarkıyaa bayılıyorummm hacııı benim için sözleri anlamlı müziği güzel olsun gerisi hiç önemli değil damar da dinlerim slovda lazcada kürtçede yabancıda benher tür müzik mevcuttur bilmediğim şarkıda yoktur haniSen de her şarkıda vuruluyon HACI
Evet yaa yokluğa tahammül edemiyorum çok alışmışım ben çok koydu bana
8 vakit sonra gelecek inşallah
Bunlar ne içmiş Ebruş yaaaAynısından ben de istiyorum
Çok geçmiş olsun kuzum yaa Allah acil sifalar versin:26: uyu yavrum dinlen iyi geceler sende rüyanda gör sevdiceğini öpüldünHahaha hiç sormaa ablamm yaa ben her şarkıyaa bayılıyorummm hacııı benim için sözleri anlamlı müziği güzel olsun gerisi hiç önemli değil damar da dinlerim slovda lazcada kürtçede yabancıda benher tür müzik mevcuttur bilmediğim şarkıda yoktur hani
Ee tabikiii öylee olur ablamm ben bile ilk gittiğinde çok bocaladım 4 senedir hergün gördüğüm insanı 15 ay nasıl göremicem diye sen 4 senelik evliliğn kocanı gönderdin kolaymı? Ama çok şükür Allahım sabrınıı veriyorr yaa bu halimizede şükürler olsun
Evett evettt ŞAfak olduuu 8 yaaa ahan da bir daha bittii
Benimkide olduu 19
Ay selencim hiç sorma bende çok yorgunum şimdi hastaneden geldim halamı hastaneye yatırmışlar onu ziyarete gittik neseki çok şükür iyi
Gelir gelmez hemen girdim bakim kızlar napıyor yazıyım çıkip yatim die gözlerim ağrıyor yorgunluktan
Nesemm kızçelerimsize doyum olmaz gözlerim ağrıyor kapanıyorr ben yatıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda sevdicekleriniz görünn
Bende çok kilo aldım beğüş yaa nasıl vereceğim bilmiyorum bir 10 kilo vermem lazım askerim gelmeden
Spor çok önemli kilo verirken canım senin yine 3 kilo fazlan varmış benim daha fazlavalla Seloş ben gitceği zaman üzüntüden kendi kendine 4 kilo vermştm sonra bi 3 kilo daha verdm sonra kaldı diyeti bozdm sporu bıraktm ramazan şimdi az yiyorm ama kilo aynı yaa gelene kadar 3 kilo versedim iyiydi :26::26::26::26:
askerim gelcek ben kilo verceğime şiştim yaa
Aynen Hesnoş aslında üzüntü verici geçen gene annemle konuşuyodukta böyle başka yerde kalma mevzusunu bilir benm sevmediğimi kendiside sevmez bizi eve bıraksınlar kim nereye giderse gitsinyarın öbür gün kendi evim diceksin dedi evlenenlerin çoğu baba evinde bile rahat edemezler öyle oluyo alışıosun dedi...
Saol canım.Ziyafetmi cektin kendine canım
Hahaha hiç sormaa ablamm yaa ben her şarkıyaa bayılıyorummm hacııı benim için sözleri anlamlı müziği güzel olsun gerisi hiç önemli değil damar da dinlerim slovda lazcada kürtçede yabancıda benher tür müzik mevcuttur bilmediğim şarkıda yoktur hani
Ee tabikiii öylee olur ablamm ben bile ilk gittiğinde çok bocaladım 4 senedir hergün gördüğüm insanı 15 ay nasıl göremicem diye sen 4 senelik evliliğn kocanı gönderdin kolaymı? Ama çok şükür Allahım sabrınıı veriyorr yaa bu halimizede şükürler olsun
Evett evettt ŞAfak olduuu 8 yaaa ahan da bir daha bittii
Benimkide olduu 19
Nesemm kızçelerimsize doyum olmaz gözlerim ağrıyor kapanıyorr ben yatıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda sevdicekleriniz görünn
Spor çok önemli kilo verirken canım senin yine 3 kilo fazlan varmış benim daha fazlaveririz inşallah askerlerimiz gelene kadar önümüzde çok var daha
O zaman bizim sıkı bir diyete girmemiz lazım canım ramazandan sonra başlayacağım ben birbirimize tüyo veririz begüşaşk olsun Seloşşş ben şimdi 3 diyorum gelene kadar, benmde bi 5-6 daha vermem lazım ya halam bazen diyo gelinlik giycen seneye ince ol da ben çok ince olamıyorum istesemdeben evde sporla cidden çok sıkılaştm bacaklarım falan inceldi çok üşeniyorum ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?