Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende otogara karşılamaya gitmştim heycandan bayılcaktım her otobüste incek sanıyorum ama bi inmişti direkt sarıldık sonra valizleri almıştk ahh ahh

ben gidemiyorum karşılamaya malesef ama saat 7 de görcem zaten 5te falan evde olcak 2 saat ailesiyle dursun sonra benimmm

ne kötüyüm yaa

Bende otogara karşılamaya gitmştim heycandan bayılcaktım her otobüste incek sanıyorum ama bi inmişti direkt sarıldık sonra valizleri almıştk ahh ahh

Aynen büle mi Begüşşş

Kızçelerim burda kopmak iyi de ben bugün biraz dışarılara doğru kopayım Market ve banka işim var erkenden halledeyim

Görüşürüz yine canlar, öptüm

Niloş sen de kavuş baken bir an önce sevdiğine ben gelene kadar kavuş

tememmm ablacım kolay gelsin sanada çok dolaşma kocana sölerim walla

ben gidemiyorum karşılamaya malesef ama saat 7 de görcem zaten 5te falan evde olcak 2 saat ailesiyle dursun sonra benimmm

ne kötüyüm yaa

Olsun Niloş görcen ya ona bak sen...

HEsnoş aynen hee hadi kolay gelsin bende markete gitmek istiyorum kaç gündür evdeym ama üşengeçliken çıkmıyorm bende çıkıyım bari hadi görüşürüzzz

güle gülee hatunlarrr bende kaçıyom çalışayım azcık

Herkese Hayırlı Cumalar kızlar,

Allah gönlünüzden geçenleri kabul etsin...
Aminn Tatlımm Hayırlı cumalarr
Vaaoovvv çok güzell bir şarkıyla damardan vurdun beniii ablammm
Oyy kıyamam kıyamam en zorudaa yoklukkkk ablamm
Tamam tamam ikinizde çok çekmişsinizz Allahım daha fazla çektirmesinnn kocişin tez vakitte gelsinnn
Biliyorumm ablamm bende artık öyle oldum bakmadann duramıyorumm

Hahaha devir kopma devri hacıııı

Ahanda benim kelimemmm HACI

Günaydıın kızlaaarr Hayırlı Cumalar..

Günaydın kızlarrrrr canlarrrr

Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk (

Ohooo mehtap heyecanı yaşayan güzellik var burda
Güzel güzel, aşk dolu geçirin mehtabınızı sevdiceğine bi sarıl kemiklerine kadar hissetsin
Güzel mehtaplar şeker

Kızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona

Tünaydınn esintoşummm

Hala uykum var yavruum, uzandığım yerde sızıyorum 4'te yattım, 2'de kalktım ve hala uyku sersemiyim

Kızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona

Ne demek kuzum
Çok sevindim yavrum. Sonunda günler değil, saatler kaldı sevdiceğine kavuşmana

Hala uykum var yavruum, uzandığım yerde sızıyorum 4'te yattım, 2'de kalktım ve hala uyku sersemiyim

Ne demek kuzum

Aynen Esinim yaaa mesai bitsede gitsem wallahi duramıyorummm ayyyy ilk buluşmalarımızdaki gibi heycanlıyım kalbim çıkıcam napıcam acaba ilk görünce ben ağlarımda yaa

Aynen Esinim yaaa mesai bitsede gitsem wallahi duramıyorummm ayyyy ilk buluşmalarımızdaki gibi heycanlıyım kalbim çıkıcam napıcam acaba ilk görünce ben ağlarımda yaa

Sabret az kaldı azz
Ahh bende öyle olmuştum dağıtıma geldiğinde, kalp atışın onu görüp ona dokunana kadar gerçekten yanında olduğuna inanana kadar o hızla atacakk! Sakın ağlamak yok, üzme çocuğu.

[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk&hd=1[/video]

Sen orada, ben burada bu hasret çekilir mi ? :105:

Bayanlar ben kaçar, akşam halamlara gideceğiz şu ramazan başladı başlayalı evde durduğumuz yok annemin yemeklerini özlüyom
Neyse halam güzel yapar, bugün karnım doyacaaakkk Öpüyorum sizi, şimdiden hayırlı iftarlar

Hayde kızz git sevdiceğininnn kollarınaa

Ne demek kuzum

Ohh oohh şuraya bak ya nispet yapıyor birde bizee yaa
Benn napıyımm bee 12 de yattım 3de kalktım 3.5 da yattım 8de kalktım işe geldim hala işteyim ama acıktımmm

[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk&hd=1[/video]

Sen orada, ben burada bu hasret çekilir mi ? :105:

Niloşş görünce böyle oluosun ya bu çocuk daha da mı yakışıklı oldu yaa dur ben sıkıca tutuyim ellerini yaa ben daha çok kıskanırım şimdi oluyosun çok güzel bi an unutulmıcak anlardan biri...ben askerimin ilk askere gidiş videosu var evlerinden çıkarken onu görünce hala ağlayabiliorum düşün yani...kavuşma ve ayrılık anları unutulmuyo ...

Esintoş o şarkıyı bende çok seviyorummm ...

Hiloşşşşşşşşş seni özledik ne zaman geliyo bu kız evlendi heralde gizli gizli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…