Bende otogara karşılamaya gitmştim heycandan bayılcaktım her otobüste incek sanıyorum ama bi inmişti direkt sarıldık sonra valizleri almıştk ahh ahh
Bende otogara karşılamaya gitmştim heycandan bayılcaktım her otobüste incek sanıyorum ama bi inmişti direkt sarıldık sonra valizleri almıştk ahh ahh
Amin inşallah
Hahaha devir kopma devri hacıııı
Aynen büle mi Begüşşş
Kızçelerim burda kopmak iyi de ben bugün biraz dışarılara doğru kopayımMarket ve banka işim var erkenden halledeyim
Görüşürüz yine canlar, öptüm
Niloş sen de kavuş baken bir an önce sevdiğine ben gelene kadar kavuş
ben gidemiyorum karşılamaya malesef ama saat 7 de görcem zaten 5te falan evde olcak 2 saat ailesiyle dursun sonra benimmm
ne kötüyüm yaa
Aynen büle mi Begüşşş
Kızçelerim burda kopmak iyi de ben bugün biraz dışarılara doğru kopayımMarket ve banka işim var erkenden halledeyim
Görüşürüz yine canlar, öptüm
Niloş sen de kavuş baken bir an önce sevdiğine ben gelene kadar kavuş
Olsun Niloş görcen ya ona bak sen...
HEsnoş aynen heehadi kolay gelsin bende markete gitmek istiyorum kaç gündür evdeym ama üşengeçliken çıkmıyorm bende çıkıyım bari hadi görüşürüzzz
Aminn Tatlımm Hayırlı cumalarrHerkese Hayırlı Cumalar kızlar,
Allah gönlünüzden geçenleri kabul etsin...
Vaaoovvv çok güzell bir şarkıyla damardan vurdun beniii ablammmAhahaha diyemedim diyemedim diyemediiiiiim bakarken ardından gitme kaaaaal diyemedim
Ben de onun yokluğunda ne çektim şu evin duvarları anlatsın beee ne çektim ben beee
Buluşuruz annem ben her zaman KK müdaviniyim zaten ayrılmıyorum buralardan
Evet evet evet yaşasıın oleeeeyyyy
Ben tam şimdi bir yandan eşime dönüş bileti bakıyordum dikkatinizi çekerim gidiş-dönüş değil
Hahaha devir kopma devri hacıııı
Günaydın kızlarrrrr canlarrrr
Saatler kaldı sevdiğime kavuşmama inşallah bir aksilik çıkmazda salarlar hemen onları uçağı kaçırırsa yandıkk(
Günaydıın kızlaaarrHayırlı Cumalar..
Ohooo mehtap heyecanı yaşayan güzellik var burda
Güzel güzel, aşk dolu geçirin mehtabınızı sevdiceğine bi sarıl kemiklerine kadar hissetsin
Güzel mehtaplar şeker
Günaydıın kızlaaarrHayırlı Cumalar..
Ohooo mehtap heyecanı yaşayan güzellik var burda
Güzel güzel, aşk dolu geçirin mehtabınızı sevdiceğine bi sarıl kemiklerine kadar hissetsin
Güzel mehtaplar şeker
Tünaydınn esintoşummm
Sağol Esinimm
Kızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona
Hala uykum var yavruum, uzandığım yerde sızıyorum4'te yattım, 2'de kalktım ve hala uyku sersemiyim
Ne demek kuzum
Çok sevindim yavrum. Sonunda günler değil, saatler kaldı sevdiceğine kavuşmana
Aynen Esinim yaaa mesai bitsede gitsem wallahi duramıyorummmayyyy ilk buluşmalarımızdaki gibi heycanlıyım kalbim çıkıcam napıcam acaba ilk görünce ben ağlarımda yaa
Hayde kızz git sevdiceğininnn kollarınaaKızçeler askerim gelmiş çok şükür şuan havaalanından evine doğru gidiyor Allahıma şükürler olsun ve son bir kaç saat sonra bende kavuşucam ona
Hala uykum var yavruum, uzandığım yerde sızıyorum4'te yattım, 2'de kalktım ve hala uyku sersemiyim
Ne demek kuzum
Çok sevindim yavrum. Sonunda günler değil, saatler kaldı sevdiceğine kavuşmana
Sabret az kaldı azz
Ahh bende öyle olmuştum dağıtıma geldiğinde, kalp atışın onu görüp ona dokunana kadar gerçekten yanında olduğuna inanana kadar o hızla atacakk!Sakın ağlamak yok, üzme çocuğu.
[video=youtube;l0DQQx-ZLJk]http://www.youtube.com/watch?v=l0DQQx-ZLJk&hd=1[/video]
Sen orada, ben burada bu hasret çekilir mi ? :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?