Ay ben saçmaladım bugün abarttım bir uyandım saat 7
Dedim manyakmısın kızım yat sonra bir kaltım 11e 10 vardı iyi ama buda dimi iyii yani nerde 1ler 2ler nerde 11
iyi kızımmm iyiii hiçç iyii olmazmııı 11 normaall geliyoo bide 10 da kalkamaya alışsam tamam yeterliii
Ayy ben 10 küsür senedir hep sabahın 7 sinde hortladığım için artık içimde ukteydi geç uyanmakk son 1,5 senedirr yaya yaya uyuyorum valla
Canım bende 6 senedir hep 5.45te kalkıyordum o yüzden dediğin gibi geç kalmak hayalimdi
Neyse toparlıyoruz bak yavaştanKuzum ben yemeğe gidiyorum sonra yine gelicemmmm görüşürüz
ooo tertip naber
Naparsınızz
senn dedikodunu yapmayı plnlıyoduk ama sen geldinn bizde yapamıcazz tühhh
Tühhh yazık olmuş planaa baştan alalımm ben çıkım siz devam edin sonra ben elimm sinin arkamdan konuştuğunuzu göreyim sonda size çemkireyimm
iyidir tatlım yaa nolsunn aynıyım iştee senden nberr
Naparsınızz
ben de iyimmm canımm aynı takılmalar gezmeler falan işte
askerin nasılmış rahatmı orda yawrum
kanka naber yaa
ay kızlar yarın işe başlıyorm bana dua edin bir hafta deneme sürem var
ne işi kızz bırak şimdi askerii iki dkk düşünmeyiveriyimm
yoookk olmazzz konsantrem bozuldu bi kere aynı performansla dedikodu yapamam başka zamana artıkın
İşemiii başlarsınn senn kankaaaa
ben de iyimmm canımm aynı takılmalar gezmeler falan işte
askerin nasılmış rahatmı orda yawrum
kanka naber yaa
ay kızlar yarın işe başlıyorm bana dua edin bir hafta deneme sürem var
telekomdaayy söyle konuşamadınzmı
telekomdaayy söyle konuşamadınzmı
tamammm yawruuu başkaa zamanaa yaparızz dahaa güzelini
İşemiii başlarsınn senn kankaaaa
ayyy bazenn benımde içimdekii sesss çalışşş dioo sonra diyorum kpss var uni varr sus lenn diyorum ne çalışması
Ama yıl sonu gibi başlıcam bi işe para lazım evlenmekk içinn
konuştuktaa çok kısaa urfada çok az telefon varmış e haliyle de çok sıra oluyomuş 2 gndr üst devrelerden telefon buluyo öyle arıyo aşkoşummmiyiymiş ama ttlım snnki napmışş
Telekım bayisindemi çalışacaksın yoksa
evet yaa ne varsa evlenmek için zaten kanka napıcan çalışmadan hiç bi halt olmuyo
hmm sevindim canım senin içinbenimkide dün aradı en son ktm deydi bugün bitlise geçtilermi bilmiyorum dün güvenli yol sağlanamamış inşallah geçebilirler sağ salim
ttnet sanırım canım ya fatura falan ödencek işte 2-3tanede telefon var senin çalıştıgın yerdemi böyleydi niye şaşırdın o kadr :26::26:
Evet canım 6 senemi verdim oyle bir yere çıkalıda1,5 sene oluyor
O işin iliğinini bilirim o yüzden şaşaırmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?