Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte bunlar kuzum nasıll :26: Altlar kızılda olabilir mesela:44:
Benim uçlarım kızıl gibi zaten şuan yazdan kalma

EN Üstteki güzelmiş sen balyaj istiyosun sanırım ama balyajda kızıl hoş durmuyor yani kızıl balyaj hoş durmuyor

Senin tenın beyaz hiç bakırı düşündünmü

Ombre hair olarak geçiyormuş canım bunlar uçları farklı işte birtek baljala aynımı oluyor bu konuda cahilim saçlarımı sadece bir iki kez siyaha boyattımda
Bakırmııı :44: Olabilir aslında ama şöyle birşey var ben tenimi beyaz bulmadığım için kötü olur gibi geliyor

Ben balyaja benzettin bi ara saçla kafayı baya bozmuştum açtır renk ver renklendir bişeler bişeler

Bak ben bu bakır tonuna bayılıyorum saçlarım uzasın az kendine gelsin buna boyayacağım

Olabilir canım balyajdır ozaman
Ay renk çok güzel gözlerim renkli olsasydı böyle yapardım bende kesin.Sana çok yakışır ama

Olabilir canım balyajdır ozaman
Ay renk çok güzel gözlerim renkli olsasydı böyle yapardım bende kesin.Sana çok yakışır ama

Kız gözlerin renkli diil derken hiç renk yokmu

Balyaj daha yoğun oluyo ama bunun adı farklıdır belkide .

Ama attığın resimlerden en üstteki güzel duruyor

Kız gözlerin renkli diil derken hiç renk yokmu

Balyaj daha yoğun oluyo ama bunun adı farklıdır belkide .

Ama attığın resimlerden en üstteki güzel duruyor

Zeyneeeepppp yeşil mavi ela falan olsa yani koyu kahve benimki
Bende en çok onu beğendim zaten neyse biraz daha araştırma yaparım birde kuaförüme sorarım.
O beğenmezse zaten yapmaz

Zeyneeeepppp yeşil mavi ela falan olsa yani koyu kahve benimki
Bende en çok onu beğendim zaten neyse biraz daha araştırma yaparım birde kuaförüme sorarım.
O beğenmezse zaten yapmaz

Kahverengi ne ki sayımı

Evet yaptır zaten donuşu olmayan bi renk değil beğenmesen kapatırsın yawru heralde bu askerin dönüşüne güzel görünme hazırlığı

Kahverengi ne ki sayımı

Evet yaptır zaten donuşu olmayan bi renk değil beğenmesen kapatırsın yawru heralde bu askerin dönüşüne güzel görünme hazırlığı

Kahve bir renk kahvemi rengi rengimi kahve
Evet canım dönüşü kolay ama yıpranmasın saçlarım up uzun saç sonra kestirmek zorunda kalmıyım
Eveett kuzu aynen onun hazırlığı

Kahve bir renk kahvemi rengi rengimi kahve
Evet canım dönüşü kolay ama yıpranmasın saçlarım up uzun saç sonra kestirmek zorunda kalmıyım
Eveett kuzu aynen onun hazırlığı

Bence kahve ve rengi evli
oyy sakınn zarar vermee saçlarına benımde uzundu bbelimde hemde tum işlemleri kendim yaparak kızıldan rengi açıp sarıya dondum ama mahvetti saçımı kestim şimdi omuzlarımda neyse kısa saçataktım bide bu bakıra ben bide kapalıyım ama rurhum kokoş açık olsam ayda bi renk değiştirirdim heral

Doğal saça normal boyalardan daha az zarar veren organık boyalar var kuaförine soyle ondan kullansın normalden biraz daha pahalı olur ama saçında hasar almaz

Evli hee
İşte bende zarar gelmesin diye düşünüyorum bir yandanda
Kuzu açık olsaydın demekki kel gezecektin her ay saç reni değiştiremedenSen kokoş ol kuzum ya kocan görcek nasılsa ilerde dimeeeee,insan başkaları için değil başta kendisi için sonra sevdiği için yapıyor zaten
Ya normalde iki kutu boya anca yetiyordu benim saça birde organik boya kullanırsam yandım desene zaten beniim kuaförde gitti sosyetik yere fiyatlarda arttı batarım sanırım

Hoşbuldum..Evet canım begendim çok hoş duruyo

Cesaret edersem bende yapıcam inşallah.He birde benim huysuzun beğenmesi lazım saçıma dokunturmuyo ki

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben geldim ve yine yeni bi soruyla geldimstinger eri ne demek aranızda stinger eri olarak görev yapan var mı?

Artıkk kesinnn kel gezerdim

Ya bak mesela ben kuaförümde açtırırken saçımı oryal değil bi daha az veren organik bi boya vardı bi kutusu 50 liraydı 2 sene once ama sen tum saçına işlem yaptırmayacaksın uçlarına ara ara açık renk vurduracaksın ama şuda var o resimdeki taban renk once yakalancakki demen gibi organik derken organik organik oturur adama aman neyse sen boyattaa bakım yaparsın zeytin yağı şusu busu toplar saçın

Evli hee

Cesaret edersem bende yapıcam inşallah.He birde benim huysuzun beğenmesi lazım saçıma dokunturmuyo ki

Yap canım yakışır sana Tee Allahım Ay bunlar gerçekten dengesiz oluyolar

Benim kendi saçlarım açık kahve-sarı zaten millet sakın boyama diyor bizimki de tam tersi dahada sarıya boyayacakmışım rengimi bozacakmışım benimki ayrı huysuz ya.:86:

Gittim bide kuaför ben bu saça kıyıpta boyamam git başkasına boyat dedi :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…