Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr tickera bakın hep 1 1 yıl 1 hafta 1 günn inşş sadece 1 de olcak ordaaa

Yaseminn senii hiçç böylee bilmezdimm nelerdee duyuyorumm böylee aaa

yawruuu kaç yıllık yedinn
Ahha hoşbulduk kuzum yemişken tam yiyim dedim Hürremi izliodumda sııkılım geldim

hahaha nerden bildin tertippp

hoşgeldin canımm ama ben gider gelmeyebilirim belki öptmm

Hoşbulduk ve güle güle şekerim

kızlarrr tickera bakın hep 1 1 yıl 1 hafta 1 günn inşş sadece 1 de olcak ordaaa

Orda sadece 1 kaldığınıda görürsün canım tez zamanda inş

Ahha hoşbulduk kuzum yemişken tam yiyim dedim Hürremi izliodumda sııkılım geldim

Hoşbulduk ve güle güle şekerim

Hee iyii yaptın canım malum şartlar belli olmuyo bi bakmışın yarın kıtlık çıkmış haklısın bebem bende hürremee bakıyom

Kıssss anlamadınnn diyorumkiiii Ceydaa senınn hakkındaa oylee şeylerr dedikii kulaklarımaa inanamadımmm aaa ağzımm açık kaldıı

heeeeeee jeton geç düştüü azcıkkk ne dediii o ceydaa gel bnde sana onun hakkında anlatıyım 2 3 şey

Tebi teebii iyi doyurmak lazım göbüşü
Bir bakarsın yarın benimkinin annesi arar hazırlan cuma gidiyoruz der ben heyecandan yemek yiyemem sonra benimkinin yanında arnım guruldar

Tebi teebii iyi doyurmak lazım göbüşü
Bir bakarsın yarın benimkinin annesi arar hazırlan cuma gidiyoruz der ben heyecandan yemek yiyemem sonra benimkinin yanında arnım guruldar

aşkımmm senii çok özledimm cevapp guuuurr gıııırrr gur gur gur gur guurrrrrr

Zeyno arnım ne ya bir sorarmısın acaba bana
Arnım guruldamaz benim de karnım guruldar

Kızzz onlada ilgilii bi espriii yapcaktımm sonraa vaz geçtimm kendimee baktımm kelimeler çoğu kes yanlış susip yoksaaa borçlu çıkarım dedim

Kızzz onlada ilgilii bi espriii yapcaktımm sonraa vaz geçtimm kendimee baktımm kelimeler çoğu kes yanlış susip yoksaaa borçlu çıkarım dedim

Yap yap içinde kalmasın Zeyno bak şimdi sana bir kaç saç rengi göstericemmmm bana yorum yap bana yakışıp yakışmıcağı konusunda birde renkler güzelmi diye tamammı

Yap yap içinde kalmasın Zeyno bak şimdi sana bir kaç saç rengi göstericemmmm bana yorum yap bana yakışıp yakışmıcağı konusunda birde renkler güzelmi diye tamammı

Tamm benlikk

Tamam hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…