- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bizde seni buralarda görünce çookk sevindirikk olduukk
Ahh sorma kuzuumAma iyiyimmm, bugünde onlara gidiyoruz malesef
İnşallah canım güzel geçer her güne bi plan yapmaya çalışıyoruz
Ebruşumm evett güzel geçti çok şükürr,korktuğum ufak şeyleri bile yaşamadım harikaydı..
O da farkındaydı her şeyin çünküüü..bunu hakettik gerçektenn..
İnşallah yavrum ya artık bir arasın bakalım ne zamana diceklerrrmutluyum kiiii..
Sende var mı gelişme canikommm???
pof gerçekten çok olmuş ya.. buda ayrı bi koyuyodur adamaayrı şehir zor ..:26:
ben tam bilmiyorum canım sen nerdesin oo nerde.
Ayy bende bayıldım kuzumAmaaaa nilüüüü yapma böyleeee :18:
Senin kimin haklı, kimin haksız oluşunu söyleyişinii yeriim kızımmSen napıyosuuun söyle bakiim
Haklısın mecburen sabrediyor insan başka çare de yok kiii..inşallah daha da fazla uzamz Nilüüüü
Canım benmmm
İyi ol yavrummm Yakupla aranızı iyi tutun da gerisini beraber halledersinz inşallahhh
Ohh ne güzelll valla yapın kv kurbanı olmayın bu sfeer dışarlarda takılınn
Maşşallah o zaman size yavruşummm
Tabikide hakettinizz bebeğimm
Yerim senin mutluluğunuu
Arada konuşuyoruzz bebişimm gelmesini bekliyoruzz iştee
Canım benmmm
İyi ol yavrummm Yakupla aranızı iyi tutun da gerisini beraber halledersinz inşallahhh
Ohh ne güzelll valla yapın kv kurbanı olmayın bu sfeer dışarlarda takılınn
neyse neyse madem bu kadar korktun söylemem kimseciklereher zaman biz haklıyız tabiki de şekerim elim böğrümde oturup dururum ben, hiçbi işler yaptığım yok sen gezmelerdesin ama bakıyorum da
zaten 5 gün hep beraber olcaklar , yok yok bu sefer kesin kararlıyım anlaştk o konuda Allahtan mani olmazsa gezicez inşallah =) böyle bi açıkhavada kahvaltı falan bişiler düşünüyorum
Canıınıı yesinleeer fıstııkk
Ben iyi tutmaya çalışsamda insanın kanında öküzlük olunca olmuyo kuzucum
Begüşee diyeceğin en güzel şey oldu bu
Yakup'unda evci olarak çıkıp ist. gelmesi gibi bi durum var bende sırf bu Kv yüzünden istemiyorum
evet canım birebir sohbetimiz olmadı hiç, ben ankara'dayım o izmir'de... gidilip gelinmesi imkansız yerler değil; ama şartlar olgunlaşmayınca görüşemedik işte
neyse neyse madem bu kadar korktun söylemem kimseciklereher zaman biz haklıyız tabiki de şekerim elim böğrümde oturup dururum ben, hiçbi işler yaptığım yok sen gezmelerdesin ama bakıyorum da
hiloş fotoğraf istiyoruz, hadi tazecik aşk dolu bi albüm yapıver bize
Canıınıı yesinleeer fıstııkk
Ben iyi tutmaya çalışsamda insanın kanında öküzlük olunca olmuyo kuzucum
Begüşee diyeceğin en güzel şey oldu bu
Yakup'unda evci olarak çıkıp ist. gelmesi gibi bi durum var bende sırf bu Kv yüzünden istemiyorum
Şeeyyy ımmmm teşşekkür ederiim kuzuummHer zaman her daiimm :82:
Böğründee oturan kıız, gel beraber gezek kv'ye benimle gelseneeeee
Bu aralar ramazan dolayısıyla doluyuz be kuzum, annemin yemeklerini özledim diyebilirim
Ne kadar az kaldı Ebruşum yaaaa...kesin tarih belli mii??
Şafak 18 Çankırııı
Sağol Ebruşum benm sen de hakediyorsun en güzel duyguları yaşamayııııı..bir gelsin de İbooo
İyiyim canm ,evet yoktun...Hilalden haberimz yok heralde dönmedi henüz...
Kimsecikler yokkenee ben maceralarımdan bahsedeyim birazcıkkk....
Kızlar ya ben bu adamı çok seviyorum resmennnn....ayrılırken çok kötü oldummm...ama sondan başladım resmen anlatmaya
Şimdik ilk gün Antalya arkadaşlarla takıldık biraz..ilk günden çok tatlydı, arkadaşlar sigara içiyodu bana whatsapptan yazıyo bi tane içiyim mi diyeçok hoşuma gitti, hem erkekliği elden bırakmıyo hem de fikirlerimden de çıkmamaya çalışıyo, ben de iç madem dedim artık çok az içiyo çünkü ben hiç sevmyorum..paket falan taşımıyooo..
2 gün dedğim gibi Adrasandaydık, resmen kafa dinledikk..geceleri başbaşa bol bol muhabbet ettik, evlilik teklifinden bahsetmişti demiştim, araştırma falan yapmış ama tanışmadan sonra halletcekmiş, tarihi falan biliyor olucam yani mecburen ama uğraşması yeter zaten büyük bir beklentim yoktu herkes adamını bilir yaniii... yeşillik deniz, hamak ağaç ev takıldık öyle..sonra düştük yollara..
Böyle her yerden geçerken fikrimi sordu hep şurayı görmek ister misin girelim gezelim, hiç bir isteğimi geri çevirmedi, cidden de süperdikk..Makyaj yapmama da pek izin vermedii, sürceğim de bir rimel ama istemedi...ya böyle çok güzelsin sakın yapma ben böyle çok seviyorum dedi kaç kere ben de kıyamadımm..sadece dedim ya fotolarda soluk çıkıyorum diye bikaç kez yaptım zaten genelde denizde falan olunca gerek de yoktu tabii..
Sonra Fethiyeee süper bir denizzz...akşamüstü vardık hop direk denize, akşam da çarşısında dolndık, azcık bara takıldık falan sonraa hop uyu, ertesi gün yat gezisine çıktık, bütün gün yine güneş ve denz, kelebekler vadisine gittik aha dedim benm yerimöyle aşırı güzel fotolarımız yok, hiç mi foto çekinmeyi de çekmeyi de sevmez insannn ama yine de sağolsun ben istiyorum diye uğraştı en azından beni çekti baya
Ertesi gün Bodrum'a çıktık yolaaa..açıkcası Bodrum'a çok ısınamadıkk..gece hayatı odaklı bir yer tabi eğlence güzel ama yanında eşin olcak adam onun da yanında eşi olcak kadın var o açıdan bakınca çok eğlenemiyosun, herkes her yeri açık dans ediyo hem bakmadan durulmuyo hem de bana biri bakcak diye o rahatsız oluyo derken, ortak kararımz adrasan ve Ölüdeniz daha süper geçti bizim için..gerek yok gereksiz tartışmalara, çok uçuk hayat tarzına, insanın yanında sevdiği olunca sakinlik başbaşalık daha süper gerçekten, o kadar iyiydim ki 1 haftadır, ne kavga ne tartışma kızlar ya dedim ya tek tartışmamız o gece oldu, ben dışarı çıkalım dedim, sonra da ortam bizi gerdi yani..triplendik az ama geçti ertesi gün..
Son gün İzmir'e geçtik, yolda yine ben istedim diye Kuşadası'na da uğradık şöyle biii..İzmir'de de bikaç arkadaşı gördük ..cafede otururken sen bana gül satanlardan 2 tane gül alıverdi, anlık oldu böyle ama sevindirik oldum tabiii şımardım hemengece kuzenlerinde kaldık, gelecekle ilgili herkesle çok rahat konuşuyo direk evlencez modundaydık, hiç kavga eden iki deli biz değildik sanki...kimse de saygıda kusur etmedi tabi yengeleriyim kolay mı
Ve bugün...ayrılık vakti, dedim ya ben Zafer öyle dilinden sürekli güzel sözler dökülen biri değildir, çok nadir yani...hatta ben şımarırım bazen ya sen beni ne çok seviyonnn derim, o yooo derbugün en son havaalanında ayrılırken öyle bir sarıldı sarıldı öptü, kokladı, orda kaldım resmen, kulağıma da ben seni çok seviyorum hiç merak etme dedi, söylemesem de çok seviyorum...oyy kuzum benim dedi, eridim gittim...eşşek sıpası yaaa nasıl da kötü oldum uçağa tek başıma bininceee resmen ağlıcaktım valla...
Ve evimdeyimmm...sıradaki gelişmeler bayramdan sonraya artık..anneme artık cevaben ara diycem annesini..benim içim çok rahat şu an, ben Zafer'den başkasıyla asla yapamazmışımmm...hepimizin çok mutlu olmasını ve bir an önce şafaklarınıza kavuşmanızı diliyorummmmm
Aynenn ama benimkide az değil bu konuda tabiki
Öküzlük malesef vazgeçilmezleri yavrum ama eğip bükcen işte napalımm
Umarım daha da iyiye giderr...bugünü de fazla kafana takma şimdidennn akışınaaa
Aynen yaa ayrı takılın kvlerden
zaten 5 gün hep beraber olcaklar , yok yok bu sefer kesin kararlıyım anlaştk o konuda Allahtan mani olmazsa gezicez inşallah =) böyle bi açıkhavada kahvaltı falan bişiler düşünüyorum
Düşüün tabi devrem hakkındıırHakkını vere vere keyfini çıkartın şu mehtabıınn
Aynen yaaa süper olurr ayy ne heyecanlıııı ohhh
9 ağustostu bebeğim bayramın 2. gününe denk geldiği için erken çıkabilme ihtimali varmış haber bekliyor işte o yüzden biletini bile alamadı daha bayrama denk geldiği içni biletlerde biticek diye korkuyorum iboda haber verdiler verdiler p.tesi günü alırım artık napim diyor öyle yavruşum
Evett hatunummm şafak olduu 18
Amin bebeğimm amin bencedee bir gelsindee
Bu arada iftarı ne zamann yapıyoruzz
sağol canım şimdi görüyorum ki hilalcikk dönmüş
canım benim hoşgeldin, vallahi dört gözle seni ve senden gelecek olan gelişmeleri bekliyordum tatil ne de güzel geçmiş öyle valla hi çok imrendim canım senin yazdıklarını okurken askerimi daha çok özledim sanki ): herşey gönlünce olsun canım
Çook çektiik be begüüü
Ayy maleseff kuzuum napak he mi
Tek umudum iyiye gitmesin yavrrum yoksa sabrım taşıyo yaa
Ahhh KV aahhh çook çektirdiniiz bea bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?