Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bizde seni buralarda görünce çookk sevindirikk olduukk
Ahh sorma kuzuum Ama iyiyimmm, bugünde onlara gidiyoruz malesef

Canım benmmm

İyi ol yavrummm Yakupla aranızı iyi tutun da gerisini beraber halledersinz inşallahhh

İnşallah canım güzel geçer her güne bi plan yapmaya çalışıyoruz

Ohh ne güzelll valla yapın kv kurbanı olmayın bu sfeer dışarlarda takılınn

Maşşallah o zaman size yavruşummm
Tabikide hakettinizz bebeğimm
Yerim senin mutluluğunuu
Arada konuşuyoruzz bebişimm gelmesini bekliyoruzz iştee

pof gerçekten çok olmuş ya.. buda ayrı bi koyuyodur adama ayrı şehir zor ..:26:

ben tam bilmiyorum canım sen nerdesin oo nerde.

evet canım birebir sohbetimiz olmadı hiç, ben ankara'dayım o izmir'de... gidilip gelinmesi imkansız yerler değil; ama şartlar olgunlaşmayınca görüşemedik işte

Ayy bende bayıldım kuzum Amaaaa nilüüüü yapma böyleeee :18:
Senin kimin haklı, kimin haksız oluşunu söyleyişinii yeriim kızımm Sen napıyosuuun söyle bakiim

neyse neyse madem bu kadar korktun söylemem kimseciklere her zaman biz haklıyız tabiki de şekerim elim böğrümde oturup dururum ben, hiçbi işler yaptığım yok sen gezmelerdesin ama bakıyorum da

Haklısın mecburen sabrediyor insan başka çare de yok kiii..inşallah daha da fazla uzamz Nilüüüü

hiloş fotoğraf istiyoruz, hadi tazecik aşk dolu bi albüm yapıver bize

Canım benmmm

İyi ol yavrummm Yakupla aranızı iyi tutun da gerisini beraber halledersinz inşallahhh

Canıınıı yesinleeer fıstııkk
Ben iyi tutmaya çalışsamda insanın kanında öküzlük olunca olmuyo kuzucum
Begüşee diyeceğin en güzel şey oldu bu
Yakup'unda evci olarak çıkıp ist. gelmesi gibi bi durum var bende sırf bu Kv yüzünden istemiyorum

Maşşallah o zaman size yavruşummm
Tabikide hakettinizz bebeğimm
Yerim senin mutluluğunuu
Arada konuşuyoruzz bebişimm gelmesini bekliyoruzz iştee

Ne kadar az kaldı Ebruşum yaaaa...kesin tarih belli mii??
Şafak 18 Çankırııı

Sağol Ebruşum benm sen de hakediyorsun en güzel duyguları yaşamayııııı..bir gelsin de İbooo

Canım benmmm

zaten 5 gün hep beraber olcaklar , yok yok bu sefer kesin kararlıyım anlaştk o konuda Allahtan mani olmazsa gezicez inşallah =) böyle bi açıkhavada kahvaltı falan bişiler düşünüyorum

neyse neyse madem bu kadar korktun söylemem kimseciklere her zaman biz haklıyız tabiki de şekerim elim böğrümde oturup dururum ben, hiçbi işler yaptığım yok sen gezmelerdesin ama bakıyorum da

Şeeyyy ımmmm teşşekkür ederiim kuzuumm Her zaman her daiimm :82:
Böğründee oturan kıız, gel beraber gezek kv'ye benimle gelseneeeee
Bu aralar ramazan dolayısıyla doluyuz be kuzum, annemin yemeklerini özledim diyebilirim

zaten 5 gün hep beraber olcaklar , yok yok bu sefer kesin kararlıyım anlaştk o konuda Allahtan mani olmazsa gezicez inşallah =) böyle bi açıkhavada kahvaltı falan bişiler düşünüyorum

Düşüün tabi devrem hakkındıır Hakkını vere vere keyfini çıkartın şu mehtabıınn

Aynenn ama benimkide az değil bu konuda tabiki

Şimdi face e koydum hemen aynıları buraya da koyayım ben çok foto manyağıyım zatenn uğraşırım hemennn

Öküzlük malesef vazgeçilmezleri yavrum ama eğip bükcen işte napalımm
Umarım daha da iyiye giderr...bugünü de fazla kafana takma şimdidennn akışınaaa

Aynen yaa ayrı takılın kvlerden

Hemşooo Eda naber sınavın nasıl geçti ?

Kız git kanaltürkü aç memleket yemekleri var ordalar

rica ederim tatlım, dost dediğin kara günde belli olur kv mi ben mi yok anam ben almayım ramazan'da gezmek güzel de sonunda aç kalmak var di mi

Ne kadar az kaldı Ebruşum yaaaa...kesin tarih belli mii??
Şafak 18 Çankırııı

Sağol Ebruşum benm sen de hakediyorsun en güzel duyguları yaşamayııııı..bir gelsin de İbooo

9 ağustostu bebeğim bayramın 2. gününe denk geldiği için erken çıkabilme ihtimali varmış haber bekliyor işte o yüzden biletini bile alamadı daha bayrama denk geldiği içni biletlerde biticek diye korkuyorum iboda haber verdiler verdiler p.tesi günü alırım artık napim diyor öyle yavruşum
Evett hatunummm şafak olduu 18
Amin bebeğimm amin bencedee bir gelsindee
Bu arada iftarı ne zamann yapıyoruzz

İyiyim canm ,evet yoktun...Hilalden haberimz yok heralde dönmedi henüz...

sağol canım şimdi görüyorum ki hilalcikk dönmüş

canım benim hoşgeldin, vallahi dört gözle seni ve senden gelecek olan gelişmeleri bekliyordum tatil ne de güzel geçmiş öyle valla hi çok imrendim canım senin yazdıklarını okurken askerimi daha çok özledim sanki ): herşey gönlünce olsun canım

Aynenn ama benimkide az değil bu konuda tabiki

Çook çektiik be begüüü

Ayy maleseff kuzuum napak he mi
Tek umudum iyiye gitmesin yavrrum yoksa sabrım taşıyo yaa

Ahhh KV aahhh çook çektirdiniiz bea bize

Aynen yaaa süper olurr ayy ne heyecanlıııı ohhh

Anladım netleşmedi yani tam hayırlısı olsun Ebruşum yaa belki de bilet aldım faşan derse mecbur bırakırlar yanii..
Az kaldı kızzzz çok azzz...gelince her şey güzel olsun inşallahhhh

Valla iftar bana iftar olmucak hastayım şu an, ama katılırım her türlüüü...nerde yapacaz peki yavrumm?? ulaşım sıkıntı olmasın da akşammm herkes yakın mııı birbirinee??

Evet Esracım çok iyiydik şükür, yanyanayken zerre sorun olmadı, darısı başınıza canım benmm

Çook çektiik be begüüü

Ayy maleseff kuzuum napak he mi
Tek umudum iyiye gitmesin yavrrum yoksa sabrım taşıyo yaa

Ahhh KV aahhh çook çektirdiniiz bea bize

Ah be ne çektin bee

ebruşummm şafak olmuş 18 hee

esrammm canım özledim seni minik kuş biriniz 18 biriniz 28 maaşallah şafaklarınıza, devreleri peş peşe depüklücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…