Tünaydın Tezkerenin Güzel Hatunları,
Hepinize keyifli pazarlar ...
Günaydın canııııım
[video=youtube;Gqv3QvR_obM]http://www.youtube.com/watch?v=Gqv3QvR_obM[/video]
Hesnoşşşş teşekkürler şarkı için
Kızz eşin haftaya evde Allahın izniyle
Görüşürüz Nilüşşş gel geneee
Heyyooo!Bu aralar çok yoğunum hatunlar pardon ne var ne yook ?
Yarında akşam da giremem, kv'ye gidiyoruz. P.tesi kuzenlerle abimler falan toplanıp dolmabahçeye gidiyoruz. Salı'da biz teyzemler geliyoOff off çok yoğun biriyim ben ya
Ayrıca bayramdan sonra Ordu'ya gidiyormuşuz, hatta babam dediki giderken yakupun yanına da uğrarız falan. Halamın kızı var ankarada onda kalacakmışız
huhuwww kızlar sevgılımcım geldı yanımda 7 gün kayıplardayım öpüldünüüüüzzzzzzzz muckkk :):)
Ayy kurban olurum gel kuzum beraber dolanakP.tesi için kuzenler benim kafa dağıtmam için plan yaptı bir hoşuma gitti ki anlatamam (yakupun haberi yok) Yakup gelcem diyor ama bakalım kuzum. Nasip :44:
Aramız bugün düzeldi dün halamlardaydım ya bir surat yapıyo anlatamam sana ya. Nedeni ise halamın oğlunu kıskanıyo güzel yakışıklı çocuk nişanlanmadan önce dansa falan kaldırıyordu beni o gün bu gündür sevmiyo
Bugün de camerada konuştuk aynı surat devam etti. Sonra özür falan diledi düzzeldik işte kuzum
Rica ederim canım o an dinliyordum da
Evet canım yaaa haftaya bugün çok heyecanlı bekleyiş olacak benim için, sonra gecenin sabahına da evde zaten
ohh süperbizde gelicek ya her güne bi plan yapmaya çalışıyoruz
Değil mi, mutlaka plan yapın yoksa sıradan ve çabuk geçiyor, sabahın erkeninden görüşün tee geceye kadar
Üstüne basa basa söyledim gezicez dime dedm evet dediben de düşünüyorum mesela bi gün böyle açık havada serpme kahvaltı falan ama tek başıma hiç karar veremem böyle şeylere
Kaçarı var mı evet demek zorundaNe güzel olur köy kahvaltısı yapın bayılır ben de eşim gelsin kesin yapıcaz
Ben öyle karar verdim de vurur elini masaya
Görüşürüz kuzum güzel güzel planlar yap
Hiloşummmm her gün seni anıyorum valla girince okursun =) keyifler yerindeyse çok güzelll seni hepimiz çok özledik kocaman öpüldünnn
Baktım kuzum geniş bi zamanda hepsine teker teker yorum çakcamm:)) sen kaç yaşındasın yaa küçük gösteriyosunn,ve maşallah çok yakışıyorsunz allahh ayımasınn yavruu
Tamamdır begüşş bu arada sen de hiiiç hiçç 25 göstermiyısunn hee söylemeden edemicem,şimdi yemeğe çıkıcam o yzden yorumumu burdan yapaym kuzm siz de çook tatlısınz sizede koccamaan
Ohhh birileri de bodrum da sevdiceğiyleeeBol bol eğlen hiloşş gelnce anlatcaksnn bizden kolay kurtuluş yok malumm
hiloşş bizde öptük seniii iyi eğlenceler bebişş
Yok kız siyah değil açık kahvee
Koymişin fotoları iştee tatlımm ohh gördük hepsinii
Sadece yüzüm alsınn zatii ablacımm
Ayy herkes öylee diyor abla ya olsun olsunn hıhhhhhBiraz peşimden koşsunn
Abla yüklemeye çalıştım ama foto büyük diyordu teldekini iftardan sonra pcye atimde yükliyim görr
Amin tatlım hepmizinkiniSenin fotolarınıda bekliyoruzzz
Abla işim çıktıı yaa hiç bakamadım ece geldim direk açtımm yorum yapmaya başladım hemn başladımm
Ama ama bende yüs puan istiyorumkii benn zorladım seni foto koyy diye banane banane
Aynen tatlım hepimiziee koocccamann MAŞŞALLAHH
Sendee ekle tatlım senide görelimm
Ayy hiloşumm yerimm kızz bodrum bodrummmmmmmdiye girmek isterdim ama yoksunkii
İyi olmana sevindim bebişimm kendinize çok iyi bakın
Anamm kavuşuyormusunuzz yavrumm Maşşallah bol bol tadını çıkarın yeni fotolarda istiyoruz
Benim de suyla aram yokİnsan su içmez mi yahu öyleyim işte ben
Merhaba hoş geldin aramıza, benim de eşimin durumu öyleydi gitmeden evvel, yok okul durumu, iş durumu dedik erteledik sonra önümüze zınk diye çıktı ummadığımız andaBaşta çok üzüldük, hatta şokunu epey bir atlatamadım ama sonradan dedik ki iyi ki gitmiş, bir an evvel askerlik sıkıntısını atlatıp hayatımıza bakabileceğiz dedik, sonuçta ne iş kurulabiliyor ne çocuk yapılabiliyor askerlik büyük engel, bence bir an evvel gitsin sonra da hayatınızla ilgili planlarınızı rahat rahat yaparsınız 14 ay kocasından ayrı kalmış, asker yolu beklemiş bir asker yareni
Ohhh canım benim yaa güzel güzel tatil haberleri geliyor böyle yaa
Bir an evvel gel de her şeyi anlat kaçak seni çok özledik
Anladım bir işinin çıktığını zaten kuzum ayrıca sana puan ollmaz mı asıl puanlar sana ebruşuma bir yüs puan benden
Özellikle oldun de mi ameliyatı çocuk gelsin şok geçirsin sonra da peşinden koşsun diye
Koy baken foto yeni burnunu da kontrol edeyim
HahahahaMüdavimi oldun sen
Hiloş kavuştu, şimdi sende kavuşucan, sıra banada gelicek elbet
Kızlaarrrr biz esintoşlaa konuştukkk dedikki bir gün görüşeliimm hatta bir iftarr yapalımmm bize katılmak isteyenlerr olursaa bekleriizzİstanbul avrupa yakasında oturuyoruzz ikimizdee her şekilde gelebilirim diyen olursaaaa başımızın üstünde yeri varki hepbirlikte buluşursak süper olurrr
Zatii hiloşta haftaya geliyorr o da kesin gelirrr sormuyorum bile ona
Evet kızlar istanbulda oturanlarıı bekliyorummm
Kimsecikler yokkenee ben maceralarımdan bahsedeyim birazcıkkk....
Kızlar ya ben bu adamı çok seviyorum resmennnn....ayrılırken çok kötü oldummm...ama sondan başladım resmen anlatmaya
Şimdik ilk gün Antalya arkadaşlarla takıldık biraz..ilk günden çok tatlydı, arkadaşlar sigara içiyodu bana whatsapptan yazıyo bi tane içiyim mi diyeçok hoşuma gitti, hem erkekliği elden bırakmıyo hem de fikirlerimden de çıkmamaya çalışıyo, ben de iç madem dedim artık çok az içiyo çünkü ben hiç sevmyorum..paket falan taşımıyooo..
2 gün dedğim gibi Adrasandaydık, resmen kafa dinledikk..geceleri başbaşa bol bol muhabbet ettik, evlilik teklifinden bahsetmişti demiştim, araştırma falan yapmış ama tanışmadan sonra halletcekmiş, tarihi falan biliyor olucam yani mecburen ama uğraşması yeter zaten büyük bir beklentim yoktu herkes adamını bilir yaniii... yeşillik deniz, hamak ağaç ev takıldık öyle..sonra düştük yollara..
Böyle her yerden geçerken fikrimi sordu hep şurayı görmek ister misin girelim gezelim, hiç bir isteğimi geri çevirmedi, cidden de süperdikk..Makyaj yapmama da pek izin vermedii, sürceğim de bir rimel ama istemedi...ya böyle çok güzelsin sakın yapma ben böyle çok seviyorum dedi kaç kere ben de kıyamadımm..sadece dedim ya fotolarda soluk çıkıyorum diye bikaç kez yaptım zaten genelde denizde falan olunca gerek de yoktu tabii..
Sonra Fethiyeee süper bir denizzz...akşamüstü vardık hop direk denize, akşam da çarşısında dolndık, azcık bara takıldık falan sonraa hop uyu, ertesi gün yat gezisine çıktık, bütün gün yine güneş ve denz, kelebekler vadisine gittik aha dedim benm yerimöyle aşırı güzel fotolarımız yok, hiç mi foto çekinmeyi de çekmeyi de sevmez insannn ama yine de sağolsun ben istiyorum diye uğraştı en azından beni çekti baya
Ertesi gün Bodrum'a çıktık yolaaa..açıkcası Bodrum'a çok ısınamadıkk..gece hayatı odaklı bir yer tabi eğlence güzel ama yanında eşin olcak adam onun da yanında eşi olcak kadın var o açıdan bakınca çok eğlenemiyosun, herkes her yeri açık dans ediyo hem bakmadan durulmuyo hem de bana biri bakcak diye o rahatsız oluyo derken, ortak kararımz adrasan ve Ölüdeniz daha süper geçti bizim için..gerek yok gereksiz tartışmalara, çok uçuk hayat tarzına, insanın yanında sevdiği olunca sakinlik başbaşalık daha süper gerçekten, o kadar iyiydim ki 1 haftadır, ne kavga ne tartışma kızlar ya dedim ya tek tartışmamız o gece oldu, ben dışarı çıkalım dedim, sonra da ortam bizi gerdi yani..triplendik az ama geçti ertesi gün..
Son gün İzmir'e geçtik, yolda yine ben istedim diye Kuşadası'na da uğradık şöyle biii..İzmir'de de bikaç arkadaşı gördük ..cafede otururken sen bana gül satanlardan 2 tane gül alıverdi, anlık oldu böyle ama sevindirik oldum tabiii şımardım hemengece kuzenlerinde kaldık, gelecekle ilgili herkesle çok rahat konuşuyo direk evlencez modundaydık, hiç kavga eden iki deli biz değildik sanki...kimse de saygıda kusur etmedi tabi yengeleriyim kolay mı
Ve bugün...ayrılık vakti, dedim ya ben Zafer öyle dilinden sürekli güzel sözler dökülen biri değildir, çok nadir yani...hatta ben şımarırım bazen ya sen beni ne çok seviyonnn derim, o yooo derbugün en son havaalanında ayrılırken öyle bir sarıldı sarıldı öptü, kokladı, orda kaldım resmen, kulağıma da ben seni çok seviyorum hiç merak etme dedi, söylemesem de çok seviyorum...oyy kuzum benim dedi, eridim gittim...eşşek sıpası yaaa nasıl da kötü oldum uçağa tek başıma bininceee resmen ağlıcaktım valla...
Ve evimdeyimmm...sıradaki gelişmeler bayramdan sonraya artık..anneme artık cevaben ara diycem annesini..benim içim çok rahat şu an, ben Zafer'den başkasıyla asla yapamazmışımmm...hepimizin çok mutlu olmasını ve bir an önce şafaklarınıza kavuşmanızı diliyorummmmm
Hilalllcim hoşgeldinnn ...
ne güzel anlatmışsınn ağzınızın tadı hiçç bozulmasın kuzucumm .. adrasan ağaç evler ah muhteşemmm.. içim gitti yine..
bi daha ne zamana görşceksiniz kuzum
canımmm benim ne güzel şeyler bunlar, ne güzel şeyler yaşamışsınız ne de güzel anlatmışsınhep böyle sev ve sevil, aşkınızın kıymetini bilin. tek sorununuz hasretlik, her kavganın gözyaşının sebebi özlem... kavuşunca bunların hepsi geride kalacak. yanında huzur bulduğun adamla evlenmicen de kimle evlencen. ramazan, bayram geçsin de sıra gelsin tanışmaya ve evlenme teklifine Rabb'im bahtınızı da yolunuzu da açık etsin...
Canım benmmm sağoll..senin de keyifler yerinde mii???
Bir daha arrtık bayramdan sonra görüşürüz sanırm tanışma muhabbeti olursa gizemcim, yani artık o da işine gücüne bakacak çünkü bakalım akışına
Aynen Nilü yaa huzur doluydum resmen harika br hiss...özlem ah o özlemeekkk..sav-bredecez başka çare yokk..
saüol Nilüm benm ya aminnndarısı başınızaaa..
Sen nasılsın?? naptınz ne zamn görüşeceksinz Mehmetle??
Hoşgeldinnn hilalcim
tatil nasıl diye sormayacağım bile mükemmeldir tabiisiii
düzelttiniz dimi sorunlarınızıda
şimdi okudum uzun yazdığını maşşallh cnmm benimdarısı burda kalanlara
Aynen Nilü yaa huzur doluydum resmen harika br hiss...özlem ah o özlemeekkk..sav-bredecez başka çare yokk..
saüol Nilüm benm ya aminnndarısı başınızaaa..
Sen nasılsın?? naptınz ne zamn görüşeceksinz Mehmetle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?