Amin yavrum aminnn sen sormadan ben söyledimmmmm
Çok iyiyim şu an Allah bozmasın canım benm, hayatımızı düzene sokmak istiyorum artık
Sen nasılsınn
Bende iyiyim cnm mükemmel bir mehtabın ardından son kez uğurladım işte..
Hımm tabi hilalcim onunda işine gücüne bakması lazım.. artık hayat size güzelllzaten gelir gidesinz ya askerlk gibi değilkii..
ohh miss missbu yıl nişan seneye de düğün, 12 ay sabırla bekledin bi 12 ay daha beklersin canım hem hiçbir ayrılık 7 ay sürmez artık
iyiyim ben de canım, bi engel çıkmazsa 36 gün sonra...
Aynen öyle Gizemcim yaaa artık kafamıza eser basar gideriz, gelir giderizEylülde sünnet yapacaklar annesi ondan önce tanışmaya gelirlerse inşallah, sünnete de bizim gitmemizi istiyor ama bakalım, bu mevzular olursa zaten baya görüşcez..
Senin 4 ayın kalmış yavrum süper azaltmışssın, artık bu mehtap baya ,idare eder seni de sevindim ohh ne güzel ağız tadında olmuş mehtapp
Aaa bence hilal süper olur sünnete de gidersinz tanışma işini ağustosta halledin benceevet hem tanışma olursa çok daha rahat olucak görüşme
azalttım kuzum baya tezkereye kadar idare etmek zorunda bu mehtapgüzelde geçtii
Aynen öyle Gizemcim yaaa artık kafamıza eser basar gideriz, gelir giderizEylülde sünnet yapacaklar annesi ondan önce tanışmaya gelirlerse inşallah, sünnete de bizim gitmemizi istiyor ama bakalım, bu mevzular olursa zaten baya görüşcez..
Senin 4 ayın kalmış yavrum süper azaltmışssın, artık bu mehtap baya ,idare eder seni de sevindim ohh ne güzel ağız tadında olmuş mehtapp
Hayırlısı inşallah Nilüşüm,Aynen yaa 7 ay nerdee 1 ay nerde yaniii..en çok 1 ay ayrı kalırz artık inşallah...
sen de baya sabrettin yine Nilücüm maşallah inşallah bir aksillk çıkmaz artıkkk :26: aranız iyi mi pekii??
Valla güzel geçmesine çok sevindm, bu yüzden daha kolay idare eder yani..4 ay dediğin nedir ki be yavrumm..asker beklerken daha zor geçiyor doğru ama geçiyor sonunda şükürrr çekiyorsunn..
İnşallah Gizemcim ya cidden iyi olcak baya valla annem arıcak şimdi en erken 24 Ağustos falan gelebilirler bize göre bu, onlara göre nasıl olur bilemicem bu sefer de onlara uymazsa sarkar belki hayırlısı olsun bakalmmm
canım gizem'in dediği gibi ağustosta tanışma işini halledin de eylülde de siz gidinzaferin ailesi istanbula gelcek ya tanışmaya sizinkiler de antalyaya gidip evlerini nasıl yaşadıklarını görmek istemezler mi, yoksa sadece onların gelmesi yeterli olur mu?
ahh ahh biz de öyle diyorduk, artık ayda bir görüşürüz diyorduk; ama evdeki hesap çarşıya uymadı 81 gün oldu görüşmeyelisiz nişanlanırsanız çok daha rahat olur gidip gelmek. aramız iyi canım çok şükür sadece çok özledik
Evet bebeğim baya bi moral depoladık oda çok önemli tabi..geçiyor geçicek.. 15 ayın yanıında 4 çok komik duruyo
ımm inş planlar istediğin gibi olur ya onlara da uysun da.. ama dediğin gibi hayırlısı olsun bi şeklde tanışılıcak yanii..
Görmek isterler d,ye düşünüyorum yani bunu annemle konuştum sadece o istediğini söyledi, en kötü ikimiz gideriz dedi yani, babamlarla sonra konuşulcak bu konuuu bakalımm...hallederz yaa napalım adımı attk gerisi de hallolurr..
Öyle tabi her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyorr ama daha sık görüşsk iyi olur ya sizinki baya uzun oldu ben duramam artık o kadar yaaa
Bence deee 15 nerdee 4 ay nerdee pehhh vız gelirr
Aynen moral depolamışsın idareli kullan tatlışım
eninde sonunda tanıştırcaz artık kararlıyım
Kimsecikler yokkenee ben maceralarımdan bahsedeyim birazcıkkk....
Kızlar ya ben bu adamı çok seviyorum resmennnn....ayrılırken çok kötü oldummm...ama sondan başladım resmen anlatmaya
Şimdik ilk gün Antalya arkadaşlarla takıldık biraz..ilk günden çok tatlydı, arkadaşlar sigara içiyodu bana whatsapptan yazıyo bi tane içiyim mi diyeçok hoşuma gitti, hem erkekliği elden bırakmıyo hem de fikirlerimden de çıkmamaya çalışıyo, ben de iç madem dedim artık çok az içiyo çünkü ben hiç sevmyorum..paket falan taşımıyooo..
2 gün dedğim gibi Adrasandaydık, resmen kafa dinledikk..geceleri başbaşa bol bol muhabbet ettik, evlilik teklifinden bahsetmişti demiştim, araştırma falan yapmış ama tanışmadan sonra halletcekmiş, tarihi falan biliyor olucam yani mecburen ama uğraşması yeter zaten büyük bir beklentim yoktu herkes adamını bilir yaniii... yeşillik deniz, hamak ağaç ev takıldık öyle..sonra düştük yollara..
Böyle her yerden geçerken fikrimi sordu hep şurayı görmek ister misin girelim gezelim, hiç bir isteğimi geri çevirmedi, cidden de süperdikk..Makyaj yapmama da pek izin vermedii, sürceğim de bir rimel ama istemedi...ya böyle çok güzelsin sakın yapma ben böyle çok seviyorum dedi kaç kere ben de kıyamadımm..sadece dedim ya fotolarda soluk çıkıyorum diye bikaç kez yaptım zaten genelde denizde falan olunca gerek de yoktu tabii..
Sonra Fethiyeee süper bir denizzz...akşamüstü vardık hop direk denize, akşam da çarşısında dolndık, azcık bara takıldık falan sonraa hop uyu, ertesi gün yat gezisine çıktık, bütün gün yine güneş ve denz, kelebekler vadisine gittik aha dedim benm yerimöyle aşırı güzel fotolarımız yok, hiç mi foto çekinmeyi de çekmeyi de sevmez insannn ama yine de sağolsun ben istiyorum diye uğraştı en azından beni çekti baya
Ertesi gün Bodrum'a çıktık yolaaa..açıkcası Bodrum'a çok ısınamadıkk..gece hayatı odaklı bir yer tabi eğlence güzel ama yanında eşin olcak adam onun da yanında eşi olcak kadın var o açıdan bakınca çok eğlenemiyosun, herkes her yeri açık dans ediyo hem bakmadan durulmuyo hem de bana biri bakcak diye o rahatsız oluyo derken, ortak kararımz adrasan ve Ölüdeniz daha süper geçti bizim için..gerek yok gereksiz tartışmalara, çok uçuk hayat tarzına, insanın yanında sevdiği olunca sakinlik başbaşalık daha süper gerçekten, o kadar iyiydim ki 1 haftadır, ne kavga ne tartışma kızlar ya dedim ya tek tartışmamız o gece oldu, ben dışarı çıkalım dedim, sonra da ortam bizi gerdi yani..triplendik az ama geçti ertesi gün..
Son gün İzmir'e geçtik, yolda yine ben istedim diye Kuşadası'na da uğradık şöyle biii..İzmir'de de bikaç arkadaşı gördük ..cafede otururken sen bana gül satanlardan 2 tane gül alıverdi, anlık oldu böyle ama sevindirik oldum tabiii şımardım hemengece kuzenlerinde kaldık, gelecekle ilgili herkesle çok rahat konuşuyo direk evlencez modundaydık, hiç kavga eden iki deli biz değildik sanki...kimse de saygıda kusur etmedi tabi yengeleriyim kolay mı
Ve bugün...ayrılık vakti, dedim ya ben Zafer öyle dilinden sürekli güzel sözler dökülen biri değildir, çok nadir yani...hatta ben şımarırım bazen ya sen beni ne çok seviyonnn derim, o yooo derbugün en son havaalanında ayrılırken öyle bir sarıldı sarıldı öptü, kokladı, orda kaldım resmen, kulağıma da ben seni çok seviyorum hiç merak etme dedi, söylemesem de çok seviyorum...oyy kuzum benim dedi, eridim gittim...eşşek sıpası yaaa nasıl da kötü oldum uçağa tek başıma bininceee resmen ağlıcaktım valla...
Ve evimdeyimmm...sıradaki gelişmeler bayramdan sonraya artık..anneme artık cevaben ara diycem annesini..benim içim çok rahat şu an, ben Zafer'den başkasıyla asla yapamazmışımmm...hepimizin çok mutlu olmasını ve bir an önce şafaklarınıza kavuşmanızı diliyorummmmm
Aynen ya idareli kullanmam lazımm
tanıştırın artık zaten dönüşü yok ya adım atıldı gerisi çorap söküğü gibi gelir..
Hiloşummmm kardeşim gelmişşşşş hoşgeldinnnnnokudum da güzel geçmesine sorunsuz geçmesine çok sevindimmmm ,geçmişi okursan ama çok uzun her günn seni andım valla hatta bi gün bu kız evlendi heralde hala gelmedi dedim
Yüzünüz hep böyle gülsün çok güzel bir tatil olmuşşş haketmiştiniz bunu zaten devamı da gelir şimdi fotoğraflarınız yok muuuu
Görmek isterler d,ye düşünüyorum yani bunu annemle konuştum sadece o istediğini söyledi, en kötü ikimiz gideriz dedi yani, babamlarla sonra konuşulcak bu konuuu bakalımm...hallederz yaa napalım adımı attk gerisi de hallolurr..
Öyle tabi her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyorr ama daha sık görüşsk iyi olur ya sizinki baya uzun oldu ben duramam artık o kadar yaaa
Bence deee 15 nerdee 4 ay nerdee pehhh vız gelirr
Aynen moral depolamışsın idareli kullan tatlışım
eninde sonunda tanıştırcaz artık kararlıyım
Bence deeeee Gizemm idare et
Evet canım yaa bir başlarsak hopp süperr..
Begüşümmmm canım biraz okudum tabi ama çok uzun yaa okuyamadım hepsni ama ben de hep merak ettm ve biliyorum ki bahsetmişsindir zatennnn..çok özledim kardeşim benimmm
Amin yavrum darısı başınıza inşallahhh huzur doluyu halaaa...
Demin mesaj atmış, anneni gördün beni unuttun kız diyo
tabii canım ilk adım atıldı ya gerisi gelir hayırlısıylaçok uzun oldu hem de canım, dün mehmet soruyor ne kadar oldu diye 80 dedim ohaa, çok olmuş aşkım diyor biz nasıl dayandık bu kadar, ne ara bu kadar zaman oldu ben de bilmiyorum Allah bir şekilde sabrını veriyor. ne evliler, çocuklular görev nedeniyle falan yılarca ayrı kalıyor deyip sabrediyoruz işte... canım imkanınız varsa bu kadar ayrı kalmayın asla, bizim hem maddiyat hem de benim ailem nedeniyle böyle oldu...
gizem biz askerde olmadığımız halde toplamda 4 ay görüşmemiş olcaz
ooo yakupu görme fikrine bayıldım kuzu, sağ selamet inşallah
ohh hatun gezmelerde tozmalardayakup'a söylücem seni, çeksin kulaklarını ayrıcaaa yakup'u kuzeninden kıskanman gayet geçerli bi kıskançlık; ama yakup'un hakkı yok
tabii canım ilk adım atıldı ya gerisi gelir hayırlısıylaçok uzun oldu hem de canım, dün mehmet soruyor ne kadar oldu diye 80 dedim ohaa, çok olmuş aşkım diyor biz nasıl dayandık bu kadar, ne ara bu kadar zaman oldu ben de bilmiyorum Allah bir şekilde sabrını veriyor. ne evliler, çocuklular görev nedeniyle falan yılarca ayrı kalıyor deyip sabrediyoruz işte... canım imkanınız varsa bu kadar ayrı kalmayın asla, bizim hem maddiyat hem de ailem nedeniyle böyle oldu...
gizem biz askerde olmadığımız halde 4 ay görüşmemiş olcaz
Hiloşşummmm bebeğimmm kıyamam kızz sanaaa ne güzell şeyler yaşamışın öyle ne güzell AŞK'sınızz sizz bee Maşşallah sizee
Allahım hiç ama hiç bozmasın bu hallerinizi en kötü günlerinizz böylee olsun bitanemmm
Hayırlısıyla artık iş resmiyete dökülüyorr desenee artık sende nişanlılar sonrada evliler kervanına katılcann
Allahımm hayırlısını nasip eylesinn senin adına inan çok mutlu oldumm
Hiloştaa gelinn oluyor sırada bana geliyorrrr
özledim tabi özlemez miyim ama Enişteyle olduğun için ses etmedim yoksa ooo bi gün arıcaktım valla şimdi rahatsız etmiyim dedim nasılsa görüşürüz diye
öyle mi demiş ee çocuk napsın kaç gündür yanında sevdiceğiyle ahh insanın hiç ayrılası gelmiyo dime ama olsun en azndan askerde değil en azından güzel adımlar olcak hiç ayrılmıcaksnız...
Bizde burda Hesnoş bi foto kampanyası başlattı hepimiz fotoğraf yükledikhatta sana da askerimle olanı koyuyım sende gör bizi bu ara bayramda izne çıkıyo 5 gün şehirdışnda ailesiyle memlekette 5 gün istanbulda bende mehtap yapıyorum her güne gezme planları yapıyoruz
Ayyy hiloşş gelmişşşÖzledikk kıız seniiii aaaaaaa
Hoşgeldin yavruum, çok güzel geçmiiş oovvRabbim ağzınızın tadını hiiç bozmasıın
Esincimmmm sağol canım benm aminnn...ben de çok özledim vallaaa..aynı kadroyu görünce nası mutlu oldummm..
senin az kv moral bozmuş sanırm ama iyi misn şimdii??
Haklısın mecburen sabrediyor insan başka çare de yok kiii..inşallah daha da fazla uzamz Nilüüüü
Ebruşumm evett güzel geçti çok şükürr,korktuğum ufak şeyleri bile yaşamadım harikaydı..
O da farkındaydı her şeyin çünküüü..bunu hakettik gerçektenn..
İnşallah yavrum ya artık bir arasın bakalım ne zamana diceklerrrmutluyum kiiii..
Sende var mı gelişme canikommm???
Hehhe arayaydın kızzz ayıp ediyonnn..
İnşallah canım ya aynen ayrılınca nasıl yarım orda kaldı anlatamam yaa..
Ayy mehtap seni bekler hee hayırlısıı olsn begüşüm çok çok güzel geçsin inşallahhhhh
Esincimmmm sağol canım benm aminnn...ben de çok özledim vallaaa..aynı kadroyu görünce nası mutlu oldummm..
senin az kv moral bozmuş sanırm ama iyi misn şimdii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?