Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin yavrum aminnn sen sormadan ben söyledimmmmm
Çok iyiyim şu an Allah bozmasın canım benm, hayatımızı düzene sokmak istiyorum artık
Sen nasılsınn

sokarsınız kuzum askerlik geçti bitti yaaa
maş cnm Allah bozmasın cidden
iyiyim bende mehtap bekliyorum son 1 hafta

Bende iyiyim cnm mükemmel bir mehtabın ardından son kez uğurladım işte..
Hımm tabi hilalcim onunda işine gücüne bakması lazım.. artık hayat size güzelll zaten gelir gidesinz ya askerlk gibi değilkii..

Aynen öyle Gizemcim yaaa artık kafamıza eser basar gideriz, gelir gideriz Eylülde sünnet yapacaklar annesi ondan önce tanışmaya gelirlerse inşallah, sünnete de bizim gitmemizi istiyor ama bakalım, bu mevzular olursa zaten baya görüşcez..

Senin 4 ayın kalmış yavrum süper azaltmışssın, artık bu mehtap baya ,idare eder seni de sevindim ohh ne güzel ağız tadında olmuş mehtapp

ohh miss miss bu yıl nişan seneye de düğün, 12 ay sabırla bekledin bi 12 ay daha beklersin canım hem hiçbir ayrılık 7 ay sürmez artık

iyiyim ben de canım, bi engel çıkmazsa 36 gün sonra...

Hayırlısı inşallah Nilüşüm,Aynen yaa 7 ay nerdee 1 ay nerde yaniii..en çok 1 ay ayrı kalırz artık inşallah...

sen de baya sabrettin yine Nilücüm maşallah inşallah bir aksillk çıkmaz artıkkk :26: aranız iyi mi pekii??

Aaa bence hilal süper olur sünnete de gidersinz tanışma işini ağustosta halledin bence evet hem tanışma olursa çok daha rahat olucak görüşme

azalttım kuzum baya tezkereye kadar idare etmek zorunda bu mehtap güzelde geçtii

Valla güzel geçmesine çok sevindm, bu yüzden daha kolay idare eder yani..4 ay dediğin nedir ki be yavrumm..asker beklerken daha zor geçiyor doğru ama geçiyor sonunda şükürrr çekiyorsunn..

İnşallah Gizemcim ya cidden iyi olcak baya valla annem arıcak şimdi en erken 24 Ağustos falan gelebilirler bize göre bu, onlara göre nasıl olur bilemicem bu sefer de onlara uymazsa sarkar belki hayırlısı olsun bakalmmm

canım gizem'in dediği gibi ağustosta tanışma işini halledin de eylülde de siz gidin zaferin ailesi istanbula gelcek ya tanışmaya sizinkiler de antalyaya gidip evlerini nasıl yaşadıklarını görmek istemezler mi, yoksa sadece onların gelmesi yeterli olur mu?

ahh ahh biz de öyle diyorduk, artık ayda bir görüşürüz diyorduk; ama evdeki hesap çarşıya uymadı 81 gün oldu görüşmeyeli siz nişanlanırsanız çok daha rahat olur gidip gelmek. aramız iyi canım çok şükür sadece çok özledik

Evet bebeğim baya bi moral depoladık oda çok önemli tabi.. geçiyor geçicek.. 15 ayın yanıında 4 çok komik duruyo

ımm inş planlar istediğin gibi olur ya onlara da uysun da.. ama dediğin gibi hayırlısı olsun bi şeklde tanışılıcak yanii..

Görmek isterler d,ye düşünüyorum yani bunu annemle konuştum sadece o istediğini söyledi, en kötü ikimiz gideriz dedi yani, babamlarla sonra konuşulcak bu konuuu bakalımm...hallederz yaa napalım adımı attk gerisi de hallolurr..

Öyle tabi her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyorr ama daha sık görüşsk iyi olur ya sizinki baya uzun oldu ben duramam artık o kadar yaaa

Bence deee 15 nerdee 4 ay nerdee pehhh vız gelirr

Aynen moral depolamışsın idareli kullan tatlışım

eninde sonunda tanıştırcaz artık kararlıyım

Aynen ya idareli kullanmam lazımm
tanıştırın artık zaten dönüşü yok ya adım atıldı gerisi çorap söküğü gibi gelir..

Hiloşummmm kardeşim gelmişşşşş hoşgeldinnnnn okudum da güzel geçmesine sorunsuz geçmesine çok sevindimmmm ,geçmişi okursan ama çok uzun her günn seni andım valla hatta bi gün bu kız evlendi heralde hala gelmedi dedim
Yüzünüz hep böyle gülsün çok güzel bir tatil olmuşşş haketmiştiniz bunu zaten devamı da gelir şimdi fotoğraflarınız yok muuuu

Son düzenleme:
Aynen ya idareli kullanmam lazımm
tanıştırın artık zaten dönüşü yok ya adım atıldı gerisi çorap söküğü gibi gelir..

Bence deeeee Gizemm idare et

Evet canım yaa bir başlarsak hopp süperr..

Begüşümmmm canım biraz okudum tabi ama çok uzun yaa okuyamadım hepsni ama ben de hep merak ettm ve biliyorum ki bahsetmişsindir zatennnn..çok özledim kardeşim benimmm

Amin yavrum darısı başınıza inşallahhh huzur doluyu halaaa...

Demin mesaj atmış, anneni gördün beni unuttun kız diyo

tabii canım ilk adım atıldı ya gerisi gelir hayırlısıyla çok uzun oldu hem de canım, dün mehmet soruyor ne kadar oldu diye 80 dedim ohaa, çok olmuş aşkım diyor biz nasıl dayandık bu kadar, ne ara bu kadar zaman oldu ben de bilmiyorum Allah bir şekilde sabrını veriyor. ne evliler, çocuklular görev nedeniyle falan yılarca ayrı kalıyor deyip sabrediyoruz işte... canım imkanınız varsa bu kadar ayrı kalmayın asla, bizim hem maddiyat hem de ailem nedeniyle böyle oldu...

gizem biz askerde olmadığımız halde 4 ay görüşmemiş olcaz

Son düzenleme:
Hiloşşummmm bebeğimmm kıyamam kızz sanaaa ne güzell şeyler yaşamışın öyle ne güzell AŞK'sınızz sizz bee Maşşallah sizee
Allahım hiç ama hiç bozmasın bu hallerinizi en kötü günlerinizz böylee olsun bitanemmm
Hayırlısıyla artık iş resmiyete dökülüyorr desenee artık sende nişanlılar sonrada evliler kervanına katılcann
Allahımm hayırlısını nasip eylesinn senin adına inan çok mutlu oldumm
Hiloştaa gelinn oluyor sırada bana geliyorrrr

özledim tabi özlemez miyim ama Enişteyle olduğun için ses etmedim yoksa ooo bi gün arıcaktım valla şimdi rahatsız etmiyim dedim nasılsa görüşürüz diye
öyle mi demiş ee çocuk napsın kaç gündür yanında sevdiceğiyle ahh insanın hiç ayrılası gelmiyo dime ama olsun en azndan askerde değil en azından güzel adımlar olcak hiç ayrılmıcaksnız...
Bizde burda Hesnoş bi foto kampanyası başlattı hepimiz fotoğraf yükledik hatta sana da askerimle olanı koyuyım sende gör bizi bu ara bayramda izne çıkıyo 5 gün şehirdışnda ailesiyle memlekette 5 gün istanbulda bende mehtap yapıyorum her güne gezme planları yapıyoruz

Ayyy hiloşş gelmişşş Özledikk kıız seniiii aaaaaaa
Hoşgeldin yavruum, çok güzel geçmiiş oovv Rabbim ağzınızın tadını hiiç bozmasıın

pof gerçekten çok olmuş ya.. buda ayrı bi koyuyodur adama ayrı şehir zor ..:26:

ben tam bilmiyorum canım sen nerdesin oo nerde.

Ayy bende bayıldım kuzum Amaaaa nilüüüü yapma böyleeee :18:
Senin kimin haklı, kimin haksız oluşunu söyleyişinii yeriim kızımm Sen napıyosuuun söyle bakiim

Haklısın mecburen sabrediyor insan başka çare de yok kiii..inşallah daha da fazla uzamz Nilüüüü

Ebruşumm evett güzel geçti çok şükürr,korktuğum ufak şeyleri bile yaşamadım harikaydı..
O da farkındaydı her şeyin çünküüü..bunu hakettik gerçektenn..
İnşallah yavrum ya artık bir arasın bakalım ne zamana diceklerrr mutluyum kiiii..

Sende var mı gelişme canikommm???

Hehhe arayaydın kızzz ayıp ediyonnn..
İnşallah canım ya aynen ayrılınca nasıl yarım orda kaldı anlatamam yaa..

Ayy mehtap seni bekler hee hayırlısıı olsn begüşüm çok çok güzel geçsin inşallahhhhh

Ayyy hiloşş gelmişşş Özledikk kıız seniiii aaaaaaa
Hoşgeldin yavruum, çok güzel geçmiiş oovv Rabbim ağzınızın tadını hiiç bozmasıın

Esincimmmm sağol canım benm aminnn...ben de çok özledim vallaaa..aynı kadroyu görünce nası mutlu oldummm..
senin az kv moral bozmuş sanırm ama iyi misn şimdii??

Esincimmmm sağol canım benm aminnn...ben de çok özledim vallaaa..aynı kadroyu görünce nası mutlu oldummm..
senin az kv moral bozmuş sanırm ama iyi misn şimdii??

Bizde seni buralarda görünce çookk sevindirikk olduukk
Ahh sorma kuzuum Ama iyiyimmm, bugünde onlara gidiyoruz malesef

İnşallah canım güzel geçer her güne bi plan yapmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…