Aynen kuzum her yerde gözüm var bilesin
Tabii ki Ağustosun sonuna doğru açacağım topiği haa bak gelmezseniz döverim
Yooo fotolar çok güzeldi bence çok güzel bir nişan olmuş, hayırlı olsun tekrar, ablan da çok güzelmiş maşallah yaa
Şimdi eşim aradı, komutan santrale gelmiş, niye eşofmanla duruyorsun demiş kızmış, üstünü değiştirmeye gelmiş koğuşa o arada beni aradı, bu komutan gitmeyecek sanırım konuşamayacağız dedi, üzüldüm, şurada altı güncük kalmış hala zorluyorlar
Begüşşş senn gelemez misin?
Tabikideee gelicemm sen bir aç helee ilk damlayan ben olucamm hesnoş ablam
Saol güzel dileklerin için ablacımm
Alla alla nie öyle yapıyorlarki şimdi abla benim bildiğim son bir hafta karışılmaz öyle gezerler falan :44:
Ama bazı böyle kıl komutanlar varr demekki bugün nöbet o komutanda
Keşke daha önce öğreneydide ona göre davransaydı ablam şimdi gider ayak takmazlar inşallah
Canım çok uzak olursa gelemem malum iftar geç oluyo dönüş problemi...siz organizasyonu yapın gelebilirsem gelmeye çalışırım tabiki çokta isterim ...
Gel kuzum gel, kollarıma alırım ben seni heheRica ederim canım içimden gelenleri söyledim
Evet her gün nöbetçi komutan değişiyor, ama eşim gececi olduğu için çoğunlukta askeriyenin eşofmanıyla duruyorlar zaten karışılmıyor, bu uyuzluk yapacak ya sen kamuflajını giymeyecen mi demiş, şurada altı gün kalmış normalde çalışmaması lazım az günü kalanları işten düşürüyorlar eşim iki gün kalaya kadar çalışacakmışİnşallah bir ara adam gider de arayabilir
Sensiz olur mu Begüş yaa söyle senli iftar yapsınlar
Begüşümm senn söylee senn nereyee gelebilirsinn ona göre ayarliyalım biz hiloşla aynı yerde oturuyoruz zaten biliyorsun biz birlikte dönebilirizde sen tek zor olur sen söylee neresi olabilir?Canım çok uzak olursa gelemem malum iftar geç oluyo dönüş problemi...siz organizasyonu yapın gelebilirsem gelmeye çalışırım tabiki çokta isterim ...
Ahan da bülemiGel kuzum gel, kollarıma alırım ben seni heheRica ederim canım içimden gelenleri söyledim
Evet her gün nöbetçi komutan değişiyor, ama eşim gececi olduğu için çoğunlukta askeriyenin eşofmanıyla duruyorlar zaten karışılmıyor, bu uyuzluk yapacak ya sen kamuflajını giymeyecen mi demiş, şurada altı gün kalmış normalde çalışmaması lazım az günü kalanları işten düşürüyorlar eşim iki gün kalaya kadar çalışacakmışİnşallah bir ara adam gider de arayabilir
Sensiz olur mu Begüş yaa söyle senli iftar yapsınlar
Ben anadolu yakasındayım Hesnoş iftar geç oluyo ya dönüş problemi oluyo ...
Doğru diyorsun canım, uzak olunca hele de geç vakit daha zor, ben bile burda arabam olduğu halde geçe kalmayı sevmiyorum, illa vakitli girecem evime artık korkuyorum yaa yalnız eve geç gelmekten, o yüzden de bunaldım, eşim gelse de birlikte geç gelsek eve diye çok istiyorum
Ahan da bülemi
Bende senii alırımkii kollarımaa englısh teacher'ım
İştee gider ayak böyle şeyler çıkarıyorlar ablacım sıkma canını ya kötü bişey yokki üstünü değiştirmiş geçmiş yerinee..
İnşallah da arayabilir komutanın dinlendiğii bir zamandaa
Arayamazsa da sıkma canını ablam az daha dayan kaldı 6 gün bir da böyle problemler yaşayamicaksınız kocişin hep yanındaa olucak Allahın iziniylee
Begüşümm senn söylee senn nereyee gelebilirsinn ona göre ayarliyalım biz hiloşla aynı yerde oturuyoruz zaten biliyorsun biz birlikte dönebilirizde sen tek zor olur sen söylee neresi olabilir?
Ahan da bülemi
Bende senii alırımkii kollarımaa englısh teacher'ım
İştee gider ayak böyle şeyler çıkarıyorlar ablacım sıkma canını ya kötü bişey yokki üstünü değiştirmiş geçmiş yerinee..
İnşallah da arayabilir komutanın dinlendiğii bir zamandaa
Arayamazsa da sıkma canını ablam az daha dayan kaldı 6 gün bir da böyle problemler yaşayamicaksınız kocişin hep yanındaa olucak Allahın iziniylee
Hesnoş senle aynı kafadayız bende vakitli evde olcam dışarda olunca geliyolar sevmiyorum karanlıkta dışarda olmayı
Haftaya artık bol bol vakit geçirirsinizz ohh istediğiniz gibi
bilmiyorum ki ben yer ,mekan özürlüyüm ciddenerkek arkadaşmda ayarla kahvaltı yeri bak falan diyo hep gittiğimz yerler geliyo aklıma ...siz ayarlayın bende gelmeye çalışırım olmadı bayram ertesi bi haftasonu kahvaltı organizasyonu yaparız bide
Evet aynı kafadayız canım yalnızken geç gelmesi koyuyor bana, eşim varken bir nevi güvende hissediyorum kendimi
İnşallah canım yaa bir kurtulsun da şu askeriyeden bıktık artık
Ebruş sen de tam ev kuşu olan Begüşe soruyorsun yerKıss o ne bilsin mekanist mi
Hesnoşş çok yer biliorumda tek gitmeyi sevmiyorum çoğu arkadaşm çalışıyo ,erkek arkadaşm askerde ee anne babayla da her yere gidilmiyo olmuyo ...bide erkek arkadaşm da olsa bi yeri sevdikmi abone oluyoruz resmen mutluyuz memnunuz ya hadi oraya gidelim oluyoruzmesela diyorum koskoca istanbulda hep aynı yere gidiyoruz falan böyle bi değişiğiz
Mekanist demişken dün o sitede takıldım kahvaltı mekanları diye aslında dışardan güzel olan yerlerin pekte memnun olunmayan tarafları varmış site çok faydalı
Ayy ablamm bizz hepsiiyizzzzz yaaa ayıp ediyorsunn amaa ahan da hep öylee kalacağuzzAynen öyle canım hatta bülehatta büle hatta büle :13:hatta büle hatta büle :132: sanırım yeter
Onun canı sıkkındı da ona sıkıldım, arayamaması üzdü beni, neyse dediğin gibi az daha sabretmem lazım, zaten gelmesi yakın olmasaydı daha da takardım arayamamasına
Ama bebeğim sen bize avrupa yakasından nerelere gelebileceğini söylesen bizde ona göre biyer buluruz yoksa hiloşla bize kalsa b.köyde takılalım derizbilmiyorum ki ben yer ,mekan özürlüyüm ciddenerkek arkadaşmda ayarla kahvaltı yeri bak falan diyo hep gittiğimz yerler geliyo aklıma ...siz ayarlayın bende gelmeye çalışırım olmadı bayram ertesi bi haftasonu kahvaltı organizasyonu yaparız bide
Evet aynı kafadayız canım yalnızken geç gelmesi koyuyor bana, eşim varken bir nevi güvende hissediyorum kendimi
İnşallah canım yaa bir kurtulsun da şu askeriyeden bıktık artık
Ebruş sen de tam ev kuşu olan Begüşe soruyorsun yerKıss o ne bilsin mekanist mi
Kıs biz de öyleyiz, hep bildiğimiz yere gidiyoruz, koskoca Ankara' da 9 yıldır insan sadece Konur Sokakta mı takılırGene telefonda diyor geldiğim akşam Konur Sokağa gidelim akşam gezmelerimizi özledim diye
Evet ben de telefondan giriyorum gerçekten faydalı, eleştirilere dikkat ediyorumZaten genelde de salaş yerler ilgi mi çekiyor
Ayy ablamm bizz hepsiiyizzzzz yaaa ayıp ediyorsunn amaa ahan da hep öylee kalacağuzz
Anladım ablamm şimdi eşine güzel bir mesaj at ve onunda moralini erine getirmeye çalışş ablacımm sende bozarsan moralini kim düzelticekk onuu
Hade bakeyem güzel bir aşk mesajıı çektee sevinsinn kocişşinn
Ama bebeğim sen bize avrupa yakasından nerelere gelebileceğini söylesen bizde ona göre biyer buluruz yoksa hiloşla bize kalsa b.köyde takılalım deriz
Ama napim abla nerelere gelebileceğiini öğreniiymki ona göre ayarliyalım
Bu arada koydum resmimii görebilirsin artık beniii
Aynen hesnoş yaabuluşcağımz zaman kesin bişey olur şöyle ben derim değişik yere gidelim o der bildiğimz yerden şaşmayalım aynı mekan artık gittiğimz zaman yolda karşılıolar aman mutlu olalımda ne diyim diyorum mesela şuraya gidelim napcaz der buraya gidelim çok kalabalık napıoruz o zaman X cafeye gideriz kahvaltmızı yaparız sonra bakarız falan bende çok lüks tarz cafelerde rahat edemiyorum böyle herkes birbirini kesiyo sanki böyle daha entel cafeler daha böyle herkesin gittiği yerler otantik mekanlara bayılrıım bi cafemiz var gene gittimz içerisi böyle eski tip eşyalarla döşenmiş falan gidince huzur buluosun bazende alırız çekirdek kola sahilde otururuz kafamıza göre ama fixtir mekanlar
Aynen ben mesela bi cafe gördm işte dedm burda kahvaltı çk iyidir falan mekanistten baktım kimse memnun kalmamış iyi fikir oldu banada...
Ebruş siz ne zaman düşünüyonuz ki Esintoşa da uyması lazım ..
Ayy ablamm bizz hepsiiyizzzzz yaaa ayıp ediyorsunn amaa ahan da hep öylee kalacağuzz
Anladım ablamm şimdi eşine güzel bir mesaj at ve onunda moralini erine getirmeye çalışş ablacımm sende bozarsan moralini kim düzelticekk onuu
Hade bakeyem güzel bir aşk mesajıı çektee sevinsinn kocişşinn
Ama napim abla nerelere gelebileceğiini öğreniiymki ona göre ayarliyalım
Bu arada koydum resmimii görebilirsin artık beniii
ŞAFAK: 6 ANKARAAA..!
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
Tabiikisi de öyle olacağız kuzumAtacağım canım mesaj ama bakabilir mi bilmiyorum komutan yanındayken eline alamıyor teli, ben yine de atayım görünce sevinsin kıss yazıııık ne çekti be ne çekti
Ortak bir yer bulun işte her iki tarafa da aynı mesafede olsun Ramazan mübarek gün hak yemeyin
Hemen bakıyoruz fotolara hazır askeriz biz
Nen delüüüüüüüüüüüüü
Hayden toplucana oynayak o zaman:81::86::118:
Slm kızlar bugün ne güzel kaynatmışsınız öyle iftar yemekleri düzenliyormuşsunuz ne güzel aynı şehirde olsam gelirdim bende.
Hesna abla:Geri sayım başladı depükler gelsin sana
Hiloşşşşşş:Hoşgeldin kuzum okudum tatil maceranı okurken heyecanlandım süper bir tatil geçirmisin sevdiceğinle Allahım ayırmasın ikinizi bir ömür böyle mutlu olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?