Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abooo hiloş zafer gemi azıya almış bu oğlan seni almadan duramaz artık diyim ama çok erken olur yaa, hm kışın düğün mü olur

Aynen yaa olmaz o iş zaten artık azcık daha sabırr

Bna da hiç farketmez tatlışım yaa uyarım ben capacity bana da hoş geldii

Hesna ablacımmmm çok tatlı yorumların çok samimi çok sağolll...şükürler olsun ki güzel geçtiiii..huzur doluyumm..mutluyumm az önce de konuştum gene sevgilimlee sesine kurban olurumm

Senin de ne az kaldı şafağın yaaa

Sağolll Selencimm çok sağolll...Allah sizlere de nasip etsin, şükürler olsun güzel geçti keyfim yerindeee...

Biz de öyle ayaklarımız bizi hep aynı yere götürüyor ne yapalım oralarda mutlu oluyoruz bir de flört dönemi anılarının olduğu yerler insan ister istemez gidiyor yani

Ben de rahat yerleri seviyorum, çok entel dantel yerlere gitmem zaten eşim de sevmez

Evet geri sayım başladı canım baksana Ankaranın bağlarıyla eğleniyoruz bile

Hey heyyy Ankara askerimin yeri selam olsun jandarmama =)

Cenderme cenderme Selam gönderirim canım burdan bize çok yakın

Ankara ikinci memleketimiz oldu zaten hesna abla oh oh ne güzel şarkıdır oda öyle

Kızlaaarr akşam da kuzenlere gittiikkk bir de hastayım daha düzgünce dinlenemedimmm... uyuyorum bennnn

Hepinizi öptümmm depük gecelerinde buluşmak dileğiyleee

Rica ederim canım sen böyle güzel haberler getir de ben daha nice yorumlar yaparım sana

Ohh bol bol konuşun az muhabbet tez soğukluk getirir

Az kaldı az haftaya bu gecenin sabahında evde eşim

Gitmezmi beğüş.Sen istanbullusun dimi.

sağol Hesnoş =) Selamın gitti benden önce aynı şehirdesiniz=)

Evet Seloş İstanbuldayım

​Beğüş sen şafagınımı yükseltin

aynen canım izne geliyo ötekisinide kullanırsa ben şoka girmiyim diye aman yükselsin ya ben plakalardan itibaren attırcam şimdi öyle kendi kendine atsın belli ki seneye mayısta gelcek yani Allahın izniyle

Ankara ikinci memleketimiz oldu zaten hesna abla oh oh ne güzel şarkıdır oda öyle

Asker nerde memleket ora, ben de 14 buçuk aydır İstanbulluyum

Kızlaaarr akşam da kuzenlere gittiikkk bir de hastayım daha düzgünce dinlenemedimmm... uyuyorum bennnn

Hepinizi öptümmm depük gecelerinde buluşmak dileğiyleee

İyi geceler canım iyice dinlen öptüm seni

sağol Hesnoş =) Selamın gitti benden önce aynı şehirdesiniz=)

Evet Seloş İstanbuldayım

Evet canım senin adına selam ilettim ben Begüşün selamı var bir de seni çoook öpüyormuş dedim

Çok sağol Allah razı olsun ayyyy

Hesnoş askerin nerdeyse gelcek biliyorum saçma olcak ama bağışla eşin nerde görev yapıyodu ben unuttum

Son düzenleme:
aynen canım izne geliyo ötekisinide kullanırsa ben şoka girmiyim diye aman yükselsin ya ben plakalardan itibaren attırcam şimdi öyle kendi kendine atsın belli ki seneye mayısta gelcek yani Allahın izniyle
İyi yapmışsın canım hayal kırıklığına uğramaktansa yüksek olması iyi.Öyle böyle bitireceğiz beğüş

Kızlar eşim arayabildi sonunda, çooook mutlu oldum valla o da dedi gitmeseydi komutan çıldıracaktım, zaman geçmeyecekti dedi

Bir de bana Kıraç' ın zaman şarkısını söyledi Bi'Tanem...

[video=youtube;yqlXVohg6C4]http://www.youtube.com/watch?v=yqlXVohg6C4[/video]

iyi bari aramış çok mutlu oldum aradığına aramadıklarında insanın içi bi tuhaf oluyo eksik kalıyo ya ...

ayyy ne güzel hemen dinlicem

Önceden ankaranın a sını ağzıma almazdım şimdi sürekli ankara ağzımdan düşmüyor hesna abla evlenince oraya taşınırsam hiç şaşırmam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…