- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
abooo hiloş zafer gemi azıya almışbu oğlan seni almadan duramaz artık diyim ama çok erken olur yaa, hm kışın düğün mü olur
Valla capacıtyde bir yerde soya soslu tavuğu güzel olan biyer varmış merak ediyorum orayı aslına
Bide mantı yemeyede gidebiliriz
Ama benim için hiç farketmezde başka fikirleriniz olursa hemen evet derim
Ayrılıklarda sevdaya dahildir..
Ayrılıklar olmasa kavuşmak olmaz ki
İyi akşamlar Kızçelerim
İftarda bir yedim bir yedimofff ölüyorum yaa göbeciğim çıktı
HİLOŞUM: Gelmişsin gördüm seni, okudum ayrıntılı tatil yazını valla çooook güzel çoook beğendim ve çoook mutlu oldum ikiniz adına da... Zaten fotolarını da gördüm facebooktan çooook güzel çok canlı fotolardı maşallah size, bak ben demiştim değil mi yan yana gelince kendinize geleceksiniz zamana bırak diye...Ohhh bee böyle güzel haberler geldikçe moralim yerine geliyor vallahi çok mutlu oldum Daha güzel haberleri de zamanla bekliyorum senden oyyy sıkarım yanaklarını canım benim
Slm kızlar bugün ne güzel kaynatmışsınız öyle iftar yemekleri düzenliyormuşsunuz ne güzel aynı şehirde olsam gelirdim bende.
Hesna abla:Geri sayım başladı depükler gelsin sana
Hiloşşşşşş:Hoşgeldin kuzum okudum tatil maceranı okurken heyecanlandım süper bir tatil geçirmisin sevdiceğinle Allahım ayırmasın ikinizi bir ömür böyle mutlu olun inşallah.
Adana begüşseloş sen hangi şehirdeydin ki ?
Adana begüşBurayada gezi düzenlersiniz artık ama kışın gelin yazın sıcaktan bayılırsınız ayıltamam hepinizi
Yok beğüşüm yaa ama memleketimi seviyorum gelin adana yedireyim size yanındada şalgamkız ben seni hep istanbul sanıodum ya ...Kız adana da güzel bi adana yerdik ama hee
Yok beğüşüm yaa ama memleketimi seviyorum gelin adana yedireyim size yanındada şalgam
Aynen hesnoş yaabuluşcağımz zaman kesin bişey olur şöyle ben derim değişik yere gidelim o der bildiğimz yerden şaşmayalım aynı mekan artık gittiğimz zaman yolda karşılıolar aman mutlu olalımda ne diyim diyorum mesela şuraya gidelim napcaz der buraya gidelim çok kalabalık napıoruz o zaman X cafeye gideriz kahvaltmızı yaparız sonra bakarız falan bende çok lüks tarz cafelerde rahat edemiyorum böyle herkes birbirini kesiyo sanki böyle daha entel cafeler daha böyle herkesin gittiği yerler otantik mekanlara bayılrıım bi cafemiz var gene gittimz içerisi böyle eski tip eşyalarla döşenmiş falan gidince huzur buluosun bazende alırız çekirdek kola sahilde otururuz kafamıza göre ama fixtir mekanlar
Aynen ben mesela bi cafe gördm işte dedm burda kahvaltı çk iyidir falan mekanistten baktım kimse memnun kalmamış iyi fikir oldu banada...
Ebruş siz ne zaman düşünüyonuz ki Esintoşa da uyması lazım ..
Slm kızlar bugün ne güzel kaynatmışsınız öyle iftar yemekleri düzenliyormuşsunuz ne güzel aynı şehirde olsam gelirdim bende.
Hesna abla:Geri sayım başladı depükler gelsin sana
Hiloşşşşşş:Hoşgeldin kuzum okudum tatil maceranı okurken heyecanlandım süper bir tatil geçirmisin sevdiceğinle Allahım ayırmasın ikinizi bir ömür böyle mutlu olun inşallah.
Hey heyyy Ankara askerimin yeri selam olsun jandarmama =)
Gitmezmi beğüş.Sen istanbullusun dimi.sağol Seloş valla ama bi dürüm iyi giderdi
Ankara ikinci memleketimiz oldu zaten hesna abla oh oh ne güzel şarkıdır oda öyleBiz de öyle ayaklarımız bizi hep aynı yere götürüyor ne yapalım oralarda mutlu oluyoruz bir de flört dönemi anılarının olduğu yerler insan ister istemez gidiyor yani
Ben de rahat yerleri seviyorum, çok entel dantel yerlere gitmem zaten eşim de sevmez
Evet geri sayım başladı canım baksana Ankaranın bağlarıyla eğleniyoruz bile
Cenderme cendermeSelam gönderirim canım burdan bize çok yakın
İyi geceler tatlım rüyanda sevdiceğini gör öpüldünKızlaaarr akşam da kuzenlere gittiikkk bir de hastayım daha düzgünce dinlenemedimmm... uyuyorum bennnn
Hepinizi öptümmm depük gecelerinde buluşmak dileğiyleee
Hesna ablacımmmm çok tatlı yorumların çok samimi çok sağolll...şükürler olsun ki güzel geçtiiii..huzur doluyumm..mutluyumm az önce de konuştum gene sevgilimlee sesine kurban olurumm
Senin de ne az kaldı şafağın yaaa
Biz de öyle ayaklarımız bizi hep aynı yere götürüyor ne yapalım oralarda mutlu oluyoruz bir de flört dönemi anılarının olduğu yerler insan ister istemez gidiyor yani
Ben de rahat yerleri seviyorum, çok entel dantel yerlere gitmem zaten eşim de sevmez
Evet geri sayım başladı canım baksana Ankaranın bağlarıyla eğleniyoruz bile
Cenderme cendermeSelam gönderirim canım burdan bize çok yakın
Gitmezmi beğüş.Sen istanbullusun dimi.
​Beğüş sen şafagınımı yükseltinsağol Hesnoş =) Selamın gitti benden önce aynı şehirdesiniz=)
Evet Seloş İstanbuldayım
​Beğüş sen şafagınımı yükseltin
Ankara ikinci memleketimiz oldu zaten hesna abla oh oh ne güzel şarkıdır oda öyle
Kızlaaarr akşam da kuzenlere gittiikkk bir de hastayım daha düzgünce dinlenemedimmm... uyuyorum bennnn
Hepinizi öptümmm depük gecelerinde buluşmak dileğiyleee
sağol Hesnoş =) Selamın gitti benden önce aynı şehirdesiniz=)
Evet Seloş İstanbuldayım
Asker nerde memleket ora, ben de 14 buçuk aydır İstanbulluyum
İyi geceler canım iyice dinlen öptüm seni
Evet canım senin adına selam ilettim ben Begüşün selamı var bir de seni çoook öpüyormuş dedim
İyi yapmışsın canım hayal kırıklığına uğramaktansa yüksek olması iyiaynen canım izne geliyo ötekisinide kullanırsa ben şoka girmiyim diye aman yükselsin ya ben plakalardan itibaren attırcam şimdi öyle kendi kendine atsınbelli ki seneye mayısta gelcek yani Allahın izniyle
Kızlar eşim arayabildi sonunda, çooook mutlu oldum valla o da dedi gitmeseydi komutan çıldıracaktım, zaman geçmeyecekti dedi
Bir de bana Kıraç' ın zaman şarkısını söyledi Bi'Tanem...
[video=youtube;yqlXVohg6C4]http://www.youtube.com/watch?v=yqlXVohg6C4[/video]
Önceden ankaranın a sını ağzıma almazdım şimdi sürekli ankara ağzımdan düşmüyor hesna abla evlenince oraya taşınırsam hiç şaşırmam vallaAsker nerde memleket ora, ben de 14 buçuk aydır İstanbulluyum
İyi geceler canım iyice dinlen öptüm seni
Evet canım senin adına selam ilettim ben Begüşün selamı var bir de seni çoook öpüyormuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?