Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi yapmışsın canım hayal kırıklığına uğramaktansa yüksek olması iyi.Öyle böyle bitireceğiz beğüş

aynen canım ben şafağı bitircem adam olmıcak piyasada o da diyo sayma şimdi plakalara gelince başlarsın kesin olur daha çok var zaten şu sonbaharı atlatmamız lazım Allahın izniyle ondan sonra bi nefes alırız...

Bende öyle düşünüyorum canım 100'e düşelim öyle düzenleriz tekrardan safak panomuzu önemli olan şu 100lere düşmek.Zaten şu yaz bitsin beğüş zaman hızlı geçer yazın günler uzun olunca geçmekte bilmiyor.

iyi bari aramış çok mutlu oldum aradığına aramadıklarında insanın içi bi tuhaf oluyo eksik kalıyo ya ...

ayyy ne güzel hemen dinlicem

Evet canım ben de mutlu oldum

Vallahi şu an konuşuyoruz ama anca o söylüyo ben dinliyorum şafak Ankara olunca Ankara havalarına döndü benimki

Şafak azalması sesine vurdu bizim askerin

Önceden ankaranın a sını ağzıma almazdım şimdi sürekli ankara ağzımdan düşmüyor hesna abla evlenince oraya taşınırsam hiç şaşırmam valla

Vallahi gel kuzum ne güzel komşu oluruz senle

amin canım inşallah geçsin hızlıca ...

Zaten halası sincanda oturuyor ablasıda oraya gelin gidiyor yazın düğünü var iş fırsatıda bu aralar hep ankaradan çıkıyor kısmet belkide komşu oluruz hesna abla senin gibi komşuya can kurban

Aşka geldi desene delirmemek elde mi şafağa bak

Zaten halası sincanda oturuyor ablasıda oraya gelin gidiyor yazın düğünü var iş fırsatıda bu aralar hep ankaradan çıkıyor kısmet belkide komşu oluruz hesna abla senin gibi komşuya can kurban

Yaaaa kız kısmet bak bu işler zaten biz de sincana çok yakınız vallahi komşu da oluruz haaa Börek yapar gelirim sana

Aşka geldi desene delirmemek elde mi şafağa bak

Evet delirmiş yaaa Dün de bana yaptıklarını anlatıyor, tuvaletten doldurduğu suyu askerlerin üzerine sıçratıp durmuş, durun durun okunmuş su bu demiş keklemiş mannak Bir de bu nefes alma yöntemizle ve boyundaki bir damara dokunarak 3 sn yeliğine bayılma olayı oluyor ya birbirlerine bunu uygulayıp videoya çekmişler nen oğlum manyadınız mı dedim Napalım şafak sıkıştırıyor sıkılıyoruz diyo

ee tabi şafak sıkıştırıyo iyi bari vakitleri geçsinde nerdeydi senin askerin unuttum ben

Bende sana elmalı pasta yaparım askerim çok seviyor ankaraya giderken yapacağım zaten

Vakit geçiriyorlar eğleniyorlar işte napsınlar İstanbulda kuzum Çengelköy Kuleli Askeri Lisesinde

bana bi otobüs bendende senin eşine senin adına selam olsunnn o vakit =) dedi ki hesnamı öpüyorum biricik eşimi öyle özledim ki dedi gelince hiç yanından ayrılmıcam dedi çok az kaldı dedi

bana bi otobüs bendende senin eşine senin adına selam olsunnn o vakit =) dedi ki hesnamı öpüyorum biricik eşimi öyle özledim ki dedi gelince hiç yanından ayrılmıcam dedi çok az kaldı dedi

Demiştir benim sıpam yaa

Teşekkürler Begüşüm ters olmuş bizim askerler böyle ama yapacak bir şey yok

Demiştir benim sıpam yaa

Teşekkürler Begüşüm ters olmuş bizim askerler böyle ama yapacak bir şey yok

ben diyodum gataya falan çıkarsa istanbulda her gün hastanedeyim falan diye

He ya terslik olmuş ama rahatları iyi olsunda sizin bitti bizim önümzde bayağı bi yol var bunlarda geçer inşallah

Getiririm tabi canın sağ olsun ablacım

Canııııım Ben de çay demlerim o kadarını da yaparım artık
ben diyodum gataya falan çıkarsa istanbulda her gün hastanedeyim falan diye

He ya terslik olmuş ama rahatları iyi olsunda sizin bitti bizim önümzde bayağı bi yol var bunlarda geçer inşallah

Ben de Ankara'ya çıksın diye çok dua ettim her hafta sonu görüşürüz hatta eve gelir diye ama olmadı yine de şansı varmış çoook iyi bir yere düştü, bitirdi oldu da bir şekilde Allah şükür şimdi sıra sizde bir kısmı bitmiş geri kalanı da bitecek kuzum

Zaman akıp gidiyor, dur demek olmaz

valla zaman akıyo ünivde ki herkes evlenmşte çocukları olmuş ben bekar hala biticek ya başladık bi kere benm yüzümden oldu bu kadar geç aman gitme gitme sandım sanki hiç gitmicek hayırlısı böylemiş demekki,,genede Rabbime şükürler olsun rahatı iyi yani ...

Yahuu benimkiler de öyle merak etme bende de hala çoluk çocuk yok

Ben de hiç gitmeyecek sandım 2 yıl nişanlı kaldık nişanlıyken göndermedim de şimdi işte evliliğimizin ortasına şey etti

Bence de hayırlısı böyleymiş ben hiç pişman olmadım evliyken göndermeye, boş ver bundan sonraki zamana bakarsınız siz de geçmişe keşke demenin anlamı yok

aynen Hesnoş her şeyde vardr bir hayır bir kısmet ...bizim içinde böyleymiş...ay sahur vakti geldi hiç acıkmadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…