İyi yapmışsın canım hayal kırıklığına uğramaktansa yüksek olması iyi.Öyle böyle bitireceğiz beğüş
Bende öyle düşünüyorum canım 100'e düşelim öyle düzenleriz tekrardan safak panomuzu önemli olan şu 100lere düşmek.Zaten şu yaz bitsin beğüş zaman hızlı geçer yazın günler uzun olunca geçmekte bilmiyor.aynen canım ben şafağı bitircem adam olmıcak piyasadao da diyo sayma şimdi plakalara gelince başlarsın kesin olur daha çok var zaten şu sonbaharı atlatmamız lazım Allahın izniyle ondan sonra bi nefes alırız...
iyi bari aramış çok mutlu oldum aradığına aramadıklarında insanın içi bi tuhaf oluyo eksik kalıyo ya ...
ayyy ne güzel hemen dinlicem
Önceden ankaranın a sını ağzıma almazdım şimdi sürekli ankara ağzımdan düşmüyor hesna abla evlenince oraya taşınırsam hiç şaşırmam valla
Bende öyle düşünüyorum canım 100'e düşelim öyle düzenleriz tekrardan safak panomuzu önemli olan şu 100lere düşmek.Zaten şu yaz bitsin beğüş zaman hızlı geçer yazın günler uzun olunca geçmekte bilmiyor.
Zaten halası sincanda oturuyor ablasıda oraya gelin gidiyor yazın düğünü var iş fırsatıda bu aralar hep ankaradan çıkıyor kısmet belkide komşu oluruzEvet canım ben de mutlu oldum
Vallahi şu an konuşuyoruz ama anca o söylüyo ben dinliyorumşafak Ankara olunca Ankara havalarına döndü benimki
Şafak azalması sesine vurdu bizim askerin
Vallahi gel kuzum ne güzel komşu oluruz senle
Evet canım ben de mutlu oldum
Vallahi şu an konuşuyoruz ama anca o söylüyo ben dinliyorumşafak Ankara olunca Ankara havalarına döndü benimki
Şafak azalması sesine vurdu bizim askerin
Vallahi gel kuzum ne güzel komşu oluruz senle
Zaten halası sincanda oturuyor ablasıda oraya gelin gidiyor yazın düğünü var iş fırsatıda bu aralar hep ankaradan çıkıyor kısmet belkide komşu oluruzhesna abla senin gibi komşuya can kurban
Aşka geldi desenedelirmemek elde mi şafağa bak
Yaaaa kız kısmet bak bu işler zaten biz de sincana çok yakınız vallahi komşu da oluruz haaaBörek yapar gelirim sana
Evet delirmiş yaaaDün de bana yaptıklarını anlatıyor, tuvaletten doldurduğu suyu askerlerin üzerine sıçratıp durmuş, durun durun okunmuş su bu demiş keklemiş mannak Bir de bu nefes alma yöntemizle ve boyundaki bir damara dokunarak 3 sn yeliğine bayılma olayı oluyor ya birbirlerine bunu uygulayıp videoya çekmişler nen oğlum manyadınız mı dedim Napalım şafak sıkıştırıyor sıkılıyoruz diyo
ee tabi şafak sıkıştırıyoiyi bari vakitleri geçsinde nerdeydi senin askerin unuttum ben
Bende sana elmalı pasta yaparım askerim çok seviyor ankaraya giderken yapacağım zatenYaaaa kız kısmet bak bu işler zaten biz de sincana çok yakınız vallahi komşu da oluruz haaaBörek yapar gelirim sana
Evet delirmiş yaaaDün de bana yaptıklarını anlatıyor, tuvaletten doldurduğu suyu askerlerin üzerine sıçratıp durmuş, durun durun okunmuş su bu demiş keklemiş mannak Bir de bu nefes alma yöntemizle ve boyundaki bir damara dokunarak 3 sn yeliğine bayılma olayı oluyor ya birbirlerine bunu uygulayıp videoya çekmişler nen oğlum manyadınız mı dedim Napalım şafak sıkıştırıyor sıkılıyoruz diyo
Vakit geçiriyorlar eğleniyorlar işte napsınlarİstanbulda kuzum Çengelköy Kuleli Askeri Lisesinde
Bende sana elmalı pasta yaparım askerim çok seviyor ankaraya giderken yapacağım zaten
bana bi otobüs bendende senin eşine senin adına selam olsunnn o vakit =) dedi ki hesnamı öpüyorum biricik eşimi öyle özledim ki dedi gelince hiç yanından ayrılmıcam dedi çok az kaldı dedi
Getiririm tabi canın sağ olsun ablacımAyyy çok severim elmalı pasta ben deBana da getirirsin artık
Demiştir benim sıpam yaa
Teşekkürler Begüşüm ters olmuş bizim askerler böyle ama yapacak bir şey yok
Getiririm tabi canın sağ olsun ablacım
ben diyodum gataya falan çıkarsa istanbulda her gün hastanedeyim falan diye
He ya terslik olmuş ama rahatları iyi olsunda sizin bitti bizim önümzde bayağı bi yol var bunlarda geçer inşallah
CanııııımBen de çay demlerim o kadarını da yaparım artık
Ben de Ankara'ya çıksın diye çok dua ettim her hafta sonu görüşürüz hatta eve gelir diye ama olmadı yine de şansı varmış çoook iyi bir yere düştü, bitirdi oldu da bir şekilde Allah şükür şimdi sıra sizde bir kısmı bitmiş geri kalanı da bitecek kuzum
Zaman akıp gidiyor, dur demek olmaz
valla zaman akıyo ünivde ki herkes evlenmşte çocukları olmuş ben bekar halabiticek ya başladık bi kere benm yüzümden oldu bu kadar geç aman gitme gitme sandım sanki hiç gitmicek hayırlısı böylemiş demekki,,genede Rabbime şükürler olsun rahatı iyi yani ...
Yahuu benimkiler de öyle merak etme bende de hala çoluk çocuk yok
Ben de hiç gitmeyecek sandım 2 yıl nişanlı kaldık nişanlıyken göndermedim de şimdi işte evliliğimizin ortasına şey etti
Bence de hayırlısı böyleymiş ben hiç pişman olmadım evliyken göndermeye, boş ver bundan sonraki zamana bakarsınız siz de geçmişe keşke demenin anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?